سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله ارزیابی وضعیت تنوع زیستی کشاورزی و اثرات متقابل آن با فاکت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی وضعیت تنوع زیستی کشاورزی و اثرات متقابل آن با فاکتورهای اجتماعیدر اقتصادی؛ مطالعه موردی منطقه حفاظت شده قلاجه تحت word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی وضعیت تنوع زیستی کشاورزی و اثرات متقابل آن با فاکتورهای اجتماعیدر اقتصادی؛ مطالعه موردی منطقه حفاظت شده قلاجه تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی وضعیت تنوع زیستی کشاورزی و اثرات متقابل آن با فاکتورهای اجتماعیدر اقتصادی؛ مطالعه موردی منطقه حفاظت شده قلاجه تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی وضعیت تنوع زیستی کشاورزی و اثرات متقابل آن با فاکتورهای اجتماعیدر اقتصادی؛ مطالعه موردی منطقه حفاظت شده قلاجه تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش الکترونیکی یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
تعداد صفحات: 18
نویسنده(ها):
رضا رستمی – دانشجوی دکتری اگرواکولوژی، دانشگاه فردوسی مشهد
کورس خوشبخت – گروه اگرواکولوژی، پژوهشکده علوم محیطی، دانشگاه شهید بهشتی
عبدالمجید مهدوی دامغانی – گروه اگرواکولوژی، پژوهشکده علوم محیطی، دانشگاه شهید بهشتی
هادی ویسی – گروه اگرواکولوژی، پژوهشکده علوم محیطی، دانشگاه شهید بهشتی

چکیده:
تنوع زیستی کشاورزی به عنوان بخشی از تنوع زیستی جهان که اساس و پایه امنیت غذایی است، در خطر فرسایش قرار دارد. توسعه مناطق حفاظت شده و تأکید بر اهمیت آنها می تواند در حفاظت گونه ها و اکوسیستم های متنوع و استفاده پایدار از منابع زیستی مؤثر واقع شود. بدین منظور مطالعه ای جهت ارزیابی تنوع زیستی کشاورزی و اثرات متقابل آن با وضعیت اجتماعی-اقتصادی خانوارهای مستقر در منطقه حفاظت شده قلاجه، واقع در استان های کرمانشاه و ایلام، انجام شد. شاخص های تنوع زیستی محاسبه وسپس با روستاهای حاشیه خارجی منطقه حفاظت شده مقایسه شدند. متوسط غنای گونه ای روستاهای منطقه 31/2 و دامنه تغییرات شاخص تنوع شانون-وینر از 06/1 تا 56/2 برآورد شد. متوسط شاخص غالبیت منطقه 39/0 بود که حاکی از روند فزاینده گرایش به تک کشتی در میان کشاورزان منطقه است. آزمون تحلیل رگرسیون گام به گام نشان داد که دو فاکتور میزان درآمد سالانه از بخش های باغداری و زراعت، به طور معنی داری بر غنای گونه ای گیاهان کشاورزی منطقه مؤثرند. بررسی تشابهات روستاهای داخل منطقه حفاظت شده و روستاهای خارج از آن بوسیله شاخص تشابه سورنسون صورت گرفت؛ که در آن روستا های داخل منطقه حفاظت شده، به طورنسبی شباهت های بیشتری از لحاظ تنوع زیستی گیاهان کشاورزی نشان دادند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :