سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله تطابق فرینههای سیگنال های امضاهای برخط به روش DTW برای حفظ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تطابق فرینههای سیگنال های امضاهای برخط به روش DTW برای حفظ تمایز بین امضاهای اصلی و جعلی تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تطابق فرینههای سیگنال های امضاهای برخط به روش DTW برای حفظ تمایز بین امضاهای اصلی و جعلی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تطابق فرینههای سیگنال های امضاهای برخط به روش DTW برای حفظ تمایز بین امضاهای اصلی و جعلی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تطابق فرینههای سیگنال های امضاهای برخط به روش DTW برای حفظ تمایز بین امضاهای اصلی و جعلی تحت word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: اولین کنگره مشترک سیستم های فازی و سیستم های هوشمند

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

مرتضی ولی زاده – دانشگاه تربیت مدرس، بخش مهندسی برق
احسان اله کبیر – دانشگاه تربیت مدرس، بخش مهندسی برق

چکیده:

رگرسیون خطی یکی از روشهای معروف برای محاسبه شباهت بین دو سیگنال است ولی بر روی سیگنال هایی که طول زمانی متفاوتی دارند قابل اعمال نیست. به منظور استفاده از رگرسیون خطی برای محاسبه شباهت بین سیگنال های امضای برخط، باید طول زمانی آنها یکسان شود. در بعضی از روشهای ارائه شده، از تطابق همه نقاط سیگنالها برای یکسان کردن طول زمانی آنها استفاده می شود.
این موضوع باعث کاهش تمایز امضاهای اصلی با امضاهای جعلی می شود در این مقاله روشی بر اساس تطابق نقاط فرینه سیگنالها برای یکسان سازی طول زمانی آنها ارائه شده است که تمایز بین امضاهای اصلی و جعلی را حفظ می کند و جدا سازی آنها را ساده تر می کند . این روش بر روی مجموعه امضاهای SVC2004 اعمال شده است و نتایج بدست آمده نشان می دهد که تطابق نقاط فرینه سیگنال درمقایسه با تطابق تمام نقاط سیگنال، قدرت تمایز بیشتری دارد . با استفاده از این روش پیشنهادی خطای تایید، 10% بدست می آید درحالی که با استفاده از تطابق همه نقاط خطای تایید % 17 بدست می آید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :