مقاله ویرایش سوم استاندارد ISO9000 پایه ای برای توسعه پایدار تحت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ویرایش سوم استاندارد ISO9000 پایه ای برای توسعه پایدار تحت word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویرایش سوم استاندارد ISO9000 پایه ای برای توسعه پایدار تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویرایش سوم استاندارد ISO9000 پایه ای برای توسعه پایدار تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویرایش سوم استاندارد ISO9000 پایه ای برای توسعه پایدار تحت word :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: چهارمین همایش کیفیت و بهره وری در صنعت برق

تعداد صفحات: 7

نویسنده(ها):

مهدی خادمی زنجانی – موسسه لویدز رجیستر

چکیده:

مروری بر تاریخ و بویژه تاریخچه صنعت نشان می دهد که گذشت زمان و پیشرفت بشریت همواره با توسعه همراه بوده است . اما سوال اینجاست که چه نوعی از توسعه، مطلوب و ماندگار بوده است؟ مدتی است که مفهومی تحت عنوان توسعه پایدار یا SUSTAINABLE DEVELOPMENT در مجامع بین المللی مطرح گردیده و رواج دهندگان این دیدگاه می کوشند تا توسعه را با ویژگی پایداری همراه و توأم ساخته و از آن، مفهوم جدیدی تحت عنوان ”توسعه پایدار“ بسازند. بدون شک با توجه به شرایط حاکم بر جوامع امروزی و تلاش گسترده و روزافزونی که در جهت دستیابی به موفقیت، در سازمان ها انجام می شود تحقق این مهم و دستیابی به توسعه پایدار، آرزوی هر فرد، گروه، سازمان یا ملتی است.توسعه پایدار یا SUSTAINABLE DEVELOPMENT مفهومی است که برای نخستین بار در سال 1987 میلادی توسط کمیسیون جهانی محیط زیست و توسعه ملل متحد و در قالب گزارشی تحت عنوان ”آینده مشترک ما “ مطرح شد . طبق تعریف ارائه شده توسط این کمیسیون، ”توسعهپایدار“ عبارتست از: نوعی توسعه که ضمن پاسخگویی به نیازهای فعلی، توانایی و قابلیت پاسخگو یی به نیازهای آتی را نیز حفظ نموده و آن را به مخاطره نیندازد. برای بسیاری از ما، توسعه به معنای ”پیشرفت“ یا ”تغییر و دگرگونی جهت بهتر شدن “ است . توسعه یک سازمان مستلزم ماکزیمم سازی کارایی آن بواسطه اختصاص بهینه منابع و استفاده صحیح از آنها در جهت پاسخگویی به نیازهاست . این موضوع امروزه به عنوان یکی از مسا یل مهم اقتصادی مطرح بوده و برای بسیاری از ما، توسعه پایدار یک مفهوم اقتصادی است که البته باید هم اینطور باشد. همچنین شایان ذکر است که کمیسیون مورد اشاره، مفهوم توسعه پایدار را در قالب عبارت زیر با اقتصاد جهانی پیوند زده است: توسعه پایدار عبارتست از یک فرآیند تغییر که طی آن، مسا یل مهمی نظیر نحوه بهره برداری و استفاده از منابع، چگونگی جهت دهی به سرمایه گذاری ها و نحوه اداره سرمایه ها، جهتگیری و گرایش به سمت توسعه تکنولوژیکی و مواردی از این دست به صورت ریشه ای و بنیادین دچار تغییر شده و بهبود می یابند تا از این طریق، قابلیت پذیرش اثرات فعالیت های انسانی در طبیعت و محیط زیست حفظ شده و سازمان قادر باشد نیاز های آتی را نیز به خوبی نیازهای فعلی و با همین کیفیت جوابگو باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله فرایند تربیت فرزندان دراندیشه دینی تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله فرایند تربیت فرزندان دراندیشه دینی تحت word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرایند تربیت فرزندان دراندیشه دینی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرایند تربیت فرزندان دراندیشه دینی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرایند تربیت فرزندان دراندیشه دینی تحت word :

سال های کودکی و نوجوانی:
دکتر در کاهک متولد شد. مادرش زنی روستایی و پدرش مردی اهل قلم و مذهبی بود. سال های کودکی را در کاهک گذراند. افراد خاصی در این دوران بر او تاثیر داشتند، از جمله: مادر، پدر، مادر بزرگ مادری و پدری و ملا زهرا (مکتب ‌دار ده کاهک).

دکتر در سال 1319 -در سن هفت سالگی- در دبستان ابن‌یمین در مشهد، ثبت نام کرد اما به دلیل اوضاع سیاسی و تبعید رضا‌خان و اشغال کشور توسط متفقین، استاد (پدر دکتر)، خانواده را بار دیگر به کاهک فرستاد. دکتر پس از برقراری صلح نسبی در مشهد به ابن‌یمین بر‌می‌گردد. در اواخر دوره دبستان و اوائل دوره دبیرستان رفت و آمد او و خانواده به ده به دلیل مشغولیت‌های استاد کم می‌شود. در این دوران تمام سرگرمی دکتر مطالعه و گذراندن اوقات خود در کتاب خانه پدر بود. دکتر در 16 سالگی سیکل اول دبیرستان (کلاس نهم نظام قدیم) را به پایان رساند و وارد دانش سرای مقدماتی شد. او قصد داشت تحصیلاتش را ادامه دهد.

در سال 31، اولین بازداشت او رخ داد و این اولین رویارویی او و نظام حکومتی بود. این بازداشت طولانی نبود ولی تاثیرات زیادی در زندگی آینده او گذاشت. در این زمان فصلی نو در زندگی او آغاز شد، فصلی که به تدریج از او روشنفکری مسئول و حساس نسبت به سرنوشت ملتش ساخت.

آغاز کار آموزی:
با گرفتن دیپلم از دانش سرای مقدماتی، دکتر در اداره‌ی فرهنگ استخدام شد. ضمن کار، در دبستان کاتب‌پور در کلاس های شبانه به تحصیل ادامه داد و دیپلم کامل ادبی گرفت. در همان ایام در کنکور حقوق نیز شرکت کرد. دکتر به تحصیل در رشته فیزیک هم ابراز علاقه می‌کرد، اما مخالفت پدر، او را از پرداختن بدان بازداشت. دکتر در این مدت به نوشتن چهار جلد کتاب دوره ابتدایی پرداخت. این کتاب‌ها در سال 35، توسط انتشارات و کتاب‌فروشی باستان مشهد منتشر و چند بار تجدید چاپ شد و تا چند سال در مقطع ابتدایی آن زمان تدریس ‌شد. در سال 34، با باز شدن دانشگاه علوم و ادبیات‌‌انسانی در مشهد، دکتر و چند نفر از دوستانشان ‌برای ثبت نام در این دانشگاه اقدام کردند. ولی به دلیل شاغل بودن و کمبود جا تقاضای آنان رد شد. دکتر و دوستانشان همچنان به شرکت در این کلاس‌ها به صورت آزاد ادامه دادند. تا در آخر با ثبت نام آنان موافقت شد و توانستند در امتحانات آخر ترم شرکت کنند. در این دوران دکتر به جز تدریس در دانشگاه طبع شعر نوی خود را می‌آزمود. هفته‌ ای یک بار نیز در رادیو برنامه ادبی داشت و گه‌گاه مقالاتی نیز در روزنامه خراسان چاپ می‌کرد. در این دوران فعالیت‌های او همچنان در نهضت مقاومت ادامه داشت ولی شکل ایدئولوژیک به خود نگرفته بود.

ازدواج :
در تاریخ 24 تیرماه سال 47 با پوران شریعت رضوی، یکی از همکلاسی‌هایش ازداوج کرد.
دکتر در این دوران روزها تدریس می‌کرد و شب ها را روی پایان‌نامه‌اش کار می‌کرد. زیرا می‌بایست سریع‌تر آن را به دانشکده تحویل می‌داد. موضوع تز او، ترجمه کتاب «در نقد و ادب» نوشته مندور (نویسنده مصری) بود. به هر حال دکتر سر موقع رساله‌اش را تحویل داد و در موعد مقرر از آن دفاع کرد و مورد تایید اساتید دانشکده قرار گرفت. بعد از مدتی به او اطلاع داده شد بورس دولتی شامل حال او شده است. پس به دلیل شناخت نسبی با زبان فرانسه و توصیه اساتید به فرانسه برای ادامه تحصیل مهاجرت کرد.
دوران اروپا :

