پروژه دانشجویی پاورپوینت شیوه اذری فایل ورد (word)
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/5/29:: 1:37 صبح
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پروژه دانشجویی پاورپوینت شیوه اذری فایل ورد (word) دارای 87 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت شیوه اذری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت شیوه اذری فایل ورد (word)
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت شیوه اذری فایل ورد (word)
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت شیوه اذری فایل ورد (word) :
اسلاید 1 :
- آذری سبکی در معماری اسلامی ایران منسوب به آذرباییجان,مشهور به سبک مغول یا ایرانی _مغول و مقارن با دوره ی حکومت ایلخانان بر ایران است.
اسلاید 2 :
- سبک آذری در بی دگرگونی هایی که بر اثر اوضاع سیاسی,اجتمایی,;که در سبک رازی بدید آمد,از مراغه آغاز شد و با سبک مغولی راه تیریز و سلطانیه را بیموده و به سراسر ایران و خارج ایران نفوذ کرد و روز به روز آراسته تر شد.
اسلاید 3 :
- این سبک با آمیزش و ترکیب و تلفیق معماری جنوب و سنت ها و روش هایی که از روزگاران کهن,بومی آذربایجان شده بود بدید آمد و به حق نام آذری گرفت.
اسلاید 4 :
- سبک آذری به دو شیوه قابل تفکیک میباشد:
الف: شیوه ی اول سبک آذری مربوط به دورهی ایلخانی به مرکزیت تبریز
ب: شیوه ی دوم سبک آذری مربوط به دورهی تیموری به مرکزیت سمرقند
اسلاید 5 :
_ویژگیهای شیوه الف:
1 ساخت بناهای سترگ و عظیم
توجه به تناسبات عمودی بنا
ساخت ایوان با پلان مستطیل شکل
تنوع در ایوان سازی- استفاده از تزئیناتی چون گچبری، کاشی زرین فام کاشی نقش بر جسته.
_ویژگیهای شیوه ب:
1ساخت ساقه (گلوگاه بین فضای گنبد و گنبد خانه)
2ایجاد سطوح نا صاف در تمامی بناها
3استفاده از تزیینات کاشی معرق و موزاییک کاری
اسلاید 6 :
آنالیز سازه ای:
- از تغییرات اصول سازه در این شیوه پیدایش گنبدهای مخروطی و هرمی شکل گنبدهای دوپوشته ( دو پوسته ) و ایوانهای بلند با قوس های تیز است . در نماسازی نیز تحولات شگرفی در گره سازی و معرق به وجود آمده است .
- در شیوه های خراسانی ، رازی و آذری و به خصوص شیوه اصفهانی انواع قوس ها و پوشش ها به وجود آمد و کاربرد آنها رواج یافت . تاق ها وسیع بنا گردید و گنبدهای در ابعاد مختلف به صورت تک پوش یا درپوش ساخته شد .
- شیوه پارتی :
- با پیدایش حکومت هخامنشی در ایران و اوجگیری تمدن و عمران و آبادانی ایران زمین طرح هایی که به اجرا در آمد اصولی متفاوت از بناهای قبل از دوران هخامنشی است .
- شیوه اصفهانی : این شیوه ازدوران تیموریان آغاز می شود و دردوره صفویه به نهایت اوج خود می رسد و تا دوران معاصر اولیه می یابد
اسلاید 7 :
گنبد مخروطی:
این نوع بوششها را گنبد های کله قندی کند نیز می گویند مقطع این نوع گنبد قطری برابر بشت تا بشت بایه و ستون های زیرین دارد و در هیچ جا قطر ان از قطر دهانه بیشتر نمی شود.
اسلاید 8 :
- تزئینات معماری سبک آذری:
- معماری این دوره شاهد تحولاتی ویژه در تزئینات است؛گچبری,کاشی کاری,آجر کاری با مهارت خاص در تزئینات بناها بکار رفته است.گچبری این دوره و دوره های متقدم و متاخر برتری داشته است.
اسلاید 9 :
سیر تکاملی کاشیکاری در ایران:
کاشی کاری یکی از روشهای دلبذیر تزیین معماری در تمام سرزمین های اسلامی است.تحول وتوسعه کاشی ها از عناصر خارجی کوچک رنگی در نما های آجری آغاز وبه بوشش کامل بنا در آثار تاریخی قرون 8 و 9 هجری انجامید.
در سرزمین های غرب جهان اسلام که بنا ها اساسا سنگی بود,کاشی های درخشان رنگارنگ بر روی دیواره های سنگی خاکستری ساختمان های قرن 10 و11 ترکیه,تاثیری کاملا متفاوت اما همگون و بر احساس ایجاد می کرد.جز مهم کاشی لعاب است.
اسلاید 10 :
در قرن ششم هجری کاشی هایی با لعاب های فیروزهای و لاجوردی با محبوبیت روز افسون روبرو گردید و به صورت گسترده در کنار آجر های بدون لعاب بکار گرفته شده اند.
تا اوایل قرن 7 هجری ماده قابل اشتفاده برای کاشی گل بوداما در قرن 6 جری یک ماده دست ساز که بعنوان خمیر چینی مشهور است معمول گردید و در مصر و سوریه و ایران مورد استفاده قرار گرفت.
کلمات کلیدی :