سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله جداسازی مخلوطهای گازی متان پروپان با استفاده از تشکیل هیدر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جداسازی مخلوطهای گازی متان پروپان با استفاده از تشکیل هیدرات گازی تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی مخلوطهای گازی متان پروپان با استفاده از تشکیل هیدرات گازی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی مخلوطهای گازی متان پروپان با استفاده از تشکیل هیدرات گازی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی مخلوطهای گازی متان پروپان با استفاده از تشکیل هیدرات گازی تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی هیدرات گازی ایران
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
پریسا نائیجی – کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه سمنان، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز
مونا متحدین – دانشجوی دکتری مهندسی شیمی، دانشگاه سمنان، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز
فرشاد ورامینیان – دانشیار، دانشگاه سمنان، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز

چکیده:
در این تحقیق، یک روش جدید برای جداسازی مخلوطهای متان پروپان با استفاده از تشکیل هیدرات گازی معرفی شده است. مخلوطهای گازی در نسبتهای مولی مختلف متان و پروپان 0/3و0/5و0/7و0/9 کسرمولی متان، مورد بررسی قرار گرفته شدهاند. به منظور تعیین ترکیب گاز طی تشکیل هیدرات الگوریتمی براساس مدل جذب سطحی لانگمویر پیشنهاد شده است. این الگوریتم دلای رفتار سیستم طی تشکیل هیدرات مخلوطهای گازی در کسرهای مولی متفاوگ از دو گاز را بیان میکند. نتایج به دست آمده نشان میدهد که درکسرهای مولی 0/3و0/5 متان در مخلوط با تشکی هیدراگ فاز گاز از پروپان غنی شده و متان سریعتر برای تشکی هیدرات مصرف میشود، اما در کسرهای مولی 0/7و0/9 متان در مخلوط با تشکیل هیدرات رفتارسیستم معکوس میشود. بنابراین با توجه به نتایج میتوان گفت که در کسرهایمولی0/3ونیز0/9متان درمخلوط، دو گاز به طور کام از هم جدا میشوند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله هنجار یابی آزمون تشخیص ناتوانی یادگیری املا در دانش آموزان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله هنجار یابی آزمون تشخیص ناتوانی یادگیری املا در دانش آموزان پایه دوم وسوم وچهارم شهر اصفهان در سال 1392در93 تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هنجار یابی آزمون تشخیص ناتوانی یادگیری املا در دانش آموزان پایه دوم وسوم وچهارم شهر اصفهان در سال 1392در93 تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هنجار یابی آزمون تشخیص ناتوانی یادگیری املا در دانش آموزان پایه دوم وسوم وچهارم شهر اصفهان در سال 1392در93 تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هنجار یابی آزمون تشخیص ناتوانی یادگیری املا در دانش آموزان پایه دوم وسوم وچهارم شهر اصفهان در سال 1392در93 تحت word :

چکیده

هدف از مطالعه حاضر بررسی روایی و پایایی ساختار آزمون تشخیص اختلالات املا نویسی در پایه های دوم و سوم و چهارم ابتدایی بوده است که طرح تحقیق به شیوه پژوهش از نوع آزمون سازی و هنجاریابی بوده و جامعه آماری در این پژوهش 60 نفر از دانش آموزان پایه دوم، سوم و چهارم مدارس اصفهان در سال تحصیلی 1392-93 بوده که از هر پایه 20 نفر به صورت تصادفی انتخاب شد و آزمون تشخیص توسط معلمان هر پایه مورد ارزیابی و بازبینی قرار گرفت. نتایج تحلیل واریانس حاکی از وجود رابطه معنی دار میان گروه عادی و ناتوان در یادگیری بوده و گویای این امر است که آزمون تشخیص فوق در تشخیص ناتوانی یادگیری املا در هر سه پایه دارای روایی محتوایی و سازه ای و پایایی مطلوب بوده است.

کلمات کلیدی: آزمون تشخیص اختلالات املا نویسی، ناتوانی یادگیری

National Conference

2015/ 8/27 Kome elmavaran danesh R.S. Institute
3170 Article Code:

1

مقدمه

درطی دهه های اخیر روان شناسی افق های نوینی جهت برخورد با مشکلات پیش روی انسان گشوده است ودستاوردهای این علم زمینه های اجتماعی متعددی را تحت تاثیر قرار داده است.بررسی ویژگیهای شناختی عاطفی و اجتماعی کودکان با سنین مختلف از جمله این دستاوردها میباشد.در پرتو این دستاوردها دگر گونی های عظیمی در آموزش و پرورش وتعلیم وتربیت روی داده است. گروهی از کودکان که مورد توجه بسیاری از صاحب نظران امر یادگیری هستند کودکان با نیاز های خاص می باشند . این گروه از کودکان به دلیل ویژگی های خاصی که آن ها را از سایر کودکان عادی متمایز می کند ، کمتر قادر به استفاده بهینه از نظام جاری آموزش و پرورش هستند و از این رو به خدمات آموزشی ویژه نیاز دارند.طبق تعریف انجمن اختلالات یاد گیری آسیب در یک یا چند فرایند روان شناختی ممکن است نقایصی در فرایند گوش دادن ، تفکر ، تکلم ، خواندن هجی کردن یا انجام محاسبات ریاضی ایجاد کند .( این اصطلاح شامل کودکانی که از مشکلات یاد گیری ناشی از معلولیت های دیداری ، شنیداری یا حرکتی ، یا عقب ماندگی ذهنی آشفتگی های هیجانی ، زیان های محیطی ، فرهنگی و اقتصادی رنج می برند نمی شود.)

با توجه به آنچه گفته شد مسئله اصلی پژوهش ساخت و روا سازی آزمون تشخیص ناتوانی یاد گیری املا در پایه های دوم تا چهارم دبستان است که طرح تحقیق به شیوه پژوهش از نوع آزمون سازی و هنجاریابی بوده و جامعه آماری در این پژوهش 60 نفر از دانش آموزان پایه دوم سوم و چهارم مدارس اصفهان در سال تحصیلی 1392-93میباشد که آزمون توسط معلمان هر پایه مورد بازبینی قرار کرفت. از آزمون های تشخیص ناتوانی یاد گیری املا که در این پژو هش طراحی شده در تعیین نقاط ضعف وقوت در مهارت ها ی املا دانش آموزان در پایه های دوم تا چهارم دبستان و نیز تفکیک دقیق دانش آموزان با ناتوانی یاد گیری املا از دانش آموزان عادی می توان سود جست.

نتایج تحلیل واریانس حاکی از وجود رابطه معنی دار میان گروه عادی و ناتوان در یادگیری بوده و گویای این امر است که آزمون تشخیص فوق در تشخیص ناتوانی یاد گیری املا در هر سه پایه دارای روائی محتوائی و سازه ای و پایائی مطلوب میباشد.

میزان شیوع ناتوانی های یادگیری رادر نقاط مختلف جهان بین 3 تا 12 در صد گزارش کرده اند مرتبط به رشد در نگارش معرفی شد . همه ساله تعداد زیادی از دانش آموزان به این علت در فراگیری مطالب درسی دچار مشکل می شوند وبا شرایط یکسان آموزشی و فقدان ضایعات بیولوژیک بارز و عدم مشکلات اجتماعی و روانی حاد با داشتن هوش متوسط قادر به یاد گیری در زمینه خواندن ، نوشتن و محاسبه نمی باشند لذا این کودکان خود را متفاوت از دیگران احساس می کنند و مورد آزار و اذیت همکلاسان خود و به احتمال زیاد مورد بی توجهی معلم قرار می گیرند.

مشکلات نوشتاری به قدری می توانند نا کامی ایجاد کنند که دانش آموزان از همه یاد گیری ها اجتناب کنند. کمک به افراد با ناتوانی نوشتن اهمیت زیادی دارد . زیرا نوشتن ، ابزار با ارزشی برای یاد گیری است . با تو جه به پیشرفت روز افزون علم روانشناسی خصوصا در زمینه روان آمائی و استفاده بسیار گسترده از ابزار های عینی و دقیق همچون وسائل آزمایشگاهی و آزمون های روانی در گستره مسائل روانشناختی ، اهمیت و ضرورت ساخت واستفاده از این آزمون ها روز به روز نمایان تر می شود که در این زمینه دو راه وجود دارد :

(1 ساخت آزمون

2

(2 استاندارد وهنجار یابی آزمون

یکی از دلائل ساخت آزمون کمک به فنون تشخیص در ناتوانی یاد گیری املا و به کار گیری آزمون های دقیق تر و هنجار تر است . با توجه به عدم وجود آمار تشخیص معتبر در کشور و همچنین نداشتن هنجار های مناسب برای تشخیص ناتوانی یاد گیری املا ، ضرورت و اهمیت این پژوهش را در این زمینه آشکار می کند ودیگر اینکه برای تشخیص دقیق مشکلات املا ضروری است از آزمون های معتبر و متناسب با محتوای کتب درسی هر دوره زمانی استفاده شود وبا توجه به نبود آزمون های معتبر وجود یک آزمون با روائی و پایائی مناسب بسیار ضروری به نظر میرسد در همین راستا مسئله اصلی این پژوهش ساخت و بر رسی روائی پایائی و هنجار های آزمون تشخیصی نا توانی یاد گیری املا در پایه های دوم تا چهارم دبستان در شهر اصفهان چگونه است؟

ناتوانی یاد گیری املا عبارت است از وجود مشکلاتی در نوشتن توالی مناسب حروف الفبا برای یک کلمه گفته شده که ممکن است ناشی از نواقص حس بینائی و شنوائی ، عوامل محیطی و انگیزشی وجود کاستی های ادراکی و اشتباهات تلفظی باشد .بر اساس فرم تجدید نظر شده ویرایش چهارم راهنمای آماری و تشخیص انجمن روان پزشکی آمریکاDSM-IV-TR مشخصه اصلی این نا تونی عبارت است از این که املا نویسی کودک با در نظر گرفتن هوش ظرفیتی و سطح آموزش به میزان چشم گیری پائین تر از حد انتظار است. (آزمون تشخیص در این پژوهش عبارت است از سنجش توان یاد گیری املا بر اساس محتوای کتاب بخوانیم وبنویسیم و ارزیابی دانش آموزان به منظور تغییر سطح یاد گیری).

در سطح نوشتن ، تشخیص نارسا خوانی مستلزم وجود نشانه های زیر است :

ـ نتایج املا به طور قابل ملاحظه ای پایین تر از هنجار های آموزشگاهی یا سن تقویمی است (تاخیر بیش از یک سال تحصیلی یا یک سال تقویمی)

در تحلیل کیفی غلطها ـ نوعی بر جا ماندگی اشتباه های ابتدایی مشاهده می شود:

در هم شدگی حروف صامت و مصوت ، معکوس سازی و به جا به جایی ، ناتوانی در زبان شناسی کلمه های هم تلفظ ، تقطیع اختیاری کلمه ها ، عدم توجه به مطابقتهای دستوری ابتدایی پس از 9ـ10 سالگی ، نا پایداری در یک کلمه در سطح املای معمول (نوشتن یک کلمه با املا های متفاوت در یک متن ) ، وجود مشکلات نحوی در متن نوشته آزاد مانند جله ها پیچیده ناتمام ، بی توجهی کامل به نشانه گذاری .

ـ توام بودن خط با بی مهارتی ، وجود نا رسایی در تنظیم نوشته و در صفحه وخط خور دگی های متعدد در زمینه تشخیص نشانه ها گرایش های مختلفی وجود دارد.

(1برخی مولفان (ویلم وهمکاران ،(1979 برلزوم تشخیص دقیق بر مبنای آزمایش عصب شناختی ، آزمایش کنش های کرتکسی ، آزمایش روانشناختی ( تعیین بهره هوشی ، ارزشیابی طرح بدنی از لحاظ برتری جانبی و ساخت دهی فضایی ـ زمانی ارزشیابی شخصیت ) و آزمایش کامل زبان گفتاری وشنیداری تاکید می کنند.

3

(2گروهی دیگر از مولفان (لوفاوره ، 1967 ، دبره ـ ریتزن ، ( 1979 به اصلی توجه می کنند که بر مبنای آن نارسا خوانی یک اختلال یاد گیری خواندن است و بنابراین با تحلیل دقیق عمل خواندن می توان به تشخیص این نا بهنجاری دست زد . پس استفاده از فنون سنجش خواندن را به منظور تشخیص نشانه های دقیق پیشنهاد میکنند.

(3 بالا خره پاره ای از مولفان (لاپی یر ، اوکوتوریه ،1975 شاسان یس ،1977 ، هالی ،( 1979 علیه هرگونه برچسب و هر نوع تشخیص ـ که نشانه های مرضی را متبلور سازد ـ قد علم می کنند ، پیشنهاد آنها این است که کودک آنچنان که هست در دست گرفته شود و از هر گونه افراط در آزمایش ها و ارزش یابی ها اجتناب گردد.

جدول -1 انواع اختلالات املا ( تبریزی ، (1390

نوع اختلال غلط درست قواعد اختلال

جا به جائی حروفی که با
حافظه دیداری سحراـ خوشهال صحرا ـ خوشحال چند حرف دیگر هم صدا
هستند
چلوی جلوی وزنی که در تلفظ جایگاه
ابرشم ابریشمی یکسان دارند مانند ج ـ چ ـ
دمبال دنبال ژ ـ ش حروفی که کمتر
حساسیت شنیداری صب کردن صبر کردن بنویسند
جهندم جهنم ابدال
کرد کردند حذف
افزایش
آموزشی مدتها مدت ها اتصال وانفصال حروف
بخرم بخورم استثنای اء
میخاهند می خواهند استثنای خوا
خان خانه استثنای ـه
اسمه من اسم من جابجائی مشکل های الف و
ل
می بنید می بیند جا به جائی نقطه ها یا کم
قشنک قشنگ وزیاد نداشتن آنها ـ کم و
تمیز دیداری ـ دقت فلسطن فلسطین زیاد گذاشتن سر کش ـ کم
وزیاد گذاشتن حروفی در
کلمه
حافظه شنیداری ــ رفت جا انداختن کلمه یا کلمات
در متن املا

حافظه توالی دیداری مارد مادر رعایت نکردن ترتیب حروف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی تأثیر نانو ذرات سیلیسی بر بتن سبک تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر نانو ذرات سیلیسی بر بتن سبک تحت word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر نانو ذرات سیلیسی بر بتن سبک تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر نانو ذرات سیلیسی بر بتن سبک تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر نانو ذرات سیلیسی بر بتن سبک تحت word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بتن سبک

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

وحید راهی – دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، دانشکده مهندسی معدن، قزوین
عزت ا; مظفری – دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، دانشکده مهندسی معدن، قزوین
محمد فلاح شیروانی –

چکیده:

در سالهای اخیر تکنولوژی نانو در حد گسترده و با سرعت بسیار بالایی در تمامی زمینه ها و مواد بکار گرفته می شود. ورود این تکنولوژی به صنعت بتن نیز همراه با تغییرات شگرفی در بسیاری از خواص این ماده پرکاربرد گردیده است. نانوسیلیس به عنوان یک ماده پوزولانی برای تهیه بتنی با توانمندی بالا بدلیل تأثیر مهم بدست آمده در ناحیه بین خمیر و دانه های سیمان همواره مورد توجه دانشمندان بوده است.در تحقیق حاضر، نمونه های مکعبی بتن سبک با استفاده از دانه های لیکا و با نسبت آب به سیمان و عیار سیمان یکسان ساخته شدند. نمونه های ساخته شده از نوع مکعبی 10*10*10 سانتیمتر بوده و در سنین 7، 28 روزه تحت آزمایش مقاومت فشاری گرفتند. در ساخت نمونه ها 4 درصد مختلف صفر، 5/2، 5، 7 درصد نانوسیلیس استفاده شد؛ که نتایج حاصله نشان داد که بیشترین افزایش مقاومت فشاری در 7 درصد نانوسیلیس می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی تکنیک مالتی پلکسینگ SDMA, CDMA, TDMA, FDMA در مخابرا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تکنیک مالتی پلکسینگ SDMA, CDMA, TDMA, FDMA در مخابرات سیار تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تکنیک مالتی پلکسینگ SDMA, CDMA, TDMA, FDMA در مخابرات سیار تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تکنیک مالتی پلکسینگ SDMA, CDMA, TDMA, FDMA در مخابرات سیار تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تکنیک مالتی پلکسینگ SDMA, CDMA, TDMA, FDMA در مخابرات سیار تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
رویا ابراهیمی زهروی – کارشناس ارشد برق مخابرات میدان، شرکت برق منطقه ای زنجان
علی جان نثار – کارشناس ارشد برق مخابرات سیستم، شرکت موج نیرو

چکیده:
در این مقاله تکنیکهای مالتی پلکسینگ در سیستم های دیجیتال نسل دوم (GSM) مورد بررسی قرار گرفت و مزایا و معایب آن ها ارائه گردید و نتایج بررسی نشان داد که SDMA در ترکیب با TDMA, FDMA و یا CDMA مفید می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله کاربرد فن آوری نانو در عرصه محیط زیست و مخاطرات بهداشتی تح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاربرد فن آوری نانو در عرصه محیط زیست و مخاطرات بهداشتی تحت word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فن آوری نانو در عرصه محیط زیست و مخاطرات بهداشتی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فن آوری نانو در عرصه محیط زیست و مخاطرات بهداشتی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فن آوری نانو در عرصه محیط زیست و مخاطرات بهداشتی تحت word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نهمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

محمد مسافری –
علیرضا مصداقی نیا –

چکیده:

فن آوری نانو واژه ای است کلی که به تمام فن آوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو (ابعادی در حدود nm1 تا nm100) اطلاق می شود. براساس پیش بینی صورت گرفته در سال 2008 میلادی این فن آوری بازار تجارت 700 میلیارد دلاری خواهد داشت که نشانگر توسعه فزاینده آن است. کاربرد نانوذرات در حوزه های مختلفی از غذا، دارو، تشخیص پزشکی و بیوتکنولوژی تا الکترونیک، کامپیوتر، ارتباطات، حمل ونقل، انرژی، محیط زیست، مهندسی مواد، هوافضا امنیت ملی می باشد. در زمینه محیط زیست این ذرات قادرهستند فن آوریهای مربوط به کنترل آلودگی آب و فاضلاب و زائدات خطرناک، بازیافت منابع، پیشگیری از آلودگی و بازسازی (احیاء مجدد) را توامند سازند. با استفاده از فن آوری نانو حذف آلاینده های ریز از منابع آبی (کمتر از 200nm) و هوا (زیر 20nm) میسر می گردد. نگرانی مرتبط با کاربرد این فن آوری، ابعاد بهداشتی و تأثیر بر روی سلامتی انسانها و محیط زیست است. نگاهی به تجارب گذشته نشان می دهد که استافده از مواد جدید همواره نتایج نامطلوبی را نیز به دنبال دارد که می توان به بارگیری نیمه هادیها (فلزات، حلالها)، مواد شیمیایی سنتتیک (DDT, PCBs فرئون) و ترکیبات طبیعی (آزبستوز) اشاره نمود که منجر به آلودگیهای زیست محیطی گسترده ای شده اند. در خصوص نانوذرات نیز نگرانیهای مرتبط با مواجهه انسان از طریق تنفس، پوست، چشم، دهان و Bio Uptake این مواد وجود دارد که منجر به رسیدن آسیب به سیستم ایمنی بدن شده و در حقیقت چهره تاریک فن آوری نانو می باشد. از اینرو تحقیقات زیادی در خصوص موتاژن بودن و تجمع زیستی این مواد در دنیا در حال انجام است. در مقاله حاضر ابعاد گوناگون کاربرد فن آوری نانو در محیط زیست و رفع آلودگیها همراه با نگرانیهای بهداشتی موجود مورد بررسی قرارگرفته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   111   112   113   114   115   >>   >