سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد زندگینامه رضا شاه کبیر فایل ورد (wo

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد زندگینامه رضا شاه کبیر فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد زندگینامه رضا شاه کبیر فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد زندگینامه رضا شاه کبیر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد زندگینامه رضا شاه کبیر فایل ورد (word) :

زندگینامه رضا شاه کبیر

رضا شاه کبیر در 24 حوت 1256 (ربیع‌الاول 1295 هجری قمری) در روستای آلاشت از توابع سوادکوه مازندران زاده شد. پدرش عباسعلی، سرهنگ فوج سوادکوه، و مادرش زهرا (نوش‌آفرین) که از مهاجرین قفقاز بود. پدربزرگ رضاشاه، مرادعلی خان نام داشت که افسر ارتش بود که در محاصره هرات در سال 1227 کشته شده بود .

مراد علی خان هفت پسر داشت. پسر اول او چراغعلی خان بود که درتهران زندگی می کرد و دارای مقامی در قشون بود. پسر دوم او نصرت الله خان نام داشت که یاور فوج ِ سوادکوه بود و رضاشاه چندی در زیر دست او خدمت کرده بود . عباسعلی خان پدر رضا شاه فرزتد هفتم مراد علی خان بود .

عباسعلی خان مشهور به داداش بیک در سال 1193 خورشیدی در آلاشت متولد شده و در نوجوانی حرفه سپاهیگری را چون نیاکان خود پیشه کرده بود . عباسعلی خان در فوج سوادکوه به حرفه سپاهیگری اشتغال داشت . وی با درجه نایبی در سال 1235 در جنگ سوم افغان شرکت کرد.

رضا شاه کبیر از ازدواج دوم عباسعلی خان با نوش آفرین پا به عرصه وجود گذاشت لیکن عمرش چنان دراز نبود که شاهد برآمدن سرداری باشد که به ایران هدیه کرده بود . وی شش ماه پس از تولد رضا شاه رخت به سرای باقی کشید .

رضا شاه به تشویق دایی خود ابوالقاسم بیگ در سال 1277خورشیدی همراه دائی خود مامور فوج سوادکوه شد لیکن به دلیل ناسازگاری با نصرالله خان یاور فوج سوادکوه از آن واحد استعفا داد و با پیوستن به کاظم آقا در فوج قزاق تا کودتای سوم اسفند 1299در آن واحد خدمت کرد .

رضا شاه در فوج قزاق به علت دلیری و رشادت به سرعت ترقی کرد . وی در این واحد در نبردهای فراوانی ازجمله سرکوب سالار الدوله در سال 1290 به فرماندهی فرمانفرما شرکت داشت .
رضا شاه که از هرج و مرج و زبونی حکومت احمد شاه و نابسامانی ایرانیان به ستوه آمده بود در روز سوم حوت 1299 با قوای قزاق تحت فرماندهی خود و به همراه سیدضیاءالدین طبا طبائی –مدیر روزنامه رعد – وارد تهران شد

و ادارات دولتی و مراکز نظامی را تصرف کرد. در این حرکت نزدیک به صد تن از درباریان و روحانیون بازداشت و زندانی شدند. احمدشاه و محمدحسن میرزا (ولیعهد) به کاخ فرح‌آباد ‌گریختند و فتح‌الله خان سپهدار رشتی (نخست‌وزیر) به سفارت انگلیس پناهنده شد.

سرانجام احمد شاه قاجار ناچار شد رضاشاه را به فرماندهی دیویزیون قزاق و وزارت جنگ و سیدضیاءالدین طباطبایی را به نخست‌وزیری منصوب کند. کابینه سید ضیاء (معروف به کابینه صدروزه) بزودی ساقط شد و سردار سپه از احمدشاه فرمان نخست وزیری گرفت .

پس از خروج احمد شاه از کشور رضا شاه برقراری یک رژیم جمهوری را در کشور در سر داشت لیکن زیر فشار روحانیون و مجلس شورای ملی و مردم از این نیت منصرف شد . مجلس شورای ملی در سال 1304 به پاس خدماتی که رضا شاه برای استقرار امنیت و تحکیم قدرت حکومت مرکزی انجام داده بود مقام فرماندهی کل قوا را در کنار مقام نخست وزیری به وی اعطا کرد.

پس از خروج احمد شاه قاجار از کشور ، نمایندگان مجلس پنجم‌ شورای‌ ملی‌ در روز 9 آبان 1304 خورشیدی ماده واحده‌ای را تصویب کردند که به موجب آن احمد شاه از سلطنت خلع شد و حکومت‌ موقت‌ به ” شخص آقای ‌رضاخان پهلوی”‌ سپرده شد و “تعیین تکلیف حکومت قطعی” به مجلس مؤسسان واگذار شد.

سپس با تشکیل مجلس‌ موسسان، در 21 آذر 1304، سلطنت ایران‌ به‌ “اعلیحضرت‌ رضا پهلوی” واگذار شد. در بیست و چهارم آذرماه سال 1304 خورشیدی، رضاشاه پهلوی در مجلس شورای ملی حاضر شد و با ادای سوگند به قرآن رسماً به عنوان سردودمان پهلوی وظایف سلطنت را به عهده گرفت. مراسم تاج‌گذاری رضاشاه در 4 اردیبهشت 1305 انجام شد.

هنگامی که رضا شاه پهلوی بر مسند سلطنت نشست، جهان در میانه دو جنگ جهانی نفسی می‌کشید. رضاشاه پهلوی، برنامه گسترده‌ای را برای سامان اداری و اقتصادی کشور به دست گرفت. ایران فاقد نظام اداری، ارتش منسجم، راه، نظام بانکی و اقتصادی مدرن بود و شیوه ملوک الطوایفی جایی برای قدرت مرکزی نگذاشته بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه دانشجویی مقاله ترجمه شده برنامهریزی خطی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ترجمه شده برنامه‌ریزی خطی فایل ورد (word) دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ترجمه شده برنامه‌ریزی خطی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ترجمه شده برنامه‌ریزی خطی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ترجمه شده برنامه‌ریزی خطی فایل ورد (word) :

مقاله ترجمه شده برنامه‌ریزی خطی

برنامه‌ریزی خطی، یا همان بهینه‌سازی خطی، روشی در ریاضیات است که به پیدا کردن مقدار کمینه یا بیشینه از یک تابع خطی روی یک چندضلعی محدب می‌پردازد.[1] این چندضلعی محدب در حقیقت نمایش نموداری تعدادی محدودیت از نوع نامعادله روی متغیرهای تابع است. به بیان ساده‌تر به وسیله برنامه‌سازی خطی می‌توان بهترین نتیجه (مثلاً بیشترین سود یا کمترین هزینه) را در شرایط خاص و با محدودیت‌های خاص به دست آورد. محل اصلی استفاده برنامه‌ریزی خطی در اقتصاد است، اما در مهندسی نیز کاربردهای فراوانی دارد. می‌توان گفت حدود یک‌چهارم کل محاسبات علمی که بر روی رایانه انجام گرفته‌است، به برنامه‌ریزی خطی و مشتقات آن مربوط می‌شود.[2]

تاریخچه
مسئله حل مجموعه‌ای از نامعادلات خطی از زمان فوریه مطرح بوده‌است. برنامه‌ریزی خطی به عنوان یک مدل ریاضی در زمان جنگ جهانی دوم شکل گرفت تا خرج‌ها و بازگشت‌های مالی را طوری سامان بخشد که به کاهش هزینه‌های ارتش و افزایش خسارات دشمن بینجامد. این طرح تا سال 1947 سری باقی ماند. پس از جنگ، بسیاری از صنایع به استفاده‌ از آن پرداختند. پایه‌گذاران این حوزه جورج دانتزیگ منتشرکننده روش سیمپلکس در سال 1947 ، جان نیومن مطرح‌کننده نظریه‌ دوگانگی در همان سال، و لئونید کانتروویچ ریاضیدان روس که از تکنیک‌های مشابهی پیش از

دانتزینگ استفاده کرد و نوبل سال 1957 را برد هستند. نخستین بار در سال 1979 لئونید خاچیان نشان داد که مسئله‌ برنامه‌ریزی خطی در مرتبه زمانی چندجمله‌ای قابل حل است. اما پیشرفت اساسی‌تر زمانی حاصل شد که نراندرا کارمارکار یک روش نقطه داخلی جدید برای حل این مسائل معرفی کرد. مثال دانتزینگ برای منتصب کردن هفتاد نفر به هفتاد شغل متمایز کارآمدی برنامه‌ریزی خطی را به نمایش می‌گذارد. توان محاسباتی لازم برای آزمودن همه جایگشت‌های ممکن این مسئله بسیار بالاست. این تعداد از تعداد ذرات موجود در عالم بیشتر است. با این حال، پیدا کردن پاسخ بهینه با تبدیل مسئله به یک مسئله برنامه‌ریزی خطی و حل آن با روش سیمپلکس تنها

لحظه‌ای طول می‌کشد.

الگوریتم ها
مجموعه‌ای از محدودیت ها (خطوط مرزی) به صورت نامعادلات خطی روی دو متغیر منجر به ایجاد منطقه‌ای از مقادیر ممکن برای آن دو متغیر روی صفحه می‌شود. این منطقه برای مسائل حل‌شدنی به شکل یک چندضلعی محدب است.
الگوریتم سیمپلکس که توسط جورج دانتزینگ شکل گرفت، مسائل برنامه‌ریزی خطی را به این ترتیب حل می‌کند که یک جواب قابل قبول در یکی از رئوس چندضلعی فراهم می‌کند و سپس در راستای اضلاع چندضلعی به طرف رئوسی با مقدار بالاتری از تابع هدف حرکت می‌کند تا این که به نقطه بهینه برسد. اگرچه در عمل این الگوریتم بسیار کارآمد است و می‌تواند با در نظر گرفتن برخی پیش‌گیری‌های مربوط به جلوگیری از ایجاد دور، با اطمینان جواب بهینه مطلق را بیابد، اما در حالاتی که به اصطلاح بدترین حالت نامیده می‌شوند عملکرد بدی دارد. تا حدی که می‌توان مسائل

برنامه‌ریزی خطی طراحی کرد که روش سیمپلکس برای حلشان در برخی مراحل زمانی از مرتبه زمانی نمایی نیاز داشته باشد. حتی در دورانی دانشمندان نمی‌دانستند که این مسائل راه حل چندجمله‌ای هم دارند.
سرانجام این مسئله را لئونید خاچیان در سال 1979 با ارائه روش بیضوی حل کرد. این روش در بدترین حالت هم دارای زمان اجرای چندجمله‌ای بود. این روش تأتیر چندانی در جنبه عملی مسئله نداشت چرا که همچنان روش سیمپلکس در همه موارد به جز تعداد محدودی از مسائل بهتر عمل می‌کرد. اما اهمیت نظری روش خاچیان غیرقابل‌انکار بود. این روش الهام‌بخش به وجود آمدن نسل جدیدی از راه‌حل‌ها شد که به آنها روش نقطه داخلی گفته می‌شود. در این روش‌ها نقاط داخلی محدوده قابل بررسی متغیرها پیموده می‌شود و به سمت نقطه بهینه حرکت انجام می‌گیرد.

Linear programming

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
In mathematics, linear programming (LP) is a technique for optimization of a linear objective function, subject to linear equality and linear inequality constraints. Informally, linear programming determines the way to achieve the best outcome (such as maximum profit or lowest cost) in a given mathematical model and given some list of requirements represented as linear equations.
More formally, given a polyhedron (for example, a polygon and a real-valued affine function defined on this polyhedron, a linear programming method will find a point on the polyhed

ron where this function has the smallest (or largest) value if such point exists, by searching through the polyhedron vertices.
Linear programs are problems that can be expressed in canonical form:
Maximize
Subject to
represents the vector of variables (to be determined), while and are vectors of (known) coefficients and is a (known) matrix of coefficients. The expression to be maximized or minimized is called the objective function ( in this case). The equations are the constraints which specify a convex polytope over which the objective function is to be optimized.
Linear programming can be applied to various fields of study. Most extensively it is used in business and economic situations, but can also be utilized for some engineering

problems. Some industries that use linear programming models include transportation, energy, telecommunications, and manufacturing. It has proved useful in modeling diverse types of problems in planning, routing, scheduling, assignment, and design.
Contents
• 1 History of linear programming
• 2 Uses
• 3 Standard form
o 3.1 Example
• 4 Augmented form (slack form)
o 4.1 Example
• 5 Duality
o 5.1 Example
• 6 Covering-Packing Dualities
o 6.1 Examples
• 7 Complementary slackness
• 8 Theory
• 9 Algorithms
• 10 Open problems and recent work
• 11 Integer unknowns
• 12 Solvers and scripting (programming) languages
13 See also
• 14 References

• 15 Further reading
16 External links
edit History of linear programming
The problem of solving a system of linear inequalities dates back at least as far as Fourier, after whom the method of Fourier-Motzkin elimination is named. Linear programming arose as a mathematical model developed during the second world war to plan expenditures and returns in order to reduce costs to the army and increase losses to the enemy. It was kept secret until 1947. Postwar, many industries found its use in their daily planning.The founders of the subject are Leonid Kantorovich, a Russian mathematician who developed linear programming problems in 1939, George B.

Dantzig, who published the simplex method in 1947, John von Neumann, who developed the theory of the duality in the same year. The linear programming problem was first shown to be solvable in polynomial time by Leonid Khachiyan in 1979, but a larger theoretical and practical breakthrough in the field came in 1984 when Narendra Karmarkar introduced a new interior point method for solving linear programming problems.
Dantzig’s original example of finding the best assignment of 70 people to 70 jobs exemplifies the usefulness of linear programming. The computing power required to test all the permutations to select the best assignment is vast; the number of possible configurations exceeds the number of particles in the universe. However, it takes only a moment to find the optimum solution by posing the problem as a linear program and applying the Simplex algorithm. The theory behind linear programming drastically reduces the number of possible optimal solutions that must be checked.
[edit] Uses
Linear programming is a considerable field of optimization for several reasons. Many practical problems in operations research can be expressed as linear programming problems. Certain special cases of linear programming, such as network flow problems and multicommodity flow problems are considered important enough to have

generated much research on specialized algorithms for their solution. A number of algorithms for other types of optimization problems work by solving LP problems as sub-problems. Historically, ideas from linear programming have inspired many of the central concepts of optimization theory, such as duality, decomposition, and the importance of convexity and its generalizations. Likewise, linear programming is heavily used in microeconomics and company management, such as planning, production,

transportation, technology and other issues. Although the modern management issues are ever-changing, most companies would like to maximize profits or minimize costs with limited resources. Therefore, many issues can boil down to linear programming problems.
[edit] Standard form
Standard form is the usual and most intuitive form of describing a linear programming problem. It consists of the following three parts:
• A linear function to be maximized
e.g. maximize
• Problem constraints of the following form
e.g.
• Non-negative variables
e.g.
The problem is usually expressed in matrix form, and then becomes:
maximize
subject to
Other forms, such as minimization problems, problems with constraints on alternative forms, as well as problems involving negative variables can always be rewritten into an equivalent problem in standard form.
[edit] Example
Suppose that a farmer has a piece of farm land, say A square kilometres large, to be planted with either wheat or barley or some combination of the two. The farmer has a limited permissible amount F of fertilizer and P of insecticide which can be used, each of

which is required in different amounts per unit area for wheat (F1, P1) and barley (F2, P2). Let S1 be the selling price of wheat, and S2 the price of barley. If we denote the area planted with wheat and barley by x1 and x2 respectively, then the optimal number of square kilometres to plant with wheat vs barley can be expressed as a linear programming problem:

maximize(maximize the revenue — revenue is the “objective function”)

subject to(limit on total area) (limit on fertilizer) (limit on insecticide) (cannot plant a negative
area)
Which in matrix form becomes:

maximize
subject to
[edit] Augmented form (slack form)
Linear programming problems must be converted into augmented form before being solved by the simplex algorithm. This form introduces non-negative slack variables to replace inequalities with equalities in the constraints. The problem can then be written in the following block matrix form:

Maximize Z in:
where are the newly introduced slack variables, and Z is the variable to be maximized.
[edit] Example
The example above is converted into the following augmented form:
maximize(objective function)
subject to(augmented constraint)
where are (non-negative) slack variables, representing in this example the unused area, the amount of unused fertilizer, and the amount of unused insecticide.
In matrix form this becomes:
Maximize Z in:

[edit] Duality
See also: Dual linear program
Every linear programming problem, referred to as a primal problem, can be converted into a dual problem, which provides an upper bound to the optimal value of the primal problem. In matrix form, we can express the primal problem as:
maximize
subject to
The corresponding dual problem is:
minimize
subject to
where y is used instead of x as variable vector.
There are two ideas fundamental to duality theory. One is the fact that the dual of a dual linear program is the original primal linear program. Additionally, every feasible solution for a linear program gives a bound on the optimal value of the objective function of its dual. The weak duality theorem states that the objective function value of the dual at any feasible solution is always greater than or equal to the objective function value of the primal at any feasible solution. The strong duality theorem states that if the primal has an optimal solution, x*, then the dual also has an optimal solution, y*, such that cTx*=bTy*.

A linear program can also be unbounded or infeasible. Duality theory tells us that if the primal is unbounded then the dual is infeasible by the weak duality theorem. Likewise, if the dual is unbounded, then the primal must be infeasible. However, it is possible for both the dual and the primal to be infeasible (See also Farkas’ lemma).
[edit] Example

Revisit the above example of the farmer who may grow wheat and barley with the set provision of some A land, F fertilizer and P insecticide. Assume now that unit prices for each of these means of production (inputs) are set by a planning board. The planning board’s job is to minimize the total cost of procuring the set amounts of inputs while providing the farmer with a floor on the unit price of each of his crops (outputs), S1 for wheat and S2 for barley. This corresponds to the following linear programming problem:
minimize (minimize the total cost of the means of production as the “objective 

subject to (the farmer must receive no less than S1 for his wheat)
(the farmer must receive no less than S2 for his barley)
(prices cannot be negative)
Which in matrix form becomes:
minimize
subject to
The primal problem deals with physical quantities. With all inputs available in limited quantities, and assuming the unit prices of all outputs is known, what quantities of outputs to produce so as to maximize total revenue The dual problem deals with economic values. With floor guarantees on all output unit prices, and assuming the available quantity of all inputs is known, what input unit pricing scheme to set so as to minimize total expenditure
To each variable in the primal space corresponds an inequality to satisfy in the dual space, both indexed by output type. To each inequality to satisfy in the primal space corresponds a variable in the dual space, both indexed by input type.
The coefficients that bound the inequalities in the primal space are used to compute the objective in the dual space, input quantities in this example. The coefficients used to compute the objective in the primal space bound the inequalities in the dual space, output unit prices in this example.

Both the primal and the dual problems make use of the same matrix. In the primal space, this matrix expresses the consumption of physical quantities of inputs necessary to produce set quantities of outputs. In the dual space, it expresses the creation of the economic values associated with the outputs from set input unit prices.
Since each inequality can be replaced by an equality and a slack variable, this means each primal variable corresponds to a dual slack variable, and each dual variable corresponds to a primal slack variable. This relation allows us to complementary slackness.
[edit] Covering-Packing Dualities

Covering-Packing Dualities
Covering problems
Packing problems
Minimum Set Cover
Maximum Set Packing

Minimum Vertex Cover
Maximum Matching
Minimum Edge Cover
Maximum Independent Set
A covering LP is a linear program of the form
minimize
subject to
such that the matrix and the vectors and are non-negative.

The dual of a covering LP is a packing LP, a linear program of the form
maximize
subject to
such that the matrix and the vectors and are non-negative.
edit Examples
Covering and packing LPs commonly arise as a linear programming relaxation of a combinatorial problem and are important in the study of approximation algorithms.[1] For example, the LP relaxation of set packing problem, independent set problem, or matching is a packing LP. The LP relaxation of set cover problem, vertex cover problem, or dominating set problem is a covering LP.
Finding a fractional coloring of a graph is another example of a covering LP. In this case, there is one constraint for each vertex of the graph and one variable for each independent set of the graph.
[edit] Complementary slackness
It is possible to obtain an optimal solution to the dual when only an optimal solution to the primal is known using the complementary slackness theorem. The theorem states:
Suppose that x = (x1, x2, . . ., xn) is primal feasible and that y = (y1, y2, . . . , ym) is dual feasible. Let (w1, w2, . . ., wm) denote the corresponding primal slack variables, and let (z1, z2, . . . , zn) denote the corresponding dual slack variables. Then x and y are optimal for their respective problems if and only if xjzj = 0, for j = 1, 2, . . . , n, wiyi = 0, for i = 1, 2, . . . , m.

So if the ith slack variable of the primal is not zero, then the ith variable of the dual is equal zero. Likewise, if the jth slack variable of the dual is not zero, then the jth variable of the primal is equal to zero.
This necessary condition for optimality conveys a fairly simple economic principle. In standard form (when maximizing), if there is slack in a constrained primal resource (i.e., there are “leftovers”), then additional quantities of that resource must have no value. Likewise, if there is slack in the dual (shadow) price non-negativity constraint

“leftovers”).
[edit] Theory
Geometrically, the linear constraints define a convex polytope, which is called the feasible region. It is not hard to see that every local optimum (a point x such that for every unit direction vector d with positive objective value any every > 0 it holds that x + d is infeasible) is also a global optimum. This holds more generally for convex programs: see the KKT theorem.

There are two situations in which no optimal solution can be found. First, if the constraints contradict each other (for instance, x 2 and x 1) then the feasible region is empty and there can be no optimal solution, since there are no solutions at all. In this case, the LP is said to be infeasible.
Alternatively, the polyhedron can be unbounded in the direction of the objective function (for example: maximize x1 + 3 x2 subject to x1 0, x2 0, x1 + x2 10), in which case there is no optimal solution since solutions with arbitrarily high values of the objective function can be constructed.

Barring these two conditions (which can often be ruled out when dealing with specific LPs), the optimum is always attained at a vertex of the polyhedron (unless the polyhedron has no vertices, for example in the feasible bounded linear program ; polyhedra with at least one vertex are called pointed). However, the optimum is not necessarily unique: it is possible to have a set of optimal solutions covering an edge or face of the polyhedron, or even the entire polyhedron (this last situation would occur if the objective function were constant on the polyhedron).

The vertices of the polyhedron are also called basic feasible solutions. The reason for this choice of name is as follows. Let d denote the dimension, i.e. the number of variables. Then the following theorem holds: for every vertex x* of the LP feasible region, there exists a set of d inequality constraints from the LP such that, when we treat those d constraints as equalities, the unique solution is x*. Thereby we can study these vertices by means of looking at certain subsets of the set of all constraints (a discrete universe), rather than the continuous universe of LP solutions. This principle underlies the simplex algorithm for solving linear programs.

[edit] Algorithms

A series of linear constraints on two variables produces a region of possible values for those variables. Solvable problems will have a feasible region in the shape of a simple polygon.
The simplex algorithm, developed by George Dantzig, solves LP problems by constructing an admissible solution at a vertex of the polyhedron and then walking along edges of the polyhedron to vertices with successively higher values of the

objective function until the optimum is reached. Although this algorithm is quite efficient in practice and can be guaranteed to find the global optimum if certain precautions against cycling are taken, it has poor worst-case behavior: it is possible to construct a linear programming problem for which the simplex method takes a number of steps exponential in the problem size. In fact, for some time it was not known whether the linear programming problem was solvable in polynomial time (complexity class P).

 

This long standing issue was resolved by Leonid Khachiyan in 1979 with the introduction of the ellipsoid method, the first worst-case polynomial-time algorithm for linear programming. To solve a problem which has n variables and can be encoded in L input bits, this algorithm uses O(n4L) arithmetic operations on numbers with O(L) digits. It consists of a specialization of the nonlinear optimization technique developed by Naum Z. Shor, generalizing the ellipsoid method for convex optimization proposed by Arkadi Nemirovski, a 2003 John von Neumann Theory Prize winner, and D. Yudin.

Khachiyan’s algorithm was of landmark importance for establishing the polynomial-time solvability of linear programs. The algorithm had little practical impact, as the simplex method is more efficient for all but specially constructed families of linear programs. However, it inspired new lines of research in linear programming with the development of interior point methods, which can be implemented as a practical tool. In contrast to the simplex algorithm, which finds the optimal solution by progressing along points on the boundary of a polyhedral set, interior point methods move through the interior of the feasible region.

In 1984, N. Karmarkar proposed a new interior point projective method for linear programming. Karmarkar’s algorithm not only improved on Khachiyan’s theoretical worst-case polynomial bound (giving O(n3.5L)), but also promised dramatic practical performance improvements over the simplex method. Since then, many interior point methods have been proposed and analyzed. Early successful implementations were based on affine scaling variants of the method. For both theoretical and practical

properties, barrier function or path-following methods are the most common recently.
In 1985 Bruni represented the LP problem as a fixed-point problem and considered solution methods; in 1992 Abdullah derived a similar representation and a regression solution method.
The c

urrent opinion is that the efficiency of good implementations of simplex-based methods and interior point methods is similar for routine applications of linear programming.
LP solvers are in widespread use for optimization of various problems in industry, such as optimization of flow in transportation networks, many of which can be transformed into linear programming problems only with some difficulty.
[edit] Open problems and recent work
There are several open problems in the theory of linear programming, the solution of which would represent fundamental breakthroughs in mathematics and potentially major advances in our ability to solve large-scale linear programs.
• Does LP admit a strongly polynomial-time algorithm
• Does LP admit a strongly polynomial algorithm to find a strictly complementary solution
• Does LP admit a polynomial algorithm in the real number (unit cost) model of computation

This closely related set of problems has been cited by Stephen Smale as among the 18 greatest unsolved problems of the 21st century. In Smale’s words, the third version of the problem “is the main unsolved problem of linear programming theory.” While algorithms exist to solve linear programming in weakly polynomial time, such as the ellipsoid methods and interior-point techniques, no algorithms have yet been found that allow strongly polynomial-time performance in the number of constraints and the number of variables. The development of such algorithms would be of great theoretical interest, and perhaps allow practical gains in solving large LPs as well.

• Are there pivot rules which lead to polynomial-time Simplex variants
• Do all polyhedral graphs have polynomially-bounded diameter
• Is the Hirsch conjecture true for polyhedral graphs
These questions relate to the performance analysis and development of Simplex-like methods. The immense efficiency of the Simplex algorithm in practice despite its exponential-time theoretical performance hints that there may be variations of Simplex that run in polynomial or even strongly polynomial time. It would be of great practical and theoretical significance to know whether any such variants exist, particularly as an approach to deciding if LP can be solved in strongly polynomial time.

The Simplex algorithm and its variants fall in the family of edge-following algorithms, so named because they solve linear programming problems by moving from vertex to vertex along edges of a polyhedron. This means that their theoretical performance is limited by the maximum number of edges between any two vertices on the LP polyhedron. As a result, we are interested in knowing the maximum graph-theoretical diameter of polyhedral graphs. It has been proved that all polyhedra have

subexponential diameter, and all experimentally observed polyhedra have linear diameter, it is presently unknown whether any polyhedron has superpolynomial or even superlinear diameter. If any such polyhedra exist, then no edge-following variant can run in polynomial or linear time, respectively. Questions about polyhedron diameter are of independent mathematical interest.
Simplex pivot methods preserve primal (or dual) feasibility. On the other hand, criss-cross pivot methods do not preserve (primal or dual) feasibility — they may visit primal feasible, dual feasible or primal-and-dual infeasible bases in any order. Pivot methods of this type have been studied since the 1970s. Essentially, these methods attempt to find the shortest pivot path on the arrangement polytope under the linear programming problem. In contrast to polyhedral graphs, graphs of arrangement polytopes are known to have small diameter, allowing the possibility of strongly polynomial-time criss-cross pivot method without resolving questions about the diameter of general polyhedra.
[edit] Integer unknowns
If the unknown variables are all required to be integers, then the problem is called an integer programming (IP) or integer linear programming (ILP) problem. In contrast to linear programming, which can be solved efficiently in the worst case, integer pr

ogramming problems are in many practical situations (those with bounded variables) NP-hard. 0-1 integer programming or binary integer programming (BIP) is the special case of integer programming where variables are required to be 0 or 1 (rather than arbitrary integers). This problem is also classified as NP-hard, and in fact the decision version was one of Karp’s 21 NP-complete problems.
If o

nly some of the unknown variables are required to be integers, then the problem is called a mixed integer programming (MIP) problem. These are generally also NP-hard.
There are however some important subclasses of IP and MIP problems that are efficiently solvable, most notably problems where the constraint matrix is totally unimodular and the right-hand sides of the constraints are integers.
Advanced algorithms for solving integer linear programs include:
• cutting-plane method
• branch and bound

• branch and cut
• branch and price
• if the problem has some extra structure, it may be possible to apply delayed column generation.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه دانشجویی مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت ح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری فایل ورد (word) دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری فایل ورد (word) :

پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری

نتایج تدبیر اقتصادی تر :
چکیده :
این تحقیق یک ارزیابی را گزارش می کند که بر روی تغییرات بررسی شده در سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی که در 31 شرکت تولیدی کانادایی انجام شده است. شش متغیر که ممکن است تحت تأثیر تغییرات در سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی باشند از نظریه احتمال شناسایی شوند. یافته ها تغییرات چشمگیر در سیستم های مدیریت حسابداری سازمانها را در طول یک دوره سه ساله نشان می دهند. تغییرات در مدیریت حسابداری توسط امکانات سازمان یافته برای یادگیری بهتر پیش بینی می شود.

چنین تغییراتی عمدتاً در سیستم هایی رخ می دهد که از برنامه ریزی و نظارت حمایت می کنند. سازمانهایی که بر تدابیر متفاوت تأکید بیشتری دارند تغییرات مهمی را در سیستم های مدیریت حسابداری و نظارتی شان گزارش می کنند.
بعلاوه شدت رقابت یافت شده از طریق ساختار سازمان یافته تحول مدیریت حسابداری را تحت تأثیر قرار می دهد.

مقدمه :
در طول چند دهه اخیر، محیطی که در مدیریت حسابداری به کار برده شده است با پیشرفت های تغییر یافته در فن آوری اطلاعات نوسانات اقتصادی، تدابیر جدید مدیریتی و تمرکز جدید بر روی کیفیت و خدمات مشتری نمایان می شود .

اظهار کردند که مدیران نیازمند اشکال به خصوص از اطلاعات مدیریت حسابداری هستند تا بیش از پیش از ضروریات تصمیم شان در محیط های بی ثبات حمایت کنند و به آنها در کنترل پیشرفت در مقابل تدابیر کمک کند. همچنین تحقیق در مدیریت حسابداری حاکی از این است که تغییرات در محیط بیرونی یک سازمان باید منجرب تغییر در سیستم های مدیریت حسابداری یک سازمان

ا و مشاوران همانند هم سیستم ها و روشهای جدید و پیشرفته مدیریت حسابداری را گسترش می دهند مثل فعالیت بر پایه قیمت، فعالیت تعیین شده، ایجاد قیمت چرخه زندگی و متعادل کردن کارت امتیازها نزدیک به میزان اجرائی .
اما مدرک عملی اندک مبنی بر اینکه نرخ واقعی از گزینش تغییرات در سیستم های مدیریت حسابداری و / یا نیروهایی که تحریک می کنند یا مانع تغییرات در سیستم های مدیریت حسابداری می شوند، وجود دارد .
این تحقیق با بررسی میزان تغییر سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی که در 31 شرکت تولیدی کانادائی در طول سه سال تغییر کردند با کتب مربوط به تغییر مدیریت حسابداری همکاری می کند. به ویژه این تحقیق ظرفیت و موقعیت تغییر مدیریت حسابداری و تأثیر اقتصاد معین و بی ثباتیهای هم تراز سازمان بر روی تغییر مدیریت حسابداری را بررسی می کند. این تحقیق توسط ایجاد یک متغیر جدید، تدبیر مناسب تر به پیشگویان مشهود تغییر در مدیریت حسابداری دانش کنونی را افزایش می دهد و شدت نتایج رقابت تغییر در مدیریت حسابداری در سازمانها را نشان می دهد. مطالعات قبلی به این نتیجه رسیدند که هیچ رابطه ای بین تغییر در مدیریت حسابداری و شدت رقابت وجود ندارد. به علاوه، این تحقیق منافع دریافت شده و مشکلات مواجه شده در طول فرایند تغییر در مدیریت حسابداری را اطلاع می دهد.
یادداشت های این مقاله همانند زیر سازماندهی شده است : بخش 2 این تحقیق چهارچوبی نظری و کتب قبلی را نشان می دهد. در بخش 3 روش تحقیق و تعریف انواع مطالعه توضیح داده می شود. بخش 4 نتایج دنبال شده توسط بحث و نتیجه گیری در بخش پایانی را نشان می دهد.
چهارچوب نظری و بررسی کتب :
نظریه احتمال توضیحی را فراهم می آورد درباره اینکه چرا سیستم های مدیریت حسابداری بین عملکرد شرکتها در زمینه های مختلف تفاوت دارد .

نظریه احتمال مدیریت حسابداری بر مبنای فرضی است که به طور کلی هیچ سیستم حسابداری مناسب مربوط به همه سازمانها در تمام موقعیت ها وجود ندارد. تقریباً نظریه احتمال تلاش می کند تا جنبه های ویژه ای از یک سیستم حسابداری را که در موقعیت های معین تعریفی شرکت داشتند را شناسایی کند و یک حریف مناسب را نشان می دهد. سیستم های مدیریت حسابداری سازگار شده اند تا اطلاعاتی را فراهم کنند که مدیران را در رسیدن به اهداف سازمان یافته کمک کنند. بنابراین اثر سیستم مدیریت حسابداری بتواند ویژگی ها و کیفیت اطلاعات موردنیاز را افزایش

دهد، برای یک مدیر مفید خواهد بود. نیاز برای یک اندازه مناسب بین سیستم های محیطی و سازمان یافته چقدر طراحی مؤثر یک سیستم حسابداری به توانایی هایش بستگی دارد تا با تغییرات در شرایط برونی و عوامل درونی سازگاری کند .
سازمانها سیستم های بازی هستند که منابع درونی را از محیط بیرونی دریافت می کنند و برونی را به محیط باز می گردانند. برای موفقیت سازمانها باید یک رابطه سازگار با محیط را حفظ کنند. بنابراین تغییرات در محیط منجرب تغییر در سازمانها می شوند که به نوبت منجرب تغییرات در عملکردهای مدیریت حسابداری می شود. وایل (1999) اظهار می کند که محیطی که در مدیریت حسابداری به کار گرفته شده ما مدرک اندکی داریم درباره اینکه چرا سازمانها منجرب تغییر در سیستم های مدیریت حسابداری شان می شوند .
اینرو میشل و فیشر اظهار کردند که شرایط ویژه ای که مدیریت حسابداری را تحت تأثیر قرار می دهند یک سری از متغیرات احتمالی را شامل می شوند که ممکن است به حساب آیند اما محدود نشوند :
1 ) محیط بیرونی
2 ) تکنولوژی

3 ) ساختار سازمانی
4 ) تدبیر اقتصادی تر شرکت ها.
این احتمالات بعنوان موجبات مهم از طراحی یک سیستم مدیریت حسابداری به شمار می آیند. بنابراین درکی از عمل که در شناسایی یک سری از ویژگی های ساختاری مؤثر قرار داشتند که این ویژگی ها در مدیریت حسابداری طراحی و استفاده می شده اند. محیط بیرونی شامل عوامل معینی است که ممکن است سازمان را تحت تأثیر قرار دهد اما بر سازمان کنترل کمی دارد یا هیچ کنترلی ندارد. این عوامل شامل عوامل اقتصادی، سیاسی/ قانونی و اجتماعی / فرهنگی باشد که یک سازمان را تحت تأثیر قرار می دهد و ممکن است ساختار و فرایندهایش را شکل دهد شامل سیستم های اطلاعایتش تمرکز اصلی این مطالعه بیشتر بر تغییر در مدیریت حسابداری در سطح سازمان است تا تغییر در مدیریت حسابداری درون سازمانها. این مطالعه همانند پیشگویان اصلی

تغییر در مدیریت حسابداری عوامل زیر را تشخیص می دهد. اندازه، قابلیت سازمان یافته به یادگیری، شدت رقابت، عدم تمرکز (ساختار سازمان)، تغییر در تدابیر تکنولوژی و مناسب تر. این عوامل در چهارچوب نظری شکل 1 نشان داده شده است و بعداً در فصل 3 بحث می شود.
شکل 1 : چهار چوب نظری

شکل یک احتمال را براساس چهارچوب نظری از این مطالعه نشان می دهد. احتمالات به دو دسته تقسیم می شوند : عوامل بیرونی و عوامل درونی. عوامل نشان دهنده ویژگی هایی در محیط بیرونی هستند که عملکردهای سازمان را تحت تأثیر قرار می دهند که شامل سیستم مدیریت حسابداری و کنترلی هستند. با این وجود اینزو میشل (1990) متذکر شدند که این امر مسلم نیست که آیا متغیرات احتمالی به طور مستقیم تحت تأثیر مدیریت حسابداری هستند یا از طریق تأثیرشان بر ساختار سازمان یافته. بنابراین ساختار سازمان یافته در چهارچوب مطالعه به عنوان یک متغیر میانجیگری ایجاد می شود .
به دنبال مطالعات قبلی این مطالعه ساختار سازمان یافته برحسب عدم تمرکز توانایی اندازه گیری می شود.

احتمالات درونی همانند اندازه، قابلیت سازمان یافته برای یادگیری، تدبیر تکنولوژی و اقتصادی تر تعیین می شوند . هادما و لاتس اظهار کردند که شدت رقابت انتخاب تدبیر، ساختار سازمان و همچنین درخواست مدیریت و کنترل بهای تمام شده را تحت تأثیر قرار می دهند. بعلاوه اجرای موفقیت آمیز تدابیر اقتصادی تر منابع و مهارتهای متفاوت، تمهیدات مؤثر سازمان یافته و سیستم های کنترلی را شامل می شوند. همانطور که توسط هادما و لاتس و سیل بحث شد فهرستی از احتمالات و روابط در یک چهارچوب نظری نمی تواند کامل به حساب آید، زیرا شناسایی و به حساب آوردن همه عوامل تأثیرات غیرممکن است. بعلاوه تمرکز اصلی این مطالعه میزان و محل تغییر د

ر مدیریت حسابداری در سطح سازمان است نه درون شرکتها.
لیبی و واترهاوس میزان و روابط تغییر در مدیریت حسابداری و سیستم های کنترلی را در یک نمونه از 24 شرکت تولیدی کانادائی بررسی کردند.
آنها گزارش دادند که به طور میانگین 31 درصد از سیستم های مدیریت حسابداری در سازمانها در طول دوره 1993 – 1991 تغییر کردند. همچنین سازه های مدیریت حسابداری که به تصمیم گیری و کنترل کمک می کنند غالباً بیشترین تغییر را نسبت به سازه هایی که در طراحی و مدیریت کمک می کنند، دارند. قابلیت سازمان یافته برای یادگیری بهترین پیشگویی تغییر در مدیریت حسابداری بود. با این وجود این مطالعه هیچ رابطه چشم گیری بین تغییر در مدیریت حسابداری و عدم تمرکز یافت نکرد.
در یک تحقیق مربوط، ویلیامز و سی مَن بررسی کردند که آیا نتایج لیبی و واتر هاوس قابل انتقال به شرکتهای در حال فعالیت در سنگاپور بودند. آنها یافته هایی را تائید کردند که قابلیت سازمان یافته برای یادگیری یک تعیین کننده قوی از تغییر است. با این حال، برخلاف لیبی و واترهاوس که یک حمایت متوسط برای رابطه بین محیط شدیداً اقتصادی تر و تغییر در مدیریت حسابداری گزارش کردند، ویلیامز و سی من رابطه بین دو متغییر را یافتند که به طور قابل ملاحظه ای منفی بود. همانند مطالعه لیبی و واترهاوس، ویلیامز و سی من نیز رابطه قوی مثبتی بین عدم تمرکز و تغییر در مدیریت حسابداری یافتند.
بعلاوه، آنها دریافتند که مبلغ هیچ تأثیری بر تغییر در مدیریت حسابداری ندارد، همانند لیب

ی و واتر هاوس که رابطه مهم مثبتی بین مبلغ و تغییر در مدیریت حسابداری را گزارش کردند. در نتایج این دو مطالعه تضادها به طور واضح از نیاز برای تحقیق بیشتر حمایت می کنند.
بینز و لانگ فیلد اسمیت رابطه بین تغییر محیط اقتصادی تر و دامنه ای از متغیرات سازمان یافته را همانند سوابق تغییر در مدیریت حسابداری بررسی کردند. آنها دریافتند که به طور افزاینده محیط اقتصادی تر منجرب افزایش تمرکز بر تدابیر متفاوتی می شود که به نوبت تغییرات در طراحی سازمان یافته و عملکردهای پیشرفته مدیریت حسابداری را تحت تأثیر قرار می دهد. هیوونن رو

ابط بین عملکردهای سازمان یافته و تدابیرحساب شده مشتری، برنامه های اجرایی و فن آوری اطلاعات را مورد بررسی قرار می دهد. او رابطه منفی مهمی بین عملکردهای مشتری و سه روش تعاملی شامل استرانژی، سیستم های موقتی مدیریت حسابداری و فن آوری اطلاعات را یافت. این مطالعه نتیجه می گیرد که سیستم های مهم کنترلی واقعاً می توانند از عملکرد در بعضی شرایط جلوگیری کنند.
سلیمان و میشل شرایطی را کشف کردند که تغییر در مدیریت حسابداری در یک نمونه از 92

شرکت تولید مالزییایی در طول دوره 2001 – 1997 اتفاق می افتد. به ویژه آنها میزان تغییر در مدیریت حسابداری و مکانش را برحسب زیر نظامی بررسی کردند که در آن اتفاق می افتد. آنها گزارش دادند که 89 شرکت از 92 شرکت که عکس العمل نشان داده بودند سیستم های مدیریت حسابداری شان در طول دوره پنج ساله تغییر کرده است. زیر نظام های طراحی و کنترل برای تعداد بیشتری از کل تغییرات (به ترتیب %5/27 و % 3/25) درنظرگرفته می شوند، در حالیکه تصمیم گیری زیر نظام یک سوم رتبه می باشد (%8/21). یافته هایشان با یافته های لیبی و واترهاوس (1996) و ویلیامز و سی مَن (2001) در تضاد می باشد، آنها گزارش دادند که سیستم های متداولتر به سیستم های تصمیم گیری تغییر می کنند ( به ترتیب % 32 و %27). در حالیکه با نگاه به محل تغییر پی می بریم که این مطالعه تلاش می کند تا به لحاظ نظری براساس الگوی تعریف شده در بالا و یافته های متضاد در تحقیق قبلی، این مطالعه درصدد پاسخ برای سؤالات تحقیقی زیر می باشد :
1 ) آیا داشتن سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی در سازمانهای موردنظر به طور چشم گیری درطول سه سال گذشته تغییر کرده است؟
2 ) چه عواملی تغییر سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی را در سازمانهای تحت کنت

رل آسان می کند یا به تأخیر می اندازد؟
3 ) منابع دریافت شده چه چیزهایی هستند یا به دلیل تغییراتی که در سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی رخ می دهد با چه مشکلاتی مواجه می شوند؟
روش تحقیق و تعریف متغیر :
یک پرسشنامه، کاغذ نامه و یک پاکت تمبر شده با آدرس خود به یک نمونه از 120 مدیران از

شرکتهای تولیدی در جنوب غربی آنتاریا فرستاده می شود. ارتباط پستی با یک تماس تلفنی دنبال می شود. پرسشنامه استفاده یک گروه از مربیان و پزشکان را از پیش بررسی می کند. نمونه به طور تصادفی از لیست شرکتهایی انتخاب شده که کاربرد هورس را بر پایه اطلاعات جمع آوری می کنند. معیار استفاده شده مطابق زیر بود :
a ) تولید کنندگان (39 – 20 SIC cocle )
b ) تعداد کارمندان (بین 100 و 6000)
c ) پیش شماره های تلفنی (647 و 519 ، 905 و 416). این مسئله کل تولیدکنندگان از 1 تا 628 را نشان می دهد.
شرکتها براساس تعداد کارمندان به پنج گروه تقسیم می شوند. سپس شیوه آزمایشی طبقه بندی شده توسط شرکتهای انتخابی متناسب با تعداد شرکتها در هر گروه استفاده می شود. اسامی اشخاص آشنا (مدیران) از لیست کارمندان اصلی دیکشنری دان و براد اسمیت بدست می آید. این تحقیق در سال 2007 بین ماه های اوریل و آگوست اجرا شد. فقط شش پاسخ از اولین پست خروجی بدست آورده است.
یک نامه یادداشتی بدون پاسخ شرکتها سه هفته بعد از اولین پست خروجی فرستاده شد. این امر توسط یک تماس تلفنی دنبال می شود که مدیران به کامل کردن پرسشنامه ها کمک می کنند.
کل 33 پاسخ (% 5/27) دریافت شده است. با این وجود دو عدد از این پاسخ ها در نتیجه اطلاعات گمشده در سیستم های مدیریت حسابداری و تغییر غیرقابل استفاده بودند. بنابراین کل 31 پاسخ قابل استفاده دریافت شدند. بیشتر پرسشنامه های کامل شده به طور مستقیم

توسط محققان از پاسخ مدیران جمع آوری شد. این امر محققان را قادر ساخت تا مسائلی که واضح نبودند را برای پاسخ دهنده هایی که دیرتر جواب داند مقایسه می شود اما هیچ تفاوت مهمی شناسایی نمی شود. بقیه تماسها به شرکتهایی بی پاسخ نشان می دهد که دلایل برای هیچ پاسخی اساساً فاقد زمان بودند. همچنین تست ما هیچ تفاوت چشم گیری را بین ویژگیهای پاسخ دهنده ها و کسانی که پاسخ ندادند، نشان نمی دهند.
لیستی از 28 سیستم متفاوت مدیریت حسابداری و کنترلی به پنج نوع اصلی تقسیم می شوند. (پیوست 1) : طراحی، کنترل، قیمت گذاری، مدیریت و تصمیم گیری برای پاسخ دهنده ها فراهم شده است. از پاسخ دهنده ها درخواست شد تا نشان دهند که آیا سیستم ها در سازما

نهایشان وجود دارند و آیا هیچ تغییری درطول سه سال گذشته ایجاد شده است. اگرچه از مصاحبه شونده ها درخواست شده تا هر سیستم دیگری که در سازمانهایشان وجود دارد را اضافه کنند که هیچ کس انجام نداده است. درون یک شرکت (گرفتن نظریه احتمال از تحقیق مدیریت حسابداری) متغیرهای زیر همانند پیشگوهای تغییر در مدیریت حسابداری شناسایی می شوند :
1 ) رقابت
2 ) عدم تمرکز
3 ) اندازه
4 ) قابلیت برای یادگیری
در این فهرست ما تکنولوژی و تدبیر اقتصادی تر را اضافه می کنیم. این معیارها که در فصل 4 درباره آن بحث شده است همانند زیر مشخص شده اند :
شدت رقابت مشاهده شده که توسط سازمان های پاسخ دهنده پذیرفته شده است، استفاده میزان فشار رقابت پذیری را که توسط کند والا توسعه یافته است، ارزیابی می کند.
در ابتدا این میزان از شش سوال درجه بندی شدت رقابت برای مواد ناخالص، اشخاص فنی، فروش و توزیع، کیفیت، تنوع محصولات، قیمت و خدمات مشتری بر یک میزان از 1 (ناچیز) تا 5 (به شدت حاد) تشکیل شده است.
هر سوال مربوط به شدت رقابت یک میزان مشابه برای اهمیت آن نوع از رقابت به سود دهی دراز مدت و افزایش حوزه از (بی اهمیت) به 5 (با اهمیت) دارد. با محاسبه فشار رقابت پذیر، تعداد خریداران برای هر نوع از رقابت توسط تعداد خریداران خاص خودشان بر اهمیت با شدت افزایش می یابد. سپس ریشه دوم محصول بدست می آید تا به میزان فشار رقابت پذیر برسد. (ارائه نتایج دقیق تر به توزیع معمولی). سپس امتیازات رقابت پذیر متغیرها جمع آوری میشود تا به فشار رقابت پذیر شرکت برسد.
کسب مدیریت حسابداری برای عدم تمرکز مانند یک پیشگویی تغییر در مدیریت حسابداری حمایتی یافتند. این مطالعه یعنی اندازه گیری درجه عدم تمرکز در شرکتهای پاسخ دهنده به روش

استفاده شده لیبی و واترهاوس متکی است. از پاسخ دهنده ها درخواست شد تا سطح توانایی موردنیاز را نشان دهند تا تصمیمات عملکردی مطمئنی گرفته شود، که با تولید کارگر به شخص بیرون از سازمان شروع می شود. لیستی از شش تصمیم عملی در پرسشنامه مصاحبه گنجانده شده بود. امتیازات به همه تدابیر عملی در سازمان محول می گردد و سپس برای رسیدن به امتیاز عدم تمرکز جمع آوری می شوند. سازمانهایی که امتیازات بالایی بدست آورده اند به تمرکز زدایی بیشتر مورد توجه قرار می گیرند تا نسبت به سازمانهایی که امتیازات کمتری بدست آورده اند، زیرا این امر یک دلیل بود که تصمیم بیشتر که توانایی را ایجاد می کند در درجات پائینی سازمان ق

رار دارد ما از عدم تمرکز به عنوان نماینده برای ساختار سازمان یافته استفاده می کنیم.
برای این تحقیق اندازه (وسعت) همانند تعدادی از کارمندان در حال کار برای یک سازمان تعریف شده است. اگرچه این امر ممکن است نشان دهد که سیستم های بزرگ برای تغییر دشوار هستند، این تحقیق مجسم می کند که سازمانهای بزرگتر احتمالاً بیشتر عملکردهای مدیریت حسابداری شان را همانند تغییرات محیط عملی تغییر می دهند زیرا آنها منابع بیشتری دارند. ویلیلمز وسی من (2001) لیبی و واترهاوس (1996) و دامانپور (1991) اندازه سازمان یافته را همانند لگاریتم طبیعی تعدادی از کارمندان در سازمان اندازه گیری می کنند.
اندازه در این روش اندازه گیری می شود زیرا این نتیجه در ارزشها به صورت رسمی تر توزیع خواهد شد. کمترین تعداد کارمندان در سازمانهای پاسخ دهنده 100 نفر بود در حالیکه بیشترین تعداد 5800 نفر بود.
کتب مدیریت حسابداری از تغییرات فنی همانند پیشگوهای تغییر در مدیریت حسابداری حمایت می کنند. اندازه گیری تغییر فنی چیزی است که پاسخ دهنده ها خواستار به حساب آوردن میزان از 1 ( بی ربط) به 5 (خیلی مهم) هستند که چگونه چندین تغییر فنی تغییر در مدیریت حسابداری را تحت تأثیر قرار می دهند. تمام امتیازات محول شده به هر تغییر فنی جمع آوری می شوند تا به امتیاز تغییر فنی شرکت برسد.
سازمانهایی که در سیستم های مدیریت حسابداری زیادی سرمایه گذاری می کنند

و کارمندان ممکن است با تغییر سیستم های مدیریت حسابداریشان به تغییرات یا چالشهای ناشی از محیط شان واکنش نشان دهند. بالاترین درجه از قابلیت سازمان یافته برای یادگیری ممکن است تغییر در سیستم های مدیریت حسابداری را پیش ببرد زیرا نظر کارشناسان و کارمندان که مدیران را درباره فواید تغییر برای رسیدن به امتیاز عدم تمرکز جمع آوری می شوند. سازمانهایی که امتیازات بالایی بدست آورده اند به تمرکز زدایی بیشتر مورد توجه قرار می گیرند تا نسبت به سازمانهایی که امتیازات کمتری بدست آورده اند، زیرا این امر یک دلیل بود که تصمیم بیش

تر که توانایی را ایجاد می کند در درجات پائینی سازمان قرار دارد ما از عدم تمرکز به عنوان نماینده برای ساختار سازمان یافته استفاده می کنیم.
برای این تحقیق اندازه (وسعت) همانند تعدادی از کارمندان در حال کار برای یک سازمان تعریف شده است. اگرچه این امر ممکن است نشان دهد که سیستم های بزرگ برای تغییر دشوار هستند، این تحقیق مجسم می کند که سازمانهای بزرگتر احتمالاً بیشتر عملکردهای مدیریت حسابداری شان را همانند تغییرات محیط عملی تغییر می دهند زیرا آنها منابع بیشتری دارند. ویلیامز وسی من (2001) لیبی و واترهاوس (1996) و دامانپور (1991) اندازه سازمان یافته را همانند لگاریتم طبیعی تعدادی از کارمندان در سازمان اندازه گیری می کنند.
اندازه در این روش اندازه گیری می شود. زیرا این نتیجه در ارزشها به صورت رسمی تر توزیع خواهد شد. کمترین تعداد کارمندان در سازمانهای پاسخ دهنده 100 نفر بود در حالیکه بیشترین تعداد 5800 نفر بود.
کتب مدیریت حسابداری از تغییرات فنی همانند پیشگوهای تغییر در مدیریت حسابداری حمایت می کنند. اندازه گیری تغییر فنی چیزی است که پاسخ دهنده ها خواستار به حساب آوردن میزان از 1 (بی ربط) به 5 (خیلی مهم) هستند که چگونه چندین تغییر فنی تغییر در مدیریت حسابداری را تحت تأثیر قرار می دهند. تمام امتیازات محول شده به هر تغییر فنی جمع آوری میشوند تا با امتیاز تغییر فنی شرکت برسد.
سازمانهایی که در سیستم های مدیریت حسابداری زیادی سرمایه گذاری می کنن

د و کارمندان ممکن است با تغییر سیستم های مدیریت حسابداریشان به تغییرات یا چالشهای ناشی از محیط شان واکنش نشان دهند. بالاترین درجه از قابلیت سازمان یافته برای یادگیری ممکن است تغییر در سیستم های مدیریت حسابداری را پیش ببرد زیرا نظر کارشناس و کارمندان که مدیران را درباره فواید تغییر آموزش می دهند. در دسترس خواهد بود. این مطالعه مجسم می کند که سازمانها با بالاترین قابلیت سازمان یافته برای یادگیری معیارهای بالاتری از تغییر در مدیریت حسابداری را تجربه خواهد کرد. تعدادی از سیستم های مدیریت حسابداری موجود در سازمان، در یک نقطه زمانی خاص استفاده می شوند تا قابلیت سازمان یافته برای یادگیری را اندازه گیری کنند.
در این تحقیق ما از مبانی طبقه بندی عمومی برای تدبیر استفاده می کنیم که توسط پورتر پی

شنهاد شده است او اظهار می دارد که یک شرکت باید به طور مؤثر رقابت کند، شرکت باید امتیاز رقابت پذیریش را یا از تفکیک و یا از هزینه رهبری بدست آورد.
لیؤنن اظهار می دارد که اجرای موفقیت آمیز تدبیر منابع و مهارت های متفاوت سیستم های مقدماتی و کنترلی مؤثر سازمان یافته ای را دربر می گیرد. ما نشان می دهیم که تغییرات در استراتژی شرکت به دنبال تغییرات در سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی شرکت خواهند آمد. در این مطالعه اندازه گیری امتیاز استراتژی رقابت پذیر به مواردی که توسط میلر طراحی و توسط لیؤنن استفاده شده است، تکیه کرده اند. از پاسخ دهنده ها درخواست شد تا اهمیتی را نشان دهند که توسط سازمانشان بر ویژگی های استراتژیک خاصی طی سه سال گذشته بر میزانی از 1 (هیچ تأکیدی) به 5 (بیشترین تأکید) قرار گرفته اند. کل امتیازات واگذار شده به هر مورد با اهمیت استراتژیک جمع آوری می شود تا به امتیاز استراتژی رقابت پذیر شرکت برسد (هزینه کم یا تفاوت). خلاصه با تغییر در تغییر مدیریت حسابداری در سازمانها انتظار می رود که به طور مثبت و چشمگیری در موارد زیر شرکت داشته باشد :
• رقابت سازمان یافته بزرگتری برای یادگیری
• اندازه بزرگتر
• ساختار سازمان یافته عدم تمرکز
• شدیدترین محیط رقابت پذیر
• تکیه بیشتر بر تکنولوژی

• تاکید بیشتر بر تدابیر متفاوت
• تاکید بیشتر بر تدابیر هزینه کم؛
داده های آنالیز شده از استاتا استفاده می کنند. استقامت درونی چند مورد از میزان های آنالیز شده از آلفای چه و پنج استفاده می کنند. در این مطالعه همه ارزش ها بدست آمده الفا بالای 6/5 بودند. و بنابراین قابل قبول به شمار می آیند. بررسی عامل تصدیقی استفاده شده اعتبار موارد شخصی را در چند مورد از میزان ها امتحان می کند؛

در حالیکه تست t استفاده شده تفاوتهای مهم بین امتیازات اصلی را امتحان می کند. ب

ررسی مسیر استفاده شده رابطه مستقیم بین تغییر در مدیریت حسابداری (متغیر مستقل) و متغیرات غیر مستقل بالا را امتحان می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه دانشجویی مقاله نخستین همایش آسیایی و نهمین همایش ملی تونل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نخستین همایش آسیایی و نهمین همایش ملی تونل “فضاهای زیرزمینی برای توسعه پایدار” فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نخستین همایش آسیایی و نهمین همایش ملی تونل “فضاهای زیرزمینی برای توسعه پایدار” فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نخستین همایش آسیایی و نهمین همایش ملی تونل “فضاهای زیرزمینی برای توسعه پایدار” فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نخستین همایش آسیایی و نهمین همایش ملی تونل “فضاهای زیرزمینی برای توسعه پایدار” فایل ورد (word) :

چکیده

یکی از مهمترین تصمیمات در مراحل اولیه طراحی تونلهای قطار شهری، تصمیمگیری در مورد تکی یا دوقلو بودن تونل میباشد. نتیجه این تصمیم، علاوه بر تغییراتی که در طرح ایستگاههای موجود در مسیر پروژه ایجاد مینماید، بر روش اجرا، هزینهها و زمان ساخت پروژه موثر بوده و بر هزینهها، تجهیزات و تأسیسات حین بهرهبرداری نیز تأثیرگذار خواهد بود. انجام صحیح این تصمیم گیری و انتخاب گزینه برتر، مستلزم بررسی همه جانبه شرایط پروژه و در نظر گرفتن تمام پارامترهای موثر در این زمینه میباشد. این پارامترها را میتوان در دو دسته کلی شامل پارامترهای حین اجرا (در زمان ساخت مسیر مترو) و حین بهره برداری بررسی نمود. در این مقاله به معرفی این پارامترها پرداخته شده و به عنوان مطالعه موردی، پارامترهای بررسی شده جهت مقایسه دو گزینه تونل تکی (یک تونل با قطر حدود 9 متر) و دوقلو (دو تونل موازی با قطرهای حدود 6/5 متر) در طراحی انجام شده برای پروژه خط A متروی قم و نتیجه آن که انتخاب تونل تکی برای این پروژه میباشد، ارائه شده است.

کلمات کلیدی

تونل تکی، تونل دوقلو، مترو، ساخت، بهره برداری

i تهران، بزرگراه رسالت، بین 16 متری دوم مجیدیه شمالی و شهید کرد، پلاک 320، مهندسین مشاور ساحل. تلفن: 23015559 نمابر 22526008

1

-1 مقدمه

پارامترهای تاثیر گذار در انتخاب تونل تکی یا دو قلو، در دو گروه کلی حین ساخت و حین بهره برداری قرار میگیرد. پارامترهایی که به لحاظ اجرا (در زمان ساخت پروژه) باید بررسی شوند، شامل شرایط محیطی مسیر، میزان نشست سطح زمین و محدوده تاثیر، معارضین سطحی و زیر سطحی، هزینههای تملیک و روش حفاری و پایدارسازی تونل است. از نظر بهره برداری نیز، عواملی همچون ایمنی، وضعیت تهویه و هزینههای بهرهبرداری از جمله پارامترهایی هستند که باید مورد بررسی قرار گیرند. پارامترهای مذکور به ویژه در حین اجرا و ساخت تونلها خود متأثر از شرایط زمین شناسی و ژئوتکنیکی از یک طرف و شرایط محیطی و محدودیتهای شهری از طرف دیگر است که با توجه به شرایط اختصاصی هر پروژه، متفاوت میباشد. به لحاظ شرایط پروژه، الزامات طراحی و موقعیت و محل اجرای پروژه، وزن هر یک از پارامترهای مؤثر متفاوت بوده و میتواند نتیجه نهایی را تغییر دهد. بر این اساس و با توجه به عوامل مؤثر، هریک از گزینههای تونل تکی و دوقلو دارای مزایا و معایبی در زمان اجرا و بهره برداری از جنبه-های اجرایی، فنی، ایمنی و مباحث هزینهای است که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است.

-2 پارامترهای مورد بررسی به لحاظ اجرا (در زمان ساخت پروژه)

همانگونه که اشاره گردید، برخی از تاثیرات انتخاب نوع تونلهای موجود در مسیر پروژههای قطار شهری، مربوط به زمان اجرا و ساخت این تونلها میباشد. در این بخش به معرفی و توصیف این پارامترها پرداخته شده است: [1]

-1-2 حفاری و پایدارسازی تونل و مقاومت خاک میزبان

این تونلها میتوانند به دو روش مکانیزه و یا کلاسیک حفاری گردند. اگر حفاری مکانیزه تونل با دستگاه TBM مد نظر باشد،که معمولاً در محیطهای شهری بسته به شرایط زمین و تونل از نوع EPB یا Slurry میباشد، در گزینه تونل تکی به یک دستگاه با قطر بزرگ و در گزینه دوقلو، دو TBM با قطر کوچکتر مورد نیاز خواهد بود که در هر کدام مسائل هزینهای و تامین TBM مطرح خواهد بود. با توجه به شرایط پروژه و نوع دستگاه انتخاب شده بر اساس شرایط زمین و ابعاد تونل این مسئله باید مورد بررسی و مقایسه قرار گیرد.

در حفاری کلاسیک (Conventional Excavation)، به لحاظ پایداری، تونلهای دوقلو با توجه به سطح مقطع کوچکتر، نسبت به تونل تکی پایدارتر میباشند. این مسئله به مقاومت و شرایط خاک میزبان بستگی دارد. اما حفاری یک تونل و حرکت و مانور راحتتر ماشین آلات و تجهیزات بدلیل ابعاد بزرگتر تونل، از مزایای تونل تکی در حفاری کلاسیک میباشد. در گزینه دوقلو، حفاری دو تونل مطرح خواهد بود که تجهیزات و هزینههای بالاتری را میطلبد.

-2-2 تجهیز و دسترسی

در طراحی تونلهای دوقلو، در فواصل معین طولی (بسته به طراحی) میانبر یا تونلهای ارتباطی (cross-passage) جهت ارتباط و دسترسی دو تونل مجاور در نظر گرفته میشود که در مورد تونلهای تکی، این تونلهای ارتباطی وجود ندارد. در تونلهای دو قلو علیرغم امکان استفاده از کارگاه مشترک برای دو تونل، به دلیل پشتیبانی همزمان دو تونل، فضای بزرگتری برای کارگاه مورد نیاز است و تجهیزات لازم نیز بیشتر خواهد بود. بطور کلی وجود یک جبهه کاری در تونلهای تکی، کاهش تجهیزات از قبیل تجهیزات تهویه، ترابری، تامین انرژی، پرسنل و فضای اشغال شده توسط کارگاه را در پی خواهد داشت. هزینههای مربوط به تملیک موقت و دائم برای احداث کارگاه در اغلب موارد در گزینه تونل تکی کمتر میباشد.

-3-2 انعطاف پذیری مسیر و معارضین

در طراحی مسیر تونل (مسیر پروژه) باید به محدودیتهای موجود مثل عبور از زیر عوارض سطحی مهم (مثل بناهای تاریخی، ساختمانها، خیابانها و ;) همچنین سازههای زیر سطحی مثل شبکه فاضلاب، خطوط دیگر مترو، تاسیسات شهری، قناتها و غیره توجه گردد. بدین جهت لازم است بهترین مسیر که کمترین تداخل با این عوارض را داشته باشد انتخاب گردد. معمولاً سعی میشود تا حد امکان مسیر مترو در امتداد و زیر خیابانهای اصلی طراحی گردد. برخی از دلایل ترجیح تونل تکی نسبت به تونل دوقلو به لحاظ انعطاف پذیری مسیر و معارضین به شرح زیر است:

– انعطاف پذیری بیشتر مسیر و امکان تدقیق راحتتر پلان و پروفیل مسیر با توجه به معارضین موجود، همچنین استفاده بهتر از مزایای حفاری در مسیر زیر خیابانهای شهری بدلیل منفرد بودن تونل در گزینه تونل تکی (بطور کلی محدودیتهای مسیر کاهش مییابد)

– کاهش تعداد ساختمانهایی که تونل از زیر آنها عبور خواهد کرد و کاهش هزینههای تملیک موقت و دائم

– کاهش فضای تاثیر حفاری در تونل تکی نسبت به تونلهای دوقلو. لازم به ذکر است که افزایش قطر تونل، باعث افزایش حداقل شعاع قوس تونل شده که از این نظر انعطاف پذیری تونلهای دوقلو بیشتر خواهد بود.

-4-2 نشست سطح زمین در اثر حفاری

در اثر حفاری تونلها و آزادسازی تنشهای برجایخاک، معمولاً مقداری جابجایی در اطراف تونل رخ داده و این تغییر شکل تا سطح زمین ادامه یافته و نشست در سطح زمین را سبب خواهد شد. جهت ارزیابی و مقایسه تاثیر حفاری تونلهای تکی و دوقلو روی نشست سطح زمین میتوان از روش تجربی استفاده نمود. [2] میزان حداکثر نشست در تونل تکی به دلیل قطر بزرگتر، بیشتر از

میزان حداکثر نشست حاصل از برآیند نشستها در اثر حفاری دو تونل

2

با قطر کوچکتر در گزینه دوقلو میباشد. در مقابل، گسترش تاثیر حفاری در سطح زمین (منطقه تحت تاثیر نشست) در گزینه تونل دوقلو بیشتر از تونل تکی است که با افزایش فاصله تونلها (عرض پایه) این منطقه وسیعتر خواهد شد.

یک نمونه منحنی نشست ترسیم شده برای تونل تکی (با قطر حدود 9 متر) و دو تونل با قطر کوچکتر (حدود 6/5 متر) در گزینه دوقلو در شکل 2 نشان داده شده است. در این مورد عمق تونل ها یکسان فرض شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم ADO.NET فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم ADO.NET فایل ورد (word) دارای 90 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم ADO.NET فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم ADO.NET فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم ADO.NET فایل ورد (word) :

برای استفاده مفیدتر از این مقاله، توصیه می گردد، مقاله معماری برنامه های مبتنی بر داده را در ابتدا مطالعه نمائید . ADO.NET ، نسل جدیدی از ADO شرکت ماکروسافت است . نسخه ADO ، با استفاده از مجموعه ای اشیاء ActiveX Data Object طراحی و پیاده سازی شده بود. ADO.NET گرچه در سطح ارائه پتانسیل های لازم در برخی موارد دارای شباهت هائی با ADO است ولی از نظر مدل برنامه نویسی دارای ساختاری کاملا متفاوت( نسبت به ADO ) است.
تعریف ADO.NET
ADO.NET، مجموعه ای از کلاس ها بمنظور کار با داده ها است.
بموازات رشد اینترنت ، طراحی و پیاده سازی برنامه های مبتنی بر وب به امری متداول و نیازی همگانی مطرح شده است . در این راستا برنامه های متعددی ، از XML بمنظور ارسال اطلاعات خود در شبکه استفاده کرده و هر روز به تعداد این برنامه ها نیز اضافه می گردد. ADO.NET ، یک مدل برنامه نویسی مناسب بمنظور یکپارچگی بین ویژگی های XML و ADO.NET در فریمورک دات نت را ارائه می نماید.
مزایای ADO.NET
تکنولوژی فوق نسبت به ADO دارای مزایای زیر است :
• Interoperability . تکنولوژی ADO.NET از XML بعنوان فرمت ارسال اطلاعات از یک منبع داده به مقصد مورد نظر استفاده می نماید ( داده های مستقرشده در حافظه محلی)
• Maintainability . بموازات افزایش کاربران یک برنامه ، ما شاهد بروز مسائلی در رابطه با منابع موجود در سیستم خواهیم بود. با استفاده از یک برنامه N-Tire ، می توان منطق برنامه را بین چندین Tire اضافی توزیع نمود. معماری ADO.NET ، از حافظه Cache بمنظور نگهداری نسخه هائی از داده استفاده و بدین ترتیب امکان بهره برداری از اطلاعات فوق برای سایر Tire های اضافی فراهم می گردد .
• Programmability . مدل برنامه نویسی ADO.NET کاملا از Strongly typed data حمایت و باعث می گردد که که کدها مختصرتر و با شفافیت خاصی، بسادگی نوشته گردند .
• Performance . تکنولوژی ADO.NET این امکان را فراهم می آورد تا عملیات مازاد در ارتباط با تبدیل نوع داده ها ،حذف گردد( از Strongly typed data استفاده می گردد ) .
• Scalability . مدل برنامه نویسی ADO.NET باعث تشویق برنامه نویسان برای صرفه جوئی در منابع سیستم و ارائه آنان برای برنامه های در حال اجراء بر روی بستر وب می گردد. با توجه به اینکه داده در حافظه محلی Cache می گردد، ضرورتی به نگهداری بلاک هائی از بانک اطلاعاتی و یا نگهداری اتصالات فعال با بانک اطلاعاتی برای مقاطع زمانی بعد ، وجود نخواهد داشت .
Namespace های مرتبط با داده
فریمورک دات نت ، پتانسیل ها ی( عملیات ) خود را به چندین Namespace تقسیم و ADO.NET نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود . ADO.NET عمدتا در Namespace با نام System.Data ، پیاده سازی شده است.Namespace فوق،بصورت فیزیکی در اسمبلی System.Data.dll قرار دارد. برخی از بخش های ADO.NET در Namespace با نام System.Xml قرار دارند ( مثلا کلاس XmlDataDocument ) مشخصات هر یک از Namespace های مرتبط با داده ها بشرح زیر می باشد :
• System.Data ، هسته ADO.NET بوده و شامل کلاس هائی است که بخش غیرمتصل معماری ADO.NET را شکل می دهد ( کلاس DataSet )
• System.Data.Common ، کلاس های کاربردی و اینترفیس مورد نیاز برای NET Data Providres . را فراهم می نماید.
• System.Data.sqlclient ، ارائه دهنده داده: SQL Server.Net Data Provider
• System.data.OleDB ، ارائه دهنده : OLEDB.NET Data Provider
• System.Data.sqltypes ، کلاس ها و ساختارهای مورد نیاز برای Native SQL Server Data Types را ارائه می نماید.( یک جایگزین سریع و ایمن برای داده های نوع دیگر).
• System.Xml ، کلاس ها واینترفیس های لازم بمنظور حمایت استاندارد د از پردازش های مبتنی بر XML را ارائه می نماید. ( مثلا کلاس XmlDataDocument)
تغییرات ADO و ADO.NET
تغییرات متعددی در ADO.NET نسبت به ADO اعمال شده است . اغلب تغییرات فوق ، با توجه به مطالعات انجام شده در رابطه با موارد مثبت و منفی ADO صورت گرفته است . دستاورد این تغییرات، قدرت و انعطاف مطلوب برای ADO.NET است .

با توجه به اینکه تمامی ارائه دهندگان داده دات نت، عملیات تراکنشی را ارائه نمی نمایند ، ADO.NET ، پتانسیل های خود را به کلاس های مجزائی تقسیم و در اختیار قرار می دهد، بدین ترتیب شی اتصال ADO.NET بمراتب کم حجم تر نسبت به شی اتصال ADO خواهد بود.
Recordset در ADO ، یک شی بسیار بزرگ است . شی فوق، امکان حمایت از چندین نوع Cursor را فراهم می نماید ( از نوع سریع تا نوع سمت سرویس گیرنده غیر متصل) . سفارشی نمودن تمام امکانات شی فوق، مشکل و در برخی موارد غیرممکن است. ADO.NET ، پتانسیل های Recordset مربوط به ADO را به چندین کلاس تفسیم کرده است .مثلا DataReader معادل یک Cursor سریع ، DataSet یک مدل غیرمتصل Cache شده با امکان ردیابی ، ثبت و کنترل نسبت دهی و DataAdapter قابلیت سفارشی نمودن نحوه ذخیره سازی و بهنگام سازی داده ها و اعمال تغییرات در یک DataSet را دارا است .
مدل اشیاء ADO.NET

مدل اشیاء ADO.NET شامل دو بخش اصلی است :
• کلاس های DataSet .کلاس های فوق ، این امکان را فراهم می نمایند که داده ها را در یک Cache غیر متصل ، ذخیره و مدیریت کرد. DataSet مستقل از هر نوع منبع داده بوده و بنابراین ویژگی های آن برای تمامی برنامه ها در دسترس و قابل استفاده خواهد بود ( صرفنظر از محلی که داده ها از آنجا سرچشمه می گیرند ) .
• کلاس های NET Data Provider . کلاس های فوق ، مختص یک منبع داده خاص می باشند. بنابراین NET Data Providers . ، می بایست برای یک منبع داده ئی خاص نوشته گردد و صرفا با همان منبع داده ، کار نماید . کلاس های فوق، قابلیت اتصال به یک منبع داده ،بازیابی از منبع داده و بهنگام سازی داده های موجود در یک منبع داده را فراهم می نمایند .
مدل اشیاء ADO.NET ، شامل کلاس های زیر است :
• SQL Server .NET Data Provider
• OLE DB .NET Data Provider
• other .NET Data Providers
استفاده از کلاس های ADO.NET در مدل متصل
NET Data Provider . ، کلاس های مورد نیاز ADO.NET را بمنظور استفاده در سناریوی متصل (Connected) ارائه می نماید. NET data Provider. ها ، بگونه ای طراحی شده که کم حجم و حداقل لایه بین کد مربوطه و منبع داده ایجاد و بدین ترتیب کارائی سیستم افزایش خواهد یافت . فریمورک دات نت دارای دو Provider است :
• SQL Server .NET ، امکان دستیابی بهینه به بانک های اطلاعاتی SQL server 2000 و SQL Server 7 را فراهم می نماید . بمنظور استفاده از Provider فوق، می بایست از Namespace با نام System.Data.sqlclient در برنامه مورد نظر استفاده گردد . استفاده از Provider فوق در مقایسه با OLE DB.NET دارای کارائی بمراتب بیشتری است (چون از طریق یک OLE DB و یا ODBC عبور داده نمی شود) .
• OLE DB.NET ، امکان دستیابی به SQL Server 6.5 و سایر بانک های اطلاعاتی نظیر Oracle , Sybase , DB2/400 و Access را فراهم می نماید . بمنظور استفاده از Provider فوق، می بایست از Namespace با نام System.Data.OleDb در برنامه مورد نظر استفاده گردد .
کلاس های هر یک از Data Provider ها، از مدل رایج اشیاء ADO.NET تبعیت می نمایند . در SQL Server .NET Data Provider ، اسامی کلاس ها با پیشوند sql شروع می شود . مثلا کلاس مربوطه به Connection دارای نام sqlConnection است . در OLE DB.NET Provider ، اسامی کلاس ها با پیشوند OleDb شروع می گردد . مثلا کلاس Connection دارای نام OleDbConnection است .
در آینده NET Date Provider . ، بیشتر و با پیشوندهای دیگری ایجاد خواهند شد .
در فهرست زیر پیشوندهای متفاوت بصورت Xxx نشان داده شده اند :
• XxxConnection ، باعث ایجاد یک اتصال( ارتباط) به منبع داده می شود . مثلا کلاس sqlConnection ، باعث ایجاد یک اتصال به منبع داده ئی از نوع SQL Server می گردد .
• XxxCommand ، باعث اجرای یک دستور از منبع داده می گردد . مثلا کلاس sqlCommand می تواند باعث اجرای یک Stored Procedure و یا یک عبارت SQL در منبع داده ئی از نوع SQL Server می گردد .
• XxxDataReader ، کلاس فوق، باعث خواندن مجموعه ای داده از یک منبع داده ، بصورت فقط خواندنی و صرفا بسمت جلو می گردد .مثلا کلاس sqlDataReader ، باعث خواندن سطرهائی از جداول یک منبع داده ئی از نوع SQL Server می گردد . کلاس فوق، توسط متد ExecuteReader مربوط به کلاس XxxCommand بعنوان نتیجه اجرای یک عبارت SELECT SQL برگردانده می گردد .
مثال : کلاس XxxDataReader ، امکان دستیابی فقط خواندنی و صرفا بسمت جلو در ارتباط با داده های موجود در یک منبع داده را فراهم می نماید. مثلا برای استفاده از sqlDataReader برای خواندن داده از یک بانک اطلاعاتی SQL server ، می بایست مراحل زیر را انجام داد.
• یک شی sqlConnection ، بمنظور اتصال ( ارتباط) به بانک اطلاعاتی SQL Server تعریف نمائید.
• یک شی sqlCommand تعریف که شامل عبارت SQL SELECT برای پرس و جو(Query) در ارتباط با بانک اطلاعاتی باشد .
• یک شی sqlDataReader تعریف نمائید.
• فعال نمودن (Open) شی sqlConnection
• اجرای شی sqlCommand با استفاده از متد ExecuteReader و نسبت دهی نتایج به شی sqlDataReader
• استفاده از متد Read مربوط به شی sqlDataReader برای حرکت بسمت جلو در طول داده ها و پردازش سطرهای مربوطه
• بستن sqlDataReader
• بستن sqlConnection

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >