سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله نحوه گسترش کشند قرمز بر اثر شکوفایی Cochlodinium. Polykrik

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نحوه گسترش کشند قرمز بر اثر شکوفایی Cochlodinium. Polykrikoides در آبهای خلیج فارسدر استان بوشهر تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نحوه گسترش کشند قرمز بر اثر شکوفایی Cochlodinium. Polykrikoides در آبهای خلیج فارسدر استان بوشهر تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نحوه گسترش کشند قرمز بر اثر شکوفایی Cochlodinium. Polykrikoides در آبهای خلیج فارسدر استان بوشهر تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نحوه گسترش کشند قرمز بر اثر شکوفایی Cochlodinium. Polykrikoides در آبهای خلیج فارسدر استان بوشهر تحت word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: همایش بین المللی خلیج فارس

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

فاطمه محسنی زاده – پژوهشکده میگوی کشور – بوشهر . صندوق پستی : 1374
غلامرضا ایزدپناهی –
خسرو آئین جمشید –
محمدسعید گنجور –

چکیده:

بروز کشند قرمز در آبهای استان بوشهر برای نخستین بار بر اثر شکوفایی Cochlodinium polykrikoides در آبهای ساحلی خلیج نایبند مشاهده گردید. این پدیده طی ماههای آذر تا بهمن 1387 در آبهای جنوبی استان و سپس تا گناوه در منطقه شمالی مشاهده گردید. مطالعه حاضر نخستین گزارش از مشاهده این گونه در آبهای استان بوشهر می باشد. در بین 71 مرتبه نمونه برداری، حداکثر تراکم سلولی ثبت شده ازCochlodinium polykrikoides به تعداد 8700000 سلول در لیتر از نواحی جنوبی استان بود. نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از گسترش کشند قرمز از جنوب به سمت شمال خلیج فارس می باشد. به نظر می رسد علاوه بر اثر آب و هوا، وضعیت توپوگرافی و برجستگی بستر دریا در منطقه مطاف و همچنین جریانهای دریایی موجود در خلیج فارس بر مسیر گسترش کشند قرمز در آبهای استان بوشهر موثر بوده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نقش بیوتکنولوژی کشاورزی در تولید غذاهای عملگر تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش بیوتکنولوژی کشاورزی در تولید غذاهای عملگر تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش بیوتکنولوژی کشاورزی در تولید غذاهای عملگر تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش بیوتکنولوژی کشاورزی در تولید غذاهای عملگر تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش بیوتکنولوژی کشاورزی در تولید غذاهای عملگر تحت word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

فرج ا; شهریاری – هیئت علمی بیوتکنولوژی دانشگاه فردوسی مشهد
مهدی قبولی – دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی دانشگاه فردوسی مشهد
رضا حلمی – دانشجویان کارشناس ارشد
ماریا بیهقی –

چکیده:

غذاهای عملگر ، غذاها یا ترکیباتی هستند که دارای اجزایی م یباشند که متابولیسم یا فیزیولوژی تغذیه معمول را تحت تاثیر قرارمی دهند. غذاهای عملگر می توانند شامل اجزای دارویی که هم ویتامین ها و هم اجزای فعال از نظر فیزیولوژیکی را شامل می شوندو/یا فیتوکمیکال ها بوده که به عنوان حفاظت کنند ههای سلامتی عمل می کنند. فیتوکمیکال ها ترکیبات مشتق شده از گیاهان می باشند کهبه نظر می رسد از نظر سلامتی دارای اهمیت م یباشند. اخیرا بیوتکنولوژی تصویر غذا و دارو را تحت نفوذ قرار داده است. بیوتکنولوژی در حال کاربردی شدن در محصولات کشاورزی و حیوانات اهلی است، طوریکه آنها را کاملا برای اهداف جدید نظیر تولید دارو سازگار سازد. این امر مفهوم زراعت مولکولی(Molecular Framing) می باشد. از جمله این اهداف افزایش محتوای اسیدهای چرب غیر اشباع ( بخصوص اولئیک اسید) و کاهش اسیدهای چرب اشباع شده در طی اصلاح با روش های موتاسیون یا مهندسی ژنتیک می باشد. افزایش تولید، بالا رفتن ماندگاری، افزایش ارزش غذایی، بهبود کیفیت پروتئین، افزایش میزان کربوهیدرات، بهبود کیفیت و کمیت غذاهای دامی (شیر، گوشت و ;)، کاهش یا حذف مواد نامطلوب، بهبود طعم و شکل ظاهری غذا، افزایش جذب مواد غذایی، و تولید داروها و واکس نهای خوراکی، ازجمله کابردهای مهندسی ژنتیک در تولید مواد غذایی می باشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله Thermodynamics of aqueous solutions of poly(propylene glyc

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Thermodynamics of aqueous solutions of poly(propylene glycol) + sodium phosphate salts at different temperatures تحت word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Thermodynamics of aqueous solutions of poly(propylene glycol) + sodium phosphate salts at different temperatures تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Thermodynamics of aqueous solutions of poly(propylene glycol) + sodium phosphate salts at different temperatures تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Thermodynamics of aqueous solutions of poly(propylene glycol) + sodium phosphate salts at different temperatures تحت word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دوازدهمین سمینار فیزیک شیمی ایران

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

Rahmat Sadeghi –
Bahman Jamehbozorg – Department of Chemistry, University of Kurdistan, Sanandaj, Iran

چکیده:

It has long been recognized that the mixture of aqueous solutions of some incompatible polymers or of some polymers and electrolytes forms a stable two-phase liquid system, where the only solvent is water. Aqueous two-phase systems of this nature can be useful for the separation and purification of biomaterials where the employment of a non-polar solvent/aqueous phase system would lead to degradation of biological activity [1,2]. Thermodynamic properties of aqueous polymer-salt systems are necessary for a fundamental understanding of the phase-forming ability and also for the development of theoretical models for the prediction of the partitioning behaviour of the two-phase system. In this work, precise density, sound velocity, viscosity, phase diagram and liquid-liquid equilibrium (LLE) measurements have been carried out on polypropylene glycol (PPG) in aqueous solutions of sodium dihydrogen phosphate, di-sodium hydrogen phosphate and tri-sodium phosphate over a range of temperatures at atmospheric pressure.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تاریخچه رزین های تعویض یونی تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاریخچه رزین های تعویض یونی تحت word دارای 62 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاریخچه رزین های تعویض یونی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاریخچه رزین های تعویض یونی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاریخچه رزین های تعویض یونی تحت word :

رزین های تعویض یونی ذرات جامدی هستند که می توانند یون های نامطلوب در محلول را با همان مقدار اکی والان از یون مطلوب با بار الکتریکی مشابه جایگزین کنند.
در سال 1850 یک خاک شناس انگلیسی متوجه شد که محلول سولفات آمونیمی که به عنوان کود شیمیایی بکار می رود، در اثر عبور از لایه های ستونی از خاک، آمونیم خود را از دست می دهد بگونه ای که در محلول خروجی از ستون خاک، سولفات کلسیم در محلول ظاهر می شود.
این یافته توسط دیگران پیگیری شد و متوجه شدند که سیلیکات آلومینیوم موجود در خاک قادر به تعویض یونی می باشد. این نتیجه گیری با تهیه ژل سیلیکات آلومینیوم از ترکیب محلول و سولفات آلومینیم و سیلیکات سدیم به اثبات رسید. بنابراین اولین رزین مصنوعی که ساخته شد سیلیکات آلومینیوم بود.
به رزین های معدنی، زئولیت می گویند و در طبیعت سنگهای یافت می شوند که می توانند کار زئولیت های سنتزی را انجام دهند. این مواد، یون های سختی آور آب ( کلسیم و منیزیم) را حذف می کردند و بجای آن یون سدیم آزاد می کردند از اینرو به زئولیت های سدیمی مشهور شدند که استفاده از آن در تصفیه آب مزایای زیادی داشت چون احتیاج به استفاده از مواد شیمیایی نبود و اثرات جانبی هم نداشتند. اما زئولیت های سدیمی دارای محدودیتهایی بودند. این زئولیت ها می توانستند فقط سدیم را جایگزین کلسیم و منیزیم محلول در آب نمایند و آنیونها بدون تغییر باقی می ماندند. از این رو آب تصفیه شده با زئولیت های سدیمی به همان اندازه آب خام، قلیاییت، سولفات، کلراید و سیلیکاتت دارند.
واضح است که چنین آبی برای صنایع مطلوب نیست. مثلاً بی کربنات سدیم محلول در آب می تواند مشکلاتی را در مراحل بعدی برای دیگ بخار بوجود آورد. زیرا در اثر حرارت به سود و گاز دی اکسید کربن تبدیل می شود. سود یکی از عوامل مهم در خوردگی موضعی در نیروگاههاست که بحث مفصل تر آن در مباحث آینده خواهد آمد. گاز دی اکسید کربن موجود در بخار آب در اثر میعان بخار به صورت اسید کرینیک در می اید که باعث خوردگی لوله های برگشتی می شود که بخار آب خروجی از توربین را به کندانسور (چگالنده) می برند.
یکی دیگر از اشکلات مهم استفاده از زئولیت ها ی سدیمی، عدم کاهش غلظت سیلیس در آب تصفیه شده می باشد که یکی از خطرناکترین ناخالصی های آب تغذیه دیگ بخار در فشارهای زیاد می باشد.
تحقیقات برای رفع عیوب زئولیت های سدیمی ادامه یافت تا آنکه در اواسط دهه 1930 در هلند زئولیت هایی ساخته شد که بجای سدیم فعال، هیدروژن فعال داشتند . این زئولیت ها که به تعویض کننده های کاتیونی هیدروژنی معروف شدند، می توانستند تمام نمکهای محلول در آب را به اسیدهای مربوط تبدیل کنند. بعنوان مثال بی کربناتهای کلسیم و منیزیم به اسید کربنیک تبدیل می شوند که اسید کربنیک بی دی اکسید کربن و آب تجزیه می شود.
دی اکسید کربن تولید شده را می توان توسط هوادهی یا هوازدایی از محیط حذف کرد. لذا با این روش تمام قلیاییت بی کربناتی حذف می شود. رزین های کاتیونی هیدروژنی جدید، سیلیس نداشته و علاوه بر این قادرند همزمان هم سختی آب را حذف کنند و هم قلیاییت آب را کاهش دهند.
آب خروجی از تعویض کننده کاتیونی هیدروژنی، اسیدی است و باید خنثی شود. این کار با اضافه کردن قلیا (‌باز) یا مخلوط کردن خروجی تعویض کننده کاتیونی هیدروژنی با خروجی تعویض کننده سدیمی (زئولیت ) امکان پذیر است.
تعویض کننده های کاتیونی هیدروژنی هم دارای محدودیت هایی هستند. هنوز آنیونها، مثل سولفات کلراید و سیلیکات حذف نمی شوند.
برای بهبود تکنولوژی تصفیه آب گام های اساسی در سال 1944 برداشته شد که باعث تولید رزین های تعویض یونی آنیونی شد. (3) رزین های کاتیونی هیدروژنی تمام کاتیونهای آب را حذف می کنند و رزین های آنیونی تمام آنیونهای آب از جمله سیلیس را حذف می نمایند. در نتیجه می توان با استفاده از هر دو نوع رزین، آب بدون یون تولید کرد. پیشرفت های بعدی که در دهه 1950 حاصل شد منجر به اختراع و تولید رزین های تعویض یونی ضعیف گردیدکه صرفه جویی قابل توجهی در مصرف مواد شیمیایی مورد نیاز برای احیاء رزین ها را باعث شد.

2- شیمی رزین ها
همانگونه که می دانید محلول های الکترولیت دارای یون های مثبت (‌کاتیون) و یونهای منفی (آنیون) هستند و از نظر بار الکتریکی خنثی هستند. یعنی مجموع آنیون ها و مجموع کاتیون ها از نظر بار الکتریکی با هم برابرند.
رزین های تعویض یونی شامل بار مثبت کاتیونی و بار منفی آنیونی می باشند به گونه ای که از نظر الکتریکی خنثی هستند. اما تعویض کننده ها با محلول های الکترولیت این تفاوت را داند که فقط یکی از دو یون، متحرک و قابل تعویض است. بعنوان مثال یک تعویض کننده کاتیونی سولفونیک دارای نقاط آنیونی غیر متحرکی است که شامل رادیکال های آنیونی می باشد که کاتیون های متحرکی مثل H+ یا Na+ می توانند به آن متصل باشند. این کاتیون های متحرک می توانند در یک واکنش تعویض یونی شرکت کنند و به همین صورت یک تعویض کنده آنیونی دارای نقاط کاتیونی غیر متحرکی است که آنیون های متحرکی مثل هیدروکسیل یا کلراید می توانند به آن متصل باشند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله پیاده سازی الگوریتم کلونی مورچگان به صورت موازی و تکامل مس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پیاده سازی الگوریتم کلونی مورچگان به صورت موازی و تکامل مسیریابی گره ها در شبکه تحت word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیاده سازی الگوریتم کلونی مورچگان به صورت موازی و تکامل مسیریابی گره ها در شبکه تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیاده سازی الگوریتم کلونی مورچگان به صورت موازی و تکامل مسیریابی گره ها در شبکه تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیاده سازی الگوریتم کلونی مورچگان به صورت موازی و تکامل مسیریابی گره ها در شبکه تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های مهندسی رایانه
تعداد صفحات: 16
نویسنده(ها):
پیروز نامی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد،گروه ارشد کامپیوتر
محسن فرزادی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد،گروه ارشد کامپیوتر
شایان سمیعیان – دانشگاه صنعتی سهند تبریز، گروه برق، تبریز، ایران

چکیده:
امروزه استفاده از فناوریGPU CUDAتوجه زیادی را به خود جلب کرده است به شکلی که با کمک این فناوری سرعت پردازش و کیفیت عملیاتی پردازش فرایند ها به صورت موازی بسیار بالاتر رفته است. همچنین الگوریتم های الهام گرفته از طبیعتمانند الگوریتم مورچگان نیز به عنوان راه حلی برای بهبود مسائلی مانند مسیر یابی مورد توجه قرار گرفته است چرا که این الگوریتم دارای قابلیت های زیادی از جملهتوابع مسیر یابی پویا، قابلیت اصلاح کردن راه حل های مختلف و بالا بردن سرعت همگرایی را دارا می باشد. ما در این مقاله به پیاده سازی الگروتیم مورچگان در محیطGPU CUDA برای بهبود مسیر یابی در یک شبکه پرداختیم و همچنین این الگوریتم مسیر یابی را در حالتCPUنیز مورد اجرا قرار دادیم که با توجه به نتایج این الگوریتم در محیطGPU CUDAراه حل را با کیفیت بالاتر و سرعت همگرایی بهتری نسبت به حالت سریالی نمایش می دهد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >