سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع بستر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع بستر بر ریشه زایی قلمه پایه سیب مالینگ مرتون 106 تحت word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع بستر بر ریشه زایی قلمه پایه سیب مالینگ مرتون 106 تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع بستر بر ریشه زایی قلمه پایه سیب مالینگ مرتون 106 تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع بستر بر ریشه زایی قلمه پایه سیب مالینگ مرتون 106 تحت word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 3

چکیده:

این مطالعه به منظور تعیین بهترین محیط کشت و غلظت مناسب ایندول بوتیریک اسید برای ریشه زایی قلمه چوب سخت پایه سیب مالینگ مرتون 106 در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، انجام شد. اثرات چهار غلظت اسید ایندول بوتیریک (0 و 1500 و 2500 و 3500 میلی گرم در لیتر) و سه محیط کشت مختلف (کوکوپیت، پرلیت و کوکوپیت + پرلیت به نسبت 1:1 ) با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در 3 تکرار و هر تکرار شامل 12 قلمه مطالعه شد. نتایج، اختلاف معنی دار بیشتر تیمارهای آزمایشی را در سطح احتمال یک درصد نشان داد. مقایسه میانگین ها نشان دهنده این بود که بیشترین درصد ریشه زایی با 44/44 و تعداد ریشه با 10/33 ریشه در غلظت 2500 میلی گرم در لیتر اسید ایندول بوتیریک و محیط کشت مخلوط کوکوپیت + پرلیت به دست آمد. بیشترین طول ریشه با 8 سانتی متر در غلظت 1500میلی گرم در لیتر اسید ایندول بوتیریک و محیط کشت مخلوط کوکوپیت + پرلیت به دست آمد. بر اساس نتایج تحقیق حاضر اسید ایندول بوتیریک با غلظت 2500 میلی گرم در لیتر و محیط کشت مخلوط کوکوپیت + پرلیت برای ریشه زایی توصیه می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :