مقاله ارزیابی کیفیت و تیپ هیدروشیمیایی آب رودخانه بالخلوچای از ن
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/23:: 5:9 عصر

مقاله ارزیابی کیفیت و تیپ هیدروشیمیایی آب رودخانه بالخلوچای از نظر شرب و کشاورزی با استفاده از روش های گرافیکی تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیت و تیپ هیدروشیمیایی آب رودخانه بالخلوچای از نظر شرب و کشاورزی با استفاده از روش های گرافیکی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیت و تیپ هیدروشیمیایی آب رودخانه بالخلوچای از نظر شرب و کشاورزی با استفاده از روش های گرافیکی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیت و تیپ هیدروشیمیایی آب رودخانه بالخلوچای از نظر شرب و کشاورزی با استفاده از روش های گرافیکی تحت word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی آلودگی های محیط زیست با محوریت زمین پاک
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
رسول ایمانی – دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشگاه کاشان
علی اکبر ایمانی – استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
هدی قاسمیه – استادیار گروه مرتع و آبخیزداری، دانشگاه کاشان
علی آلبوعلی – دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشگاه کاشان
چکیده:
امروزه مشکل کیفیت پایین آب در کنار کمیت پایین آب، محدودیت های مربوط به آب را دوچندان ساخته و بحث مدیریت یکپارچه منابع آب را که در آن علاوه بر کمیت، کیفیت آب نیز مورد بررسی قرار میگیرد برجسته تر ساخته است. بنابراین هدف اصلی این مطالعه بررسی کیفیت آب رودخانه بالخلوچای از نظر شرب و کشاورزی و همچنین تعیین تیپ هیدروشیمیایی آب آن با استفاده از روش های گرافیکی مرسوم است. آمار مربوط به پارامترهای کیفی آب از 4 ایستگاه هیدرومتری لای، نیر، یامچی و پل الماس، موجود در روی رودخانه (به ترتیب از بالادست به پایین دست) تهیه و در محیط نرم افزار AquaChem مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. دیاگرام شولر کیفیت آب ایستگاه های لای، نیر و یامچی را جهت شرب، خوب و ایستگاه پل الماس را قابل قبول تعیین کرد. دیاگرام ویلکاکس کیفیت آب ایستگاه لای را در گروه c1-s1، ایستگاه نیر را در گروه c2-s1 و ایستگاه های یامچی و پل الماس را در گروه c3-s1 از بین 16 گروه تناسب کیفیت آب برای کشاورزی جای داد و در حالت کلی کیفیت مناسب آب رودخانه را برای کشاورزی نشان داد. دیاگرام پایپر تیپ هیدروشیمیایی کلسیم- منیزیم- سولفات-کلراید و سختی دائم آب رودخانه را تعیین کرد و دیاگرام استیف نشان داد که کیفیت آب رودخانه در گذر از مسیر دچار افت می شود.

کلمات کلیدی :