پروژه دانشجویی مقاله حقوق ورزشی نهایی فایل ورد (word)
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/5/30:: 3:58 صبح
پروژه دانشجویی مقاله حقوق ورزشی نهایی فایل ورد (word) دارای 46 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله حقوق ورزشی نهایی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله حقوق ورزشی نهایی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله حقوق ورزشی نهایی فایل ورد (word) :
بخشی از فهرست پروژه دانشجویی مقاله حقوق ورزشی نهایی فایل ورد (word)
عنوان : صفحه :
مقدمه 0
حقوق ورزشی 1
شناخت حقوق ورزشی 5
تاریخچه 7
مسئولیت های قانونی در ورزش 8
تعریف مسئولیت 10
مفهوم عملیات ورزشی از دیدگاه حقوق جزا 11
نقش مقررات ورزشی درمسئولیت جزایی ورزشکاران 14
قواعد عمومی 18
رعایت نکردن اصول آموزشی موجب مسئولیت قانونی است ( اصل اطمینان از سلامتی ) 21
وظیفه معلم ورزش در آموزش خلاصه نمی شود 25
ایمنی تجهیزات و لوازم عمومی ورزش 34
توصیه های ایمنی برای اماکن ورزشی 35
بیمه حوادث در ورزش 39
اقدامات حقوقی مدیران ورزشی پس از وقوع حادثه 40
تفاوت یک معلم ورزش با سایر معلم ها 42
فرم گزارش حادثه 43
نتیجه گیری 44
منابع 45
مشاهد حوادث ناشی از عملیات ورزشی ، سوانح محیطی ، ارتکاب جرائم بر علیه ورزشکاران و مدیریت ها،محکومیت به مجازات های مختلف و بالاخره صدمات و ضایعاتی که بر پیکر جامعه ورزش وارد می گردید نشان می داد که یکی از مهم ترین علل بروز این وقایع فقدان آگاهی های حقوقی جامعه ورزش است و در نهایت اندیشه بهره وری از علم حقوق را بارورتر می نمود .
امید که مطالعه مطالب حقوق ورزشی در حفظ سلامتی جسم و روان معلمان و دانش آموزان مفید واقع گردد .
حقوق ورزشی
قراردادن ورزش در ردیف آموزش و پرورش و آموزش عالی نشان میدهد که از دیدگاه قانوناساسی، ورزش یک نهاد فرهنگی برای نیل به هدف تربیت انسان موردنظر نظام است و نه یک نهاد مادی و مجموعهای از حرکات بدنی.
منابع حقوق: قواعد حقوقی فرآیند نیروها و قدرتهای مختلفی است که در هر جامعه وجود دارد. به این نیروها اصطلاحاً منابع حقوق گفته میشود. نقش هر یک از این نیروها در هر کشور متفاوت است.
منابع حقوق عبارتاند از: قانون، عرف، رویه قضائی، و عقاید علما.
قانون: از نظر سلسله مراتب به قانون اساسی و قانون عادی تقسیم میشود.
قانوناساسی: که توسط مجلسخبرگان و با تشریفات ویژهای وضع و یا تغییر پیدا میکند، از نظر اعتبار در بالاترین سطح قوانین و مقررات مملکتی قرار دارد و از همینرو است که واژه اساسی پس از قانون بهکار رفته و بهجای واژه (ماده)که در قوانین عادی استعمال شده در قانون اساسی از کلمه (اصل) بهره گرفتهاند. قانوناساسی مهمترین سند حقوقی کشور است و هیچ قانون، مقررات و یا نهادی در کشور مشروعین نخواهد داشت مگر اینکه بهطور مستقیم یا غیرمستقیم مشروعیت خود را از قانوناساسی گرفته باشد.
قانون اساسی متشکل از مجموع قواعد و مقررات کلی است که شکل حکومت و سازمان عالی قوای سهگانه و ارتباط آنها را با یکدیگر و حقوق و آزادیهای افراد را در مقابل دولت مشخص مینماید. بهعبارت دیگر قانون اساسی از یکسو حدود آزادیهای فرد را در برابر عملکرد قدرت و از سوی دیگر حد و مرز اعمال تشکلات حاک را در برخورد با حوزه فردی رسم مینماید.
کلمات کلیدی :