مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و تعیین روابط صفات مختلف با عملکرد دان
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/29:: 4:37 صبح
مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و تعیین روابط صفات مختلف با عملکرد دانه تک بوته در بخشی از لوبیای چیتی موجود در بانک ژن گیاهی ملی ایران تحت word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و تعیین روابط صفات مختلف با عملکرد دانه تک بوته در بخشی از لوبیای چیتی موجود در بانک ژن گیاهی ملی ایران تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و تعیین روابط صفات مختلف با عملکرد دانه تک بوته در بخشی از لوبیای چیتی موجود در بانک ژن گیاهی ملی ایران تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و تعیین روابط صفات مختلف با عملکرد دانه تک بوته در بخشی از لوبیای چیتی موجود در بانک ژن گیاهی ملی ایران تحت word :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: اولین همایش ملی حبوبات
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
علی رهنمایی تک – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
شاهین واعظی – بانک ژن گیاهی ملی ایران
علی اکبر شاه نجات بوشهری – استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران( کرج).
چکیده:
حبوبات و در بین آنان لوبیایاز مهمترین منابع تامین پروتین گیاهی برای بشر می باشند و با توجه به افزایش جمعیت نیاز به کاشت و اصلاح بیشتر این گیاه روز به روز بیشتر می شود لذا جهت پی بردن به منابع اصلاحی موجود ارزیابی های گوناگون صورت می گیرد تا تنوع ژنتیکی موجود شناسایی و بکار گرفته شود. در این تحقیق 250 نمونه از کلکسیون لوبیای چیتی موجود در بانک ژن گیاهی ملی ایران به همراه سه رقم شاهد در غالب یک طرح مشاهده ای(آگمنت) مورد ارزیابی قرار گرفت. صفت عملکرد دانه تک بوته به عنوان صفت وابسته هدف در نظر گرفته شده و روابط همبستگی و اثرات سایر صفات در مورد این صفت توسط محاسبه ضرایب رگرسیون و تجزیه علیت بررسی شدند. مشخص شد که بیشترین تنوع موجود مربوط به صفات عملکرد دانه تک بوته، تعداد غلاف در بوته ، طول نوک غلاف، و وزن یکصد دانه می باشد. همچنین بر اساس نتایج همبستگی ، رگرسیون و تجزیه علیت صفات مشخص شد که وزن صد دانه و تعداد کل غلاف و تعداد بذر در غلاف و تعداد حفره در غلاف بیشترین اثرات افزایشی مطلوب را روی عملکرد دانه تک بوته دارا می باشند.
کلمات کلیدی :