سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بهره گیری از اراضی قهوهای، گامی در راستای ارتقای عملکردی م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهره گیری از اراضی قهوهای، گامی در راستای ارتقای عملکردی محلات شهری؛ نمونه موردی: محله کشتارگاه ارومیه تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهره گیری از اراضی قهوهای، گامی در راستای ارتقای عملکردی محلات شهری؛ نمونه موردی: محله کشتارگاه ارومیه تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهره گیری از اراضی قهوهای، گامی در راستای ارتقای عملکردی محلات شهری؛ نمونه موردی: محله کشتارگاه ارومیه تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهره گیری از اراضی قهوهای، گامی در راستای ارتقای عملکردی محلات شهری؛ نمونه موردی: محله کشتارگاه ارومیه تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 14
چکیده:
رشد شتابان شهرنشینی و افزایش مهاجرت به شهرهای بزرگ بسیاری از صنایع و تجهیزات شهری که پیش از این در خارج از محدوده شهر قرار داشتند را در محدوده شهرها قرار داد. بنابراین این صنایع به منظور حفظ سازگاری با محلات شهری ملزم به خروج از شهر شده و اراضی این صنایع در داخل شهر باقی ماندند. در سالهای اخیر استفاده مجدد از این اراضی جهت احیای وضعیت عملکردی و رفع کمبودهای خدماتی محلات مورد توجه قرار گرفته است. از رویکردهای اصلی استفاده مجدد از چنین زمین هایی که به اصطلاح اراضی قهوه ای نامیده می شوند، توسعه میان افزا می باشد که در این رویکرد می توان با تغییر کاربری بناهای قدیمی و آلوده کننده، به رشد و توسعه پایدار دست یافت. محله کشتارگاه ارومیه پیرامون کشتارگاه صنعتی این شهر شکل گرفته است و حال با توجه به غیرفعال و متروکه بودن این کشتارگاه فرصتی در جهت احیا و ارتقای عملکردی این محله با برنامه ریزی کاربری اراضی در این سایت فراهم شده است. بنابراین در این پژوهش با استفاده از پرسشنامه و نمونه گیری تصادفی و بهره گیی از سه دسته معیارهای پایه ای، سنجشی و محلی نیاز به واحدهای خدماتی ساکنین شناسایی شده است. در بخش پایانی نیز مشخص شد کاربری هایی با عملکرد آموزشی، فرهنگی و تجاری از اهمیت بیشتری نسبت به سایرین برخوردار است. بنابراین پیشنهاد می گردد تا اولویت اقدام به این کاربر های اختصاص یابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :