مقاله مطالعه سنگ شناسی پوش سنگ مخزن آسماری با استفاده از روش های
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/27:: 2:42 صبح
مقاله مطالعه سنگ شناسی پوش سنگ مخزن آسماری با استفاده از روش های چاه پیمایی (GR) و پتروگرافی، میدان نفتی کوپال تحت word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه سنگ شناسی پوش سنگ مخزن آسماری با استفاده از روش های چاه پیمایی (GR) و پتروگرافی، میدان نفتی کوپال تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه سنگ شناسی پوش سنگ مخزن آسماری با استفاده از روش های چاه پیمایی (GR) و پتروگرافی، میدان نفتی کوپال تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه سنگ شناسی پوش سنگ مخزن آسماری با استفاده از روش های چاه پیمایی (GR) و پتروگرافی، میدان نفتی کوپال تحت word :
مقاله مطالعه سنگ شناسی پوش سنگ مخزن آسماری با استفاده از روش های چاه پیمایی (GR) و پتروگرافی، میدان نفتی کوپال تحت word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه 300 تا 310 منتشر شده است.
نام: مطالعه سنگ شناسی پوش سنگ مخزن آسماری با استفاده از روش های چاه پیمایی (GR) و پتروگرافی، میدان نفتی کوپال
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میدان نفتی کوپال
مقاله پوش سنگ
مقاله ارزیابی پتروفیزیکی
مقاله طبقات راهنما
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: سلیمانی بهمن
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی یعقوب
چکیده و خلاصهای از مقاله:
میدان نفتی کوپال در 50 کیلومتری شمال شرق اهواز قرار گرفته و از روند زاگرس تبعیت می کند. بخش 1 سازند گچساران به عنوان پوش سنگ مخزن آسماری، از 6 طبقه راهنمای A, B, C, D, E, F (از بالا به پایین) تشکیل یافته است. برای ارزیابی پتروفیزیکی پوش سنگ از نمودار چاه پیمایی گاما(GR) و مطالعات سنگ شناسی میکروسکوپی و رسم ستون چینه شناسی با کمک نرم افزار لاگ پلات 2003، (Log Plot 2003) و نیز میکروسکوپ الکترونی (SEM) استفاده گردید. نتایج این مطالعات نشان داد که طبقات راهنما از ویژگی های سنگ شناسی متفاوتی تشکیل یافته است،A (انیدریت)،B (شیل بیتومینه)،C, D, E و F (آهک). در برخی از چاه ها مقداری رس به این افق ها اضافه شده و باعث می شود که درجه اِی پی آی (API) آن ها در نمودار گاما افزایش یابد. مطالعات پتروگرافی نمونه های انیدریت نشان داد که فرآیند های دیاژنتیکی انیدریتیزاسیون، سیمانی شدن، تراکم، تبلور مجدد و جانشینی در پوش سنگ غالب می باشد. لیتولوژی عمده پوش سنگ، انیدریت است و لذا می توان آن را در زمره پوش سنگ های انیدریتی طبقه بندی نمود. از سمت شمال غرب به سمت جنوب شرق میدان، ضخامت پوش سنگ به صورت محسوس کاهش حاصل می کند.
کلمات کلیدی :