عطش دکتر به دانستن و ضرورت‌های تردید ناپذیری که وی برای هر‌ یک از شاخه‌های علوم انسانی قائل بود، وی را در انتخاب رشته مردد می‌کرد. ورود به فرانسه نه تنها این عطش را کم نکرد، بلکه بر آن افزود. ولی قبل از هر کاری باید جایی برای سکونت می‌یافت و زبان را به طور کامل می‌آموخت. به این ترتیب بعد از جست و جوی بسیار توانست اتاقی اجاره کند و در موسسه آموزش زبان فرانسه به خارجیان (آلیس) ثبت نام کند. پس روزها در آلیس زبان می‌خواند و شب‌ها در اتاقش مطالعه می کرد و از دیدار با فارسی‌زبانان نیز خودداری می نمود. با این وجود تحصیل او در آلیس دیری نپایید. زیرا وی نمی‌توانست خود را در چارچوب خاصی مقید کند، پس با یک کتاب فرانسه و یک دیکشنری فرانسه به فارسی به کنج اتاقش پناه می‌برد. وی کتاب «نیایش» نوشته الکسیس کارل را ترجمه می‌کرد.

فرانسه در آن سال‌ها کشور پرآشوبی بود. بحران الجزائر از سال‌ها قبل آغاز شده بود. دولت خواهان تسلط بر الجزائر بود و روشنفکران خواهان پایان بخشیدن به آن. این بحران به دیگر کشور‌ها نیز نفوذ کرده بود.

تحصیلات و اساتید :
دکتر در آغاز تحصیلات، یعنی سال 38، در دانشگاه سربن، بخش ادبیات و علوم انسانی ثبت نام کرد. وی به پیشنهاد دوستان و علاقه شخصی به قصد تحصیل در رشته جامعه شناسی به فرانسه رفت. ولی در آنجا متوجه شد که فقط در ادامه رشته قبلی‌اش می‌تواند دکتراییش بگیرد. پس بعد از مشورت با اساتید، موضوع رساله‌اش را کتاب‌ «تاریخ فضائل بلخ»، اثری مذهبی، نوشته صفی‌الدین قرار داد.

بعد از این ساعت‌ها روی رساله‌اش کار می‌کرد. دامنه مطالعاتش بسیار گسترده بود. در واقع مطالعاتش گسترده‌تر از سطح دکترایش بود. ولی کارهای تحقیقاتی رساله‌اش کار جنبی برایش محسوب می شد. درس‌ها و تحقیقات اصلی دکتر، بیشتر در دو مرکز علمی انجام می شد. یکی در کلژدوفرانس در زمینه جامعه ‌شناسی و دیگر در مرکز تتبعات عالی در زمینه جامعه شناسی مذهبی.

دکتر در اروپا، به جمع جوانان نهضت آزادی پیوست و در فعالیت‌های سازمان‌های دانشجویی ایران در اروپا شرکت می‌کرد. در سال‌های 40-41 در کنگره‌ها حضور فعال داشت. دکتر در این دوران در روزنامه‌های ایران آزاد، اندیشه جبهه در امریکا و نامهء پارسی حضور فعال داشت. ولی به ‌تدریج با پیشه گرفتن سیاست صبر و انتظار از سوی رهبران جبهه، انتقادات دکتر از آنها شدت یافت و از آنان قطع امید کرد و از روزنامه استعفا داد. در سال 41، دکتر با خواندن کتاب «دوزخیان روی زمین»، نوشته فرانس فانون با اندیشه های این‌نویسنده انقلابی آشنا شد و در چند سخنرانی برای دانشجویان از مقدمه آن که به قلم ژان‌پل ‌سارتر بود، استفاده کرد.

دکتر در سال (1963) از رساله خود در دانشگاه دفاع کرد و با درجه دکترای تاریخ فارق‌التحصیل شد. از این به بعد با دانشجویان در چای خانه‌ دیدار می‌کرد و با آنان در مورد مسائل بحث و گفتگو می‌کرد. معمولا جلسات سیاسی هم در این محل‌ها برگزار می‌شد. سال 43 بعد از اتمام تحصیلات و قطع شدن منبع مالی از سوی دولت، دکتر علی‌رغم خواسته درونی و پیشنهادات دوستان از راه زمینی به ایران برگشت. وی با دانستن اوضاع سیاسی – فرهنگی ایران بعد از سال 40 که به کسی چون او – با آن سابقه سیاسی – امکان تدریس در دانشگاه‌ها را نخواهند داد و نیز علی‌رغم اصرار دوستان هم فکرش مبنی بر تمدید اقامت در فرانسه یا آمریکا، برای تداوم جریان مبارزه در خارج از کشور، تصمیم گرفت که به ایران بازگردد. این بازگشت برای او، عمدتاً جهت کسب شناخت عینی از متن و اعماق جامعهء ایران و توده‌های مردم بود، همچنین استخراج و تصفیه منابع فرهنگی، جهت تجدید ساختمان مذهب.
از بازگشت تا دانشگاه :

دکترسال 43 به ایران برگشت و در مرز دستگیر شد. حکم دستگیری از سوی ساواک بود و متعلق به 2 سال پیش، ولی چون دکتر سال 41 از ایران از طریق مرز‌های هوایی خارج و به فرانسه رفته بود، حکم معلق مانده بود. پس اینک لازم‌الاجرا بود. پس بعد از بازداشت به زندان غزل‌قلعه در تهران منتقل شد. اوائل شهریور همان سال بعد از آزادی به مشهد برگشت. بعد از مدتی با درجه چهار آموزگاری دوباره به اداره فرهنگ بازگشت. تقاضایی هم برای دانشگاه تهران فرستاد. تا مدت ها تدریس کرد، تا بالاخره در سال 44، بار دیگر، از طریق یک آگهی برای استادیاری رشته تاریخ در تهران درخواست داد. در سر راه تدریس او مشکلات و کارشکنی‌های بسیاری بود. ولی در آخر به دلیل نیاز مبرم دانشگاه به استاد تاریخ، استادیاری او مورد قبول واقع شد و او در دانشگاه مشهد شروع به کار کرد. سال‌های 45-48 سال‌های نسبتاً آرامی برای خانواده‌ی او بود. دکتر بود و کلاس‌های درسش و خانواده. تدریس در دانشکده‌ی ادبیات مشهد، نویسندگی و بقیه اوقات بودن با خانواده‌اش تمام کارهای او محسوب می‌شد.

دوران تدریس :
ازسال 45، دکتر به عنوان استادیار رشته تاریخ، در دانشکده مشهد، استخدام می‌شود. موضوعات اساسی تدریسش تاریخ ایران، تاریخ و تمدن اسلامی و تاریخ تمدن‌های غیر اسلامی بود. از همان آغاز، روش تدریسش، برخوردش با مقررات متداول دانشکده و رفتارش با دانشجویان، او را از دیگران متمایز می‌کرد. بر خلاف رسم عموم اساتید از گفتن جزوه ثابت و از پیش تنظیم شده پرهیز می‌کرد. دکتر، مطالب درسی خود را که قبلاً در ذهنش آماده کرده بود، بیان می‌کرد و شاگردانش سخنان او را ضبط می‌کردند. این نوارها به وسیله دانشجویان پیاده می‌شد و پس از تصحیح، به عنوان جزوه پخش می‌شد. از جمله، کتاب اسلام‌شناسی‌ مشهد و کتاب تاریخ‌تمدن از همین جزوات هستند.

اغلب کلاس های او با بحث و گفتگو شروع می‌شد. پیش می‌آمد دانشجویان بعد از شنیدن پاسخ‌های او بی‌اختیار دست می‌زدند. با دانشجویان بسیار مانوس، صمیمی و دوست بود. اگر وقتی پیدا می‌کرد با آنها در تریا چای می‌خورد و بحث می‌کرد. این بحث‌ها بیشتر بین دکتر و مخالفین‌ اندیشه‌های او در می‌گرفت. کلاس‌های او مملو از جمعیت بود. دانشجویان دیگر رشته‌ها درس خود را تعطیل می‌کردند و به کلاس او می‌آمدند. جمعیت کلاس آن قدر زیاد بود که صندلی‌ها کافی نبود و دانشجویان روی زمین و طاقچه‌های کلاس، می‌نشستند. در گردش‌های علمی و تفریحی دانشجویان شرکت می‌کرد. او با شوخی‌هایشان، مشکلات روحیشان و عشق‌های پنهان میان دانشجویان آشنا بود. سال 47، کتاب «کویر» را چاپ کرد. حساسیت، دقت و عشقی که برای چاپ این کتاب به خرج داد، برای او، که در امور دیگر بی‌توجه و بی‌نظم بود، نشانگر اهمیت این کتاب برای او بود. (کویر نوشته‌های تنهایی اوست).

در فاصله سال های تدریسش، سخنرانی‌هایی در دانشگاهای دیگر ایراد می‌کرد، از قبیل دانشگاه آریا‌مهر (صنعتی‌شریف)، دانش سرای عالی سپاه، پلی‌تکنیک‌تهران و دانشکده نفت آبادان. مجموعه این فعالیت‌ها سبب شد که مسئولین دانشگاه درصدد برآیند تا ارتباط او را با دانشجویان قطع کنند و به کلاس‌های وی که در واقع به جلسات سیاسی-فرهنگی، بیشتر شباهت داشت، خاتمه دهند. پس دکتر، با موافقت مسئولین دانشگاه، به بخش تحقیقات وزارت علوم در تهران، منتقل شد. به دلائل اداری دکتر به عنوان مامور به تهران اعزام شد و موضوعی برای تحقیق به او داده شد، تا روی آن کار کند. به هر حال عمر کوتاه تدریس دانشگاهی دکتر، به این شکل به پایان می‌رسد.

حسینیه ارشاد :
این دوره از زندگی دکتر، بدون هیچ گفتگویی پربارترین و درعین حال پر دغدغه‌ترین دوران حیات اوست. او در این دوران، با سخنرانی‌ها و تدریس در دانشگاه، تحولی عظیم در جامعه به وجود آورد. این دوره از زندگی دکتر به دوران حسینیه ارشاد معروف است. حسینیه ارشاد در سال 46، توسط عده‌‌ای از شخصیت‌های ملی و مذهبی، بنیان گذاشته شده بود. هدف ارشاد طبق اساسنامه‌ی آن عبارت بود از تحقیق، تبلیغ و تعلیم مبانی اسلام.

از بدو تاسیس حسینیه ارشاد در تهران، از شخصیت‌هایی چون آیت‌لله مطهری دعوت می‌شد تا با آنان همکاری کنند. بعد از مدتی از طریق استاد شریعتی (پدر دکتر) که با ارشاد همکاری داشت، از دکتر دعوت شد تا با آنان همکاری داشته باشد. در سال‌های اول همکاری دکتر با ارشاد، به علت اشتغال در دانشکده ادبیات مشهد، ایراد سخنرانی‌های او مشروط به اجازه دانشکده بود، برای همین بیشتر سخنرانی‌ها در شب‌جمعه انجام می‌شد، تا دکتر بتواند روز شنبه سر کلاس درس حاضر باشد. پس از چندی همفکر نبودن دکتر و بعضی از مبلغین، باعث بروز اختلافات جدی میان مبلغین و مسئولین ارشاد شد. در اوائل سال 48، این اختلافات علنی شد و از هیئت امنا خواسته شد که دکتر دیگر در ارشاد سخنرانی نکند. اما بعد از تشکیل جلسات و و نشست‌هایی، دکتر باز هم در حسینیه سخنرانی کرد. هدف دکتر از همکاری با ارشاد، تلاش برای پیش برد اهداف اسلامی بود. سخنرانی‌های او، خود گواهی آشکار بر این نکته است. در سخنرانی‌ها، مدیریت سیاسی کشور به شیوه‌ای سمبلیک مورد تردید قرار می‌گرفت. در اواخر سال 48، حسینیه ارشاد، کاروان حجی به مکه اعزام می‌کند تا در پوشش اعزام این کاروان به مکه، با دانشجویان مبارز مقیم در اروپا، ارتباط برقرار کنند.

دکتر با وجود ممنوع‌الخروج بودن، با تلاش‌های بسیار، با کاروان همراه می شود. تا سال 50دکتر همراه با کاروان حسینیه، سه سفر به مکه رفت که نتیجه آن مجموعه سخنرانی‌های میعاد با ابراهیم و مجموعه سخنرانی‌ها تحت عنوان حج در مکه بود، که بعدها به عنوان کتابی مستقل منتشر شد. پس از بازگشت از آخرین سفر در راه برگشت به مصر رفت، که این سفر ره‌آورد زیادی داشت، از جمله کتاب آری این چنین بود برادر.

در سال‌های 49-50، دکتر بسیار پر کار بود. او می‌کوشید، ارشاد را از یک موسسه مذهبی به یک دانشگاه تبدیل کند. از سال 50، شب و روزش را وقف این کار می‌کند، در حالی که در این ایام در وزارت علوم هم مشغول بود. به مرور زمان، حضور دکتر در ارشاد، باعث رفتن برخی از اعضا شد، که باعث به وجود آمدن جوی یک‌دست‌تر و هم‌فکر‌تر شد. با رفتن این افراد، پیشنهاد‌های جدید دکتر، قابل اجرا شد. دانشجویان دختر و پسر، مذهبی و غیر مذهبی و از هر تیپی در کلاس‌های دکتر شرکت می‌کردند. در ارشاد، کمیته‌یی مسئول ساماندهی جلسات و سخنرانی‌ها شد. به دکتر امکان داده شد که به کمیته‌های نقاشی و تحقیقات نیز بپردازد.

انتقادات پیرامون مقالات دکتر و استفاده از متون اهل تسنن در تدوین تاریخ ‌اسلام و همچنین حضور زنان در جلسات، گذاشتن جلسات درسی برای دانشجویان دختر و مبلمان سالن و از این قبیل مسائل بود. این انتقادات از سویی و تهدیدهای ساواک از سوی دیگر هر روز او را بی‌حوصله تر می‌کرد و رنجش می‌داد. دیگر حوصله معاشرت با کسی را نداشت. در این زمان به غیر از درگیری‌های فکری، درگیری‌های شغلی هم داشت. عملاً حکم تدریس او در دانشکده لغو شده بود و او کارمند وزارت علوم محسوب می‌شد. وزارت علوم هم، یک کار مشخص تحقیقاتی به او داده بود تا در خانه انجام دهد. از اواخر سال50 تا51، کار ارشاد سرعت غریبی پیدا کرده بود. دکتر در این دوران به فعال شدن بخش‌های هنری حساسیت خاصی نشان می‌داد. دانشجویان هنر دوست را تشویق می‌کرد تا نمایشنامه ابوذر را که در دانشکده مشهد اجرا شده بود، بار دیگر اجرا کنند. بالاخره نمایش ابوذر در سال 51، درست یکی دوماه قبل از تعطیلی حسینیه، در زیر زمین ارشاد برگزار شد. این نمایش باعث ترس ساواک شد، تا حدی که در زمان اجرای نمایش بعد به نام «سربداران» در ارشاد، حسینیه برای همیشه بسته و تعطیل شد، درست در تاریخ 19/8/51.

آخرین زندان :
از آبان ماه 51 تا تیر ماه 52، دکتر به زندگی مخفی روی آورد. ساواک به دنبال او بود. از تعطیلی به بعد، متن سخنرانی‌های دکتر با اسم مستعار به چاپ می‌رسید. در تیر ماه 52، دکتر در نیمه شب به خانه‌اش مراجعه کرد. بعد از جمع‌آوری لوازم شخصیش و وداع با خانواده و چهار فرزندش دو روز بعد به شهربانی مراجعه کرد و خودش را معرفی کرد. بعد از آن روز به مدت 18 ماه به انفرادی رفت. شکنجه‌های او بیشتر روانی بود تا جسمی. در اوائل ملاقات در اتاقی خصوصی انجام می‌شد و بیشتر مواقع فردی ناظر بر این ملاقات ها بود. دکتر اجازه استفاده از سیگار را داشت ولی کتاب نه!! بعد از مدتی هم حکم بازنشستگی از وزارت فرهنگ به دستش رسید.

در تمام مدت ساواک سعی می‌کرد دکتر را جلوی دوربین بیاورد و با او مصاحبه کند. ولی موفق نشد. دکتر در این مدت بسیار صبور بود و از صلابت و سلامت جسم نیز بر‌خوردار. او با نیروی ایمان بالایی که داشت، توانست روزهای سخت را در آن سلول تنگ و تاریک تحمل کند. در این مدت خیلی از چهره های جهانی خواستار آزادی دکتر از زندان شدند. به هر حال دکتر بعد از 18 ماه انفرادی در شب عید سال54، به خانه برگشت و عید را در کنار خانواده جشن گرفت. بعد از آزادی یک سره تحت کنترل و نظارت ساواک بود. در واقع در پایان سال 53، که آزادی دکتر در آن رخ داد، پایان مهم ترین فصل زندگی اجتماعی-سیاسی وی و آغاز فصلی نو در زندگی او بود. در تهران دکتر مکرر به سازمان امنیت احضار می‌شد، یا به در منزل اومی‌رفتند و با به هم زدن آرامش زندگیش قصد گرفتن همکاری از او را داشتند. با این همه، او به کار فکری خود ادامه می‌داد. به طور کلی، مطالبی برای نشریات دانشجویی خارج از کشور می‌نوشت. در همان دوران بود که کتاب‌هایی برای کودکان نظیر کدو ‌تنبل، نوشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نقش گردشگری کشاورزی در توسعه جوامع محلی روستایی مطالعه مور

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش گردشگری کشاورزی در توسعه جوامع محلی روستایی مطالعه موردی:معرفی کشت نیشکر و تولید شکر سیاه در شهرستان صومعه سرا تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش گردشگری کشاورزی در توسعه جوامع محلی روستایی مطالعه موردی:معرفی کشت نیشکر و تولید شکر سیاه در شهرستان صومعه سرا تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش گردشگری کشاورزی در توسعه جوامع محلی روستایی مطالعه موردی:معرفی کشت نیشکر و تولید شکر سیاه در شهرستان صومعه سرا تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش گردشگری کشاورزی در توسعه جوامع محلی روستایی مطالعه موردی:معرفی کشت نیشکر و تولید شکر سیاه در شهرستان صومعه سرا تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار
تعداد صفحات: 14
نویسنده(ها):
مینا رضایی – کارشناس ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی توریسم
فرزاد رشیدی – کارشناس ارشد رشته مدیریت و بازاریابی

چکیده:
گردشگری کشاورزی بعنوان یکی از شاخه های نوین گردشگری که ارتباط عمیقی با محیط روستایی دارد به بهره گیری از فعالیتهای کشاورزی در راستای گذران اوقات فراغت گردشگران تاکید دارد امروزه نواحی روستایی از نظر اقتصادی با چالش هایی مواجه بوده و درآمد چندانی را از طریق مشاغل موجود در روستاها کسب نمی کنند، بر همین اساس فعالیتهای گردشگری می تواند خلأ اقتصادی روستاییان را با ایجاد مشاغل متنوع پر کند. هدف این پژوهش بررسی قابلیت های گردشگری کشاورزی در نواحی روستایی شهرستان صومعه سرا می باشد. روش تحقیق در این پژوهش، از نوع توصیفی-تحلیلی مبتنی بر مشاهدات میدانی و مطالعات کتابخانه ای است.منطقه مورد مطالعه شهرستان صومعه سرا،روستاهای قاضده و کلسر، میانده ; می باشد.قسمت اعظم زمین های این روستاها زیر کشت نیشکر می باشد که در فصل پاییز برداشت شده و مردم منطقه بصورت کاملا ارگانیک به تولید شکر سیاه مشغول هستند.که این امر اگر شناسایی و معرفی شود بستر مناسبی برای توریسم کشاورزی و توسعه حامعه محلی فراهم می کندبا توجه به این امر که فروش کلیه محصولات کشاورزی و صنایع دستی و کرایه خانه ها یبرای اقامت توریست همراه است و ایجاد درامد برای روستاییان می نماید

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله استراتژی مکانیابی پارکدرسوار در شبکه خطوط مترو تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استراتژی مکانیابی پارکدرسوار در شبکه خطوط مترو تحت word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استراتژی مکانیابی پارکدرسوار در شبکه خطوط مترو تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استراتژی مکانیابی پارکدرسوار در شبکه خطوط مترو تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استراتژی مکانیابی پارکدرسوار در شبکه خطوط مترو تحت word :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: یازدهمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران

تعداد صفحات: 15

نویسنده(ها):

محمد پور میدانی – کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه علم وصنعت ایران ، اصفهان
احمد فرخنده – کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل و مدیر عامل شرکت ره آورد طرح و اندی

چکیده:

یکی از خدماتی که د راستای جذب استفاده کنندگان از خودروهای سواری ارایه میشود، خدمات پارک- سوار میباشد. با ایجاد چنین فضاهایی، فرد مسافر با پارک نمودن وسیله نقلیه سواری خود، وارد سیستم حمل و نقل عمومی میگردد. عمده کارایی ایجاد چنین خدماتی در شبکه خطوط مترو در کلانشهرها میباشد که میتواند جذابیت زیادی را برای استفاده کنندگان ایجاد نماید. اما نحوه جانمایی پارک- سوار در مسیر خطوط مترو از جوانب متعددی حایز اهمیت است که در دو دسته کلی میتوان به موارد تاثیر گذار در نحوه دسترسی کاربران از مبدا به پارک- سوار که در دسترسی مناسب به خطوط مترو قرار داشته باشد و نحوه دسترسی از مترو به مقصد اشاره نمود. در این مقاله با داشتن چنین رویکردی، به بررسی عوامل تاثیر گذار پرداخته شده و با شناسایی آنها و میزان تاثیر گذاری هر یک، تجزیه و تحلیل هر یک از این پارامترها صورت پذیرفته است. در نهایت جهت کیفیتر شدن مسئله، شبکه خطوط مترو در شهر تهران به عنوان مورد مطالعاتی انتخاب و ضمن تحلیل و بررسی، اولویت ایستگاههای موجود جهت احداث پارک- سوار مشخصشده است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله توسعه بازار سهام و رشد اقتصادی در ایران تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله توسعه بازار سهام و رشد اقتصادی در ایران تحت word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه بازار سهام و رشد اقتصادی در ایران تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه بازار سهام و رشد اقتصادی در ایران تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه بازار سهام و رشد اقتصادی در ایران تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پویایی مدیریت، توسعه ی اقتصادی و مدیریت مالی
تعداد صفحات: 13
نویسنده(ها):
علی فلاحتی – دانشیار گروه اقتصاد دانشگاه رازی، دانشکده علوم اجتماعی، کرمانشاه
شهرام فتاحی – استادیار گروه اقتصاد دانشگاه رازی، دانشکده علوم اجتماعی، کرمانشاه
مهری سلمان فرد – کارشناسی ارشد دانشگاه رازی، دانشکده علوم اجتماعی، کرمانشاه

چکیده:
رشد اقتصادی و بازار سهام دو عنصر مهم در یک اقتصاد به شمار میآیند، بنابراین، شناخت نوع رابطه بین رشد اقتصادی و توسعه بازار سهام یک هدف ضروری است. این مقاله به بررسی رابطهی علی گرنجری بین شاخصهای توسعه بازار سهام و رشداقتصادی در ایران با استفاده از روش تودا-یاماموتو و داده های فصلی طی سالهای 1377 تا 1392 پرداخته است. نتایج به دست آمده نشان میدهند که رابطهی علی یک طرفهای از سوی رشد اقتصادی به طرف شاخص اندازه بازار سهام وجود دارد و هیچ رابطهی علی بین رشد اقتصادی شاخصهای نقدشوندگی بازار سهام وجود ندارد. این نتایج حاکی از سهم بسیار ناچیزتوسعه بازار سهام در رشد اقتصادی ایران می باشد. بنابراین سیاستگذاران اقتصادی در امر سیاستگذاری باید به این مطلب توجه بیشتری داشته باشند، که بازار سهام بایستی با کل سیستم اقتصادی ادغام گردد. در واقع باید تلاش بیشتری برای بالا بردن کارآیی بازار سهام صورت بگیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   216   217   218   219   220   >>   >