سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله مطالعه جمعیت دوکفه ای های غالب سواحل هندیجان (خلیج فارس) ت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه جمعیت دوکفه ای های غالب سواحل هندیجان (خلیج فارس) تحت word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه جمعیت دوکفه ای های غالب سواحل هندیجان (خلیج فارس) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه جمعیت دوکفه ای های غالب سواحل هندیجان (خلیج فارس) تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه جمعیت دوکفه ای های غالب سواحل هندیجان (خلیج فارس) تحت word :

مقاله مطالعه جمعیت دوکفه ای های غالب سواحل هندیجان (خلیج فارس) تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه 1 تا 13 منتشر شده است.
نام: مطالعه جمعیت دوکفه ای های غالب سواحل هندیجان (خلیج فارس)
این مقاله دارای 13 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هندیجان
مقاله Veneridae
مقاله فراوانی
مقاله پراکنش
مقاله خلیج فارس

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: نبوی سیدمحمدباقر
جناب آقای / سرکار خانم: قطب الدین نگار
جناب آقای / سرکار خانم: کوچنین پریتا
جناب آقای / سرکار خانم: دهقان مدیسه سیمین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش، فراوانی و پراکنش دوکفه ای های خانواده Veneridae در سواحل استان خوزستان در منطقه هندیجان، از تیر ماه 1384 تا خرداد ماه 1385 انجام شد. نمونه برداری بصورت فصلی و با استفاده از نمونه بردارVanveen Grab از 5 ایستگاه به فاصله 05 مایل از هم و در محدوده عمق 8 متری انجام شد. طبق این بررسی 5 گونه متعلق به این خانواده شناسایی گردید که عبارتند از: Circenita callipyga, Gafrarium pectinatum, Bassina calophylla, Paphia gallus, Paphia textile بیشترین فراوانی متعلق به گونه C.callipyga با فراوانی %8869 و تراکم 8668 عدد در متر مربع بوده، و سایر گونه ها درصد کمی را به خود اختصاص دادند. افراد جوان %93 از جمعیت و تراکم 971 عدد در متر مربع را به خود اختصاص داده اند. همچنین در مقایسه همبستگی تراکم گونه ها با عوامل محیطی مانند دما و شوری تفاوت معنی دار آماری مشاهده نگردید (P>0.05) ولی همچون بسیاری از ماکروبنتوزهای دیگر فراوانی دوکفه ایهای این خانواده با دانه بندی رسوبات از نوع سیلت- ماسه ای (با سایز 63 تا 125 میکرومتر) همبستگی نشان می دهد. بررسی شاخصهای پراکنش در مورد این خانواده نشان دهنده پراکنش ضعیف آن در این ناحیه است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :