سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی میزان جذب بنزن از بخارات بنزین توسط نانولوله های کرب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان جذب بنزن از بخارات بنزین توسط نانولوله های کربنی تحت word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان جذب بنزن از بخارات بنزین توسط نانولوله های کربنی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان جذب بنزن از بخارات بنزین توسط نانولوله های کربنی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان جذب بنزن از بخارات بنزین توسط نانولوله های کربنی تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره سراسری الکترونیکی فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
امیرحسین جاوید دانشیار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
پونه سعیدیدکتری مهندسی محیط زیست نویسنده مسئول

چکیده:
ترکیبات آلی فرار نقش محوری را در آلودگی هوا دارند، راه های مختلفی برای جذب و حذف این آلاینده ها وجود دارد. این تحقیق به بررسی میزان جذب بنزن از بخارات بنزین توسط نانو لوله های کربن می پردازد. استفاده از نانولوله های کربنیایده ای نو برای حذف این آلاینده می باشد. در این مطالعه از روش NAIOSH 1501 استفاده شده و کلیه مراحل آزمایش در شرایط دمایی متفاوت و طی مدت زمان مختلف انجام گرفته و نتایج نشان داد که با افزایش دما میزان جذب افزایش یافته و پس از 120 دقیقه عمل واجذب رخ می دهد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی تاثیر عملیات دوگانه آبکاری کروم سخت و نیتروکربورایزی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر عملیات دوگانه آبکاری کروم سخت و نیتروکربورایزینگ پلاسمایی پالسی بررفتار تریبولوژیکی فولادکربنی ساده تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عملیات دوگانه آبکاری کروم سخت و نیتروکربورایزینگ پلاسمایی پالسی بررفتار تریبولوژیکی فولادکربنی ساده تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عملیات دوگانه آبکاری کروم سخت و نیتروکربورایزینگ پلاسمایی پالسی بررفتار تریبولوژیکی فولادکربنی ساده تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عملیات دوگانه آبکاری کروم سخت و نیتروکربورایزینگ پلاسمایی پالسی بررفتار تریبولوژیکی فولادکربنی ساده تحت word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: اولین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

سیدهامان هدایت مفیدی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد
محمود علی اف خضرایی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد
علیرضا صبورروح اقدم – استادیار بخش مهندسی مواد دانشگاه تربیت مدرس
تقی شهرابی – دانشیار دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

دراین مقاله امکان بهتر کردن رفتار تریبولوژیکی فولاد کربنی ساده توسط یک عملیات دومرحله ای مورد بررسی قرارمیگیرد درمرحله اول فرایند آبکاری کروم برروی فولاد کربنی ساده انجا مشدو درقدم بعدی فرایندنیتروکربوراسیون الکترولیتی پلاسمایی پالسی برروی نمونه انجام گرفت دراین تست نمونه ها در یک محلول آبی اوره بعنوان الکترولیت قرارگرفتند و به یک منبع پالسی با ولتاژ منفی به بزرگی 350 V متصل شدند زمان عملیات بین 21-7 دقیقه و فرکانس مورد استفاده 10KHz بود رفتار تریبولوژیکی پوشش توسط تست سایش و میکروسختی تحت بررسی قرارگرفت رفتار الکتروشیمیایی و مقاومت در برابر خوردگی نمونه ها مورد مطالعه قرارگرفت مطالعات الکتروشیمیایی و خوردگی نمونه ها درمحلول 3/5% کلرور سدیم خالص توسط پلاریزاسیون پتانسیودینامیکی PDS انجام شد دراین بررسی مشخص شد که مقاومت به خوردگی و سایش دراین فرایند بستگی زیادی به زمان عملیات درمرحله دوم دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد بتن غلتکی تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد بتن غلتکی تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد بتن غلتکی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد بتن غلتکی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد بتن غلتکی تحت word :

بتن غلتکی

عریف بتن غلتکی :
موسسه بتن آمریکا بتن غلتکی را بدین شرح تعریف می کند . بتنی که در حالت تازه شرایطی دارد که امکان عبور غلتک از روی آن فراهم می آید و بدین ترتیب در نهایت بتن متراکم شده ای که وسیله تراکم آن غلتک بوده حاصل می شود. بسیاری از خصوصیات بتن غلتکی در حالت تخت شده مشابه بتن معمولی است . با این تفاوت که می توان بتن غلتکی ساخت که خصوصیات آن در حالت سخت شده خارج از محدود تعریف شده بتن معمولی باشد تعریف عبارت تراکم غلتکی نیز به معنای فرآیندی است که تراکم بتن در طی آن صورت می گیرد با استفاده از غلتک های لرزان.

کاربرد:
بتن غلتکی برای هر فعالیت عمده ای که بتوان بتن با اسلامپ کم را به آن محل حمل کرد جا داد و متراکم کرد قابل استفاده است. بتن غلتکی برای فعالیت هایی ایده آل برای مواردی زمانی باید از RCC بهره برد که نیاز است فعالیتی با حداقل هزینه ها صورت گیرد. کاربرد آن همانطور که اشاره گردید می تواند شامل ساخت محوطه های بزرگ ایپرون، سدهای وزنی، نشیب بند و فراز بندها خاکریزهای مستحکم ، لایه های اساس برای بارگذاری های سنگین، جهت حفاظت از سدهای وزنی و ;;

اصلی ترین مزایای بتن غلتکی :
این روش ساخت در حقیقت روشی رقابتی با دیگر عناصر سازه ای قابل کاربرد در روسازی های راه است.عمده ترین مزایای این روش عبارت است:
هزینه ها: تاریخچه استفاده از بتن غلتکی در برابر بتن معمولی نشان از آن دارد که هزینه اجرای هر متر مکعب با بتن غلتکی به مراتب کمتر از بتن معمولی است بطور متوسط محدوده کاهش هزینه ها. از 25 تا 50% می باشد. این 25 تا 50 درصد کاهش در هزینه ها بطور کلی بدلیل مصالح مصرفی ، میزان سیمان مصرفی، سهولت و سادگی در روش اجرا می باشد. از دیگر دلایلی که باعث کاهش هزینه ها می گردد کاهش زمان اجرا روسازی هی بتن غلتکی است.

اجرای سریع: همانطور که ذکر گردید این روش اجرای سریع در مقایسه با روش اجرا بوسیله بتن معمولی باعث کاهش قابل ملاحظه ای در هزینه ها می گردد.
کاهش زمان اجرا از چندین سال به چند ماه سبب می گردد نه تنها هزینه های اجرایی بلکه هزینه هایی چون نظارت، هزینه های احتمالی ناشی ازتوقف تجهیزات مرتبط و هزینه های مربوط به توقف های فصلی کار کاملا حذف می گردد. اساسا اجرا توسط بتن غلتکی علاوه بر مسائل فنی سبب ایجاد یک مزیت اصلی بنام اقتصادی شدن طرح در تعامل با زمان می گردد.

دیگر مزایا: علاوه بر مزیت عمده فوق و مزایای فنی شامل تامین نیازهای مقاومتی، دوام و ; دیگر مزیتی که سبب کاربرد روز افزون این ماده گردیده بود. مقبولیت زیست محیطی آن است چرا که یکی از اصول اساسی در ساخت بتن غلتکی بهروری کامل از مصالح طبیعی در دسترس و منابع قرضه محلی است .

نیازهای مهندسی:
در ساخت یک رویه بتن غلتکی به تخصص های زیر نیاز است.
– مهندس بتن با آشنایی کامل به خصوصیات بتن غلتکی رفتارهای آن و نحوه اجرا و تعمیر و نگهداری
– مهندس راه و یا سازه: جهت کنترل شرایط هندسی راه یا هر سازه دیگر.
– مهندس خاک : جهت بررسی و کنترل شرایط خاک، شرایط اساس و زیر اساس حضور این تخصص در اجرای سدهای بتن غلتکی حساس تر است.

استفاده از سنگدانه های بازیافتی:
همانطور که اشاره گردید بتن غلتکی از همان مواد اصلی تشکیل دهنده بتن معمولی تشکیل یافته است با این تفاوت که بتن غلتکی کاملا خشک بوده ودر زمان اجرا نیاز به انرژی تراکمی بالایی دارد که در مورد بتن معمولی این طور نیست.
تجربیات نشان داده است با عیار 300 و با 5035 = می توان مقاومت سه روزه 40 از این بتن دریافت کرد. همچنین اینکه این بتن رفتارش تحت تأثیر ترک خوردگی های ناشی از جمع شدگی خشک و مواردی که بتن معمولی متداول است قرار نمی گیرد.
عموماً لایه های اجرا شده توسط بتن غلتکی در جاده ها و یا راه ها برای عبور نیمه سنگین و سنگین حداکثر ضخامتی برابر cm 20 دارند. که همانطور که اشاره گردید تامین همواریو صافی سطح تویط تزریق ملات صورت می گیرد. در استاندارد کشور بلژیک BS30,BSC20 جهت اجرای رویه راهها با بتن غلتکی نیاز به حداقل عیار سیمان 200 و 250 کیلوگرم بر متر مکعب داریم که در نهایت نیز با انجام تراکم صحیح متوسط مقاومت فشاری 30 و 20 باشد.

مصالح بازیافتی :
منظور از مصالح بازیافتی آن نوعی از سنگدانه هایی ایت که دیگر در انجام کارهای عمرانی کاربرد ندارند و یا حاصل از فعالیت های صنعتی هستند خصوصیات فیزیکی – شیمیاییو مکانیکی این سنگ دانه ها بر حسب مورد متفاوت است در ایران سنگدانه هایی که تکه های بتن به آنها چسبیده اند و سنگدانه هایی که حاصل از خراشیدن سطح آسفالت هستند و و همراه با قید هستند به وفور یافت می شوند نکته مشترک بین این سنگدانه ها این است که بخش زیر دانه ها آنها بسیار ناچیز است و اکثریت آنها اندازه ای بیش از 10 میلی متر دارند.

روند اختلاط جهت ساخت نمونه های ncc در آزمایشگاه به صورت زیر است
1- اختلاط سنگ دانه ها شن و ماسه برای 2 دقیقه
2-افزایش زمان برای افزودن تمام سنگدانه ها به مدت 1 دقیقه
3- افزودن سیمان و اختلاط برای 2 دقیقه
4- ریختن آب و اختلاط برای 2 دقیقه
5- ریختن بتن در قالب
6- انجام متراکم

همانطور که اشاره گردید دانه بندی مصالح بازیافتی کامل نیست و نیاز است که این مخلوط بهینه سازی شود بدین معنا که با بررسی مصالح آن محدوده از دانه ها که وجود ندارد به مخلوط افزوده شود نقصان در دانه بندی در محدده ریز دانه و ماسه است. استاندارد بلژیک اعلام می کند در صورتیکه از مصالح بازیافتی استفاده می گردد حداقل عیار سیمان 250 باشد و تا حدود 75% مصالح درشت دانه به آنها مصالح ماسه ای افزوده گردد.

مشاهده گردیده است در صورتیکه در مورد این سنگدانه ها بهینه سازی انجام پذیرد و جهت ساخت مخلوط از نسبت های توصیه شده در استاندارد ها استفاده گردد و در نهایت نیز تراکم بخوبی صورت گیرد خواص مکانیکی بسیار مطلوبی حاصل خواهد گردید. به نحوی که بتن با غلتکی با مصالح بازیافتی مقاومت بسیار خوبی دربرابر شرایط یخ زدگی و اب شدگی خواهند داشت.

همانطور که قبلا اشاره گردید ریز دانه ها تأثیر بسزایی در رفتارها بتن غلتکی دارند در این مورد نیز مشاهده گردید که اگر مصالح بازیافتی بتن بهینه سازی و تصحیح بکار روند در نهایت مقاومت های فشاری در مقایسه با بتن غلتکی با مصالح طبیعی به نصف کاهش یافت البته این مطلب نیز باید توجه شود که در هر حال بتن غلتکی با مصالح طبیعی بعلت جنس خوب این مصالح همواره مقاومت فشاری بالاتری خواهند داشت.

در مورد میزان سیمان مصرفی تیز همانطور که اشاره گردید حداقل آن باید 200 باشد البته در مواردی که سنگدانه ها حاصل از یک سازه بتنی هستند می توان با انجام آزمایش این مقدار را به 175 کاهش داد.

طرح اختلاط :
طرح یک بتن غلتکی همواره باید بنحوی باشد که دستیابی به مقادیر مقاومتی را امکان پذیر کند و قابلیت ها و نیازهای طرح را برآورده سازد به طوری که از مصالح نیز حداکثر بهره وری صورت پذیرئ. این مطلب باید کاملا توجه شود این است که باید بتنی طرح شود که کاملا صرفه اقتصادی داشته باشد حداقل سیمان مصرف شود و بیشترین استفاده از مصالح انجام گیرد. تا بحال یک روش

استاندارد جامع برای طرح اختلاط بتن غلتکی ارائه نشده است . در هر مورد بر حسب کابری و مصالح در دسترس از روش خاص استفاده می گردد اما اصل کلی در طرح مخلوط باید تلفیق شرایط مکانیک خاص و تئوری های بتن باشد بعد از طرح جهت کنترل صحت از نمونه های آزمایشگاهی و واقعی استفاده گردد.

تعیین نسبت های اختلاط بر اساس روش تراکم خاک در حقیقت برقراری رابطه بین وزن واحد خشک و میزان رطوبت در یک محدود مشخص رطوبت است.
بعد از انجام تراکم حداکثر وزن واحد خشک و در صد رطوبت بهینه تعیین می گردند تعیین این لوله طرح نسبت های اختلاط ضروری است. روش تراکم نیز با استفاده از پروکتور اصلاح شده است که بدلیل کاهش امکان خرد شدگی مصالح انرژی تراکم را به حدود 1116 کاهش داده می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله لزوم مدیریت راهبردی و نظام مند برای صنعت نفت با رویکرد فاو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله لزوم مدیریت راهبردی و نظام مند برای صنعت نفت با رویکرد فاوا تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله لزوم مدیریت راهبردی و نظام مند برای صنعت نفت با رویکرد فاوا تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله لزوم مدیریت راهبردی و نظام مند برای صنعت نفت با رویکرد فاوا تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله لزوم مدیریت راهبردی و نظام مند برای صنعت نفت با رویکرد فاوا تحت word :

سال انتشار: 0
محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
احمد تولایی – مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی نفت ایران
مجتبی صابری – رئیس برنامه ریزی و کنترل پروژه های فاوا

چکیده:
فاوا نسبت به قدمت کمی که در برابر سایر پارادایمهای کسب و کار دارد، رفتهرفته در بین صنایع جایگاه و اهمیت خود را در مییابد و علت اصلی آن دستاوردهای شگرف آن در تمامی امور کسب وکارهای مختلف میباشد. قرار گرفتن پروژههای فاوا در سر لیست پروژههایی مانند ذرات بنیادین نانو، فناوری ژن و غیره در سطوح ملی و بینالمللی از یک طرف و صرف سرمایههای سنگین شرکتهای پیشرو در حوزههای مرتبط با این فناوری و در اولویت قرار گرفتن پروژههای فاوا در صدر امور کسبوکارهای برتر از طرف دیگر نشان از واقعیت انکارناپذیر اهمیت و مقبولیت فراگیر این فناوری نوین درکلیه ابعاد اجتماعی، اقتصادی، علمی و غیره در کلیه سطوح زندگی فردی، سازمانی، اجتماعی و جهانی بشر میباشد. برای اثر بخشی و کارایی فراگیر، کلان، یکپارچه و نظاممند این فناوری در سطح صنعتی به گستردگی و عظمت صنعت نفت برنامهریزی جامع و راهبردی برآمده از بطن کسب و کار نفت الزامی ناگزیر است که اقداماتی کلان ، همه جانبه را از بالاترین مراجع و اقدام براساس آن در کل بدنه این صنعت را میطلبد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بهبود کیفیت خدمات درمانی و چالشهای فراروی آن از منظر متدول

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهبود کیفیت خدمات درمانی و چالشهای فراروی آن از منظر متدولوژی شش سیگما تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود کیفیت خدمات درمانی و چالشهای فراروی آن از منظر متدولوژی شش سیگما تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کیفیت خدمات درمانی و چالشهای فراروی آن از منظر متدولوژی شش سیگما تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود کیفیت خدمات درمانی و چالشهای فراروی آن از منظر متدولوژی شش سیگما تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی جایگاه مدیریت و حسابداری در دنیای نوین کسب و کار، اقتصاد و فرهنگ
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
محبوبه درخشنده – عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
روح الله اکبری – دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

چکیده:
شش سیگما ابزاری برای حل مسئله است و بکارگیری صحیح این ابزار، می تواند به طور اثر بخشی در رفع مشکلات و ایجاد بهبوددر وضعیت سازمان نقش داشته باشد. به این منظور سازمان ها بایستی از مسائل و مشکلات خود و همچنین از ماهیت و شیوهعملکرد این ابزا رها درک درستی داشته باشند. این متدولوژی یک رویکرد سیستماتیک و آماری است که هدف آن مشخص کردننواقص عملکرد فرآیندها و کاهش خطای آن دسته از فرآیندهای کاری و بالینی است که با صرف زمانی طولانی، هزینه بالا و پیامدضعیف انجام میشود. این مقاله به روش توصیفی و مروری صورت گرفته و داده ها از طریق واکاوی کتب، مقالات و سایتهای معتبرداخلی و خارجی گردآوری شده است. در این تحقیق عوامل کلیدی مؤفقیت شش سیگما مورد بررسی قرار گرفته است. همچنینمروی کوتاه بر نقش این رویکرد در بهبود خدمات موسسات مراقبت بهداشتی، تأثیر اجرای آن در کاهش مدت اقامت بیماران درمرکز آموزشی و درمانی و در نهایت چالشهای فراروی اجرای این رویکرد و راهکارهای مرتبط با چالشها، پرداخته شده است.یافتههای این پژوهش نشان داده است که آموزش این رویکرد موجب کاهش مدت اقامت بیماران در بیمارستان خواهد شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >