سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله زبان برنامه نویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله زبان برنامه نویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب تحت word دارای 81 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زبان برنامه نویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله زبان برنامه نویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله زبان برنامه نویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب تحت word :

زبان برنامه نویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب

تاریخچه
کمتر کاربر اینترنت را می‌توان یافت که تاکنون با صفحاتی با پسوندPHP برخورد نکرده باشد و البته این پسوند نامی آشنا برای طراحان و برنامه ‌نویسان وب است.
پی اچ پی (PHP) یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین زبان‌های برنامه ‌نویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب است و کمتر خواسته‌ای در محیط وب وجود دارد که در PHP قادر به انجام آن نباشیم. از ایجاد یک صفحه ساده برای پردازش اطلاعات فرم‌ها، ارتباط با بانک‌های اطلاعات، کار با سوکت‌های TCP، پردازش فرمت‌های PDF وZIP و حتی تصویر بخشی از توانایی این زبان است.
PHP در سال 1994 توسط Lerdorf Rasmus و برای استفاده شخصی‌اش ایجاد شد. او بعدها و در سال 1995 نسخه حرفه‌ای‌تر از مفسر زبان PHP به نام Version 2 PHP/FI را عرضه کرد، و در سال 97 تعداد سایت‌هایی که از PHP استفاده می‌کردند به بیش از 50000 رسید و امرازه نیز میلیون‌ها سایت از آن استفاده می‌کنند.
سایت‌های مشهوری چون Alltheweb و mamma از این زبان استفاده می‌کنند و حتی Yahoo نیز در حال استفاده از این زبان برای توسعه وب سایت‌های خود است.

PHP زبانی برای سیستم عامل‌ها
یکی از برترین مزایای زبان PHP سازگاری آن با اکثر سیستم عامل‌ها و نرم‌افزارهای وب سرار (مانند IIS و Apache) است. برخی از دیگر زبان‌ها و تکنولوژی‌ها مانند ASP محدود به سیستم عامل windows است و پشتیبانی از آن در دیگر سیستم عامل‌ها بسیار پر هزینه و محدود است، و برخی نیز مانند JSP مشکلاتی با برخی نرم‌افزارهای وب سرار دارد. ساختار و امکانات PHP به شکل مستقل از سیستم عامل شکل گرفته است و این بدان معنا است که به طور مثال برنامه‌نویس می‌تواند اسکریپت خود را تحت سیستم عامل ویندوز نوشته و تست کند و سپس آنرا بدون تغییر به سیستم عامل یونیکس یا لینوکس انتقال دهد. درPHP امکان استفاده از برخی از امکانات خاص سیستم عامل‌های مشهور نیز در نظر گرفته است که برای نمونه می‌توان از پشتیبانی از تکنولوژی DCOM و یا Windows API نام برد. نسخه‌های جدید مفسر PHP سازگار با دیگر تکنولوژی‌های خاص وبسرارها مانند ISAPI نیز می‌باشد.

PHP رایگان و Open Source
تهیه برنامه مفسر PHP برای همه سیستم عامل‌ها رایگان است و علاقه‌مندان می‌توانند آخرین نسخه مفسر این زبان را از سایت رسمی PHP بارگذاری (Download) کند.
همچنین امکان تهیه رایگان سورس مفسر PHPنیز فراهم است ، و این مسئله علاوه بر این که در گسترش امکانات این زبان بسیار موثر بوده است، مزیتی برای شرکت‌ها و توسعه ‌دهندگان برای انتخاب این زبان است چرا که پشتیبانی و اعتماد به آن را راحت‌تر کرده است. بسیاری از ویرایشگرهای حرفه‌ای این زبان نیز یا رایگان هستند و یا با هزینه بسیار کم می‌توان آنها را تهیه کرد، در حالی که دیگر تکنولوژی‌ها، مثلاً تهیه پلات فرم‌های جاوا هزینه هنگفتی دارد و همچنین کار حرفه‌ای با تکنولوژی .NET نیز نیاز به تهیه Visual Studio.NET و پرداخت هزینه چند صد دلاری است.

سرعت بالای تفسیر و اجرای PHP یکی از سریع‌ترین زبان‌ها در نوع خود است. تفسیر و اجرای یک اسکریپ php به طور متوسط تا سه و چهار برابر یک اسکریپ ASP است. (البته باید در نظر داشته باشیم که IIS با Cach اسکریپت‌های ASP سرعت اجرای آنها را در دفعات بعد بالا می‌برد) همچنین در ASP استفاده زیادی از اشیا COM می‌شود که باعث کاهش سرعت و مصرف منابع سیستم می‌شود در حالی که در PHP بسیاری از امکانات و حتی برقراری ارتباط با یکی محبوب‌ترین نرم‌افزار مدیریت بانک‌های اطلاعاتی mySql به صورت توکار نهاده شده است. شرکت Zend که تهیه کننده فعلی موتور مفسر و پشتیبانی کننده آن است،

محصولات دیگری را نیز در جهت بهینه کردن سرعت اجرای PHP ارائه کرده است این محصولات با افزایش سرعت تفسیر و همچنین ذخیره کردن نتیجه تفسیر (Cash) باعث افزایش چندین برابر اجرای آن می‌شوند. ساختار مناسب و امکانات بالا در PHP همان طور که در ابتدای مقاله اشاره شد، کمتری نیازی در

برنامه‌نویسی تحت وب وجود دارد که در PHP امکان رفع آن نباشد. PHP شامل کتابخانه‌ای غنی از توابعی است که امکان پردازش اطلاعات فرم‌ها، کار با بانک‌های اطلاعاتی، فایل‌های متنی و باینری، فایل‌های گرافیکی، PDF، ZIP و پراتکل‌های TCP، FTP، DNS،SMTP و ; را برای برنامه‌نویس فراهم می‌کند، این را مقایسه کنید با ASP که به طور مستقل امکان Upload File ، ارسال ایمیل یا کار با فایل‌های باینری را ندارد. همچنین PHP یکی ازبهترین پشتیبانی‌ها را از نرم‌افزارهای

بانک اطلاعات دارد. mySql , SqlServer , mSql , dBase, Oracle , IBMDB2, PostgreSQL , InterBase و بسیاری از نرم‌افزارهای دیگر در PHP قابل استفاده هستند و البته امکان کار با ODBC و COM برا ی استفاده از بانک‌های Ms Access و دیگر محصولات نیز هست. قدرت زبان PHP تنها در کتابخانه توابع آن نیست، پشتیبانی بسیار خوب از برنامه‌نویسی شیءگرا (OOP) و کار آسان و سریع با متغیرها از مزایای دورنی این زبان است.

معایب PHP
حال که از حسن PHP گفتیم، بد نیست اشاره‌ای نیز به برخی معایب آن داشته باشیم. نحو (syntax) زبان PHP بسیار شبیه زبان C++ و Perl است. این اگر چه باعث استقبال از این زبان توسط برنامه‌نویسان C و یا Perl شد، اما این نحو برای بسیاری از طراحان صفحات وب چندان آسان نیست و بسیاری معتقد هستند که تکنولوژی ASP و زبان VBScript آسانتر و قابل درک تراست و همچنین JSP و زبان جاوا نیز به دلیل محبوبیت و ساختار قدرتمند آن مورد توجه است. یک اشکال دیگر PHP عدم پشتیبانی خوب آن از یونیکد و به خصوص زبان فارسی است، حتی آخرین نسخه‌های این زبان نیز امکان سورت(Sort) صحیح متون فارسی را

ندارد. البته این اشکال با کامپایل مجدد یا کمی برنامه‌نویسی قابل حل است. از کجا شراع کنیم؟ تقریبا می‌توان گفت اگر دارای هر سیستم عاملی هستید می‌توانید استفاده و کار با این زبان را شراع کنید؛ تنها کافی است به سایت رسمی زبان PHP به آدرس http://www.php.net براید، و نسخه مفسر این زبان را با توجه به سیستم عامل خود بارگذاری (Download) کنید. راهنما و مرجع دستورات و توابع این زبان در همین سایت قراردارد. همچنین سایت http://www.IranPHP.net می‌تواند مکانی مناسب برای حل مشکلات و تماس با دیگر برنامه‌نویسان PHP باشد.

 

نصب PHP (نصب بررای windows 2000 server)

نصب Apache وPHP بررای یک سرایس دهند windows به علت محیط کار گرافیکی، ساده تر از نصب بر رای Linux می باشد. همچنین شما لازم نیست که حتماً مدیر سرایس ‌دهندهباشید.
شما میتوانید PHP را بر رای هر یک از ویندوزهای 95,98,ME,NT و یا 2000 نصب کنید. برای این کارباید فایلهای مورد نیاز را ازسایتهای php وApache بارگذاری کنید. همچنین برای نصب ساده تر، فایلهای php مخصوص windows نیز موجود است.

برای نصبApache وPHP

 

1- جدیدترین و با ثبات ترین نسخه های php وApache را در کامپیوتر خود بارگذاری کنید.

2- PHP را بر رای یک شاخه مناسب (مانند c:php) باز کنید(unzip) . برای این منظور شما احتیاج به یک نرم افزار برای باز کردن فایلهای فشرده شده (zip) دارید.

3- برای نصب Apache، برنامه نصب آنرا اجراکنید.

4- فایل php.ini-distرا از شاخه php به شاخه سیستم (مانندc:windows) کپی کنید و نام آنرا بهphp.ini تغییر دهید.

5- برنامه Apache را اجراء کنید.
ساده ترین راه برای این منظور استفاده از منوی Start > Programs > Apache WebServer > Start Apache می باشد.
6- با استفاده از مرارگر ِوب خودApache و PHP را آزمایش کنید.

ساده ترین راه برای این منظور، تایپ آدرسhttp://Localhost/ در مرورگر خود می باشد. همچنین شما می توانید از فایل test.php نیز برای آزمایش نصب موفق PHP استفاده کنید.

نکته: همچنین می توانید php را بر رای سرویس دهنده های دیگر وب، مانند IIS نیز اجراء کنید.

پیکربندی

با وجود اینکه بهتر است در هنگام نصب، پیکربندیphp را نیز انجام دهید، اما شما می توانید بعد از نصب نیز بعضی از پارامتر را تغییر دهید. فایل php.ini حاوی پارامترهایی برای چگونگی عملکرد php می باشد، شما می توانید با ویرایش این پارامترها و راه اندازی مجدد برنامه کاربردی سرایس دهند ِوب خود، این پارامترها را تغییر دهید. اگر شما بعد از تغییر این فایل با مشکلی مواجه شدید، می توانید مجدداً عملیات کپی کردن فایل php.ini-dist و تغییر نام آن به php.ini را انجام دهید.
برای اینکه php بتواند پایگاههای داده را پشتیبانی کند، از mcrypt () استفاده کند و یا موارد دیگر، شما باید کتابخانه ها و بسته های دیگری نیز بارگذاری کنید. بعد از بارگذاری، شما باید مکان این کتابخانه ها یا بسته ها را در فایل php.ini مشخص کنید برای توضیحات بیشتر به « راهنمای php » مراجعه کنید.

تعریف از PHP

در یک کلام: « PHP یک زبان برنامه نویسی اسکریپتی(script language ) مثل perl، قابل جاسازی یا تلفیق ( embedding ) در کدهای HTML (مثل جاوا اسکریپت) ، قابل اجرا بر روی سیستمهای مختلف مثل لینوکس و ویندوز، با کابردهای وسیع برای برنامه نویسی پیشرفته در وب است.»
درضمن Server-side هم هست یعنی مثل ASP رای سرار اجرا و خراجی آن بصورت یک فایل HTML تحویل شما می شود بر خلاف JavaScript که Client-Side است. پس لازم نیست مرارگر خاصیت اضافه ای داشته باشد.
اگر چه PHP syntax خودش را از C قرض! گرفته، اما C++ و Perl و Java هم از عنایت ایشون بی نصیب نمونده اند. شما اگر C بلدید می توانید تا آن کار کنید.

PHPو بانک اطلاعاتی

از آنجائیکه برنامه نویسی حرفه ای بدون بانک اطلاعاتی ( database ) نمی شود، PHP هم با خیلی از بانک های اطلاعاتی رابطه دارد. مثلاAdabas D, Ingres, Oracle (OCI7 and OCI8), dBase, InterBase, Ovrimos Empress FrontBase, PostgreSQL , FilePro (read-only), mSQL, Solid, Hyperwave, Direct MS-SQL, Sybase, IBM DB2, MySQL, Velocis, Informix, ODBC, Unix dbm .
بغیر از بانکهای اطلاعاتی، PHP کارهای زیر را مثل آب خوردن انجام میدهد:
ساخت و پرداخت تصاویر، کارهای امنیتی، کار با کوکی ها، آپ.لود فایل، پردازش XML و هزارتا + یک کار دیگر.

چگونگی عملکرد PHP
نوشتن یک برنامه PHP شبیه ایجاد یک صفحه HTML است و تنها با این تفاوت که کدهای این زبان در داخل صفحات و در بین کدهای HTML درج می‌شود و البته طبیعی است که یک فایل PHP می‌تواند تنها شامل کدهای PHP باشد. با توجه به این که PHP یک زبان طرف سرایس ‌دهنده است، و بنابراین برای اجرا، اسکریپت‌های آن باید آنها را به کامپیوتر سرایس‌ دهنده وب (مانند سیستم Windows 2000 و نرم‌افزار IIS) انتقال دهیم و حالا با تایپ نام فایل آن در گردشگر اینترنت می‌توانیم آنرا اجرا و خراجی احتمالی را مشاهده کنیم. طبیعی است که در سمت سرایس‌گیرنده (کاربر سایت) امکان مشاهده کدها وجود ندارد. پس از درخواست برای اجرای یک اسکریپت PHP فایل حاوی کدهای PHP به برنامه مفسر PHP انتقال داده شده (معمولا php.exe) و این برنامه بعد از تفسیر و اجرای اسکریپت، نتیجه را به سمت کاربر می‌فرستد. در زیر نمونه‌ای از یک اسکریت ساده PHP درج شده است.
این برنامه پیغام ارسالی توسط کاربر را می‌گیرد (این پارامتر می‌تواند توسط یک فرم یا در نوار آدرس گردشگر اینترنت تایپ شود) و آن را در قالب HTML برای کاربر ارسال می‌کند. کد HTML نتیجه حاصل که کاربرامکان مشاهد آنرا دارد:
http://www.mysite.com/test.phpmessage=hello اسکریت PHP که در سمت سرویس دهنده اجرا می‌شود از آنجا که آموزش این زبان در این پروژه نمی‌گنجد، بنابراین در ادامه نگاهی به تاریخچه ، مزایا و احتمالا معایب آن خواهیم داشت.

نحوه استفاده

به راحتی! هرجا که خواستید، دستور مورد نظر را بین دو تا علامت “<” و “>” میذارید .
اینطوری: < echo “This is a test”; > مدلهای دیگری هم هست، ولی همین بهتره. البته کافی است یکبار از یکی از دستورات PHPدران یک فایل HTML استفاده کرد، تا توانست برای همیشه فایل را به “.php” تغییر نوع دهید، تا بتواند رای سرار اجرا شود مگر اینکه;

یک مثال:
< html>
< body>
< echo ” farsi neveshtam!”; >
</body>
</html>
چند نکته:
اول: PHP case-sensetive است. یعنی حساس به حراف. پس $a و $A با هم فرق دارند.
دوم: تمام دستورات در PHP به سمیکالن ” ; ” ختم می شوند. این را هیچ وقت فراموش نکنید.
سوم: اگر بخواهید توضیحات ( comments ) یک خطی داشته باشید، باید از دو علامت “//” استفاده کنید. و اگر توضیحاتتان در چند خط باشند از “/*” در ابتدا و “*/” در انتهای توضیح.
چهارم: بین علامت کوتیشن (“) و گیومه (‘) یک فرق کوچیک هست. PHP محتوای بین کوتیشن را تحلیل و ترجمه میکند.

انواع متغیرها:

PHP ، 8 نوع ( type ) دارد:
boolean و integer و float و string و array و object و resource و NULL که پنج تای اولی پرکاربردتر هستند.
یک متغیر با گذاشتن علامت $ به اول یک اسم ساخته میشود! دامنه تعریف متغیرها، در ناحیه ای است که تعریف می شوند.
بعدا که تعریف تابع را یاد گرفتید، می بینید که از یک متغیر سراسری همین جوری! نمی شود در بدنه یک تابع استفاده کرد. در ضمن PHP متغیرهای “از پیش تعریف شده” ( predefined ) دارد. برای اینکه آنها را بینید کافی است کد زیر را بنویسید و اجرا کنید:

< echo phpinfo(); >

مثلا $_SERVER[‘PHP_SELF’] که اسم فایل برنامه را بر می گرداند. از این برای مستقل کردن کدهای برنامه از اسم فایل خیلی استفاده می شود.
یا $_SERVER[‘HTTP_USER_AGENT’] که نوع مرورگرتان را برمی گرداند.
یا $HTTP_POST_VARS و $HTTP_GET_VARS که برای ارتباط با فرم ها باید! استفاده بشوند. (البته می تونید از $_POST یا $_GET هم استفاده کنید، به شرطی که نسخه PHPبالاتر از 42 باشد)

اولین تجربه!

برای اولین تجربه بد نیست! که با کارکردن با فرم ( form ) آشنا شویم.
فرض کنید می خواهید اسم یکی را بگیرید و به او سلام کنید.
این فرم (مثلا hello.htm ) :

<form method=”POST” action=”hello.php”>
<input type=”text” name=”username” size=”20″>
<input type=”submit” value=”Say!” name=”ok”>
</form>
این هم برنامه hello.php
<
// hello.php
$username= $HTTP_POST_ VARS[‘username’]; // php 4 and later
// you can use $_POST in php 4.2 instead $HTTP_POST_VARS
echo ” Hello dear “, $username;
>
آرایه ها:

آرایه ها موجودات دوست داشتنی هر زبان هستند. قبلا فقط می شد تنها عناصر همنوع را در یک آرایه قرار داد، اما در php می توان هر نوع داده ای ( از 8 نوع) را با هر نوع اندیسی (integer و string ) در یک آرایه جمع کرد.

به چند روش می شود، یک آرایه را تعریف کرد.
1 $a= array( key => value, …. );
2 $a[key]= value;
3. $a[]= value;

چند مثال:
ساختن یک آرایه خالی !
$a= array ();
آرایه مشخصات یک نفر
$a= array(‘name’=>’netvand’, ‘family’=>”netkadeh”, ‘age’=>22);

همان آرایه بالا ی که با 3 تا دستور ساخته شده
$a[‘name’]= ‘netvand’;
$a[‘family’]=’netkadeh’;
$a[‘age’]= 22;
اگر اندیسی برای آرایه مشخص نکنید، یعنی خانه صفرم [0].
$a[ ]=1;
اما مقادیر بعدی بعد از آن به ترتیب قرار می گیرند. یعنی [1] و [2] و…
$a[ ]=2;
$a[ ]= 3;

برای اینکه ببینید آرایه ای که ساخته اید، چگونه عمل می کند از این دستور کمک بگیرید:
< print_r($a); >

متدوالترین دستوری که برای کار با آرایه ها به کار میرود، دستور foreach است.

foreach ( $arrayname as $key =>$value )
echo $value,”<br>”;
foreacho ( $arrayname as $key )
echo $arrayname[$key], “<br>”;

دستورات بالا، مقدار عناصر آرایه را در سطرهای متوالی چاپ ( بخاطر <br> ) می کنند.
توجه: در PHP تابعهای آماده زیادی برای کار رای آرایه نوشته شده که کافی است شما فقط طرز استفاده آنها را یاد بگیرید.

رشته ها:
رشته را که می شناسید: مجموعه ای از کاراکترهاست که می تواند تا آنجا که ما بخواهیم بزرگ شود.
برای اینکه بتوانید از کاراکترهای escaped داخل رشته ها استفاده کنید باید قبل از آنها علامت () را قرار دهید.
مثلا: آخر خط ( ) ، سر خط ( ) ، بک اسلاش (\) ، دلار ($) و کوتیشن (”).

رشته را به سه روش می توان ایجاد کرد:
اول: با علامت نقل قول. (‘)
دوم: با کوتیشن (دوتا نقل قول). (“)
سوم: <<<EOD ;;; >>>

توجه کنید که:
1-اگر بخواهید داخل نقل قول (‘) از بک اسلش یا نقل قول استفاده کنید (که فقط همین دو تا را هم میشود استفاده کرد)، باید قبل آنها یک بک اسلش قرار دهید.
< echo ‘ I’ll show your C:\*.* ‘; >
//output: I’ll show your C:*.*
اگر بقیه را بگذارید خودشان را همراه یک اسلش نشان میدهند. مثل متغیرها.
< echo ‘in ghalate! choon sare khat nemire.’; >
//output: in ghalate! choon sare khat nemire.
2- همانطور که قبلا گفتیم، php متغیرهای داخل دوتا علامت نقل قول را expand نمی کند. یعنی مقدارشان را جایگزین اسمشان نمی کند. مثلا :
$p= ‘u don’t see this!’;
echo ‘Oh! $p.’;
//output: Oh! $p.
این تنها فرق رشته های نقل قولی با کوتیشنی است.

نگاه کنید:
<
$php = ‘PHP!’;
echo ‘first char is: ‘.$php[0];
//output: first char is: P
echo ‘last char is: ‘.$php{strlen($php)-1};
//output: last char is: !
$Ilike= “I like “;
echo $Ilike.$php;
$Ilike .= $php; // $Ilike= $Ilike.$php;
echo $Ilike;
//output: I like PHP!
>
خوب حتما فهمیدید که چگونه میشود حرف اول و آخر رشته را چاپ کرد و چطوری دو تا رشته را به هم چسباند (با علامت نقطه) و به یک رشته مقداری را اضافه کرد. (با نقطه مساوی) .

عملگرها:
تعداد زیادی عملگر وجود دارد (لازم نیست بشمارید) که برای کارکردن با “نوع” های مختلف داده ای بکار میرود.

معروفترین آنها عبارتند از:
+ و – و . و * و / و % (عملگرهای ریاضی)
= و =+ و =(برای مقداردهی اعداد و رشته ها)
== (برابر) و =! (مخالف) و <= و >= و < و>(عملگرهای مقایسه ای)++و–(افزودن و کاستن)
فقط در مواقع استفاده باید حق تقدم عملگرها را درنظر بگیرید.

ساختارهای کنترلی:
تذکر خیلی مهم: معمولا چون بدنه این دستورات بیشتر از یک دستور دارند، حتما لازمه که بین دو تا آکولاد { } قرار بگیرند. گذاشتن سمی کالن بعد از دستورات را هم که فراموش نمی کنید.

معروفتری نشانه ها عبارتند از:
— اگر:
if (expr)
statement
توجه: پرانتزها همیشه لازم هستد.
مثال:
if ($a > $b)
echo $a;
— اگر، وگرنه:
if (expr)
statement
else
statement
مثال:
if ($a > $b)
echo $a;
else
echo $b;
— هر وقت که:
در این دستور، اگر فقط عبارت درست باشد، بدنه حلقه اجرا میشود.
while (expr) statement
مثال:
$a= 1;
while ($a < 1000)
$a++;
— تا وقتی که: این دستور، بدنه را حداقل یکبار اجرا میکند تا به کنترل شرط برسد.
do
statement
while (expr);
مثال:
$a=1000;
do
$a–;
while ($a == 0);
— برای:
for (expr1; expr2; expr3) statement
مثال:
for ( $i =0; $i< 10; $i++)
print($i);
یا !
for ($i=0; $i<10; print $i, $i++);
نمونه دیگر:
$first $second : $third
اگر $first درست باشد، مقدار $second و گرنه $third برگردانده می شود.
$b= ($a>=10) $a: ‘0’.$a;
/* output: $a=5 , $b=05
$a=20, $b=20 */
تابع:
برای اینکه n تا دستور را k بار انجام بدیم و البته همه آن n تا دستور را k بار ننویسیم، می توانیم از تابع استفاده کنیم.
یکبار، آن n دستور را در یک تابع می نویسیم و هرجا که لازم شد، تابع را صدا می کنیم.
function function_name(arg_1, arg_2 , … ) { statements;
return function_value }
نکته:
1ـ اگر داخل تابع متغیری تعریف کنید، فقط داخل تابع معتبر است. شما می تونید همنام با متغیرهای سراسری (آنهائی که داخل برنامه اصلی تعریف شده اند)، داخل تابع متغیر تعریف کنید. برنامه هم از مقدار آنها استفاده خواهد کرد. هیچ اشکالی هم ندارد!
2_ در نسخه های اخیر PHP ، حتی از متغیرهای سراسری هم نمی شود داخل تابع استفاده کرد مگر اینکه با global تاکید کنید که اینها سراسری هستند یا آنها را به صورت متغیرمرجع به تابع ارجاع بدید.
global $a, $b, $c;
3ـ پارامترهای تابع، متغیرهای داخلی محسوب میشوند و فقط داخل بدنه تابع معتبر هستند.
4ـ می تونید، به تابع پارامتر ندهید، یا پارامتر تابع را هم آنجا (هنگام تعریف تابع) مقداردهی کنید.
5ـ تابع شما می تواند، ظاهرا، مقداری را بر نگرداند‌ (که خودش مقدار True را برمی گرداند).

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی میزان بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در اس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استخرهای خاکی با بکارگیری “پن” تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استخرهای خاکی با بکارگیری “پن” تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استخرهای خاکی با بکارگیری “پن” تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استخرهای خاکی با بکارگیری “پن” تحت word :

مقاله بررسی میزان بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استخرهای خاکی با بکارگیری “پن” تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در اکوبیولوژی تالاب (تالاب) از صفحه 91 تا 99 منتشر شده است.
نام: بررسی میزان بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استخرهای خاکی با بکارگیری “پن”
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بازماندگی
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله استخرخاکی
مقاله پن

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فرقانی شهرام
جناب آقای / سرکار خانم: قولیوف زوم
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی دوست مهرداد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه در سال 84-1383 در استخرهای خاکی میگوی منطقه چوئبده آبادان صورت گرفت. در این بررسی به منظور پرورش قزل آلا از پن هایی با ابعاد (4*45*15) که در دو استخر خاکی ربع هکتاری قرار داده شده بودند، استفاده شد. در هر پن 7000 قطعه بچه ماهی رها سازی و با غذایFFT1 ، FFT2 و GFT1 تغذیه و بعد از رسیدن به وزن 100گرم، ماهیان به منطقه آزاد استخر رهاسازی گردیدند. بر اساس نتایج بازماندگی ماهیان 867% و ضریب تبدیل غذایی 159 بدست آمد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تخمین مدار ماهواره بر اساس ردیابی های راداری تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تخمین مدار ماهواره بر اساس ردیابی های راداری تحت word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین مدار ماهواره بر اساس ردیابی های راداری تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین مدار ماهواره بر اساس ردیابی های راداری تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین مدار ماهواره بر اساس ردیابی های راداری تحت word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: هفتمین همایش انجمن هوافضای ایران

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

سید حسین پور تاکدوست – استاد دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی هوافضا
محمد هاتف کشوادی – کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا، گرایش دینامیک پرواز و کنترل، دانشگاه صن

چکیده:

مساله غیر خطی ردیابی ماهواه ها بر اساس داده های رادار و این نکته که ماهواره در هر زمانی بر روی چه نقطه ای قرار گرفته است، با توجه به خطاهای وارده در مدلهای تخمین و همچنین دقت ابزار اندازه گیری، میتواند دارای درجات مختلفی از پیچیدگی باشد. یکی از ابزارهای مناسب در امر تخمین و همچنین پیش بینی مناسب مکان ماهواره، استفاده از فیلتر کالمن توسعه یافته به منظور تبدیل اندازه گیری ها اطلاعات قابل استفاده می باشد. در این مقاله سعی شده اس با استفاده از مدل اندازه گیری و همچنین مدل تخمین مناسب و با استفاده از فیلتر کالمن توسعه یافته، مسیر حرکت واقعی فضاپیما یا ماهواره را برای مقاصد ژئودزی (Geodesy) یا حتی مخابراتی تخمین بزنیم. مدل استفاده شده در این مقاله بر پایه مساله دو جسم ارائه شده و سعی بر این است که در کنار بهبود دقت مساله، تاثیر مدل دینامیکی فیلتر و همچنین نرخ داده برداری را بر کارایی فرآیند تخمین بررسی کنیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی تاثیر حالات بیوریتمیک (Biorhythm Cycle) سرمایه گذارا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر حالات بیوریتمیک (Biorhythm Cycle) سرمایه گذاران بر ترکیب پرتفوی آنان در بورس اوراق بهادار تهران تحت word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر حالات بیوریتمیک (Biorhythm Cycle) سرمایه گذاران بر ترکیب پرتفوی آنان در بورس اوراق بهادار تهران تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر حالات بیوریتمیک (Biorhythm Cycle) سرمایه گذاران بر ترکیب پرتفوی آنان در بورس اوراق بهادار تهران تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر حالات بیوریتمیک (Biorhythm Cycle) سرمایه گذاران بر ترکیب پرتفوی آنان در بورس اوراق بهادار تهران تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: ششمین کنفرانس توسعه نظام مالی در ایران
تعداد صفحات: 18
نویسنده(ها):
حمیدرضا وکیلی فرد – عضو هیات علمی و مدیر گروه حسابداری واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه آزاد اسلامی و عضو انجمن حسابداران ایران
عبدالمجید دهقان – دانشجوی دکتری مدیریت مالی واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه آزاد اسلامی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و انجمن متخصصین ایران

چکیده:
پژوهش حاضر تلاش جهت بررسی تاثیر سیکل های بیوریتمیک سرمایه گذارن بر ترکیب پرتفوی (سبد سرمایه گذاری) آنان در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. حالات متفاوت سرمایه گذاران در برهه های زمانی مختلف، ترکیب پرتفوی آنان را از منظر تعداد، نوع چینش، و میزان تغییرات در پیوستار زمان متاثر می سازد. در این پژوهش منحنی های بیوریتمیک که حالات افراد (سرمایه گذاران) را از سه جنبه احساسی، ذهنی و فیزیکی مورد تحلیل قرار می دهد، به عنوان متغیر مستقل، و ترکیب پرتفوی سرمایه گذاران به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شده است. از نظر نگارندگان به دلیل اهمیت ادراکات درونی سرمایه گذاران و یافته های علم بیوریتم به عنوان پشتوانه علمی این ادراکات روانشناختی، لازم است تاثیر این سیکل ها بر ترکیب سبد سرمایه گذاران مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد. با توجه به اینکه لازمه شناخت مدل های رفتاری سرمایه گذاران در تصیمیم گیری های آن ها، آگاهی از فاکتورهای روانشناختی و تاثیرات این عوامل بر رفتار و نحوه عملکرد آن ها می باشد، لازم است پژوهشگران به این حوزه توجه ویژه ای را اختصاص دهند، چرا که شناخت از سیستم های رفتاری سرمایه گذاران و سوگیری های رفتاری آنان، موجبات رشد و توسعه بازار سرمایه به عنوان یکی از ارکان اقتصاد کشور را، فراهم می آورد. در این پژوهش جهت جمع آوری داده ها از ابزار پرسشنامه و مصاحبه استفاده گردیده است. روش تحقیق در این پژوهش از نظر ماهیت توصیفی-پیمایشی، و از نظر هدف کاربردی می باشد. براساس یافته های تحقیق مشخص گردید که عوامل بیوریتمیک بر ترکیب پرتفوی سرمایه گذاران در بورس ارواق بهادار تاثیرگذار بوده و بیشترین تاثیر را به ترتیب سیکل ذهنی، سیکل احساسی و سیکل جسمی دارا بوده است. ضمنا مشخص گردید هر چه سن و تجربه سرمایه گذاران افزایش می یابد میزان تغییرات در پرتفوی آنان کاهش خواهد یافت، و همچنین سرمایه گذارانی که دارای مدارک عالی بوده اند، بیشترین تغییر را در ترکیب پرتفوی خود از طریق تاثیرات سیکل ذهنی خود تجربه نموده اند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله آتریپلکس، توسعه یا توقف؟ تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله آتریپلکس، توسعه یا توقف؟ تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آتریپلکس، توسعه یا توقف؟ تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آتریپلکس، توسعه یا توقف؟ تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آتریپلکس، توسعه یا توقف؟ تحت word :

سال انتشار: 1375

محل انتشار: دومین همایش ملی بیابان زایی و روشهای مختلف بیابان زدایی

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

حسین توکلی – عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان خراسان
عباسعلی فرهنگی – کارشناس اداره منابع طبیعی بیرجند

چکیده:

آتریپلکس (Atriplex canescens) گیاهی است از خانوادهاسفناجیان که به عنوان یک گونه وارداتی و در عین حال کلیدی سالها در ایران به منظور بیابان زدایی در مناطق خشک و نیمه خشک مورد استفاده قرار می گیرد. در طول این مدت همواره سوالاتی پیرامون اثرات منفی آن بر پوشش گیاهی و بافت خاک و نیز مشکل تجدید حیات طبیعی آن مطرح بوده است. این بررسی که حاصل تجربیات منطقه ای و اطلاعات موجود در منابع طبیعیآن مطرح بوده است. این بررسی که حاصل تجربیات منطقه ای و اطلاعات موجود در منابع علمی مختلف می باشد، نشان میدهد که به طور کلی توسعهکشت آتریپلکس به صورت بذرکاری در رویشگاه تا حدود زیادی عملی است. تاثیر گیاه بر بافت خاک و پوشش گیاهی بستگی به نوع مدیریت آن دارد و در صورت مدیریت صحیح گیاه در عرصه می توان ضمن جلوگیری آب اثرات منفی آن بر بافت خاک و گیاهان همراه، تولید مناسبی را نیز انتظار داشت. البته مشکل محدود بودن زادآوری طبیعی آن همچنان موضوعی قابل تحقیق است. مسائل فوق بطور مشروع همراه با پیشنهاداتی درباره مدیریت این گیاه و نیز استعدادها و توانمندیهای موجود دراستفاده از سایر گونه های گیاهی بومی این حانواده مورد بحث قرار گرفته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   141   142   143   144   145   >>   >