مقاله ارتقاء بهره وری سازمان ها با استفاده از مدل ارزیابی مدیریت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارتقاء بهره وری سازمان ها با استفاده از مدل ارزیابی مدیریت تکنولوژی و نوآوریهای صنعت برق ایران تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتقاء بهره وری سازمان ها با استفاده از مدل ارزیابی مدیریت تکنولوژی و نوآوریهای صنعت برق ایران تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتقاء بهره وری سازمان ها با استفاده از مدل ارزیابی مدیریت تکنولوژی و نوآوریهای صنعت برق ایران تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتقاء بهره وری سازمان ها با استفاده از مدل ارزیابی مدیریت تکنولوژی و نوآوریهای صنعت برق ایران تحت word :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: ششمین همایش کیفیت و بهره وری در صنعت برق

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

علی مهریان اصفهانی – شرکت ایران پژوهش

چکیده:

برهمگان روشن است خوشبختی وکامیابی جوامع در گرو بازدهی واحدهای تولید کننده کالا و خدمات (یعنی سازمانها) و طرز کار آنها است. این امر به نوبع خود در گرو طرز کار و شیوه اداره مدیرانی است که بر اساس صلاحیت علمی، فنی و استعدادهای ذاتی انتخاب شده و فعالیت می نمایند.
فناو بقای هر سازمان و نتیجه هر جامعه و ملتی وابسته به این است که سازمانها تا چه حد بتوانند ثروت (ارزش افزوده) تولید کنند. یعنی ارزش نتایج بدست امده آنها بر ارزش کلی (منابع مصروفه) فزونی داشته باشد، یعنی تنها کافی نیستاین واحدها بتوانند فقط منابع را به محصول تبدیل نمایند بلکه باید قادرباشند به طور مستمر و دائم رضایت مردم را فراهم آورده تا کارشان دوام و بقاء داشته باشد یعنی نتیجه نهایی کارشان پیوسته به ارزش افزوده منتج شود.
با توجه به مطالب فوق می توان چنین استنباط نمود که چگونگی طرح ریزی و اداره کردن سازمانها و در واقع طرز کار وکفایت مدیران باعث می گردد از منابع اقتصادی محدود و کمیاب و تکنولوژی درجهت ازدیاد ثروت و توسعه زندگی مادی و بهزیستی مردم حداکثر استفاده به عمل آید و به طور کلی باعث افزایش بهره وری شود.
در این مقاله پس از پذیرش تعریف بهره وری و مدیریت تکنولوژی از دیدگاه ارزیابی سطح تکنولوژی در سازمانها و ارتباط آن با بهره وری و نیز اهمیت این دو مقوله و تاثیر آنها بر یکدیگر در صنعت برق کشور،مدلی طراحی و بر اساس این مدل، مدیریت تکنولوزی و نوآوری های این صنعت عظیم عملا مورد ارزیابی قرار گرفته و میانگین نتیجه امتیازات مکتسبه هر سازمان از شاخصهای اندازه گیری شده این تحقیق میدانی برای واحدهای مختلف تولیدی، خدماتی، مشاوره ای ، کارخانجات ، پیمانکاران، سازمانهای مدیریتی، شرکتهای مدیریت تولید، توزیع و برق منطقه ای و ; متقاضی شرکت در اولین جشنواره مدیریت تکنولوژی و نوآوریهای صنعت برق ایران محاسبه و سطوح تکنولوژی آنها بر اساس چک لیستهای تعریف شده مشحص و با هم مورد مقایسه قرار گرفت تا نقاط قوت و ضعف آنها بر اساس اینمدل مشخص گردد.
در این خصوص از شرکتهای برتر نیز تقدیر بعمل آمد بدیهی استبا تعیین استراتژیهای مختلف و در جهت افزایش نقاط قوت و در مقابل کاهش نقاط ضعف هر سال می توان بر ارتقاء بهره وری مستمر در شاخه های مختلف این صنعت فائق آمد. امید آنکه در سال اتی بتوان با اندازه گیری امتیازات هر شاخص در همان شرکت و مشاهده تغییرات آن در مسیر تعالی را شاهد باشیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نقش همسران، خانواده و ارتباطات در اعتلای سلامت فردی تحت wo

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش همسران، خانواده و ارتباطات در اعتلای سلامت فردی تحت word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش همسران، خانواده و ارتباطات در اعتلای سلامت فردی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش همسران، خانواده و ارتباطات در اعتلای سلامت فردی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش همسران، خانواده و ارتباطات در اعتلای سلامت فردی تحت word :

نقش همسران، خانواده و ارتباطات در اعتلای سلامت فردی
واژگان کلیدی
خانواده، همسر، ارتباط، سلامت
مقدمه
خانواده های شاد همه مثل هم شاد هستند.
هر خانواده نا شادی به طریقه خود ناشاد است.
لئوتولستوی (آنا کارینا)

چرا بعضی افراد در برابر ناملایمات زندگی خم می‌شوند,‌ در حالیکه بعضی دیگر با موفقیت، مصائب و مشکلات را پشت سر می‌گذارند؟ چرا بعضی افراد برای بیمار شدن، مستعدتر هستند؟ چرا بعضی از بیماران کاملتر و بهتر از دیگران بهبود می یابند؟
میزان حمایت از “شبکه اجتماعی فردی” در افراد, متغّیر بسیار مهمی در مقابله با فشارهای روانی است.

افرادی که ارتباطات فعال و صمیمی با دیگران دارند اوضاع بهتری دارند. ارتباطات سالم, با اهمیت و پایدار خانوادگی یا دوستانه برای فرد ایجاد سلامتی میکند. برعکس افراد با ارتباطات ضعیف, ناپایدار و یا شکست خورده استعداد بیشتری برای ابتلا به بیماریهای فیزیکی و روانی دارند. به این دلیل, پزشکان بایستی حمایت اجتماعی هر بیمار را در بیمارشناسی در نظر بگیرند.

پزشکان میتوانند به بیماران کمک کنند تا از روابط خود برای پیشگیری از بیماری, مبارزه با بیماری‌ای که هم‌اکنون وجود دارد و پیروز شدن بر بیماری، کمک و قدرت بگیرند. نوع ارتباطات انسان عمیقاً بر او تاثیرگذار است و ندیده گرفتن این ارتباطات شناخت پزشک را نسبت به بیماری بسیار محدود میکند
حمایت اجتماعی
در حمایت اجتماعی چه چیزی نهفته است؟ حمایت اجتماعی اینگونه تعریف شده است: وجود دیگران یا وجود امکانات بوسیله آنان, قبل, به هنگام و بعد از واقعه ای که ایجادکننده فشار روانی است. بنابراین, حمایت اجتماعی شامل کمک و آرامشی است که کسی از یک رابطه پایدار و مداوم با یک نفر و یا یک گروه می‌گیرد. این حمایت میتواند مادی مانند پول یا غذا یا غیرمادی مانند محبت, مقبولیت و تشویق باشد.

سیستم های حمایتی, منابع ارتباطی هستند که یک نفر میتواند داشته باشد تا در تضاد, بیماری و فشار روانی به او کمک کنند. یا در نظر گرفتن وضعیت خانواده و شبکه اجتماعی یک فرد, منابع ارتباطی می‌تواند شامل همسر, والدین‌, برادرها وخواهرها و همسران آنها پزشک یا روانپزشک, همسایه ها، همکاران, دوستان, هم‌باشگاهی ها, مسجد و کلیسا و روابط مذهبی و یک شخصیت روحانی باشد. درجه و میزان کمک این رابطه ها به سه عامل زیر بستگی دارد:
1 ـ تعداد افراد حمایتگر (همسر و خواهران و برادران و ;)
2 ـ حضور افراد حمایتگر و یا دسترسی داشتن به آنها (از طریق ملاقات های شخصی, تلفن و یا نامه نگاری)
3 ـ مقدار رضایت بدست آمده از شخص حمایتگر (کیفیت رابطه)

مسلئه مشخص این است که اداراک شخصی از دراختیار بودن حمایت اجتماعی و رضایتی که فرد از ارتباط با آنها بدست می‌آورد میتواند سدی در مقابل ضربه بیماری و یا فشار روانی باشد.
مراقبتها و ارتباطات عاطفی ایجاد شده توسط حمایتهای اجتماعی در سلامتی و طولانی شدن عمر می‌توانند بسیار مؤثر باشند. یک مطالعه درازمدت آینده نگر در مورد طول عمر که در آلامدای کالیفرنیا (ALAMEDA, CALIF) انجام گرفت به این نتیجه رسیده که در افرادی که کمترین ارتباطات اجتماعی را دارند, مرگ و میر ناشی از کم خونی عضلانی قلب دو تا سه برابر بیشتر از افرادی است که بیشترین روابط را دارند. وضعیت این افراد در یک دوران پنج تا نه سال مورد مطالعه و بررسی بوده است.

همین تحقیق متوجه شد که جدایی و شکست در ارتباطات اجتماعی در این نه سال بین افراد مزبور ریسک پذیری مرگ و میر ناشی از کم خونی عضلانی قلب را افزایش داده است. همچنین تحقیق به این نتیجه رسید که ارتباطات زیادتر رابطه بین افزایش فشار خون و ریسک مرگ و میر ناشی از کم خونی عضلانی قلب را تعدیل میکند. در فنلاند شرقی نیز نتایج کاملا مشابهی از یک تحقیق بدست آمده است.
چطور میتوانیم رابطه بین روند بیمار شدن و روابط شخصی را توجیه کنیم؟

وجود یا نبود حمایت اجتماعی به ظهور یک وضعیت روانی که تغییرات فیزیکی و جسمانی، پی‌آمد آن است کمک میکند و در حقیقت موجب تغییر عوامل ریسک استاندارد فرد میشود. احساس بی پناهی, افسردگی و قادر نبودن به اظهار عواطف به وابسته یا وابستگان نزدیک با سرعت گسترش بیماری ارتباط مستقیم دارد. عدم توانایی در مقابله موفق با وقایع ایجاد کننده پریشانی روانی می‌تواند با تغییرات در سلول های عصبی پیام رسان در مرکز سیستم عصبی و تغییرات دوره ای هورمونی همراه باشد. این تغییرات مستقیم یا غیرمستقیم فعالیت های ایمنی و مکانیسم های مقابله با بیماریها را در بدن به مخاطره می‌اندازد.

مدل های مختلفی میتواند رابطه بین فشار روانی, ارتباط اجتماعی و سلامتی را توجیه و تفسیر نماید. مدل ارتباط مستقیم می‌گوید شخصی که شبکه حمایتی بسیار خوبی دارد سلامتی فیزیکی و روانی بهتری از شخص فاقد این حمایت ها دارد, همانطورکه در تحقیقات استان آلامدا به آن پرداخته شد. در مقابل در مدل ارتباط غیرمستقیم فرض بر این نیست که شبکه حمایت اجتماعی مستقیماً از بیماری جلوگیری می‌کند بلکه حمایت اجتماعی سد یا عاملی است که بر بیماری اثر میگذارد, همانطور که در بعضی از تحقیقات در مورد سرطان نشان داده شده است. شخصی که با یک واقعه ای در زندگی مواجه می‌شود که فشار روانی برایش ایجاد کرده و یا بیمار شده است, چنانچه بتواند برای خود منابع حمایتی قوی ایجاد نماید, امکان اثرات منفی فشار روانی بیماری را کاهش خواهد داد.

وقتی یک واقعه با خود، فشار روانی به همراه می‌آورد, شخصی که از حمایتهای اجتماعی کمتری برخوردار است احتمال بیشتری دارد که بدنبال کمک, حمایت و اطلاعات برود. یک تحقیق در مورد سیاهپوستان (در آمریکا) نشان داده است مردانی که با کاهش سلامتی فیزیکی مواجه بودند بالاترین اعتماد به نفس را داشته اند. مردان بیمار احساس نیاز بیشتری به ایجاد یک رابطه صمیمانه و یا اعتماد میکردند تا مردانی که در یک وضعیت خوب و یا عالی سلامتی قرار داشتند.
این احساس حمایت, وابستگی و عطوفت ـ یک احساس دوست داشتن و دوست داشته شدن ـ اثرات سلامتی بخش بسیار مهمی دارد ولی چطور عشق میتواند در از بین بردن ـ بیماری به بدن کمک کند؟ چه اثرات شاخصی بر سیستم ایمنی بدن نتیجه این ارتباط, محبت و حمایت است؟

دکتر دیوید مک للاند (D. McClelland) استاد روانشناسی و ارتباطات اجتماعی دانشگاه هاروارد, پس از مشاهده حمایت با کیفیت بالای شفابخشی درمانگران مؤثر (effective healers) تصمیم گرفت در این مورد تحقیق کند. او متوجه شد که حمایت مشتاقانه و عاشقانه مهمترین بخش جریان درمانگر است. بنابراین این تئوری که عشق میتواند اثر قابل نمایش و قابل ارزیابی بر سیستم عصبی بگذارد

توسط او عنوان گردید. دکتر مک للاند می‌گوید: ما می‌دانیم که جنبه منفی چیزها, بعنوان مثال, رفتار تیپ A و سندروم قدرت طلبی ثابت ـ با افزایش ترشح کاتکولامین ها (Catecholamines) همراه است که بعضی از فعالیت های ایمنی بدن را تحت فشار و کاهش قدرت قرار میدهد ; ما ایده ای در مورد ارتباط عشق و هورمون و اینکه چطور عشق میتواند به لینفوسیت ها کمک کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند نداریم, ولی در حال حاضر در حال کارکردن بر روی آنها هستیم.

چگونه عشق یا محبت را میتوان ساده تر توصیف کرد؟
فردریک بوچنر (F. BUECHNER) نویسنده برجسته در این مورد نوشته است: مهربانی ظرفیتی احساسی است که انسان بتواند بعضی اوقات خود را بجای دیگری بگذارد و از درون او, او را ببیند. دانشی است که میگوید هیچ صلح و شادی برای من نخواهد بود تا زمانیکه نهایتا برای تو هم صلح و شادی وجود داشته باشد.
ازدواج، تکیه گاهی برای سلامتی
قویترین متغیّر قابل پیش بینی در مورد فشار روانی چیست؟ سن, نژاد, تحصیلات, وضعیت تاهّل یا درآمد؟ پرلین و جانسون محققین برجسته علوم رفتاری به این نتیجه رسیده اند که وضعیت تاهّل، قویترین موضوعی است که معیّن می‌کند آیا شخص تحت فشار روانی قرار دارد یا نه؟ البته در این تحقیق فشار روانی، فشار درآمد کم و انزوای اجتماعی هم به طور مساور وجود داشته است و مشخص شده است که شخص مجرد از یک متاهل، فشار روانی بیشتری دارد. محقّقین مزبور می‌گویند: ازدواج از غلبه مشکلات اقتصادی و اجتماعی بر زندگی جلوگیری نمیکند ولی می تواند بعنوان سدّی در مقابل تهدیدات محرّک های خارجی که فشار روانی تولید میکنند عمل نماید.

در آمارگیری از مسئولین خانواده ها, بدون در نظر گرفتن جنسیت, محققی به این نتیجه رسید که افراد متاهل به مراتب اضطراب و فشار روانی کمتری از افراد مجرّد دارند. آیا یک فرد مجرّد از سلامت روانی ضعیف‌تری نسبت به یک فرد متاهل برخوردار است؟

آیا مجرّدها به رخدادهای ناخوشایند بسیار بیشتری در زندگی برخورد میکنند؟ تحقیقی دو گروه مجرّد و متاهل را در مقابل وقایع فشارزای مشابه قرار داد و به این نتیجه رسید که متاهل ها اوضاع بهتری دارند و این تحقیق خلاف آنچه بنظر میرسد متوجه شد که افراد متاهل نسبت به مجرّدها معمولاً رویدادهای ناخوشایند بیشتری را در زندگی تجربه میکنند.

علّت وجود رویدادهای ناخوشایند بیشتر در حیطه شبکه وقایع مربوط به ازدواج مانند از دست دادن کار یکی از طرفین یا عدم موفقیت فرزند در امتحانات مدرسه, بوده است. علیرغم این افزایش تعداد وقایع ـ ناخوشایند و فشارزا, افراد ازدواج کرده سلامت روانی بیشتری را تجربه می‌کنند. ازدواج اضافه بر ایجاد یک تکیه گاه مناسب در مقابله با فشارهای روانی در زندگی، نشان داده است که می‌تواند در افزایش اعتماد به نفس نیز موثر باشد. افراد متاهل به روشنی از افراد مجرّد از اعتماد به نفس بیشتری برخوردارند.

یک تحقیق که بیست هزار خانم را بین سنین هیجده و پنجاه و پنج سال بررسی کرده است به این نتیجه رسیده است که خانم های مجرّد بمراتب بیشتر از خانمهای متاهل مستعد ابتلاء به بیماری هستند. در تایید و موافقت با نتایج تحقیق فوق، پرلین و جانسون متوجه شدند که متاهل بودن در سلامت یک فرد بسیار موثرتر از متغیّرهایی نظیر سن, تحصیلات و درآمد خانواده است. زن مجرّدی که تنها زندگی میکند ناراحتی قلبی بیشتری از یک زن متاهل دارد و روزهای بیشتری را در بستر بیماری می‌گذراند. زنانی که تنها زندگی نمی‌کنند نیز از زنانی که با همسرانشان به سر می‌برند از سلامتی ضعیف‌تری برخوردارند, هرچند که سلامت آنها از زنانی که تنها زندگی میکنند بهتر است.

زنانی که از لحاظ سلامتی بیشترین صدمه را میخورند مادران ازدواج نکرده هستند, آنها به پزشک بیشتر مراجعه میکنند, روزهای بیشتری را در بستر بیماری میگذرانند و در بیمارستان نیز بیشتر بستری می‌شوند. این افراد حمایت های اجتماعی بسیار زیادتری را نیاز دارند.
تزلزل
حمایت و پشتیبانی همسر همانطور که اشاره شد نقش بسیار مؤثری را در افزایش سلامتی و تقویت قدرت مقابله با فشارهای روانی ایفاد میکند, هرچند که صرف حضور همسر، نمی تواند عاملی موثر بر سلامتی باشد. رضایتی که از یک حمایت اجتماعی بدست می‌آید در این مسئله تاثیر بسزایی دارد. در نتیجه کیفیت زندگی مشترک بسیار مهم است. یک زندگی بحرانی، وضعیت مثبت یاد شده را می‌تواند کاملاً معکوس نماید.

یک بررسی نشان داده است که رضامندی همسران از یک زندگی مشترک متغیّر بسیار قوی‌تر از سن, نژاد, تحصیلات و یا درآمد در سلامتی است. افرادی که از ازدواج خود ناراضی هستند از سلامتی ضعیف‌تری نسبت به مجرّدها برخوردارند. همچنین, کیفیّت پایین زندگی ـ مشترک عامل مؤثرتری در افزایش فشار روانی و تنهایی نسبت به وضعیت سواد و یا وضعیت اقتصادی, اجتماعی و جمع وقایع منفی زندگی است. تحقیقات نشان داده است که میزان صمیمیّت و نزدیکی همسران، کلید تاثیر زندگی مشترک بر سلامت فرد است.

جدایی
چنانچه ازدواج، رضایت بخش باشد اثرات زیادی بر سلامت شخص دارد و اگر رابطه ضعیف و فرسایشی باشد اثرات معکوس ببار می‌آورد, آیا طلاق و جدایی چاره بهتری از ادامه یک زندگی فرسایشی است؟ تحقیقات نشان داده است که طلاق می تواند فشار روانی را افزایش داده و سلامتی را بیشتر به خطر بیاندازد: قطع زندگی مشترک برای فرد، پرفشارترین واقعه زندگی است

و طلاق با بهم ریختگی وضعیت سلامت فیزیکی و روانی مرتبط است. قطع زندگی مشترک که جدایی بوسیله مرگ یا طلاق می‌باشد یکی از عوامل بسیار قوی و مؤثر در ایجاد بیماریهای فیزیکی و روانی است. در یک تحقیق طولانی شامل نیم میلیون مرد در مورد اعتیاد آنان به سیگار و ریسک ابتلائشان به سرطان, محققین وقتی متوجه شدند که, طلاق همانقدر خطرناک است که کشیدن یک پاکت یا بیشتر سیگار در روز, بسیار متعجّب شدند. مردانی که از همسرانشان جدا شدند و سیگار نمی‌کشیدند تقریباً به همان تعداد مبتلا به سرطان حنجره شدند که مردانی‌که مزدوج بودند و یک پاکت یا بیشتر سیگار می‌کشیدند. طلاق مانند سیگار اثرش را بر سلامتی میگذارد.

در یک تحقیق دیگر، محققین به این نتیجه رسیدند که انواع مختلف سرطان در مطلقه ها (چه زن و چه مرد) در سنین مختلف بیشتر از مزدوجین در همان سنین است. این مسئله به خاطر اینکه قبلاً فکر می‌شد که وضعیت روانی واجتماعی در ایجاد سرطان تاثیری ندارد بسیار حائز اهمیت است. علاوه بر بیماریهای فیزیکی, جدایی و طلاق، ریسک بیماری روانی را بخصوص در مردان, بشدت افزایش میدهد. در نتیجه, بر اساس نتایج این تحقیقات, پزشکان برای تشویق بیماران به گرفتن مشاوره در مورد حل مشکلات زندگی مشترک دلایل کافی و قوی دارند.

خصوصیات ازدواج های پایدار
یک عامل کلیدی در پایداری ازدواج ها تعهد دوطرف نسبت به هم و نسبت به ازدواج است. برای پایداری ازدواج ها اوّلین فکری که در هر مورد به ذهن میرسد این است که چطور این تصمیم یا کار به ارتقاء کیفیّت زندگی مشترک من کمک میکند؟
خصوصیات دیگری که ازدواج های پایدار دارند عبارتند از:
1 ـ اعتماد ـ دوطرف اطمینان دارند که تحت هر شرایطی از هم مراقبت کرده و مورد نفی, تمسخر و خشونت طرف مقابل قرار نمی‌گیرند.
2 ـ ارزشهای مشترک ـ اعتماد و اطمینان, تایید کننده ارزش های مشترک است, تقویت کننده یک احساس احترام متقابل است و به دو طرف فرصت مشترکی برای برطرف نمودن اختلافات میدهد.

3 ـ رابطه پایدار و همیشگی ـ یکی از ارزشهای مشترک در ازدواج های پایدار, باور این مسئله است که وقتی مشکلاتی پدیدار شد رابطه بهم نمیخورد و زندگی پاشیده نمی‌شود.
4 ـ ارتباط خوب ـ روابط خوب با صفاتی نظیر صادق, باز و ارتباط کلامی و غیرکلامی خوب توصیف می‌شود.
5 ـ قبول انطباق ـ قادر بودن به قبول خود و طرف مقابل با تمام ضعف ها و قوّت ها, بدون تقاضا برای بی‌نقص بودن در هر دو طرف وجود دارد.
6 ـ سهیم کردن متقابل عواطف و احساسات و قدردانی از یکدیگر ـ این احساس که هرکدام از طرفین از دیگری لذّت ببرد و احساس کند که برای دیگری مهم است.

7 ـ صمیمیت ـ وقتی عمیق ترین و آسیب پذیرترین بخش روح,‌ روان و تن انسان با دیگری سهیم می‌شود, قدرت احساس نزدیکی به این عمق در دو طرف وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله حاشیه نشینی و تنظیم خانواده تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله حاشیه نشینی و تنظیم خانواده تحت word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حاشیه نشینی و تنظیم خانواده تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله حاشیه نشینی و تنظیم خانواده تحت word

چکیده

مقدمه

تعریف مفاهیم

ترجیح جنسی

احترام اجتماعی

تامین اجتماعی در دوران سالخوردگی

مرگ و میر و حاشیه نشینی

تحصیلات و باروری

عدم دسترسی به مراکز بهداشتی و تنظیم خانواده در مناطق حاشیه نشین

فاصله گذاری بین موالید

آشنایی با وسایل و روشهای جلوگیری از بارداری

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع

بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله حاشیه نشینی و تنظیم خانواده تحت word

1ـ آقاجانیان، اکبر و امیرهوشنگ مهریار (1358) تاثیر میزان مرگ و میر بر شیوع استفاده از وسایل و روشهای جلوگیری از حاملگی در جوامع روستایی ایران، شیراز، مرکز جمعیت شناسی

2ـ آقا، هما (1376) بررسی باروری در ایران و رابطه آن با شاخص های اقتصادی، اجتماعی، شیراز، مرکز جمعیت شناسی

3ـ افتخاری، علی (1353)، کارنامه هفت ساله تنظیم خانواده در ایران، شیراز، مرکز جمعیت شناسی،

4ـ جهانفر، محمد(1377) جمعیت و تنظیم خانواده، انتشارات دهخدا، چاپ اول، تهران

5ـ توسلی، غلامعباس (1376) جامعه شناسی شهری، دانشگاه پیام نور

6ـ تقوی، نعمت الله (1376) مبانی جمعیت شناسی، انتشارات پژوه، تبریز

7ـ فتح زاده، حیدر(1380) بررسی عوامل جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی موثر بر استفاده از وسایل و روشهای جلوگیری از بارداری در شهرستان اهر، دانشگاه شیراز

8ـ نتایج طرح زاد و ولد 1370 سازمان ثبت احوال کشور

9ـ نتایح طرح نمونه گیری باروری سال 1373 سازمان ثبت احوال کشور

10ـ نتایج طرح اندازه گیری رشد جمعیت سال 1380 مرکز آمار ایران

11ـ نتایج طرح آمارگیری از سالمندان سازمان ثبت احوال کشور (1374)

 تعریف مفاهیم

حاشیه نشین: شامل تمام کسانی است که در محدوده فضایی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهر حضور و سکونت دارند ولی نحوه اسکان ومعیشت آنها از جامعه شهری کاملاً متمایز است و در نتیجه با جامعه  شهری هماهنگ نشده اند

تنظیم خانواده: عبارت از روشهایی است که به افراد یا زوجها کمک می کند تا از طریق بکارگیری آنها از حاملگی های ناخواسته جلوگیری کنند و فرزندان را در زمان دلخواه بدنیا آورند و فاصله بین حاملگی را تنظیم کنند و تعداد فرزندان خود را به دلخواه تعیین نمایند

باروری طبیعی: عبارت از تعداد فرزندانی است که زنان در طول دوران بارداریشان به طور بالقوه بتوانند بدنیا بیاورند

 ترجیح جنسی

 تولد پسر در ایران، بویژه در مناطق روستایی، به دلیل تأثیر و تأثر خانواده از فرهنگ سنتی، نسبــــت به فرزند دختر مرجح است. نتایج طرح زاد و ولد اجرا شد ه توسط سازمان ثبت احوال کشور نشان داد که تمایل به داشتن فرزند بیشتر در بین مادرانی که تمام فرزندانشان دختر بوده 92 درصد بوده است در حالیکه این نسبت در بین مادران دارای فرزند پسر به هفتاد درصد پاسخگویان ذیربط تقلیل یافته است. جالب توجه است اگر اضافه کنیم که طبق نتایج همین بررسی تمایل به داشتن فرزند بیشتر در بین مادرانی که دارای 4 فرزند پسر   بوده اند به 9/22 درصد آنها بالغ شده است در حالیکه در بین مادران دارای 4 فرزند دختر این رقم 3/49 درصد بالغ شده است و نشان میدهد که حدود نصف این گروه از زنان به امید داشتن فرزند پسر علیرغم داشتن 4 فرزند باز هم مایل به بچه دار شدن و حاملگی بوده اند. این بررسی نشان داد که در عمق گرایش خانواده ها تحسین و رضایت از تولد فرزند پسر وجود دارد

با افزایش شهرنشینی شدت این امر هر چند کاهش یافته ولی هنوز هم تفاوت هایی قانونی، عملی و نظائر این ها چون ارث، دیه، گواهی، شهادت و هویت فرزند پسر از مزایای بیشتری برخوردار است

این تفاوت های اجتماعی به تقویت مبانی ترجیح جنسیت در انتخاب فرزند کمک می کند. بدیهی است درمواردی که والدین دارای فرزند دختر باشند تمایل به افزایش حاملگی وجود خواهد داشت همچنین هنگامیکه افزایش تعداد فرزندان پسر موجب مباهات است این پدیده تقویت می شود

 

 احترام اجتماعی

 همچنانکه گفته شد علیرغم تلاش ها و مساعی قابل توجهی که برای حقوق زن و ارتقاء آن به سطح مرد در کشور صورت گرفته است، هنوز هم عدم تعادل بین زن و مرد وجود دارد. اما در مناطق حاشیه نشین به دلیل تاثیرپذیری اکثر خانواده ها از مرد سالاری، زنان در هنگام بارداری بطور سنتی از نوعی احترام اجتماعی اطرافیان برخوردار می باشند آیا این وضعیت خود مشوق افزایش حاملگی است؟

 تامین اجتماعی در دوران سالخوردگی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مسئله استفاده دو گانه معکوس در علوم اعصاب نظامی تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مسئله استفاده دو گانه معکوس در علوم اعصاب نظامی تحت word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مسئله استفاده دو گانه معکوس در علوم اعصاب نظامی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مسئله استفاده دو گانه معکوس در علوم اعصاب نظامی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مسئله استفاده دو گانه معکوس در علوم اعصاب نظامی تحت word :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس اقتصاد و مدیریت کاربردی با رویکرد ملی
تعداد صفحات: 18
نویسنده(ها):
سید ابراهیم سیدزاده – مدیر داخلی ازمایشگاه اداره کل پزشکی قانونی خراسان رضوی

چکیده:
یکی ازموضوعات چالش برانگیز در حوزه های مختلف علوم و فناوری ها موضوع استفاده دو گانه است. پدیده ای که در آن با سوء استفاده از عرصه های نوین علمی اهداف غیر انسانی وغیر اخلاقی دنبال می گردد. واژه استفاده دو گانه از علوم و فناوری ها به شرایطی می پردازد که در آن استفاده از اکتشافات واختراعات جدید علمی از مسیر اصلی خود منحرف گردیده و با کاربردهای منفی نظامی ودفاعی در مسیر تقابل با بشریت قرار می گیرد. بکارگیری انرژی صلح آمیز هسته ای در ساخت وتولید بمب اتم توسط امریکا که باعث مرگ هزاران نفر از انسان های بیگناه در کشور ژاپن گردید مثالی ست که می توان در آن مفهوم استفاده دو گانه را جستجو نمود. در مقابل این اصطلاح، واژه دیگری به نام استفاده دو گانه معکوس قرار دارد. در این حالت علوم و فناوری های پیشرفته که در حوزه نظامی به منظور دفاع قانونی کاربرد دارد در راستای اهداف غیر اخلاقی وشرورانه مورد استفاده قرار می گیرد. این مقاله به بررسی و تبیین مسئله استفاده دو گانه معکوس که تا کنون در ادبیات و متون علمی کشور جمهوری اسلامی ایران کمتر مورد استفاده قرار گرفته می پردازد. علوم اعصاب نظامی از جمله حوزه هایی ست که موضوع استفاده دو گانه معکوس در آن عینیت می یابد. در این مطالعه موردی ضمن تبیین مفهوم استفاده دو گانه معکوس به اختلاف و تفاوت های آن با مفهوم استفاده دو گانه می پردازیم و جنبه های مختلف آن را در علوم اعصاب نظامی مورد بررسی قرار می دهیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بهبود مدل قوس الکتریکی مقره فشارقوی پوشیده از آلودگی یکنوا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهبود مدل قوس الکتریکی مقره فشارقوی پوشیده از آلودگی یکنواخت تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود مدل قوس الکتریکی مقره فشارقوی پوشیده از آلودگی یکنواخت تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود مدل قوس الکتریکی مقره فشارقوی پوشیده از آلودگی یکنواخت تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود مدل قوس الکتریکی مقره فشارقوی پوشیده از آلودگی یکنواخت تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی مهندسی برق و توسعه پایدار با محوریت دستاوردهای نوین در مهندسی برق
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
موسیالرضا فرامرزی پلنگر – دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
محمد میرزایی – دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
محمد فرامرزی پلنگر – شرکت توزیع برق گلستان رامیان
مهدی گتابی – برق منطقه ای مازندران و گلستان بابل

چکیده:
در این مقاله تأثیر آلودگی و میزان آن بر عملکرد مقره های فشارقوی مورد بررسی قرار گرفته است. آلودگی موجود در سطح مقره باعث تشکیلباند خشک روی سطح مقره شده که نتیجه آن بروز جرقه های الکتریکی در آن ناحیه است. عملکرد مقره آلوده در شرایط بحرانی به کمک روابطریاضی قابل مدلسازی میباشد. در این مقاله علاوه بر کار تحقیقات گذشته تأثیر شدت شوری، عرض و ضخامت لایه آلوده بر پارامترهای بحرانیمقره آلوده بررسی شده است. در ضمن برای مدار معادل مقره آلوده در ناحیه آلودگی، علاوه بر خاصیت مقاومتی، خاصیت خازنی نیز در نظرگرفته شده بطوریکه الگوی جدیدی از رفتار مقره ارائه شده است. همچنین با توجه به متفاوت بودن پروفیل مقره ها، نوع آلودگیها و وابستگیثوابت استاتیکی به آنها نمیتوان برای تمام مقره ها یک ثابت را در نظر گرفت. در این مقاله با توجه به این موضوع برای هر مقره ثوابت مخصوصهمان مقره تعیین شده که نتایج آن در مقایسه با نتایج تجربی که در مراجع گذشته انجام شده است نزدیکی زیادی دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   186   187   188   189   190   >>   >