سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله Bayesian method Compard With Some Traditional Techniques i

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Bayesian method Compard With Some Traditional Techniques in Estimating gumbel distribution Parameters تحت word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Bayesian method Compard With Some Traditional Techniques in Estimating gumbel distribution Parameters تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Bayesian method Compard With Some Traditional Techniques in Estimating gumbel distribution Parameters تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Bayesian method Compard With Some Traditional Techniques in Estimating gumbel distribution Parameters تحت word :

سال انتشار: 1371

محل انتشار: نخستین کنفرانس آمار ایران

تعداد صفحات: 15

نویسنده(ها):

j Hakimi Sibooni departman of statistics Shahid Chamran University ahvaz.iran

چکیده:

Maximum Likelihood (MLE), Moments (MON) and Probability Weiighted Moment (PWM) techniques were developed for the estimation of the parameters of Gumbel distribution A Bayesian method for estimation the largest value distribution parameters was also developed. A comparison of the accuracy using Mont Carlo Simulation and advantages of these estimation parameters are given.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تحقیق و توسعه به عنوان راه حلی برای پیشبرد اهداف اقتصادی،

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تحقیق و توسعه به عنوان راه حلی برای پیشبرد اهداف اقتصادی، تجاری، فرهنگی و اجتماعی تحت word دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحقیق و توسعه به عنوان راه حلی برای پیشبرد اهداف اقتصادی، تجاری، فرهنگی و اجتماعی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحقیق و توسعه به عنوان راه حلی برای پیشبرد اهداف اقتصادی، تجاری، فرهنگی و اجتماعی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحقیق و توسعه به عنوان راه حلی برای پیشبرد اهداف اقتصادی، تجاری، فرهنگی و اجتماعی تحت word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: هفتمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن

تعداد صفحات: 23

نویسنده(ها):

مهدی امینی – شرکت آرد رز کرج
محسن امینی – شرکت زر ماکارون
مهسا شهبازی – واحد تحقیق و توسعه شرکت آرد زر کرج
نوشین پارسافر – واحد تحقیق و توسعه شرکت آرد زر کرج

چکیده:

هر ساله در دانشگاهها و ماجع تحقیقاتی پژوهش های مختلفی صورت می گیرد، اما با چنین پژوهش هایی همچنان جامعه ما جز جوامع کم توسعه یافته و یا در حال توسعه تلقی می شود، امری که شایسته ایران با تمدنی بسیار غنی نمی باشد. یکی از ویژگی های جوامع کم توسعه یافته یا در حال توسعه، پایین بودن سهم بودجه تحقیقاتی از درآمد ناخالص ملی می باشد. تحقیق و جستجو و توسعه دادن اغلب با علامت اختصاری R&D ظاهر می شود، که به مفهوم رسیدن به اهداف متفاوت توسط توانایی و راههای گوناگون می باشد.
در جهان تجارت، توسعه و تحقیق یک فاز در زندگی تولیدی است که ادراک، تصور، مرحله شروع و آغاز تولید را مورد توجه قرار می دهد، که برای رسیدن به این مهم دانش ابتدایی برای حمایت از زیست پذیری و به وجود آمدن تولید باید وجود داشته باشد. اگر مشکل کمبود دانش و یا فقدان آن موجود باشد، این دانش باید به دست آید، که این تعاریف فاز تحقیق را شامل می شوند. اگر دانش مورد نظر موجود باشد، آنگاه استفاده و کاربرد آن و سرنجام رسیدن به یک تولید مفید و نتیجه دادن تحقیقات، فاز توسعه را شامل می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word :

بخشی از فهرست مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word

آرکانسا
لیتل راک
فیتویل
جونزبورو
آریزونا
فینیکس
توسان
یوما
فلگستف
میزا
گلندیل
شندلر
سکاتزدیل
آلاباما
مانتگمری
برمینگام
موبیل
آلاسکا
ژونو
انکوریج
فیربنکس
نوم

آیداهو
بویزی
آیووا
ایالت آیووا
دی‌موین
دونپورت
پرشیا
اوهایو
کلمبوس
تولیدو
سینسینتی
کلیولند
دیتون
اوکلاهما
اکلاهوما سیتی
تولسا
اوریگان
سیلم
پورت‌لند
ایلینوی
اسپرینگ ‌فیلد
شیکاگو
ایندیانا
ایندیاناپولیس
فورت وین
پنسیلوانیا
هریسبورگ
پیتسبورگ
فیلادلفیا
تگزاس
دالاس
سن‌آنتونیو
فورت وورث
ال پاسو
سن مارکوس
ویکو
کورپوس کریستی
آماریلو
لاباک
لاریدو، تگزاس هیوستن
آرلینگتون
پلانو
ویچیتا فالز، تگزاس
براونزویل، تگزاس
تایلر، تگزاس
تکسارکنا، تگزاس
بومانت، تگزاس
جزیره پادره جنوبی
گلوستون، تگزاس


تنسی
نشویل
ممفیس
ناکسویل
چاتانوگا
جورجیا
آگوستا (جورجیا)
آتلانتا
داکوتای شمالی
بیزمارک
فارگو
داکوتای جنوبی
پییر
سو فالز
دلاویر
ویلمینگتون
دوور
رودآیلند
پراویدنس
فلوریدا
تالاهاسی
جکسون ‌ویل
اورلندو
تمپا
میامی
سن پترزبورگ
کارولینای شمالی
رالی
شارلوت
اشویل
گرینزبورو
کارولینای جنوبی
کلمبیا
چارلستون
کالیفرنیا
آگورا هیلز
ساکرامنتو
لس‌آنجلس
سانتا روزا
سانتا آنا
سن دییگو
سن خوزه
سان‌فرانسیسکو
اوکلند
بورلی هیلز
فرسنو
آناهایم
بیکرزفیلد
ریورساید
ستاکتون
گلندیل
کانتیکات
هارتفورد
بریجپورت
کانزاس
توپکا
ویچیتا
کلرادو
آرورا
دنور
کلرادو سپرینگز
کنتاکی
فرانکفورت
لویی ویل
لکزینگتون
لوئیزیانا
باتون‌روژ
نیواورلئان
ماساچوست
بوستون
مونتانا
هلنا
بیلینگز
مریلند
آناپولیس
بالتیمور
می‌سی‌سی‌پی
جکسون
میسوری
کانزاس‌ سیتی
سنت‌ لوئیس
جفرسون ‌سیتی
میشیگان
لنسینگ
دیترویت
مین
پورتلند
آگوستا
مینه‌سوتا
سینت‌پال
مینیاپولیس
نبراسکا
اوماها
لینکلن
نوادا
کارسون ‌سیتی
لاس وگاس
رینو
هندرسون

نیوجرسی
ترنتون
نیوآرک
جرزی سیتی
نیومکزیکو
آلباکرکی
سانتا فه
راس ول
لاس کروچز
نیوهمپشایر
کنکورد
منچستر
نیویورک
نیویورک
آلبانی
روچستر
بوفالو
سیراکیوز
واشنگتن
سیاتل
سپوکین
الیمپیا
تاکوما
وایومینگ
شاین
ورمونت
مونپلیه
برلینگتون
ویرجینیا
ریچموند
ویرجینیا بیچ
آرلینگتون
بلکسبرگ
نورفوک
ویرجینیای غربی
چارلستون
ویسکانسین
مدیسون
میلواکی
هاوایی
هونولولو
یوتا
سالت‌ لیک‌ سیتی
پراوو


آلاسکا
(به انگلیسی: Alaska) بزرگ‌ترین ایالت کشور ایالات متحده آمریکا است. که به واسطه معادن غنی و نیز نفت یکی از ثروتمند ترین ایالت های این کشور محسوب می شود. پایتخت آن ژونو، و شهرهای مهم آن فیربانکس، نوم، و انکوریج هستند. شمالی ترین شهر آلاسکا بَرو (Barrow) و جنوبی ترین شهر ایالت آلاسکا کودیاک (Kodiak) می باشد.
رشته کوه های طولانی، قله های بلند، یخچال های طبیعی، رودها، دریاچه ها و دیدنی های طبیعی بسیار، کرانه های اقیانوس آرام کوهستانی و متشکل از رشته کوه های طولانی است که بعضی از این قله ها کوه های آتشفشانی اند اصلی ترین مشخصات این سرزمین است.
% آلاسکاییان مسیحی (که از این میان % پروتستان، % ارتدوکس ،و % کاتولیک هستند). % باقی دین خاصی ندارند.
پول رایج دلار آمریکا است، و زمان رسمی آلاسکا، پاسیفیک تایم (135° West) میباشد.
جغرافیای طبیعی
مساحت آلاسکا در حدود کیلومتر مربع (کمی کمتر از ایران) می باشد که شامل جزایر الوشن که به بیش از جزیره کوچک و بزرگ تقسیم می شود.مرز میان کانادا و آلاسکا از اولین مرزهایی بود که به واسطه مرزبندی مداری شکل گرفت و از دیگر مرزهای این چنین میتوان به مرز مصر و لیبی اشاره کرد. کوه مک کینلی مرتفع ترین کوه قاره آمریکای شمالی که در سال فتح شد.
مردم آلاسکا
این ایالت شبه جزیره ایست در شمال غربی قاره ی آمریکا شمالی که با جزیره های بزرگ و کوچک که جمعیت آن طبق آمار سال بیش از نفر است. نام آلاسکا از قوم آلئوت (Aleut) گرفته شده است که مردم بومی کهن این سرزمین بوده اند که معنای سرزمین وسیع را دارد.
آلاسکا به همراه جزایر هاوایی دو تکه جدا از ایالت متحده آمریکاست که به ترتیب ایالات چهل و نهم و پنجاهم آن به شمار می روند.سفید پوست ها 75 درصد مردم آلاسکا را تشکیل می دهند.و بیش از 70 درصد در شهرها زندگی می کنند.اغلب مردم آلاسکا زندگی در خطوط ساحلی را گزیده اند.
آلاسکا با محوطه یوکون و بریتیش کلمبیای کانادا در شرق، با خلیج آلاسکا در غرب، با اقیانوس آرام در جنوب، با دریای برینگ، تنگه برینگ و دریای چوکچی در غرب و با دریای بوفورت اقیانوس منجمد شمالی در شمال محدود شده است.سرزمین آلاسکا نزدیک ترین قسمت قاره آمریکا به آسیاست و تنگه برینگ با حدود 80 کیلومتر پهنا آن را از روسیه جدا می کند و بر طبق نظریه های باستان شناسی و مردم شناسی مردم بومی قاره آمریکا در عصر یخبندان قبل از ورود وایکینگ ها و گروه اعزامی اسپانیایی به رهبری کریستف کلمب از طریق آلاسکا به این قاره مهاجرت کرده اند.این قوم هنوز نیز در گوشه و کنار آمریکای شمالی و جنوبی قابل مشاهده هستند و به مردم بومی آمریکا(Native American) مشهور هستند از معروف ترین افراد بومی آمریکا که به قدرت و شهرت رسیدند میتوان به ایمیلیانو زاپاتا انقلابی مکزیکی اشاره کرد.
زبان رسمی انگلیسی است، و زبان های بومی نیز تا حدود کمی رایج هستند. نوع نژاد 67.7% سفید ، 15.6% بومی آلاسکایی ، 4.1% سیاه ، اسپانیولی 4.1% ، آسیایی 4%، و اسکیموها و آلئوت 3.6% جمعیت هستند.
پیش از ورود سفید پوستان به آلاسکا، اسکیموها ، آلئوت و سرخپوستان تنها مردمان ساکن این سرزمین بودند.
پتر کبیر، تزار روسیه ، در میلادی، ویتوس برینگ (Vitos bering) ، دریانورد دانمارکی را که در خدمت روسیه بود مامور کرد تا حدود کرانه های شمال شرقی روسیه را کشف و مشخص نماید. برینگ در دومین سفر پژوهشی خود ، در سال 1741 م به سرزمینی رسید که امروزه آلاسکا نامیده می شود. هنگامی که نخستین اروپایی‌ها به جستجوی مسیری میان اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام در شمال پرداختند 3 قوم اسکیموها، آلئوت‌ها و سرخپوستان در سرزمین قطبی آلاسکا ساکن بودند.در سال 1741 میلادی روس‌ها پرچم خود را در این مجمع الجزایر وسیع که آلاسکا نامیده می‌شد برافراشتند. چند سال بعد، شکارچیان بالن و تاجران پوست در منطقه مستقر شده و یک بازار در جزیره کودیاک(Kodiak Island) در سال 1784 میلادی ایجاد کردند. با کشف طلا سیل مهاجران به منطقه سرازیر شد و توجه امریکایی‌ها به این سرزمین ثروتمند جلب گردید.دولت ایالات متحده برای فروش آلاسکا روسیه تزاری را تحت فشار گذاشت.
در سال میلادی، آمریکا سرزمین آلاسکا را به مبلغ 7.2 میلیون دلار از قرار هر جریب فرنگی دو سنت از روسیه خرید . بسیاری از مردم آمریکا از این ولخرجی ناراضی بودند اما پس از کشف معادن طلا و مس در این سرزمین نظر مردم تغییر کرد و عده ی بیشماری برای بهره برداری از این گونه منابع طبیعی به آلاسکا رفتند. آلاسکا در جنگ جهانی دوم به سبب اینکه نزدیک ترین بخش قاره آمریکا به آسیا است، اهمیت نظامی خاصی یافت. این سرزمین در سوم ژانویه چهل و نهمین ایالت آمریکا شناخته شد.
گاه شمار برخی وقایع دیگر در آلاسکا
: آتشفشان کاتمای (در زبان محلی ناواروپتا) به ارتفاع متر واقع در پارک ملی کتمای فوران کرد و تا مایل اطراف خود را در حدود متر خاکستر پوشاند و آسمان آلاسکا را از سیاهی و تاریکی فراپوشاند.
: بنابر تصویب کنگره آمریکا پارک ملی مک کینلی به رسمیت شناخته شد. این مکان دارای حیات وحشی تماشایی نظیر گوزن آمریکای شمالی (caribou)، خرسهای خاکستری، گرگ و غیره است، و دارای بزرگ‌ترین کوه قاره آمریکای شمالی میباشد.
: بزرگ‌ترین زمین لرزه تاریخ تا آنزمان در آلاسکا رخ داد به مقیاس 8.4 ریشتر ( هنگام بازنگری در اعلام شد که 9.2 ریشتر بوده) که باعث ایجاد یک تسونامی عظیم در جنوب غربی آلاسکا به سمت جزایر کوریل در روسیه و ژاپن شد که ارتفاع این امواج تا متر گزارش شد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی نگاه و معنا در هنر عکاسی تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی نگاه‌ و معنا در هنر عکاسی‌ تحت word دارای 99 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نگاه‌ و معنا در هنر عکاسی‌ تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مطلبی که در این پژوهش بیان شده است ، رساله نظری نگارنده است. این تحقیق به بررسی نگاه، جایگاه دیدن و فرآیند بینایی در هنر عکاسی می پردازد. از گذشته تا کنون برای نگارنده این سوال مطرح بود که عکاس به عنوان هنرمند چگونه جهان رودرروی خود را گزینش می کند. این دغدغه از ابتدای تحصیل ذهن محقق را به خود مشغول کرد. در سال آخر تحصیل هنگامی که جهت انتخاب پروژه پایان‌ نامه به استاد راهنما رجوع می کند، موضوع خود را به ایشان گفته و ایشان عنوان نگاه و معنا در عکاسی را برای محقق انتخاب کردند و از محقق خواستند تا به مطالعه این موضوع بپردازند. پس از یافتن چند منبع و پیگیری در مورد چند عکاس و چند نظریه پرداز در حوزه هنر و عکاسی موضوع پیشنهادی را دنبال کرده و به فعالیت پرداخت. این تحقیق شامل یک چکیده، پیشگفتار و مقدمه ای در باب عکاسی و چهار فصل تحت عنوان دستگاه بینایی و دیدن در عکاسی – خواستگاه عکاس، گزینش کادر و زیبایی شناسی عکس می باشد. در پایان یک فهرست منابع و ماخذ و یک گزارش عملی درج شده است. نگارنده خود معتقد است که این دو مقاله نظری پیچیده، اما در عین حال مهم‌ اند. نظریه ژاک لکان در باره فرآیند بینایی و نظریه رولان بارت در زمینه عکاسی همچنان برای محقق سنگین، اما قابل احترام است. بدیهی است می بایستی حوزه مطالعات دانشجویان عکاسی و همچنین خودم گسترش یابد تا این گونه موارد را بیشتر درک کنیم.

شما عزیزان برای دانلود پایان نامه رشته عکاسی بررسی نگاه‌ و معنا در هنر عکاسی و مشاهده توضیحات تکمیلی به ادامه مطلب مراجعه نمایید… .

فهرست مطالب پایاین نامه نگاه و معنا در هنر عکاسی به صورت زیر می باشد :

پیشگفتار

مقدمه

فصل اول : دستگاه بینایی

قسمت های اصلی چشم انسان

نظریه ژاک لکان در مورد بینایی

لحظه رویت ، چگونگی دیدن از دیدگاه ژاک لکان

چشم روشنایی

نظریه رولان بارت در مورد عکاسی

رویت عکاسی از دیدگاه رولان بارت

فصل دوم : دیدن در عکاسی ، خواستگاه عکاس

فصل سوم : گزینش کادر در عکاسی

گزینش کادر

ثبت عکس ، فنون عکس

فصل چهارم : زیبایی شناسی در عکس

نگاه و معنای زیبایی شناسی در عکس

فهرست منابع و ماخذ

گزارش کار عملی : عکاسی ماکرو فتوگرافی (چشم‌ ها)

پیشگفتار:
مطلبی که به دنبال می آید، رساله نظری نگارنده است. این تحقیق به بررسی نگاه، جایگاه دیدن و فرآیند بینایی در هنر عکاسی می پردازد.
از گذشته تا کنون برای نگارنده این سوال مطرح بود که عکاس به عنوان هنرمند چگونه جهان رودرروی خود را گزینش می‌کند. این دغدغه از ابتدای تحصیل ذهن مرا به خود مشغول کرد. در سال آخر تحصیل هنگامی که جهت انتخاب پروژه پایان‌نامه به استاد راهنمایم رجوع کردم، موضوع خود را به ایشان گفته و ایشان عنوان نگاه و معنا در عکاسی را برای من انتخاب کردند و از من خواستند تا به مطالعه این موضوع بپردازم. پس از یافتن چند منبع و پیگیری در مورد چند عکاس و چند نظریه پرداز در حوزه هنر و عکاسی موضوع پیشنهادی را پذیرفتم و شروع به فعالیت کردم.
رساله مذکور دارای بحث بنیادی و نظری است. عکاسان هنگام ثبت عکسهای خود به جهان بیرون از دوربین و یا به تعبیری به جهان رودرروی دوربین از طریق اندیشه درونی و عنصر بینایی یعنی چشمها دست می یابند. هنر عکاسی هنر عینی است و در مرحله رؤیت، عکاس تصویر خود را ثبت می کند – در این فرآیند چشمها عمل نمی کند بلکه جهان، جهان عکاس که همان گذشته، حال و تجربیات و نحوه اندیشیدن اوست که در سطح عکسها مؤثر است. مبنای این تحقیق نظری بر دو مسئله دستگاه بینایی و لحظه رویت و گزینش کادر و ثبت تصویر استوار است.
تحقیق شامل یک چکیده، پیشگفتار و مقدمه ای در باب عکاسی و چهار فصل تحت عنوان دستگاه بینایی و دیدن در عکاسی – خواستگاه عکاس، گزینش کادر و زیبایی شناسی عکس می باشد. در پایان یک فهرست منابع و مآخذ و یک گزارش عملی درج شده است. نگارنده خود معتقد است که این دو مقاله نظری پیچیده، اما در عین حال مهم‌اند. نظریه ژاک لکان در باره فرآیند بینایی و نظریه رولان بارت در زمینه عکاسی همچنان برای من سنگین، اما قابل احترام است. بدیهی است می بایستی حوزه مطالعات دانشجویان عکاسی و همچنین خودم گسترش یابد تا این گونه موارد را بیشتر درک کنیم.
در پایان هیچ ادعایی در کامل بودن این تحقیق ندارم و امیدوارم در پژوهشهای بعدی بیشتر در باره عکاسی فرا گیرم.


مقدمه
عکاسی‌
اندیشه‌ انتقادی‌ در باب‌ عکاسی‌ در سده‌ی‌ بیستم‌، بحث‌هایی‌ در قبال‌ قبول‌ عکاسی‌ به‌ عنوان‌ یک‌ شکل‌ هنری‌ درابتدای‌ این‌ قرن‌، آثاری‌ در باره‌ تأثیر عکاسی‌ بر رسانه‌های‌ هنری‌ قدیمی‌تر، تحول‌ تاریخ‌ این‌ رسانه‌ و آثار اخر نویسندگان‌ و در راستای‌ ارائه‌ی‌ نظریه‌ی‌ در باره‌ این‌ راسانه‌ را در بر می‌گیرد.
بسیاری‌ از آثار متأخر در زمینه‌ عکاسی‌ معطوف‌ به‌ جریانهای‌ گوناگون‌ اندیشه‌ی‌ پسی‌مدرن‌ در راستای‌ شالوده‌شکنی‌مدرنیسم‌ در هنر است‌.
در نظر نویسندگان‌ و هنرمندانی‌ که‌ این‌ آثار اخیر را عرضه‌ کرده‌اند، پسی مدرنیسم‌ را بحرانی‌ در فرآیند بازنمایی‌ غرب‌تعریف‌ کرد و عکاسی‌ نقش‌ بسیار مهمی‌ ر در آن‌ ایفا کرده‌ است‌.
بسیاری‌ از نظریه‌پردازان‌ مطرح‌ حوزه‌ی‌ عکاسی‌ را به‌ خاطر سرشت‌ بینا رشته‌ایی‌اش‌ مورد توجه‌ قرار می‌دهند. شاید تنها خصلت‌ غالب‌ این‌ رسانه‌ انعطاف‌پذیری‌اش‌ باشد. این‌ نکته‌ با کاربردهای‌ گوناگون‌ این‌ رسانه‌ در عرصه‌ فرهنگ‌روشن‌ می‌شود. کاربردهایی‌ که‌ تنها بخش‌ اندکی‌ از آنها وجه‌ی‌ هنری‌ دارند.
نخستین‌ تاریخ‌ جامع‌ عکاسی‌ بو مونت‌ نیوهال‌ بود. به‌ عنوان‌ کاتالوگ‌ نمایشگاهی‌ در «موزه‌ هنر مدرن‌» با نام‌ «عکاسی‌: 1937-1839» نوشته‌ بود، نقش‌ بسیار مهمی‌ در مورد پذیرش‌ قرارگرفتن‌ عکاسی‌ به‌ عنوان‌ یک‌ شکل‌ هنری‌ مشروع‌ ایفاکرد.
در اوایل‌ سده‌ بیستم‌، شکافی‌ میان‌ دو گونه‌ عکاسی‌ در آمریکا پدید آمد؛ گونه‌یی‌ که‌ از خصلت‌ اجتماعی‌ این‌ رسانه‌ بهره‌می‌گرفت‌ و گونه‌‌ئی‌ که‌ با برداشت‌ ناب‌گرایانه‌ی‌ عکاسی‌ «هنری‌» همخوان‌ بود.
این‌ شکاف‌ موجود میان‌ عکاسی‌ هنری‌ و عکاسی‌ مستند رویارویی‌ دو اسطوره‌ی‌ عامیانه‌ یکی‌ نمادگرا و دیگری‌واقع‌گراست‌.
در کار ناب‌گرایان‌، از آن‌ جا که‌ هنر بیان‌ حقیقت‌ درونی‌ به‌ شمار می‌رود عکاسی‌ یک‌ نهان‌ بین‌ است‌. اما در عکاسی‌مستند عکاس‌ یک‌ شاهد و عکس‌ گزارشی‌ از حقیقت‌ تجربی‌ است‌.
در اروپا عکاسان‌ اجتماعی‌، کارشان‌ را بر پایه‌ی‌ واقع‌ گرایی‌ طبقاتی‌ استوار کرده‌ بودند. والتر بنیامین‌ از نخستین‌نظریه‌پردازانی‌ بود که‌ در بستری‌ سیاسی‌ در باره‌ عکاسی‌ دست‌ به‌ قلم‌ برد.او تأثیر تکنولوژی‌ بر شاخه‌های‌ مختلف‌ هنررا مورد توجه‌ قرار داده‌ است.‌ با تکثیر مکانیکی‌ که‌ به‌ واسطه‌ عکاسی‌ امکان‌پذیر شد اقتدار اثر هنری‌، یا به‌ تعبیر بنیامین‌«هاله‌»ی‌ بی‌همتای‌ آن‌ از بین‌ می‌رود. حال‌ انبوه‌ نسخه‌های‌ بدل‌ جای‌ نسخه‌ی‌ اصل‌ را می‌گیرد. یکی‌ از عمیق‌ترین‌ عواقب‌ تکثیر مکانیکی‌ برای‌ هنر که‌ بنیامین‌ در مقابله‌ خود به‌ آن‌ پرداخته‌ رسیدن‌ به‌ این‌ تصور می‌باشد که‌ هنر دیگر مبتنی‌بر آئین‌ نبوده‌، بلکه‌ بر پایه‌ی‌ سیاست‌ استوار شده‌ است‌. اساس‌ این‌ تصور را کاهش‌ فاصله‌ی‌ موجود میان‌ بیننده‌ و اثرهنری‌ تشکیل‌ می‌داد. با افزایش‌ دست‌رس‌پذیری‌ اثر هنری‌، ارزش‌ آئینی‌ آن‌ کاهش‌ می‌یابد.
سرآغاز اندیشه‌ی‌ پسی‌مدرن‌ در هنر را می‌توان‌ در ساختارگرایی‌ و پساساختارگرایی‌ به‌ ویژه‌ در نوشته‌های‌ رولان‌ بارت‌ یافت‌. نوشته‌های‌ بارت‌ اهمیت‌ خاصی‌ در زمینه‌ی‌ عکاسی‌ و تکوین‌ یک‌ «نظریه‌ی‌ عکاسی‌» دارند. بارت‌ در مقاله‌ی‌ «پیام‌عکاسانه‌» (1961) «نوع‌» خاصی‌ از عکاسی‌ یعنی‌ عکاسی‌ مطبوعات‌ را مورد بررسی‌ قرار می‌دهد. جریان‌های‌ تازه‌ دنیای هنردر اواخر دهه‌ی‌ هفتاد عکاسی‌ را در محور نقدهای‌ خود بر مقوله‌ی‌ «بازنمایی‌» قرار دادند. این‌ روی‌ کرد متخصصان‌ هنرمفهومی‌ به‌ عکاسی‌ در اواخر دهه‌ی‌ شصت‌ و در دهه‌ی‌ هفتاد، اساساً از اشتیاقی‌ مدرنیستی‌ به‌ خلق‌ هنری‌ نشأت‌می‌گرفت‌ که‌ برداشتهای‌ سنتی‌ از ماهیت‌ هنر را متزلزل‌ می‌سازد.
دامنه‌ی‌ تأثیرگذاری‌ هنر مفهومی‌ حوزه‌های‌ سنتی‌تر عکاسی‌ را نیز فرا گرفت‌. اگرچه‌ عکاسی‌ به‌ عنوان‌ یک‌ شکل‌ هنری‌مدرنیستی‌ پذیرفته‌ شده‌ بود، مقتضیات‌ این‌ هدف‌، یعنی‌ خلوص‌ و خودآئینی‌ عکاسی‌ به‌ عنوان‌ یک‌ رسانه‌، دیگر از جمله‌مسائل‌ مطرح‌ در دنیای‌ هنر به‌ شمار نمی‌رفتند. جالب‌ آن‌ که‌ توجه‌ فزاینده‌ به‌ این‌ رسانه‌ به‌ نوبه‌ی‌ خود ارزش‌ اقتصادی‌آن‌ در دنیای‌ هنر را افزایش‌ داده‌ است‌. محوریت‌یابی‌ عکاسی‌ به‌ این‌ معنا است‌ که‌ عکاسی‌ دیگر چون‌ گذشته‌ در دنیای هنر غریبه‌ نیست‌. در دهه‌ی‌ هشتاد دنیای‌ هنر به‌ طرز فزاینده‌یی‌ به‌ عکاسی‌ به‌ عنوان‌ راهی‌ برای‌ برقراری تماس‌ تازه‌یی‌ باامور اجتماعی‌ و درنتیجه‌ به‌ عنوان‌ وسیله‌ برای‌ جان‌بخشی‌ دوباره‌ به‌ کالبد هنر توجه‌ نشان‌ داد. عکاسی‌ در اکثر آثار این‌دوره‌ محملی‌ برای‌ نقد محسوب‌ می‌شود؛ آثار اولیه‌ سیندی‌ شرمن‌ معطوف‌ به‌ راه‌یابی‌ به‌ نوع‌ نگاه‌ عکس‌های‌ فیلم‌های‌هالیوودی‌ به‌ منظور افشای‌ ایدئولوژی‌ عامل‌ در آن‌ها بود.
در دهه‌ نود، جاناتان‌ کرری‌ (1990) با مردود دانستن‌ روایت‌ خطی‌ پیشرفت‌ فنی‌ که‌ از «اتاقِ تاریک‌» (کامرا آبسکورا)آغاز شده‌ به‌ عکاسی‌ امروزی‌ می‌انجامد، سرمشق‌ تازه‌یی‌ برای‌ تفکر در باب‌ عکاسی‌ در چهار چوب‌ چشم‌انداز غرب‌ ارائه‌ می‌کند. نظری‌ در اوایل‌ سده‌ی‌ نوزدهم‌ را نشان‌ می‌دهد که‌ طی‌ آن‌ راستای‌ بحث‌ از نورشناسی‌ هندسی‌ به‌برداشت‌ فیزیولوژیکی‌ از بینایی‌ معطوف‌ می‌شود. در گزارش‌های‌ تاریخی‌ پیشین‌ از سیر تحولات‌ عکاسی‌ «اتاق ِتاریک‌» به‌ عنوان‌ الگوی‌ دوربینهای‌ امروزی‌ مورد توجه‌ قرار می‌گیرد اما او در بحث‌ خود این‌ طرز فکر را کنار می گذارد وسرمشق‌ جدید او تازه‌ ترین‌ جهت‌گیری‌های‌ رسانه‌ی‌ عکاسی‌ به‌ سوی‌ فن‌آوری‌های‌ رایانه‌ای‌ است‌.

فهرست‌ منابع‌ و مآخذ:
1) حرکت‌ نور در زمان‌
light moving in time
William.C.Wess university of california press 1992
2) دوربین‌ - چشم‌، دیالکتیک‌ یک‌ استعاره‌
The camera - Eye. Dialecties of a mataphore.
3) مبانی‌ چشم‌ پزشکی‌ - دکتر محمد علی‌ جوادی‌ - انتشارات‌ تیمورزاده‌.
4) [Barthes, Rolan] باروت‌ رولان‌ بارت‌ - فوکرو - آلتوسر - ترجمه‌ =پیام‌ یزدانجو چاپ‌ اول‌ 1379 نشر مرکز
5) راهنمای‌ ادراک‌ - نوشته‌ آرام‌ بونیتون‌
Hand book of Perception
6) Le Seminarie نوشته‌ ژاک‌ لکان‌
7) تاریخ‌ سینمای‌ هنری‌ - الریش‌ گرگور و اونوپاتالاس‌ ترجمه‌ دکتر هوشنگ‌ طاهری‌ - انتشارات‌ ماهور
8) An American Century of Phitography From Dry-PIATE TO DIGITAL. چاپ 1999.
9) پایان نامه چشم – دوربین دیالکتیک یک استعاره. نگارنده: عبدالخالق طاهری. استاد راهنما: شهاب الدین عادل. استاد مشاور: اسماعیا بنی اردلان
10) پایان نامه انطباق شکل و محتوا از طریق رنگ در سینما. نگارنده: شهرام آذرنگی. استاد راهنما: شهاب الدین عادل. استاد مشاور: اکبر عالمی – دکتر سیروس یگانه.
11) سایت اینترنتی: www.Art.com

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله برنامه ریزی بلندمدت تعمیر ونگهداری نیروگاه ها با قید امنیت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله برنامه ریزی بلندمدت تعمیر ونگهداری نیروگاه ها با قید امنیت ومحدودیت گازهای گلاخانه ای به روش تصادفی تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برنامه ریزی بلندمدت تعمیر ونگهداری نیروگاه ها با قید امنیت ومحدودیت گازهای گلاخانه ای به روش تصادفی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برنامه ریزی بلندمدت تعمیر ونگهداری نیروگاه ها با قید امنیت ومحدودیت گازهای گلاخانه ای به روش تصادفی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برنامه ریزی بلندمدت تعمیر ونگهداری نیروگاه ها با قید امنیت ومحدودیت گازهای گلاخانه ای به روش تصادفی تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی برق و کامپیوتر جنوب ایران
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
آرش مرتضوی – دانشجوی کارشناسی ارشد
سعیدالله مرتضوی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدچمران اهواز

چکیده:
دراین مقاله یک مدل تصادفی برای اپراتورهای مستقل سیستم iso جهت برنامه ریزی بلندمدت تعمیر و نگهداری نیروگاه ها ارایه میشود دراین برنامه قیود امنیت به مدار امدن واحدها بصورت کوتاه مدت SCUC مدل شده است همچنین میزان تولید گازهای گلخانه ای نیز درنظر گرفته شدها ست الگوریتم ارایه شده برای انجام این کار یک مدل تصادفی مبتنی بربرنامه ریزی غیرخطی می باشد حاصل اجرای این برنامه زمانبندی ورودی و خروج واحدهای تولید درشبکه است که علاوه برکم کردن هزینه قیود مربوط به امنیت شبکه و تولید گازهای گلخانه ای را نیز براورده می سازد نتایج شبیه سازی که برشبکه قدرت پیشنهادی اج را شده نشان ازکارایی الگوریتم پیشنهادی دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   171   172   173   174   175   >>   >