سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی میزان آگاهی ، نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان آگاهی ، نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در زمینه بازیافت و دفع مواد زاید تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آگاهی ، نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در زمینه بازیافت و دفع مواد زاید تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آگاهی ، نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در زمینه بازیافت و دفع مواد زاید تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آگاهی ، نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در زمینه بازیافت و دفع مواد زاید تحت word :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: هشتمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: 8

چکیده:

آخرین عنصر در مدیریت مواد زائد جامد ، دفع است . دفع سرنوشت نهایی مواد زائد جامد است که در برنامه ریزی و مدیریت مواد زائد جامد انتخاب روش دفع به نوع و اجزا تشکیل دهنده زباله وابسته است . بطوری که متداول ترین روشهای دفع عبارتند از : دفن بهداشتی ، سوزاندن ، کمپوست و بازیافت . یکی از مراحل مهم در سیستم مدیریت مواد زائد جامد شهری بازیافت است. بازیافت به معنای یک سیستم بسته با هدف بهینه سازی مصرف منابع مختلف به منظور ایجاد سود کلی بیشتر برای جامعه شهری همراه با تولید زایدات کمتر است. از آنجا که جوانان و بویژه دانشجویان از یک سو به لحاظ تاثیراتی که در خانواده ، اطرافیان و جامعه دارند و از سوی دیگر به لحاظ وابستگی توسعه این مرز و بوم در ابعاد سیاستگذاری دارای نقش پررنگی در سطوح ملی و منطقه ای هستنتد لذا پژوهش حاضر با هدف بررسی میزان آگاهس ، نگرش و عملکرد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد در زمینه دفع مواد زائد و عوامل موثر بر آن می باشد . جامعه مورد بررسی را 235 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تشکیل می دادند که در 5 دانشکده این دانشگاه (بهداشت ، پرستاری و مامایی ، پیرا پزشکی ، پزشکی و دندانپزشکی) مشغول به تحصیل بوده اند . نمونه ها به روش خوشه ای انتخاب شدند . ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ای مشتمل بر 4 بخش بود که شامل اطلاعات دمدگرافیک پاسخگو ، سئوالات آگاهی ، نگرش و عملکرد با توجه به اهداف پژوهش بود . حداکثر امتیازی که به پاسخهای صحیح قسمت آگاهی پرسشنامه تعلق گرفته 20 می باشد . میانگین نمره آگاهی مردان و زنان به ترتیب 13/53 و 12/38 بود. بالاترین میانگین نمره آگاهی متعلق به دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی و برابر 13/9 بود که به لحاظ آماری پاسخگویان در سطح مناسبی از آگاهی قرار ندارند، از نظر عملکردی 66% دانشجویان عملا هیچگونه اقدامی جهت جداسازی مواد قابل بازیافت انجام نمی دهند . بررسی انجام شده نشان می دهد که میزان آگاهی و عملکرد دانشجویان در سطح پایینی است و این مساله نیاز به توجیهات لازم در زمینه آموزشهای رسمی و غیر رسمی جهت ارتقا سطح آگاهی جامعه را نشان می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :