مقاله شبیه سازی جذب پتاسیم توسط مدل باربردر کوشمن در گیاه ذرت تح
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/25:: 4:59 صبح
مقاله شبیه سازی جذب پتاسیم توسط مدل باربردر کوشمن در گیاه ذرت تحت تیمارهای مختلف خاک ورزی و کود دامی تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شبیه سازی جذب پتاسیم توسط مدل باربردر کوشمن در گیاه ذرت تحت تیمارهای مختلف خاک ورزی و کود دامی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی جذب پتاسیم توسط مدل باربردر کوشمن در گیاه ذرت تحت تیمارهای مختلف خاک ورزی و کود دامی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شبیه سازی جذب پتاسیم توسط مدل باربردر کوشمن در گیاه ذرت تحت تیمارهای مختلف خاک ورزی و کود دامی تحت word :
مقاله شبیه سازی جذب پتاسیم توسط مدل باربردر کوشمن در گیاه ذرت تحت تیمارهای مختلف خاک ورزی و کود دامی تحت word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1387 در پژوهش در علوم زراعی از صفحه 85 تا 98 منتشر شده است.
نام: شبیه سازی جذب پتاسیم توسط مدل باربر- کوشمن در گیاه ذرت تحت تیمارهای مختلف خاک ورزی و کود دامی
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جذب پتاسیم
مقاله خاک ورزی
مقاله ذرت
مقاله کود دامی و مدل باربر- کوشمن
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شیرانی حسین
جناب آقای / سرکار خانم: حاج عباسی محمدعلی
جناب آقای / سرکار خانم: افیونی مجید
جناب آقای / سرکار خانم: همت عباس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
استفاده از مدل ها، می تواند درک فرآیند جذب عناصر توسط گیاه را آسان تر نماید. اگر تطابق خوبی بین پیش بینی مدل و روند اندازه گیری شده جذب وجود نداشت، مدل ها می توانند برای تشخیص علل این اختلاف مفید باشند. این تحقیق به منظور پیش بینی جذب پتاسیم در مراحل مختلف رشد ذرت توسط مدل کوشمن و تحت سیستم های مختلف خاک ورزی و تیمارهای کود دامی انجام شد. تیمارهای خاک ورزی شامل شخم با دیسک سطحی + دو دیسک سطحی به عنوان کم خاک ورزی (عمق شخم 15 سانتی متر) و شخم با گاوآهن برگردان دار + دو دیسک سطحی به عنوان خاک ورزی مرسوم (عمق شخم 30 سانتی متر) بودند. هم چنین، تیمارهای کود دامی در سه سطح 0، 30 و 60 تن در هکتار اعمال گردیدند. تیمارها در قالب طرح بلوک های خرد شده با سه تکرار و تحت کشت ذرت به مدت دو سال اعمال شدند. نتایج نشان داد، جذب پتاسیم پیش بینی شده در گیاه با استفاده از مدل کوشمن، همبستگی زیادی با جذب پتاسیم اندازه گیری شده داشت، ولی بسیار کمتر از جذب اندازه گیری شده بود. با افزایش کود دامی، انحراف مدل از داده های مشاهده ای جذب افزایش یافت. هم چنین، در سیستم کم خاک ورزی انحراف مدل در پیش بینی جذب نسبت به سیستم خاک ورزی مرسوم کمتر بود.
کلمات کلیدی :