مقاله تازگی های تصویرهای تشبیهی در تاریخ وصاف تحت word
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/27:: 2:41 صبح
مقاله تازگی های تصویرهای تشبیهی در تاریخ وصاف تحت word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تازگی های تصویرهای تشبیهی در تاریخ وصاف تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تازگی های تصویرهای تشبیهی در تاریخ وصاف تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تازگی های تصویرهای تشبیهی در تاریخ وصاف تحت word :
مقاله تازگی های تصویرهای تشبیهی در تاریخ وصاف تحت word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در متن شناسی ادب فارسی (مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی اصفهان) از صفحه 59 تا 76 منتشر شده است.
نام: تازگی های تصویرهای تشبیهی در تاریخ وصاف
این مقاله دارای 18 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاریخ وصاف
مقاله تشبیه
مقاله نثر فنی
مقاله آراستگی
مقاله نمونه آماری
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: اختیاری زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: محمودی علیرضا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
تشبیه در خیال آفرینی و آراستگی متن تاریخ وصاف نقش مهمی را ایفا می کند. وصاف الحضره، در این اثر سعی دارد تا با بهره گیری از عناصر بیانی؛ بخصوص تشبیه، منطق نثری این کتاب را به نثر شاعرانه نزدیک تر نماید. نبود نسخه ای منقح از تاریخ وصاف و نثر مصنوع و متکلف آن، همواره موجب گردیده تا این کتاب ارزشمند، کمتر مورد اقبال و بررسی قرار گیرد. این پژوهش برآن است تا ضمن آشنا ساختن مخاطبان با ساختار تشبیه در تاریخ وصاف، به بررسی جایگاه آن در آراستگی نثر این کتاب که در عین حال مهم ترین عنصر بیانی آن نیز است، بپردازد. مبنای این مقاله از جهت ساختاری بر اساس معرفی و تحلیل انواع تشبیهات فارسی تاریخ وصاف از جهت ارکان، طرفین و شکل استوار گردیده، روش کار نیز بر پایه توصیف و تحلیل داده ها، از دیدگاه اسلوب های بلاغت سنتی زبان فارسی است. ضمن این که در پایان، بر اساس نمونه های آماری، جایگاه انواع تشبیه در تاریخ وصاف نشان داده شده و با دیگر صورت های اساسی خیال در آن مقایسه شده است. نتیجه این تحقیق نشان می دهد که تشبیه در تاریخ وصاف، از عناصر مهم آراستگی و برجستگی کلام در آن است و در نزدیکی نثر این کتاب، به نثری شاعرانه تاثیر بسزایی دارد.
کلمات کلیدی :