پروژه دانشجویی مقاله شبکه بیسیم فایل ورد (word)
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/5/30:: 3:46 صبح
پروژه دانشجویی مقاله شبکه بیسیم فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله شبکه بیسیم فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله شبکه بیسیم فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله شبکه بیسیم فایل ورد (word) :
شبکه بیسیم
مقدمه
شبکههای کامپیوتری بیسیم محلی (WLAN) و کاربرد آن در جامعه و بویژه محیطهای عملیاتی خاص که در آنها برپائی شبکههای معمولی سیمی مقدور نمیباشد و یا برپائی آنها باعث کاهش کارائی تجهیزات کامپیوتری میگردد، موضوع این تحقیق میباشد. دربخش نخست این تحقیق تجهیزات نصب این نوع شبکهها ، تکنولوژیهای مورد استفاده در آنها و همچنین مسائل امنیتی این شبکهها مورد بررسی قرار گرفته اند.
در ادامه به معرفی استاندارد Bluetooth به عنوان یکی از انتخابهای جایگزین اتصالات کابلی قابل حمل پرداخته شده است . استاندارد Bluetooth به عنوان یک تکنولوژی که از طول موجهای رادیویی کوتاه استفاده میکند جهت کاربردهای طول موج کوتاه1 مطرح شده است وقابلیت استفاده بی سیم از ابزار آلات متفاوت را در یک شبکه به ما می دهد.
استفاده از این استاندارد، مزایای زیادی داردکه سادگی و ارزان بودن آن از جمله آنها می باشد و این استاندارد دسترسی بیسیم به شبکه های محلی و شبکه تلفن موبایل و اینترنت رابرای ما ممکن می سازد .
در این پروژه سعی گردیده تا به امکانات و قابلیتهای این استاندارد و معماری پایه ای و ظرفیت آن ولایه های مختلف آن بحث شود.
شبکه بیسیم محلی WLAN 2 مجموعهای انعطاف پذیر برای مبادله اطلاعات است که جایگزین مناسبی برای شبکههای سیمی محسوب میگردد.
در این نوع شبکه با استفاده از امواج رادیوئی و برخی فنآوریهای دیگر ، دادهها از طریق هوا ارسال و دریافت میگردند و با این کار نیاز به ارتباطات سیمی به حداقل میرسد. همچنین مزیت این شبکه ها اینست که ارتباطات دادهای در حال حرکت را برای ما امکان پذیر میسازند.
این شبکهها محبوبیت خاصی در بین برخی مشاغل و مکانهای عمومی مانند خدمات انبارداری، خدمات بیمارستانی و دانشگاهها پیدا کردهاند. در این محیطها از پایانههای دستی و Note Book ها برای ارسال همزمان3 اطلاعات به کامپیوترهای مرکزی ، استفاده میکنند.
برخی مزیتهای شبکههای بیسیم:
در این نوع از شبکهها کاربران بدون نیاز به اتصال فیزیکی به شبکه میتوانند به اطلاعات دست پیدا کنند. مدیران این نوع از شبکهها میتوانند شبکههای بزرگی بدون نیاز به سیمکشی برپا کنند.
• قابلیت تحرک4 :
در این نوع شبکه کاربران قابلیت حرکت در عین متصل بودن به شبکه را دارند. این قابلیت مزایائی داردکه در شبکههای سیمی امکان پذیر نیست.
• انعطاف پذیری به هنگام نصب 5:
فنآوری بیسیم به ما امکان میدهد به سادگی شبکه را گسترش دهیم و شبکه در جاهائی که امکان سیمکشی وجود ندارد، قابل دسترس باشد.
• کاهش هزینه نگهداری6:
با وجود آنکه هزینه برپائی شبکه WLAN به مراتب از نمونههای سیمی بیشتر است ، ولی هزینههای نگهداری شبکههای بیسیم به مراتب کمتر است.
• مقیاس پذیری7:
تغییر پیکربندی شبکههای WLAN به سادگی قابل تغییر است و WLAN ها با توپولوژی های مختلف میتوانند به یکدیگر متصل شوند. از شبکههای نظیر به نظیر تا شبکه8 Full Infrastructure که هزاران کاربر میتوانند به شبکه متصل شوند.
برخی کاربردهای شبکههای محلی بیسیم در جامعه:
• برپائی شبکه کامپیوتری در محلهائی که امکان عبور سیم در آنها به دلیل مسائل محیطی وجود ندارد مانند اماکن تاریخی و باستانی
• هر سازمانی که به دلایلی نمیخواهد شبکه سیمی داشته باشد مانند داشتن فضای استیجاری یا سایتهای موقتی
• کاربرانی که دائما در حال حرکت میباشند مانند پزشکان و کادر درمانی
• شبکههای کامپیوتری بیمارستانها برای ارتباط با نقاط حساس و بیماران در حال حرکت
• فرودگاهها ، بنادر و ایستگاههای راهآهن برای نظارت کامپیوتری بر تردد بار و مسافر
• انبارها به منظور کنترل و خدمات انبارداری و بازرسی کالا
• کارخانجات جهت ارتباطات پیشرفتهتر و انعطاف پذیرتر
• ایستگاههای موقت جهت خرید و فروش ، پیشبینی وضعیت آب و هوا و آلودگی، کنترل و نظارت گمرکی و پلیسی مانند پلیس جنائی و راهنمائی و رانندگی و . . .
روشهای “امکان سنجی، طراحی ، راه اندازی” شبکه های Wireless
هدف از برقراری ارتباطات بی سیم9 گستردن شبکه ارتباطی وسیع بین ساختمان های یک مجموعه است. به گونه ای که هر ساختمان بوسیله چنین روشی به شکل کاملا” مستقل از بسترهای معمول مخابراتی (سیم و کابل) با سایر ساختمان های مجموعه ارتباط برقرار کرده و از سرویس های گوناگون کاربردی بهره مند گردد.این ساختمان می تواند یک مجموعه اداری10 ،یک کارخانه11و یا یک محل مسکونی12 و از این دست باشد.
چنین گسترده وسیعی که قلمروی آن می تواند تا حد یک شبکه13MAN وسعت گیرد. بالقوه تواناست تا به عنوان شاهراه ارتباطی 14 داخل سازمانی ایفای نقش کرده و در کنار بسیاری از ارتباطات پر سرعت، بتواند نقش ذخیره15 را نیز برعهده گیرد.
مقصود از نگارش چنین مطلبی بیان خلاصه روش ها و متدلوژی طراحی و اجرای شبکه های Wireless است. آنچه در سطرحهای آتی خودنمایی می کند حضور دانش، تجربه، مهارت و خلاقیت پرسنل این شرکت در جهت ارائه کارآمدترین سیستم است.
می خواهیم به اختصار از روش های بکار گرفته شده در طراحی و اجرای پروژه های Wireless خود سخن بگویم و اینکه در یک پروژه جدید از چه الگویی در امکان سنجی، طراحی و اجرا پیروی خواهیم کرد.
متدولوژی امکان سنجی، طراحی و راه اندازی
طراحی شبکه های Wireless به دو عامل بسیار مهم بستگی دارد. هر کدام از این عوامل به فراخور نیازهای خود، ویژگی های خاصی دارد که همگی به صورت زنجیروار در نحوه طراحی و اجرای سیستم موثرند. لذا در مرحله اول باید به بررسی این عوامل و موارد کلی که زیر مجموعه آنها قرار دارند، بپردازیم.
در طراحی یک شبکه Wireless می بایست ابتدا به بررسی شرایط محیطی و امکان پذیری برقراری ارتباط پرداخته می شود. بررسی شرایط دارای فاکتورهای خاصی بوده و ابزارهای متناسب با آن را می طلبد.
تعیین پارامترهای فیزیکی
بازدید از نقاط مبدا و مقصد
بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح دریا بوسیله GPS
گام اول بازدید از نقاطی است که می بایست به یکدیگر متصل شوند؛ پس از آن به کمک ابزارهایی از قبیل نقشه توپوگرافی منطقه، قطب نما، ارتفاع سنج، دوربین،
دستگاه 16GPS و تجهیزاتی متفاوت دیگر به بررسی شرایط موجود پرداخته و ارتفاع مورد نیاز برای بدست آوردن 17Line of sight بین دو نقطه محاسبه می شود.
در گام بعدی با توجه به اطلاعاتی که ابزارهای مذکور در اختیار قرار می دهند، مشخص خواهد شد ارتباط به صورت مستقیم ممکن است و یا خیر
کلمات کلیدی :