مقاله تأثیر ایزوله های مختلف از قارچ Trichoderma harzianum بر رو
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/25:: 4:58 صبح
مقاله تأثیر ایزوله های مختلف از قارچ Trichoderma harzianum بر روی صفات رشدی نشاء کاهو (Lacttuva sativa) در شرایط کشت بدون خاک تحت word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر ایزوله های مختلف از قارچ Trichoderma harzianum بر روی صفات رشدی نشاء کاهو (Lacttuva sativa) در شرایط کشت بدون خاک تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر ایزوله های مختلف از قارچ Trichoderma harzianum بر روی صفات رشدی نشاء کاهو (Lacttuva sativa) در شرایط کشت بدون خاک تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر ایزوله های مختلف از قارچ Trichoderma harzianum بر روی صفات رشدی نشاء کاهو (Lacttuva sativa) در شرایط کشت بدون خاک تحت word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
شهاب الدین آهوئی – دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
حسین نعمتی – دانشیاران گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
حمید روحانی – استاد گروه گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
حسین آروئی – دانشیاران گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده:
در این پژوهش، تأثییر 5 جدایه از گونه قارچی Trichoderma harzianujm در افزایش رشد گیاه کاهو در شرایط گلخانه ای و کشت بدون خاک در قالب طرح کاملاً تصادفی در 4 تکرار انجام شد. برای انجام این پژوهش تنها از غلظت 10 درصد عصاره به ازای مقدار کل آبیاری (آب+ مواد شیمیایی) هر گلدان استفاده شد. وزن تر و خشک اندام هوایی و ریشه به عنوان شاخص های رشدی در این آزمون مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج آزمون نشان داد که جدایه ها اثرات متفاوتی در شاخص های رشدی گیاه کاهو داشته و تفاوت معنی دار آماری در سطح احتمال 1 درصد با آزمون چنند دامنه ای دانکن نشان دادند. در بین جدایه ها، TBi با افزایش 66/66 درصدی وزن تر اندام هوایی، 45/21 درصدی وزن خشک اندام هوایی، 87/81 درصدی وزن تر ریشه، 51/12 درصدی وزن خشک ریشه گیاه بیش ترین اثر رشدی را از خود نشان داد. امکان استفاده از جدایه های یاد شده به عنوان عامل محرک رشد گیاهی در این مقاله بحث شده است.
کلمات کلیدی :