سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی تاثیر سیانور سدیم بر کاهشعیار مسکنسانتره مولیبدنیت س

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر سیانور سدیم بر کاهشعیار مسکنسانتره مولیبدنیت سرچشمه به منظورکاهشمصرف سیانور سدیم و ارائه راهکار مناسب تحت word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سیانور سدیم بر کاهشعیار مسکنسانتره مولیبدنیت سرچشمه به منظورکاهشمصرف سیانور سدیم و ارائه راهکار مناسب تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سیانور سدیم بر کاهشعیار مسکنسانتره مولیبدنیت سرچشمه به منظورکاهشمصرف سیانور سدیم و ارائه راهکار مناسب تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سیانور سدیم بر کاهشعیار مسکنسانتره مولیبدنیت سرچشمه به منظورکاهشمصرف سیانور سدیم و ارائه راهکار مناسب تحت word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: اولین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران

تعداد صفحات: 7

چکیده:

فرآوری کانه مولیبدن اساسا بر روش فلوتاسیون استوار است. در معادن مسمولیبدن، مولیبدنیت به عنوان یک محصول جانبی همراه با مس تولید میشود. مسیر متداولی که برای بازیابی مولیبدنیت در اکثر کارخانههایفرآوری مولیبدن دنیا استفاده میشود جداکردن کانیهای سولفوری مس و آهن و بازداشت آنها و شناور کردن مولیبدنیت میباشد. در بسیاری از کارخانجات ازجمله معدن مس سرچشمه از سیانور سدیم جهت حذف مس ازکنسانتره مولیبدن استفاده میشود. رفتار مینرالوژیکی سنگ معدن مسمولیبدن این کارخانه کالکوپیریتی کالکوسیتی است و عیار مس کنسانتره مولیبدنیت در این کارخانه حدود 0/6% است جهت فروش محصولنهایی کارخانه مولیبدن بایستی مقدار مس موجود در کنسانتره مولیبدن کمتر از 0/5%باشد. در دیگر کارخانجات مقدار مس کنسانتره مولیبدنیت جداسازی شده از خاکهای پورفیری مس که به روشهای فلوتاسیون تولید میشود نهایتا تا زیر0/1% کاهش مییابد. بدین منظور بایستی جهت کاهش مس از روشهای تکمیلی استفاده نمود. در این تحقیق ابتدا از محصول نهایی کارخانه مولیبدن و سرریز سیکلون 1 و 2 نمونه هایی تهیه گردید. بر روی نمونه های تهیه شده بررسی شیمیایی و مینرالوژیکی انجام شد. سپس آزمایشات شستشوی سیانوری کنسانتره با مقادیر مختلف سیانور سدیم در دما و درصد جامدهای متفاوت انجام گردید. مرحله دوم آزمایشات با و بدوناستفاده از جامد تشویه شده با روش شستشوی اسیدی در دما و درصد جامدهای متفاوت انجام شد.با توجه به خطرناک بودن ترکیب سیانور سدیم و لزوم استفاده از شرایط ایمنی خاصجهت کاربرد این ماده درفرآیند، استفاده از این ماده، مناسب به نظر نمیرسد. آزمایشات انجام شده نشان میدهد که حتی با افزایش مقدارسیانور سدیم و اعمال حرارت، تغییری در مقدار کالکوپیریت نمونه بوجود نیامده است بنابراین استفاده از روش شستشوی سیانوری جهت حذف مس کالکوپیریتی از کنسانتره مولیبدنیت تاثیری نداشته که این امر با استفاده ازآنالیز مینرالوژی نمونه های تهیه شده قبل و بعد از انجام آزمایش تایید گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :