مقاله آنالیز نسبیت خاکستری برای بهینه سازی فرآیند تولید نخ های چ
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/27:: 2:41 صبح
مقاله آنالیز نسبیت خاکستری برای بهینه سازی فرآیند تولید نخ های چرخانه ای ریسیده شده ازمخلوط الیاف پنبه و ضایعات کارخانه پنبه پاک کنی تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آنالیز نسبیت خاکستری برای بهینه سازی فرآیند تولید نخ های چرخانه ای ریسیده شده ازمخلوط الیاف پنبه و ضایعات کارخانه پنبه پاک کنی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز نسبیت خاکستری برای بهینه سازی فرآیند تولید نخ های چرخانه ای ریسیده شده ازمخلوط الیاف پنبه و ضایعات کارخانه پنبه پاک کنی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آنالیز نسبیت خاکستری برای بهینه سازی فرآیند تولید نخ های چرخانه ای ریسیده شده ازمخلوط الیاف پنبه و ضایعات کارخانه پنبه پاک کنی تحت word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
حسین حسنی – استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان
سمیه اخوان طباطبایی – کارشناسی مدیر تولید و مسوول بخش تحقیق و توسعه کارخانه ریسندگی و بافند
چکیده:
این مقاله به مطالعاتی که بر پایه روش تاگوچی به همراه آنالیز نسبیت خاکستری انجام می گیرد، می پردازد تا بتوان شرایط تولید نخ در سیستم ریسندگی چرخانه ای را بر اساس مشخصات کیفی چندگانه آن بهینه سازینماید . شاخص نسبیت خاکستری که توسط روش آنالیز نسبیت خاکستری بدست می آید برای بهینه سازی فرآیند برای هر یک از مشخصات کیفی نخ تولیدی به کار می رود . در این مرحله با کمک روش تاگوچی بهینهمشخصات فرآیند با در نظر گرفتن کلیه خواص محصول و با استفاده از شاخص نسبیت خاکستری محاسبه می گرددCVm%مویینگی و استحکام نخ به عنوان مشخصه های کیفی محصول درریسندگی چرخانه ای در نظر گرفته شده است. متغیر های فرآیند تولید ریسندگی چرخانه ای نظیر سرعت و قطر چرخانه ، سرعت زننده ، دانسیته خطی نخ تولیدی و نوع نازل برداشت نخ در این بررسی بهینه سازی شده اند. نخ تولید شده در اینتحقیق از 35 % پنبه و 65 % ضایعات بدست آمده از ماشین پنبه پاک کنی جین، تشکیل شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد که سرعت چرخانه بیشترین تأثیر را بر تمامی مشخصه های کیفی نخ تولیدی دارد .
کلمات کلیدی :