کاربرد مواد معدنی و ترکیبات آن در صنایع کشاورزی تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کاربرد مواد معدنی و ترکیبات آن در صنایع کشاورزی تحت word دارای 107 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد مواد معدنی و ترکیبات آن در صنایع کشاورزی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

1مقدمه
انسان نقش مواد معدنی را در خوراک حیوانات را از ابتدای اهلی کردن حیوانات و پرورش گله ای آنها تشخیص داده است. علیرغم قدمت این تشخیص هنوز هم موضوعات مهم و ناشناخته ای در مورد تغذیه و کاربرد مواد معدنی بویژه برای حیوانات پر تولید وجود دارد. برای بیان نقش و اهمیت کاربرد مواد معدنی در تهیه خوراک دام و طیور تقسیم بندی زیر را که بر اساس هدفهای افزودن این مواد در خوراک می باشند، ارائه می گردد.
الف: تکمیل عناصر مورد نیاز متابولیسم بدن حیوانات جهت سلامتی
ب: افزودنی های غیر مغذی تحریک کننده و افزایش دهنده قدرت هضم .
ج: افزودنی های معدنی جهت آماده سازی خوراک و افزایش کیفیت تولید.
تقسیم بندی فوق نقش و اهمیت بعضی از مواد معدنی را که جهت برآورد بیش از یک هدف قید شده اضافه می گردد را انکار نمی کند.
مواد معدنی مختلف به دلیل اینکه تأثیرات پیچیده ای در خوراک دام و طیور نشان می دهند که نقش کاربرد آن بیش از یک هدف یاد شده جلوه گر می شود. به همین دلیل در این نوشتار مواد معدنی و اهداف افزودن آنها را بطور کامل منفک نکرده و در مورد هر یک از ترکیبات معدنی و کانیهای خوراکی بطور کلی توضیحاتی ارائه می گردد.

1-1-عناصر مورد نیاز متابولیسم بدن
ضرورت وجود عناصر کلسیم ca ، فسفر p ، منیزیم، k ،Na ، cl ، s ، I ید، آهن، Cu مس، کبالت Co ، منگنز Mn ، روی Zn ، سلنیوم se ، مولیبدن Mo ، فلوئور F ، کروم Cr ، سلسیم Si، وانادیم V ، برای یک یا چند گونه حیوان ثابت شده است که بدون شک برای اکثر حیوانات نیز ضروری می باشند.
بهمین ترتیب مدارک کافی وجود دارد که نشان مید هد قلع Sn و نیکل نیز احتمالاً ضروری هستند. همچنین این احتمال می رود که به لیست عناصر ذکر شده عناصر مورد نیاز دیگری نیز درآینده افزوده گردد.
(عناصر مورد نیاز بدن حیوانات به چند روش تقسیم بندی می گردند. یکی از مناسب ترین روشها، استفاده از اختلاف وسیع در مقادیر مورد نیاز یا افزودنی در جیره می باشد. در این تقسیم بندی مواد به عناصر پر مصرف ( یا اصلی ) و عناصر کم مصرف تقسیم بندی می شوند. در جدول شماره یک لیست عناصر مهم و مقدار عناصر پر مصرف و عناصر کم مصرف مورد نیاز در حیوانات اهلی ارائه شده است. البته عدم ارائه لیست بعضی از عناصر کم مصرف در جدول فوق الذکر از کم ارزشی این عناصر نمی باشد و تنها به دلیل مقدار کم این عناصر در بدن، و همچنین تأمین اکثر آنها در حالت معمولی توسط خوراکهای ترکیبی، بدون افزودن مکملهای معدنی این مواد است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت نصب شبکه تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت نصب شبکه تحت word دارای 21 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نصب شبکه تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت نصب شبکه تحت word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت نصب شبکه تحت word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت نصب شبکه تحت word :

اسلاید 1 :

چکیده:

  • TCP/IP ، یکی از مهمترین پروتکل های استفاده شده در شبکه های کامپیوتری است . اینترنت بعنوان بزرگترین شبکه موجود ، از پروتکل فوق بمنظور ارتباط دستگاه های متفاوت استفاده می نماید. پروتکل ، مجموعه قوانین لازم بمنظور قانونمند نمودن نحوه ارتباطات در شبکه های کامپیوتری است .در مجموعه مقالاتی که ارائه خواهد شد به بررسی این پروتکل خواهیم پرداخت . در این بخش مواردی همچون : فرآیند انتقال اطلاعات ، معرفی و تشریح لایه های پروتکل TCP/IP و نحوه استفاده از سوکت برای ایجاد تمایز در ارتباطات ، تشریح می گردد.

اسلاید 2 :

  مقدمه:

امروزه اکثر شبکه های کامپیوتری بزرگ و اغلب سیستم های عامل موجود از پروتکل TCP/IP ، استفاده و حمایت می نمایند. TCP/IP ، امکانات لازم بمنظور ارتباط سیستم های غیرمشابه را فراهم می آورد. از ویژگی های مهم پروتکل فوق ، می توان به مواردی همچون : قابلیت اجراء بر روی محیط های متفاوت ، ضریب اطمینان بالا ،قابلیت گسترش و توسعه آن ، اشاره کرد . از پروتکل فوق، بمنظور دستیابی به اینترنت و استفاده از سرویس های متنوع آن نظیر وب و یا پست الکترونیکی استفاده می گردد. تنوع پروتکل های موجود در پشته TCP/IP و ارتباط منطقی و سیستماتیک آنها با یکدیگر، امکان تحقق ارتباط در شبکه های کامپیوتری را با اهداف متفاوت ، فراهم می نماید. فرآیند برقراری یک ارتباط ، شامل فعالیت های متعددی نظیر : تبدیل نام کامپیوتر به آدرس IP معادل ، مشخص نمودن موقعیت کامپیوتر مقصد ، بسته بندی اطلاعات ، آدرس دهی و روتینگ داده ها بمنظور ارسال موفقیت آمیز به مقصد مورد نظر ، بوده که توسط مجموعه پروتکلهای موجود در پشته TCP/IP انجام می گیرد.
در ابتدای زمان ورود  NT  ،  پروتکل  TCP/IP  پروتکلی ناشناخته  بود  که تنها توسط موسسات دولتی که  متصل به شبکه بزرگ اما هنوز خصوصی Internet  بودند مورد استفاده قرار می گرفت. پروتکل انتخابی همگانی برای شبکه های کوچک NETBEUI و یا  IPX  بنابر سازگاری نسبی آن با  Novel Net Ware  بود.

اسلاید 3 :

مبدا TCP/IP  : از آرپانت به اینترنت  :

  • شبکه اصلی سازمان دفاع شبکه ای از سایت های مناطق نظامی متصل به هم نبوده و بلکه شبکه از شبکه های متصل به هم به نام ARPANET بود.

اغلب تحقیقات در آژانس تحقیقات پیشرفته سازمان دفاع انجام میگرفت که بطور مخفف آنرا ARPA  می نامند.

آرپا هرساله مبالغ زیادی را صرف تحقیقاتدر زمینه های  گوناگون میکند.مسئولین آرپا در آن زمان به این نتیجه رسیدن که در صورت ایجاد ارتباط بین محققان و پنتاگون نتایج بهتری بدست خواهد آمد.

اسلاید 4 :

 

  • شبکه آرپا توسط پیمانکاری به نام برناک و نیومن http://www.bnn.comb ایجاد و راه ادازی گردید.
  • در ابتدا ARPA شبکه های دانشگاهی اساتید را به شبکه های نظامی و شبکه های عمرانی پیشرو وصل می کرد.با توجه به اینکه ARPANET  شبکه ای بود که شبکه های خصوصی دانشگاهها رابه شبکه های منفرد نظامی وصل می کرد به نام شبکه ای از شبکه ها گفته می شد.
  • آرپا براساس پرتکلی به نام پروتکل NCP کار میکرد،پرتکلی که بعدا” به دو قسمت تقسیم شد،پرتکل اینترنت IP و پروتکل کنترل انتقال TCP. تغییر تکنیکی از NCP  به TCP/IP  همان تغییر از آرپانت به Internet  می باشد.
  • ازابتدای ژانویه سال 1983 سویچ های انتقال ، انتقال بسته های NCP را متوقف کرده و فقط بسته های TCP/IP را منتقل کردند، بنابراین تاریخ تولد رسمی اینترنت ژانویه  1983تاریخ می باشد. بعد از اندک تغییراتی آرپانت  تبدیل به TCP/IP  شد.
    • اولین  تغییرات در سال 1974 زمانی که اساس پروتکل  TCP/IP  در حال شکل          گیری بود انجام می گردد

اسلاید 5 :

توجه :

  • گسترش اینترنت تلاش متمرکزی نبوده و بیشتر تلاشی گسترده و گسسته بوده است و توسط اساتید دانشگاهها ، دانش آموخته گان در طول سالها تحقیقات حاصل گشته است و همگی این افراد زنده بوده و هرکدام دید متفاوتی از گسترش اینترنت دارند لذا از لفظ احتمالا” در پاراگراف قبلی استفاده شده است. در طول تاربخ 20 ساله اینترنت از ابتدا تاکنون چندین بار به مرتبه ترقی و پیشرفت رسیده است. درسال 1987 تعداد کاربران اینترنت در حدو چندهزار نفر بودند.در سال 1993 این رقم به 20 میلیون نفر رسیده است و در سال2002  این رقم به 600 میلیون نفر رسیده است . هرچند شاید این ارقام کمی زیاد بنظر برسند اما افزایش روز افزون کاربران اینترنت ادامه دارد.
  • افزایش کاربران اینترنت تنها به خاطر کنجکاوی مردم برای کشف گستردگی شبکه ساخت بشر نیست بلکه برای استفاده از تعدادی نرم افزار است که بستر استفاده آنها اینترنت می باشد پست الکترونیکی ، وب و FTP .
  • دهه 1980 آغاز پیشرفت های ایستگاههای کاری  Unix   و مینی کامپیوترها و ریزکامپیوتر ها بود.پروژه Linux  دانشگاه برکلی کاملا” با هزینه دولتی انجام گردید و و دولت از آنها خواسته بود که TCP/IP   را در آن لحاظ کنند.

اسلاید 6 :

عنوان قسمتی از Unix  منجر به گسترش سریع اینترنت و Unix  گردید .از آن زمان تا به امروز TCP/IP  در بسیاری از شبکه های Unix  مورد استفاده قرار می گیرد.

در اواسط دهه 1980 , NSFپنچ مرکز ابرکامپیوتری ساخته وآنرا در دسترسی اینترنت قرار داد.اینکار دو سود برای NFS  داشت ، اولا” با اینکار محققانی که خارج از کشور در حال تحثیث بودند نیز به شبکه دسترسی داشتند دوما” سالها این پنچ مرکز  ستون فقرات اینترنت بودند.بخش مربوط به NFS  اینترنت با نام  NFSnet   سالها بزرگترین بخش اینترنت محسوب می شد.NFS  امروزه جای خود را به NREN داده است.

سالها بود که کاربران تجاری بخوبی از اینترنت دور مانده بودند چونکه اکثر سرمایه گزاران موسسات دولتی بودند.اگر چند سال قبل کسی می خواست از اینترنت استفاده کند بایدعوتنامه می داشت اما امروزه تمامی این قید و بندها از بین رفته است چراکه قسمت عمده تراقیک اینترنت روی خطوط تجاری و شخصی به جای خطوط دولتی منتقل می شود بنحوی که امروزه کاربران تجاری و خصوصی مالکیت اینترنت را برعهده دارند وموسسات دولتی و دانشگاهی روی شبکه سریعتری به نام اینترنت 2  در حال ارتباط هستند.

اسلاید 7 :

بررسی سه (3) واژه : internet , intermet , interanet

.1internet  : هرشبکه ای که بر پاییه   TCP/IP  بنا شده باشد.

.2Internet  : شبکه جهانی اینترنت.

.3Intranet  : این واژه در اواسط دهه 1990 ابداع گردیده برای کاربران کاربرد Internet  یا The Internet  برای اشاره به شبکه جهانی و استفاده از internet  برای اشاره به شبکه داخلی سازمانی بنا شده بر اساس TCP/IP  سخت مینمود بنابراین این واژه بوجو آمد که اشاره به شبکه داخلی سازمانی که بر اساس TCP/IP  با شده یاشد به کار می رود معمولا” این شبکه به طریقی از شبکه جهانی جدا مشود معمولا” توسط دیوهره آتش یا روشهای دیگر.

اسلاید 8 :

اهداف طراحی TCP/IP :

.1توانائی بهبود خطا

.2 توانائی نصب شبکه های جدید بدون نیاز به قطع سرویس

.3 توانائی کار با حجم خطا های زیاد.

.4 توانائی سازگاری با انواع تولید کنندگان.

    .5سربار داده ای بسار کم.

هرکدام از این اهداف بخوبی بیان کننده قابلیت اعتماد بالای این پروتکل می باشد که ازدلائل گسترش فوق العاده آن می باشد.

اسلاید 9 :

معرفی شبکه TCP/IP:

TCP/IP ، پروتکلی استاندارد برای ارتباط کامپیوترهای موجود در یک شبکه مبتنی بر ویندوز 2000 است. از پروتکل فوق، بمنظور ارتباط در شبکه های بزرگ استفاده می گردد. برقراری ارتباط از طریق پروتکل های متعددی که در چهارلایه مجزا سازماندهی شده اند ، میسر می گردد. هر یک از پروتکل های موجود در پشته TCP/IP ، دارای وظیفه ای خاص در این زمینه ( برقراری ارتباط) می باشند . در زمان ایجاد یک ارتباط ، ممکن است در یک لحظه تعداد زیادی از برنامه ها ، با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند.
TCP/IP ، دارای قابلیت تفکیک و تمایز یک برنامه موجود بر روی یک کامپیوتر با سایر برنامه ها بوده و پس از دریافت داده ها از یک برنامه ، آنها را برای برنامه متناظر موجود بر روی کامپیوتر دیگر ارسال می نماید. نحوه ارسال داده توسط پروتکل TCP/IP از محلی به محل دیگر ، با فرآیند ارسال یک نامه از شهری به شهر، قابل مقایسه است .

برقراری ارتباط مبتنی بر TCP/IP ، با فعال شدن یک برنامه بر روی کامپیوتر مبدا آغاز می گردد . برنامه فوق ،داده های مورد نظر جهت ارسال را بگونه ای آماده و فرمت می نماید که برای کامپیوتر مقصد قابل خواندن و استفاده باشند. ( مشابه نوشتن نامه با زبانی که دریافت کننده ، قادر به مطالعه آن باشد) . در ادامه آدرس کامپیوتر مقصد ، به داده های مربوطه اضافه می گردد ( مشابه آدرس گیرنده که بر روی یک نامه مشخص می گردد) . پس از انجام عملیات فوق ، داده بهمراه اطلاعات اضافی ( درخواستی برای تائید دریافت در مقصد ) ، در طول شبکه بحرکت درآمده تا به مقصد مورد نظر برسد. عملیات فوق ، ارتباطی به محیط انتقال شبکه بمنظور انتقال اطلاعات نداشته ، و تحقق عملیات فوق با رویکردی مستقل نسبت به محیط انتقال ، انجام خواهد شد .

اسلاید 10 :

لایه های پروتکل :TCP/IP

TCP/IP ، فرآیندهای لازم بمنظور برقراری ارتباط را سازماندهی و در این راستا از پروتکل های متعددی در پشته TCP/IP استفاده می گردد. بمنظور افزایش کارآئی در تحقق فرآیند های مورد نظر، پروتکل ها در لایه های متفاوتی، سازماندهی شده اند . اطلاعات مربوط به آدرس دهی در انتها قرار گرفته و بدین ترتیب کامپیوترهای موجود در شبکه قادر به بررسی آن با سرعت مطلوب خواهند بود. در این راستا، صرفا” کامپیوتری که بعنوان کامپیوتر مقصد معرفی شده است ، امکان باز نمودن بسته اطلاعاتی و انجام پردازش های لازم بر روی آن را دارا خواهد بود. TCP/IP ، از یک مدل ارتباطی چهار لایه بمنظور ارسال اطلاعات از محلی به محل دیگر استفاده می نماید Application ,Transport ,Internet و Network Interface ، لایه های موجود در پروتکل TCP/IP می باشند.هر یک از پروتکل های وابسته به پشته TCP/IP ، با توجه به رسالت خود ، در یکی از لایه های فوق، قرار می گیرند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی رابطه بین انواع قدرت مورد استفاده مدیران با شیوه های

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی رابطه بین انواع قدرت مورد استفاده مدیران با شیوه های برخورد با تعارض در مدارس راهنمایی و متوسطه شهرستان نمین در سال تحصیلی 89در 1388 تحت word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین انواع قدرت مورد استفاده مدیران با شیوه های برخورد با تعارض در مدارس راهنمایی و متوسطه شهرستان نمین در سال تحصیلی 89در 1388 تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین انواع قدرت مورد استفاده مدیران با شیوه های برخورد با تعارض در مدارس راهنمایی و متوسطه شهرستان نمین در سال تحصیلی 89در 1388 تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین انواع قدرت مورد استفاده مدیران با شیوه های برخورد با تعارض در مدارس راهنمایی و متوسطه شهرستان نمین در سال تحصیلی 89در 1388 تحت word :

مقاله بررسی رابطه بین انواع قدرت مورد استفاده مدیران با شیوه های برخورد با تعارض در مدارس راهنمایی و متوسطه شهرستان نمین در سال تحصیلی 89در 1388 تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در فصلنامه تحقیقات مدیریت آموزشی از صفحه 83 تا 104 منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه بین انواع قدرت مورد استفاده مدیران با شیوه های برخورد با تعارض در مدارس راهنمایی و متوسطه شهرستان نمین در سال تحصیلی 89- 1388
این مقاله دارای 22 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قدرت مدیران
مقاله مدیریت تعارض
مقاله قدرت قانونی
مقاله قدرت پاداش
مقاله قدرت اجبار
مقاله استراتژی های راه حل گرایی
مقاله عدم مداخله و کنترل

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شریفی اصغر
جناب آقای / سرکار خانم: مقامی علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این پژوهش بررسی رابطه بین انواع قدرت مورد استفاده مدیران با شیوه های برخورد با تعارض در مدارس راهنمایی و متوسطه شهرستان نمین در سال تحصیلی 89- 1388 است. روش تحقیق حاضر توصیفی و از نوع پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش را دبیران مقطع راهنمایی و متوسطه شهرستان تشکیل داده اند که تعداد آن ها 320 نفر است. از این تعداد و بر اساس جدول مورگان تعداد 175 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار تحقیق دو پرسشنامه (قدرت و برخورد با تعارض) محقق ساخته است که روایی پرسشنامه ها با توجه به نظر استادان و متخصصان و پایایی آن با اجرای آزمایشی و محاسبه ضریب همسانی درونی (آلفای کرونباخ) تعیین شد که برای پرسشنامه انواع قدرت 091 و برای پرسشنامه مدیریت تعارض 089 به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است؛ به طوری که برای توصیف داده ها از جداول توزیع فراوانی، میانه، نما، انحراف معیار استفاده شده، همچنین جهت سنجش رابطه معناداری و میزان همبستگی از آزمون خی – دو و ضریب همبستگی کرامر استفاده شده است. نتایج پژوهش حاضر نشان داد که بین استفاده مدیران از انواع قدرت با شیوه های برخورد با تعارض رابطه معناداری وجود دارد. مدیران در برخورد با تعارض به ترتیب اولویت از استراتژی راه حل گرایی، استراتژی عدم مداخله و استراتژی کنترل استفاده کرده اند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی روش های فرآوری کانی آلونیت از گذشته تا امروز تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی روش های فرآوری کانی آلونیت از گذشته تا امروز تحت word دارای 86 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روش های فرآوری کانی آلونیت از گذشته تا امروز تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه بررسی روش های فرآوری کانی آلونیت از گذشته تا امروز تحت word

مقدمه

زمین شناسی و پراکندگی آلونیت در ایران و جهان

پیش درآمد

1 ـ 1 ـ ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کانی شناسی آلونیت

2 ـ1 ـ موارد استفاده و پراکندگی آلونیت در جهان

3 ـ 1 ـ چگونگی رخداد

1 ـ 3 ـ 1 ـ آلونیت های رگه ای

2 ـ 3 ـ 1 ـ آلونیت های گرهکی در سنگ های رسی رسوبی

3 ـ 3 ـ 1 ـ آلونیت جانشینی در سنگ های ولکانیکی و سنگ های نفوذی کم عمق

4 ـ 1 ـ منطقه بندی انباشته های جانشینی

1 ـ 4 ـ 1 ـ زون سیلیسی مغزه ای یا پوششی

2 ـ 4 ـ 1 ـ زون کوارتز ـ‌ آلونیت و زون آرژیلی

3 ـ 4 ـ 1 ـ زون پروپیلیتی

5 ـ 1 ـ ژنز انباشته های جانشینی آلونیت

انباشته ها و معادن آلونیت در ایران

1 ـ 2 ـ خاستگاه آلونیت در سنگ های ولکانیکی ترسیر ایران

2 ـ 2 ـ انباشته های آلونیت در ایران

1 ـ 2 ـ 2 ـ کانسار حسن آباد

زمین شناسی کانسار

2 ـ 2 ـ 2 ـ کانسار سیردان

زمین شناسی کانسار

3 ـ 2 ـ 2ـ کانسار زاجکان

4 ـ 2ـ 2 ـ کانسار یوزباشی چای

5 ـ 2 ـ 2ـ کانسار زاج کندی

6 ـ 2 ـ 2ـ کانسار تا کند ( در استان زنجان )

7 ـ 2 ـ 2 ـ‌ کانسار زایلیک ـ قلندر

8 ـ 2 ـ 3 ـ کانسار مشکین شهر

9 ـ 2 ـ 2ـ دیگر مناطقی که دگرسانی گرمایی ( هیدروترمال ) تحمل نموده اند

روشهای فرآوری کانی آلونیت در آمریکا

1 ـ روش چپل ( Chappel )

2-روش موفت R . MC . MOFFAT

3-روش Kalunite ( تأثیر محلولهای اسیدی )

4 ـ‌ روش ‌Mc Cullough ( تأثیر محلولهای اسیدی)

5-روش آلومت ( Alumet )

6-روش(1974) D. Stevenes

7-روش C.j. Hartman

مطالعه روشهای فرآوری آلونیت در شوروی ( سابق )

1 ـ روش های قلیایی تهیه آلومین از سنگ معدن آلونیت

موارد استعمال

روش مینرال : ( MINERAL )

تکلیس سنگهای معدنی آلونیت

روش احیاء

روش( Loest )

پروسه احیای آلونیت در بازیابی آلومینا از آن

دیاگرام (فلوشیت) روش LOEST

HARTMAN

روش برای بازیابی آلومینیوم از آلونیت

فلوشیت روش HARTMAN

Kaluzhsky

روش LOEST

فلوشیت روش LOEST

رفتار گرمایی ترکیبات سنگ کانی آلونیت همراه با

1 ـ مقدمه

2 ، 2 ـ دستگاه گرمایی

3 ، 2 ـ رفتار گرمای آلونیت

3 . نتایج و بحث ها

2 ، 3 . ارزشیابی XRD

4 . خاتمه و نتیجة بحث

کاربرد سنگ کانی آلونیت بعنوان یک کمک در انعقاد (‌Coagulant , Flocculant )

1 ـ مقدمه

2 ـ مواد و روشها

3 ـ نتایج تجربی و بحث دربارة آنها

1 ـ 3 : دمای بهینه شدة کلسینه شدن

3 ـ 3 : آلونیت کلسینه شده بعنوان یک کمک منعقد کننده

مقرون به صرف بودن

نتیجه گیری

شرایط بهینه برای لیچینگ سنگ کانی کلسینة آلونیت در NaoH قوی

روش پیشنهادی مؤلف برای فرآوری آلونیت در ایران

نامگذاری

مقدمه

روش تجربی

نتایج و بحث مربوط به آنها

نتیجة بحث

مشکلات محیط زیستی فرآوری آلونیت و تأثیرات آن بر طبیعت

گزارش خلاصه ای از تحقیقات انجام شده بر روی تهیه آلومینا از آلونیت در شرکت ایتوک

پروژه تولید آلومینا از آلونیت در ایران

1- مشکل اسیدسولفوریک

2- سولفات پتاسیم

3- مشکل تهیه هیدروکسید پتاسیم

چشم انداز تولید آلومینا از آلونیت در ایران

اطلاعاتی دربارة آمار فرآوری آلونیت در روسیه و آمریکا

تولید در روسیه

تولید در آمریکا

اولین کارخانه فرآوری آلونیت

روشهای ترکیبی اقتصادی فرآوری کانی آلونیت

تولید آلومینا از آلونیت در شوروی سابق

پروسه تولید آلومینا مطابق شرح زیر است

آلونیت در ایران

ذخایر شناخته شده آلونیت در ایران

منابع (References)

مقدمه:

از قرون و اعصار گذشته بشر در پی دستیابی به امکانات و ابزارهای توسعه تلاشهای فراوانی را در راه کشف مجهولات وتازه‌ها انجام داده است.
بی‌شک فلز درعصر حاضر به عنوان زیر ساخت توسعه و فناوری همواره مورد توجه بوده و کشورهای پیشرفته جهان با علم به این نکته سعی فراوانی را در راه کشف وتوسعه‌ ذخایر و منابع فلزی خود انجام داده و هم اکنون نیز علاوه بر استفاده‌ بهینه از ذخایر و منابع خود چشم به بهره‌برداری از مواد و کانی‌های غنی موجود در کرات دیگر و من جمله ماه دارند.
بدیهی است با توجه به بودن ذخایر و معادن قابل استحصال کشورها و همچنین استفاده‌ نادرست در بعضی مناطق، دورنمای صنعت فلز مبهم نماید با توجه به مطالب فوق نیاز بشر به ابداع روشهای جدید فرآوری جهت بهره‌برداری از معادن و ذخایر کم عیار و همچنین استحصال آن بخشی از کانی‌هایی که از لحاظ متالوژیکی و کانه‌آرایی مشکل‌زا می باشند ضروری به نظر می‌رسد.
لذا در عصر حاضر تمام توجهات به سمت مواد و کانیهایی است که تاکنون مورد توجه نبوده و یا به دلیل مشکلات فرآوری قابل استحصال نبوده‌اند.
با توجه به این مطلب فلز آلومینیوم نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نیاز بشر به تولید واستحصال آن در سالهای آتی بسیار مورد توجه می‌باشد. در حال حاضر در صنعت آلومینیم جهان مهمترین منبع برای تأمین آلومینیوم کانی بوکسیت می‌باشد.
هم‌اکنون مهمترین و بهترین گزینه‌ برای تأمین آلومینیوم بعد از بوکسیت، آلونیت می‌باشد. کانیهای دیگری نیز جهت تولید آلومینیوم مورد توجه قرار دارند که از آن جمله می‌توان به آنورتوزیت – نفلین- رسها و شیل اشاره کرد.
سمیناری که در حال مطالعه می‌فرمایید بحث در مورد روشهای موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال می‌باشد که همراه با بحث در مورد رفتارهای اختصاصی کانی آلونیت در شرایط مختلف شیمیایی و حرارتی و مطالعه دقیق خواص این کانی در محیطهای اسیدی و قلیایی می‌باشد.
همچنین کاربردهای مختلف آلونیت به غیر از تولید آلومینا مانند استفاده به عنوان منعقد کننده ( کواگولان) و ( فلوگولانت) در بحث تصفیه آب (‌Water Treatment ) و داروسازی مورد بحث قرار گرفته است.
بحث در مورد مشکلات محیط زیستی و مشکلات موجود فرآوری این کانی نیز از جمله مطالعات انجام گرفته در این سمینار می‌‌باشد. در پایان لازم می‌دانم از استاد راهنمای درس سمینار جناب آقای دکتر محمدمهدی سالاری‌راد و همچنین کمکها و راهنماییهای استاد درس سمینار جناب آقای مهندس یاوری کمال تشکر را بنمایم.
در آخر امید است با تلاش و کوشش شبانه‌روزی متخصّصین و کارشناسان صنعت و معدن وابستگی عظیم درآمد کشور به نفت به مرور زمان کم شده و ما نیز همچون سایر کشورها در حفظ ذخایر و منابع ملّی خود برای آیندگان کوشاتر باشیم.


بخشی از منابع و مراجع پروژه بررسی روش های فرآوری کانی آلونیت از گذشته تا امروز تحت word

1) حلمی، فریده، زمین شناسی و پراکندگی آلونیت در ایران، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، 1378.
2) Loest, Kent W., Kesler, George H., 1978, “Process for reduction of alunite ore in aluminum recovery process”, US PATENT (4, 093, 700), june, pp. 95-122.
3) Loest, Kent W., 1997, “Recovery of aluminum from alunite ore using acid leach to purify the residue for bayer leach”, US PATENT (4, 031, 182), june, pp. 106-122.
4) HARTman, George J., 1980, “Process for recovering aluminum from alunite”, US PATENT (4, 230, 678), oct, pp. 89-122.
5) Kaluzhsky, Nikolai Andreevich, 1977, “Plant for fluidized bed heat treatment of powdered alunite”, US PATENT (4, 026, 672), may, pp. 108-122.
6) Name (Duda & Rej 190) PHYS. Prop. (Enc.of minerals, 2nd ed., 1990) Optic Prop. (Mason 68).
7) Sengil, I.A., 1995, “The utilization of Alunite ore As a Coagulant Aid”, Wat.Res.Vol 29, No. 8, pp. 1988-1992.
8) Sengil, I.A., Gulensoy H. and Goknil, H. 1987, “The use of alunite ore in water treatment as a coagulant and flocculant”, MARmara universitesi Fen Bilimleri Dergisi, 4, pp. 139-152.
9) OZACAR, M., Sengil, I.A., 1999, “Optimum conditions for leaching calcined alunite ore in strong naoh”,Vol. 38, No. 4, PP. 249-255.
10) Cipriani, P., Marruzzo, L., Piga, L., Pochtti, F., 1997, “Thermal behavior of mixtures of an alunite ore with K2Co3, CaCo3, and Ca(oH)2”, Thermochimica Acta 294, PP. 139-146.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد راهکاری های اجرایی اصلاح الگوی مصرف تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد راهکاری های اجرایی اصلاح الگوی مصرف تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد راهکاری های اجرایی اصلاح الگوی مصرف تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد راهکاری های اجرایی اصلاح الگوی مصرف تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد راهکاری های اجرایی اصلاح الگوی مصرف تحت word :

راهکاری های اجرایی اصلاح الگوی مصرف

مقدمه
صرفه جویی از مسائلی است که دین اسلام و سایر ادیان بزرگ الهی به آن تأکید و توجه ویژه داشته اند. اسراف مذموم و موجب از بین رفتن نعمت های الهی است. بر اسراف دو حالت مترتب است: اسراف آگاهانه و اسراف ناآگاهانه. در مورد اول گناه وعقوبت دنیوی و اخروی بر مسرف جاری خواهد شد، اما در مورد دوم کیفر به دست اندرکاران جامعه برمی گردد، که زمینه آگاهی و آموزش لازم را فراهم نکرده اند.

در راستای این بینش باور داریم که عدم صرفه جویی در مصرف انرژی چه زیان بزرگی برای مملکت دارد.
با محدودشدن استفاده از سوخت های فسیلی دو سناریو برای آینده مصرف انرژی قابل پیش بینی است:
• استفاده از منابع انرژی طبیعی و تجدیدپذیری مثل انرژی خورشیدی، زمین گرمایی، باد، امواج دریایی و غیره که امروزه اذهان اندیشمندان را به سختی در مورد فواید، مضار و اقتصادی بودن آن مشغول کرده است. در این معنا سؤالی که به ذهن متبادر می گردد آن که، آیا می توان استفاده از چنین منابع لایزالی را ارزان و عمومی کرد؟

• سناریو دوم استفاده از منابع هسته ای است. اگر چه امکان محدودی است و به خوبی معلوم نیست که میزان استفاده از آن تا چه اندازه باشد، لیکن تا سالیان طولانی قابلیت تأمین انرژی را دارد.
هر دو سناریو نگرانی هایی در پی دارند. انتخاب گزینه مناسب در جهت تولید انرژی و رفع مشکلات مصرف به نحوی که بنیانهای زیستی را دچار عدم سلامت زندگی انسانی، حیوانی و گیاهی نکنند، کاری سهل و هم ممتنع است.

بی تردید دنیا با بحران عظیم زیست محیطی مواجه است. افزایش جمعیت، نحوه استفاده غلط از دستاوردهای تکنولوژیکی، عدم تقسیم عادلانه ثروت و منابع در ایجاد این بحران سهیم هستند. در این میان وظیفه متخصصین و مراکز دانشگاهی در ایفای نقش مثبت خود روز به روز سنگین تر از گذشته شده است. با قبول چنین مسأله ای نگرانی ما برای فراهم نمودن و مصرف انرژی هوده است. نگرانی برای دو پهلوی یک مسأله:

• تولید انرژی
• مصرف انرژی
به همان اندازه که تولید مهم است مصرف نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مصرف بی رویه انرژی، نظم و تعادل اکوسیستم را بهم می زند، آب و هوا را تغییر می دهد و میزان گازهای گلخانه ای تا به حدی افزایش می یابند که ممکن است سیستم انسانی را به نابودی بکشد.
نقش معماری و شهرسازی در حل بحران

معماری و شهرسازی از ضروریات زندگی جمعی و متکی به تعادل نظام عمومی جامعه است. در عین حال هر دو در تغییر و تحول چنین تعادلی که تکیه بر آن دارند موثر هستند. می پذیریم معماری و شهرسازی نمی توانند جوابگو و التیام بخش همه ی دردهای جامعه انسانی باشد، اما بدون شک سهم عمده و بسزایی در درمان آلام جامعه دارند. امروزه صنعتی شدن، این دو را تحت تأثیر خود قرار داده، وظیفه مندی واقعی را از آن ها سلب نموده و

از خصوصیات هنری، مذهبی، بومی و موافق با شرایط جغرافیایی و محیطی دور کرده است.
از نقطه نظر مصرف انرژی، در ایران بیش از 40 درصد از مصرف مربوط به ساختمانها، 25 درصد مربوط به صنعت، 22 درصد به حمل و نقل و یک درصد مربوط به سایر بخش ها است. اگر طراحی ساختمان منطبق با صرفه جویی انرژی صورت گیرد و بناهای موجود مرمت گردند، در آن صورت سالیانه می توان حداقل 40 درصد از مصرف انرژی مربوط به بخش ساختمان که معادل 8/14 درصد از کل انرژی مصرفی کشوراست را صرفه جویی نمود. هزینه سالیانه هر متر مربع مصرف آن می تواند به یک پانزدهم زمانی که ساختمان خوب طراحی نگردد تقلیل یابد. این مطلب بیان کننده

حقیقتی است که بار تخصصی معماران را سنگین می کند.
از طرفی دیگر تأثیر طراحی درست شهر بر عملکرد ساختمان ها قطعی است. ایجاد سایه، تهویه مناسب، اجازه ورود یا عدم ورود جریان هوا به داخل شهر، توجه کافی به طراحی جداره ها و لبه ها، توجه به جهت و لایه بندی، برش های ضربدری، توپوگرافی، تراکم مناسب و ایجاد فضاهای باز شهری از وظایفی است که شهرساز باید در جهت صرفه جویی در مصرف انرژی و امکان تولید انرژی از طریق منابع تجدیدپذیر را انجام دهد.

اگر چنین بشود به میزان قابل توجهی آلودگی محیط زیست وانتشار گازهای گلخانه ای مثل گاز دی اکسید کربن نیز در سطح شهر کم می شوند.

نقش مراکز تحقیقاتی و آموزشی
یکی از مهمترین عوامل مؤثر در پیشرفت جوامع، توجه به پژوهش و تحقیق به کمک برون دادهایی چون ارائه مقالات در سمینارهای داخلی و خارجی و نشریات علمی – پژوهشی نمایه شده داخلی و خارجی، ارائه کتاب به صورت تألیف و ترجمه، تدوین طرح های تحقیقاتی به ویژه تحقیقات بنیادی و کاربردی و نشست های تخصصی می باشد. انجام چنین وظیفه سنگینی به عهده دانشگاه هاست. از مطالعه سیر تکامل کشورهای پیشرفته در می یابیم، آن دسته از جوامعی که زمینه و بستر مساعد تحقیق و پژوهش را در مراکز دانشگاهی خود به وجود آورده اند، مدارج ترقی و بالندگی را در زمان کوتاهی سپری کرده اند.

در این راستا وظیفه مراکز دانشگاهی با قدمت و بزرگ چون دانشگاه تهران سنگین تر است. برای تحقق هر کدام از زیرمجموعه های تحقیقی برنامه ای درخور – کوتاه و طولانی مدت- در این دانشگاه باید طراحی گردد تا نقش تاریخی خود را ایفا و به انتظارات پاسخ مناسبی دهد.
نشست تخصصی “تراز مداخله معماری و شهرسازی در تولید و مصرف انرژی”

با توجه به موارد مذکور، قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران تصمیم گرفت تا به ادای وظیفه خود در زمینه تأثیر معماری و شهرسازی بر تولید و مصرف انرژی، در قالب شناسایی متخصصین مربوطه، که در سطح سایر مراکز علمی و دانشگاهی و حتی سایر وزارتخانه ها و بخش های خصوصی به صورتی پراکنده مشغول انجام تحقیقات هستند، بپردازد.

بعد از شناسایی – و برای شروع کاری هدفمند – در قالب نشستی تخصصی این عزیزان را دعوت تا با طرح موضوعی فراخور آن ها را گرد هم آورده و نسبت به ایجاد مجمعی علمی اقدام نماید. با طراحی “وب گاهی باز” امکان دسترسی و استفاده هرچه بیشتر از تخصص این اساتید فراهم می گردد. هدف نهایی سامان دهی مناسبی به نیازهای گرایش انرژی از رشته معماری و اشاعه درست آن به عنوان یک ضرورت ملی است.

راهکارهای اجرایی اصلاح الگوی مصرف
اصلاح الگوی مصرف که به معنی نهادینه کردن روش صحیح استفاده از منابع کشور است، سبب ارتقای شاخص‌های زندگی و کاهش هزینه‌‌ها شده و زمینه ای برای گسترش عدالت است.
از طرفی الزام مصرف بهینه باعث می شود تا علاوه بر پیشرفت علمی ناشی از ارتقای فن آوری در طراحی و ساخت وسایل و تجهیزات بهینه مطابق با استانداردهای جهانی، فرصت توزیع مناسب منابع و به تبع آن پیشرفت در دیگر بخش هایی که کمتر مورد توجه بوده است نیز فراهم گردد. از این رو ارتباط منطقی بین نامگذاری سال اول دهه پیشرفت و عدالت به “اصلاح الگوی مصرف” بیشتر نمایان می شود.

اصلاح الگوی مصرف نیازمند فرهنگ‌‌سازی پایدار است و این خود نیازمند راهکارهایی است تا همه افراد جامعه الزام رفتارهای اصلاح مصرف را احساس کنند و به تدریج این اصلاح نهادینه شده و به یک رفتار پایدار و نهایتا به یک فرهنگ در تمامی عرصه های مصرف تبدیل شود.
اصلاح الگوی مصرف در دو سطح “تولید کالا” و “مصرف کالا” قابل بررسی است. در سطح تولید کالا که از مرحله تبدیل مواد خام تا انتقال و توزیع به مصرف کننده را شامل می شود، نیاز است که سازندگان و تولیدکنندگان هر دو بخش دولتی و خصوصی علاوه بر رعایت ضوابط زیست محیطی، فن آوری تولید کالاهای خود را با استانداردهای جهانی و حتی الامکان مناسب با اقلیم هر منطقه مطابق کنند.

هم اکنون هدرروی در حوزه انرژی کشور نه صرفاً در بخش مصارف خانگی و مشاغل خدماتی و تجارتی، بلکه در پالایشگاه ها، نیروگاه ها، خطوط انتقال برق، لوله های آب، واحدهای تولیدی و خودورها نیز در مقایسه با استانداردهای جهانی قابل قبول نیست. در کشورما حدود یک پنجم برق تولیدی به مصرف روشنایی می رسد که 69 درصد آن در خانه ها است لذا با استفاده از لامپ های کم مصرف می توان تاحدود زیادی در این زمینه صرفه جویی کرد. تولید انرژی و حرارت از منابع تجزیه شونده و نو همچون باد، خورشید و زباله ها در مناطقی که قابل استفاده است باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

در بخش ساخت و ساز باید اجرای آیین نامه ها و مقررات مهندسی از جمله مبحث 19 مقررات ساختمان که به بهینه سازی ساختمان در مصرف انرژی مربوط می شود، نهادینه شود. همچنین تولید مواد خوراکی از جمله نان باید با ضایعات کمتری همراه باشد. باید توجه به استفاده بیشتر از مواد قابل بازیافت در تولید الزامی گردد و دهها موارد مشابه دیگر که باید در هر صنف مورد توجه قرار گیرد.
در سطح “مصرف کالا” باید برای فرهنگ سازی نحوه مصرف بهینه خصوصاً آب، برق و گاز که تهیه آنها برای مصرف کننده سهل الوصول تر است آموزش از طریق مدارس، رسانه ها، تولیدکنندگان، وزارت نیرو و شرکت گاز بسیار موثرتر باشد. همچنین مردم ایران به علت پیوند با دین و مظاهر مقدس دینی به خوبی سنت های نهادینه شده را می پذیرند و بدان آن ارج می نهند لذا می توان در بخش آموزش از تعالیم و آموزه های دینی که بر صرفه جویی تاکید دارند نیز بیشتر بهره برد.

از آنجا که جهت تغییر الگوی مصرف، شناخت عمیق نیازهای هردو بخش مردمی و دولتی ضروری است باید مصرف سرانه دهک ها با سطح دستمزدها و استانداردهای مصرف جهانی دقیقاً مقایسه شود و سپس درصد و میزان یارانه لازم برای هریک از کالاها مشخص شده و قیمت یارانه ای و غیریارانه ای آن تعیین گردد. بنابراین می توان دریافت که اصلاح الگوی مصرف هم نیاز (و حتی پیش نیاز) هدفمندسازی یارانه هاست. تمامی این موارد جز با وضع قوانین و نظارت بر حسن اجرای

آن میسر نیست و از این روست که نقش و تاثیر مجلس در اصلاح الگوی مصرف نمایان تر می شود.
امسال سال اصلاح الگوی مصرف نام گرفت. به این ترتیب دولت احمدی نژاد موظف شد نحوه مصرف بودجه در تبلیغات انتخاباتی ایشان را اندکی اصلاح کند. چهار سال پیش که ایشان کاندیدا شدند، چون قرار نبود الگوی مصرف اصلاح شود، فقط 350 میلیارد تومان از شهرداری گم شد! امسال احتمالا با عنایت به تورم و تعدد کاندیدا ممکن است از بودجه یک چند میلیارد دلاری گم شود که سازمان بازرسی هم مقرر شد به آن گیر ندهد!

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   201   202   203   204   205   >>   >