مقاله بررسی اعتبار پرسشنامه نگرش خصمانه در تعیین خصومت در 150 دا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اعتبار پرسشنامه نگرش خصمانه در تعیین خصومت در 150 دانشجو تحت word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اعتبار پرسشنامه نگرش خصمانه در تعیین خصومت در 150 دانشجو تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اعتبار پرسشنامه نگرش خصمانه در تعیین خصومت در 150 دانشجو تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اعتبار پرسشنامه نگرش خصمانه در تعیین خصومت در 150 دانشجو تحت word :

مقاله بررسی اعتبار پرسشنامه نگرش خصمانه در تعیین خصومت در 150 دانشجو تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان 1389 در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه 70 تا 73 منتشر شده است.
نام: بررسی اعتبار پرسشنامه نگرش خصمانه در تعیین خصومت در 150 دانشجو
این مقاله دارای 4 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرسشنامه چندوجهی شخصیت مینه سوتا
مقاله خصومت
مقاله اعتبار

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فرنام علیرضا
جناب آقای / سرکار خانم: آقازاده کهنه شهری سمیه
جناب آقای / سرکار خانم: فدایی فولادی روح اله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: مطالعات بین وجود خصومت و برخی بیماری های عمده رابطه نشان داده اند. با این وجود، باور بر این است که پرسشنامه های معمول قادر به ارزیابی خصومت خالص نمی باشند. پرسشنامه نگرش خصمانه ابزار جدیدی است که ادعا می شود مناسب ارزیابی خصومت خالص می باشد. هدف از این مطالعه بررسی پرسشنامه نگرش خصمانه در یک نمونه از جامعه ایرانی می باشد.
روش بررسی: 150 دانشجوی پزشکی مذکر دانشکده پزشکی تبریز با استفاده از پرسشنامه نگرش خصمانه و بخش خصومت پرسشنامه چند وجهی شخصیت مینه سوتا –2 مورد سوال قرار گرفتند. ثبات داخلی پرسشنامه نگرش خصمانه (آلفای کرونباخ) و اعتبار ملاکی آن در مقایسه با پرسشنامه دوم و نیز همبستگی بین دو پرسشنامه تعیین شد.
یافته ها: متوسط سنی افراد بررسی شده 2329±125 (26-21) سال بود. ثبات داخلی پرسشنامه نگرش خصمانه در حد قابل قبولی نبود (0586=آلفای کرونباخ). سوال 14 یک عامل مداخله گر ضعیف در ثبات داخلی پرسشنامه شناخته شد و حذف گردید. این پرسشنامه نگرش خصمانه تغییریافته با بخش خصومت پرسشنامه چند وجهی شخصیت مینه سوتا –2 همبستگی نداشت (0054=آلفای کرونباخ، P=0.514). بر اساس پرسشنامه تغییریافته، 153% دانشجویان خصومت ورز شناخته شدند (امتیاز پرسشنامه نگرش خصمانه تغییر یافته بیشتر یا مساوی 8705).
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که پرسشنامه نگرش خصمانه در دانشجویان مذکر جامعه ایرانی به میزان کافی معتبر نمی باشد، ولی نسخه تغییر یافته آن را می توان با اطمینان جهت تعیین افراد خصومت ورز بکار گرفت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :