پروژه دانشجویی پاورپوینت: ماهواره های مخابراتی فایل ورد (word)
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/5/24:: 4:59 صبح
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پروژه دانشجویی پاورپوینت: ماهواره های مخابراتی فایل ورد (word) دارای 28 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت: ماهواره های مخابراتی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت: ماهواره های مخابراتی
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت: ماهواره های مخابراتی
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت: ماهواره های مخابراتی فایل ورد (word) :
اسلاید 1 :
مقدمه :
در جهان امروز، فناوری فضایی به عنوان یکی از مهمترین زمینههای رقابتی در بین کشورها شناخته میشود؛ بهگونهای که میزان دستیابی به اشکال گوناگون فناوری فضایی، مبنای دقیقی برای مقایسه کشورها از نظر توسعه اقتصادی و صنعتی محسوب میشود. با توجه به ویژگیها و کاربردهای منحصربهفرد فناوریهای فضایی، دیگر نمیتوان زندگی بشر را بدون استفاده از فضا متصور بود.
در این میان، یکی از کاربردهای مهم و حیاتی فضا برای انسان مخابرات است. امروزه، پیشرفت و تکامل جوامع بشری و افزایش روزافزون نیازهای ارتباطی، توسعه شیوههای نوین ارتباطی را ضروری کرده است. ماهوارههای مخابراتی را میتوان بهترین، کارآمدترین و گاهی تنها راه ایجاد ارتباط بین دو نقطه از کره زمین دانست.
اسلاید 2 :
ماهوارههای مخابراتی، گامی بزرگ در صنعت تجاریسازی فضا محسوب میشوند و بهرهبرداری تجاری از این ماهوارهها، بهویژه پس از جنگ سرد در دهه 90 میلادی، راه را برای گسترش تجارت فناوری فضایی در تمام زمینهها هموار کرد. به دلیل همین کاربردهای ارزشمند، دستیابی به
فناوری ساخت، توسعه و پرتاب
ماهوارههای مخابراتی برای تمام
کشورهای جهان حیاتی به نظر
میرسد.
شکل 1- نمونههایی از ماهوارههای مخابراتی
اسلاید 3 :
اسپوتنیک1 شوروی سابق، اولین ساخته دست بشر که در سال 1957 مرزهای فضا را به روی بشر گشود، نخستین سیگنالهای رادیویی را برای اولین بار از فضا به زمین مخابره کرد. پس از آن، ناسا ماهواره اِکو را در سال 1960 که به شکل بالونی آلومینیمی بود، برای بازپخش غیرفعال ارتباطات رادیویی به فضا پرتاب کرد. کوریر1بی که توسط شرکت آمریکایی فیلکو طراحی و در 1960 پرتاب شد، اولین ماهواره بازپخش فعال امواج رادیویی نام گرفت.
ماهواره تِلاستار متعلق به شرکت تلگراف و تلفن آمریکا، اولین ماهواره مخابراتی فعال بازپخش مستقیم بود که طبق توافقی چندملیّتی برای توسعه ماهوارههای مخابراتی توسط ناسا در 1962 از کیپکاناورال پرتاب شد. این پرتاب همچنین اولین پرتابی بود که با سرمایهگذاری بخش خصوصی انجام شد.
اسلاید 4 :
اولین ماهواره زمینآهنگ، ماهواره سینکام2 متعلق به شرکت فضایی- مخابراتی هیوز بود که در 1963 پرتاب شد. سینکام3 به عنوان اولین ماهواره زمینثابت، در 1964 به فضا پرتاب شد. قرارگیری در مدار زمینثابت باعث میشد تا از دید ناظر زمینی، ماهواره در فضا ثابت به نظر برسد. از این رو، برای ارسال و دریافت سیگنال از ماهواره، به تجهیزات رهگیری نیازی نبود. این ماهواره در موقعیت مداری 180 درجه شرقی قرار داشت.
کمی پس از سینکام3، ماهواره اینتلست1 در ششم آوریل 1965 به عنوان یک ماهواره مخابراتی زمینثابت بر فراز اقیانوس اطلس و در موقعیت مداری 28 درجه غربی قرار گرفت. در نهم نوامبر 1972 نیز، آنیک اِی1 اولین ماهواره زمینثابتی بود که برای ارائه خدمات مخابراتی به قاره آمریکا، توسط شرکت تلهست کانادا به فضا پرتاب شد.
اسلاید 5 :
پس از آن، روند پرتاب ماهوارههای مخابراتی از اقصی نقاط جهان گسترش روزافزون یافت.
شکل 2- ماهوارههای مخابراتی میتوانند
در مدارهای زمینآهنگ، مولنیا و یا کم
ارتفاع زمینی قرار گیرند
اسلاید 6 :
ماهواره های مخابراتی زمین ثابت (ژئو) :
از دید ناظر زمینی، ماهوارهای که در مدار زمینثابت باشد به صورت معلق در فضا به نظر میآید. دلیل این امر این است که ماهواره زمینثابت در هر روز، تنها یک بار به دور زمین میچرخد. به بیان دیگر، سرعت ماهواره در چنین مداری برابر با سرعت گردش زمین به دور خود است.
مدار زمینثابت با ارتفاعی حدود 35800 کیلومتر از سطح زمین، برای کاربردهای مخابراتی بسیار مناسب است، زیرا آنتنهای زمینی که باید مستقیماً به سمت ماهواره نشانه بروند، در مورد این نوع ماهوارهها بدون نیاز به تجهیزات پرهزینه ویژه ردیابی ماهواره میتوانند عملکرد بالایی داشته باشند.
اسلاید 7 :
در نهم نوامبر 1972، آنیک اِی1 اولین ماهواره زمینثابتی بود که برای ارائه خدمات مخابراتی به قاره آمریکا، توسط شرکت تلهست کانادا به فضا پرتاب شد.
ایده اولیه وجود چنین مداری به اندیشهها و تحقیقات کنستانتین تسیلکوفسکی روسی برمیگردد. اما کاربردیترین پیشنهاد در مورد استفاده از ماهوارههای مخابراتی زمینثابت عملیاتی را آرتور سی کلارک، نویسنده استرالیایی، طی مقالهای با عنوان رلههای خارج از زمین در مجله انگلیسی وایرلس ورلد (جهان بیسیم)، در اکتبر 1945 مطرح کرد.
اسلاید 8 :
پس از پرتاب ماهوارههای تلاستار، سینکام3، آنیک اِی1 و وِستار1، آمریکا ماهواره ستکام 1 را در سال 1975 به فضا پرتاب کرد. این ماهواره یک تجربه موفق در پخش برنامههای تلویزیونی ماهوارهای بود.
تا سال 2000، شرکت فضایی- مخابراتی هیوز کار ساخت حدود چهل درصد از ماهوارههای مخابراتی سراسر جهان را بر عهده داشت. در حال حاضر، دیگر سازندگان اصلی ماهواره شامل شرکتهای سامانههای فضایی لورال (از زیرمجموعههای شرکت مخابراتی و فضایی لورال آمریکا با مسئولیت محدود)، لاکهیدمارتین، نورتروپگرومن، آلکاتلاسپیس و ایدسآستریوم هستند.
اسلاید 9 :
ماهوارههای مخابراتی واقع در مدارهای کمارتفاع(لئو) :
مدارهای کمارتفاع زمینی، به مدارهایی واقع در ارتفاع 200 تا 2000 کیلومتری سطح زمین اطلاق میشود. ماهوارههای واقع در مدارهای کمارتفاع، تنها میتوانند محدودهای به شعاع حدود 1000 کیلومتر را بر سطح زمین پوشش دهند. بنابراین، برای یک ارتباط بدون اختلال، حتی برای کاربردهای منطقهای، تعداد زیادی از این نوع ماهوارهها لازم است.
قرار دادن ماهواره در مدار کمارتفاع زمینی کمهزینهتر از پرتاب ماهواره به مدار زمینثابت بوده و به دلیل نزدیک بودن ماهواره به زمین، قدرت سیگنال کمتری مورد نیاز است . از این رو، بین تعداد ماهوارهها و هزینه آنها باید حالت بهینه انتخاب شود. لازم به ذکر است که میان تجهیزات ماهوارهای و ایستگاه زمینی در دو نوع ماهواره زمینثابت و کمارتفاع زمینی تفاوت زیادی وجود دارد.
اسلاید 10 :
مجموعهای از ماهوارهها که با هم به انجام مأموریتی معین بپردازند، ناوگان ماهوارهای خوانده میشود. دو نمونه از این مجموعهها که با هدف برقراری مکالمات تلفنی در نقاط دوردست به وجود آمدند، ایریدیوم و گلوبالاستار نام دارند.
مورد دیگری که ماهوارههای کمارتفاع زمینی امکانپذیر کردهاند، پوشش غیرپیوسته است که در این حالت، دادهها هنگام عبور ماهواره از فراز نقطهای از زمین دریافت و در ماهواره ذخیره شده و سپس با حرکت ماهواره و رسیدن به نقطهای دیگر از زمین، ارسال میشوند. سامانه مخابراتی تجاری کَسکید مربوط به پروژه ماهوارهای کَسیوپ آژانس فضایی کانادا بر همین اساس طراحی شده است.
کلمات کلیدی :