سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله تاثیر دما و نور بر جوانه زنی بذر اکوتیپ های مختلف خردل وحش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر دما و نور بر جوانه زنی بذر اکوتیپ های مختلف خردل وحشی تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دما و نور بر جوانه زنی بذر اکوتیپ های مختلف خردل وحشی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دما و نور بر جوانه زنی بذر اکوتیپ های مختلف خردل وحشی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دما و نور بر جوانه زنی بذر اکوتیپ های مختلف خردل وحشی تحت word :

مقاله تاثیر دما و نور بر جوانه زنی بذر اکوتیپ های مختلف خردل وحشی تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در رستنیها از صفحه 221 تا 229 منتشر شده است.
نام: تاثیر دما و نور بر جوانه زنی بذر اکوتیپ های مختلف خردل وحشی
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بوم شناسی
مقاله خفتگی
مقاله زیستایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جهت بررسی و مقایسه تاثیر دما و نور بر جوانه زنی بذر اکوتیپ های مختلف علف هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis)، بذور از چهار منطقه (استان های فارس، آذربایجان غربی، خوزستان و مازندران) جمع آوری و مورد بررسی قرارگرفت. وزن هزار دانه و اندازه بذر، تفاوت اکوتیپ ها در سطح خفتگی بذر، پاسخ جوانه زنی به شرایط نوری و دمایی متفاوت و تاثیر متقابل نور و دما بر جوانه زنی بذر بررسی شد. نتایج نشان داد با توجه به اینکه بذور اکوتیپ های مختلف از نظر اندازه با هم تفاوت معنی داری داشتند اما از نظر وزنی تفاوت معنی داری نشان ندادند. همچنین بذور پس از جمع آوری جوانه زنی یکسانی نداشتند و تفاوت جوانه زنی اکوتیپ ها تابع سطح خفتگی بذر بود و تحت تاثیر اندازه و وزن بذر قرار نگرفت. دامنه دمایی جوانه زنی بین 5 تا 35 درجه سلسیوس در بذور اکوتیپ های مختلف به دست آمد. جوانه زنی بذور خوزستان بیشتر از بذور سایر مناطق بود و سطح خفتگی پایین تری در آن نسبت به بقیه مشاهده شد. در دمای بالای 20 درجه سلسیوس جوانه زنی بذور اکوتیپ ها در نور بیشتر از تاریکی بود. در صورتی که در دمای کمتر از 20 درجه سلسیوس پاسخ جوانه زنی اکوتیپ ها به نور متفاوت بود. نتایج نشان داد که محیط مادری در زمان تشکیل بذر بر رفتار جوانه زنی آن تاثیر به سزایی داشته است، به طوری که سطح خفتگی بذر در اکوتیپ ها متفاوت بوده و علیرغم تغییر شرایط نوری و دمایی و یکسان سازی این شرایط برای جوانه زنی بذر، اکوتیپ ها رفتار متفاوتی را نشان دادند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :