مقاله بررسی سازگاری و مقایسه تاثیر کود شیمیایی نیتروژن دار بر خص
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/27:: 2:44 صبح
مقاله بررسی سازگاری و مقایسه تاثیر کود شیمیایی نیتروژن دار بر خصوصیات فیتوشیمی و شاخص های رشد گونه وحشی و زراعی گیاه آویشن در مزرعه تحت word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی سازگاری و مقایسه تاثیر کود شیمیایی نیتروژن دار بر خصوصیات فیتوشیمی و شاخص های رشد گونه وحشی و زراعی گیاه آویشن در مزرعه تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سازگاری و مقایسه تاثیر کود شیمیایی نیتروژن دار بر خصوصیات فیتوشیمی و شاخص های رشد گونه وحشی و زراعی گیاه آویشن در مزرعه تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی سازگاری و مقایسه تاثیر کود شیمیایی نیتروژن دار بر خصوصیات فیتوشیمی و شاخص های رشد گونه وحشی و زراعی گیاه آویشن در مزرعه تحت word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
حسن حبیبی – استادیار دانشکده کشاورزی و مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه شاهد
محمدحسین فتوکیان – دانشیار دانشکده کشاورزی و مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه شاهد
مطلب حسین پور – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شاهد
چکیده:
هدف از این تحقیق ، بررسی و مقایسه رشد و عملکرد گونه وحشی کوچیانوس با گونه آویشن باغی در شرایط مزرعه است. فاکتورهای آزمایش کود اوره در 3 سطح (50، 100، 150 کیلوگرم در هکتار ) در 3 تکرار بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انج ام گر فت. نتایج تجزیه واریانس ، سطوح مختلف کود شیمیایی اوره و نیز اثر متقابل کود با قطر بوته ، وزن تر بوته و بین گونه های زراعی و بومی گیاه آویشن از نظر وزن تر و خشک بوته و عملکرد اسانس در سطح احتمال 0/01 P تفاوت معنی دار بود. جدول مقایسه میانگین درصد اسانس گونه باغی با 1/4 درصد و کوچیانوس با 0/85 درصد را نشان داد . تاثیر کود شیمیایی با و اثرات متقابل بین آن ها در سطح احتمال 0/01 P معنی دار بود. بالاترین مقدار عملکرد اسانس گونه باغی 30/6 گونه کوچیانوس 13/5 کیلوگرم در هکتار بدست آمد . با توجه به معنی دار شدن بعضی از صفات اندازه گیری شده، پایداری تولید گونه وحشی کوچیانوس، تحقیقات گسترده تری در زمینه های مختلف ضروری می باشد.
کلمات کلیدی :