مقاله سندرم OROدرVULVALدرVAGINAL و PENOدرGINGIVAL: گزارش 4 مورد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سندرم OROدرVULVALدرVAGINAL و PENOدرGINGIVAL: گزارش 4 مورد تحت word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سندرم OROدرVULVALدرVAGINAL و PENOدرGINGIVAL: گزارش 4 مورد تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سندرم OROدرVULVALدرVAGINAL و PENOدرGINGIVAL: گزارش 4 مورد تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سندرم OROدرVULVALدرVAGINAL و PENOدرGINGIVAL: گزارش 4 مورد تحت word :

مقاله سندرم OROدرVULVALدرVAGINAL و PENOدرGINGIVAL: گزارش 4 مورد تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از صفحه 35 تا 39 منتشر شده است.
نام: سندرم ORO-VULVAL-VAGINAL و PENO-GINGIVAL: گزارش 4 مورد
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیکن پلان
مقاله سندرم Oro-Vulval-Vaginal
مقاله سندرم Peno-Gingival

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: عظیمی حسینی صدیقه
جناب آقای / سرکار خانم: احمدیه آزاده
جناب آقای / سرکار خانم: حامیان مینا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به اهمیت و شیوع لیکن پلان در بیماران دندانپزشکی و با توجه به نادر بودن سندرم های Oro-Vulval-Vaginal و Peno-Gingivalکه به دلیل درگیری همزمان دهانی و ژنیتالی به دقت بیشتری برای تشخیص نیاز دارند -علایم این بیماران و درمان های انجام شده مورد بررسی قرار گرفتند. هدف از مقاله حاضر، معرفی دو بیمار مبتلا به سندرم Oro-Vulval-Vaginal و دو بیمار مبتلا به سندرمPeno-gingival همراه با مروری کوتاه بر این سندرم ها بود.
گزارش مورد: گزارش مورد حاضر به معرفی چهار بیمار مبتلا به سندرم های مذکور که به بخش بیماری های دهان دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی مراجعه کرده بودند، می پردازد. برای هر بیمار، پرونده کاملی شامل اطلاعات دموگرافیک، تاریخچه پزشکی، تاریخچه دندانپزشکی، خانوادگی، اجتماعی و معاینات داخل دهانی و خارج دهانی تکمیل و از ضایعات دهانی بیماران در اولین مراجعه، فتوگرافی تهیه گردید. به منظور تشخیص قطعی ضایعات تناسلی با متخصص پوست و یا متخصص زنان مشاوره انجام گردید و پس از تهیه بیوپسی و تشخیص نهایی، درمان همزمان ضایعات دهانی و تناسلی برای بیماران آغاز گردید. با توجه به شدت ضایعات و پاسخ مناسب به درمان ابتدایی، در صورت لزوم دوز دارو تغییر داده شده، یا داروی تجویز شده با داروهای دیگری جایگزین می گردید. بیماران در نهایت در فاز کنترل قرار گرفتند.
نتیجه گیری: با توجه به پیامدهای ناشی از مورد غفلت قرار گرفتن ضایعات لیکن پلان درسایر ارگان ها و تاخیر در تشخیص صحیح و عدم دریافت درمان کافی و به موقع ضایعات، انجام معاینه دقیق وگرفتن تاریخچه کامل و توجه به علایم موجود در سایر اندام های بیمار، از اهمیت بسیاری برخوردار است. بخصوص که در موارد ضایعات دهانی و تناسلی بدون علامت نیزاحتمال بروز تغییرات بدخیمی وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :