مقاله استفاده از روش بدون شبکه حداقل مربعات گسسته هممکان در مدلس
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/27:: 2:29 صبح
مقاله استفاده از روش بدون شبکه حداقل مربعات گسسته هممکان در مدلسازی جریان آشفته درمحفظه با درپوش متحرک تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از روش بدون شبکه حداقل مربعات گسسته هممکان در مدلسازی جریان آشفته درمحفظه با درپوش متحرک تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از روش بدون شبکه حداقل مربعات گسسته هممکان در مدلسازی جریان آشفته درمحفظه با درپوش متحرک تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از روش بدون شبکه حداقل مربعات گسسته هممکان در مدلسازی جریان آشفته درمحفظه با درپوش متحرک تحت word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
محمد نقیان – دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه آب، دانشکده عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران
محسن لشکربلوک – دانشجوی دکتری،گروه آب، دانشکده عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران
ابراهیم جباری – دانشیار گروه آب، دانشگاه علم و صنعت ایران ، تهران، ایران
چکیده:
جریان آشفته از پیچیده ترین مسائل مهندسی است که در گرایشات مختلف سیالات از جمله هوافضا، هواشناسی، مهندسی مکانیک و هیدرولیک کاربرد وسیعی دارد. یکی از رویکردهای بررسی جریانات آشفته، استفاده از ابزار محاسبات عددی می باشد. در بین روشهای عددی، روشهای بدون شبکه بدلیل انعطاف پذیری آنها مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله از روش بدون شبکه حداقل مربعات گسسته هممکان جهت مدلسازیجریان آشفته استفاده شده است. سادگی، هزینه محاسباتی پایین و دقت بالا از مزایای این روش بدون شبکه می باشند. معادلات حاکم بر جریان آشفته، معادلات ناویر استوکس میانگینگیری شده رینولدز بوده و برای مدلسازی آشفتگی از مدل دو معادله ای k- استفاده شده است. برای این منظور، جریان آشفته در یک محفظه با درپوش متحرک بررسی گردیده و نتایج عددی این تحقیق با تحقیقات سابق، مقایسه شدهاند . بررسی نتایج، بیانگر تشکیل گردابهها در اعداد رینولدز بالا در محل تلاقی مرزهای دیواره میباشد. مقایسه نتایج با تحقیقهای سابق نشانگر دقت قابل قبول روش بکار گرفته شده در این تحقیق میباشد.
کلمات کلیدی :