سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله اثر زمان استحاله ایزوترم آستنیت به بینایت پایینی بر ریز سا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر زمان استحاله ایزوترم آستنیت به بینایت پایینی بر ریز ساختار و خواص مکانیکی فولاد فوق مستحکم D6AC تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان استحاله ایزوترم آستنیت به بینایت پایینی بر ریز ساختار و خواص مکانیکی فولاد فوق مستحکم D6AC تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان استحاله ایزوترم آستنیت به بینایت پایینی بر ریز ساختار و خواص مکانیکی فولاد فوق مستحکم D6AC تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان استحاله ایزوترم آستنیت به بینایت پایینی بر ریز ساختار و خواص مکانیکی فولاد فوق مستحکم D6AC تحت word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و جامعه علمی ریخته گری ایران

تعداد صفحات: 12

چکیده:

در این پژوهش اثر زمان استحاله ایزوترم آستنیت به بینایت پایینی بر ریز ساختار و خواص کششی فولاد فوق مستحکم کم آلیاژ D6AC مورد تحقیق قرار گرفت. بدین منظور پس استنیته کردن در دمای 910°C ، عملیات استحاله ایزوترم 330°C در زمانهای مختلف و یا کوئنچ در روغن برای رسیدن به ریز ساختارهای مارتنزیتی ، بینایت پایینی و مخلوط بینایت پایینی – مارتنزیت انجام شد. سپس همه نمونه ها در دمای 200°C برگشت داده شد. نتایج حاصل نشان داد با افزایش زمان استحاله ایزوترم و د رنتیجه افزایش کسر حجمی بینایت پایینی، انعطاف پذیری افزایش می یابد اما استحکام تسلیم و کششی با افزایش کسر حجمی بینایت پایینی ابتدا افزایش و سپس کاهش می یابد . بررسی های ریز ساختاری با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی روبشی (SEM) نشان داد وجود یک ماکزیمم در منحنی استحکام بر حسب کسر حجمی بینایت پایینی به علت تقسیم شدن دانه های آستنیت اولیه و در نتیجه کاهش اندازه بسته های مارتنزیت بوسیله بینایت پایینی و محدود شدن تغییر فرم پلاستیک بینایت پایینی توسط مارتنزیت سخت اطراف آن است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :