مقاله بررسی اثرات زیست محیطی جیوه و ارسنیک ناشی از پس ماندهای حف
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/29:: 4:28 صبح

مقاله بررسی اثرات زیست محیطی جیوه و ارسنیک ناشی از پس ماندهای حفاری چاههای نفت (شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب) تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات زیست محیطی جیوه و ارسنیک ناشی از پس ماندهای حفاری چاههای نفت (شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات زیست محیطی جیوه و ارسنیک ناشی از پس ماندهای حفاری چاههای نفت (شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب) تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات زیست محیطی جیوه و ارسنیک ناشی از پس ماندهای حفاری چاههای نفت (شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب) تحت word :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی ایمنی و مدیریت HSE
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
منصور انبیاء –
احمد عطایی –
محسن صفاریان –
وحید گرشاسبی –
چکیده:
در صنعت نفت، دو عملیات حفاری و تولید نفت بصورت بالقوه می تواند بر محیط زیست اثر گذار باشند. این دو مرحله، تولیدکننده مقادیر قابل توجهی از پس ماندها بوده، که اهمیت توجه به محیط زیست، یافتناین آلودگی ها و نحوه تولید آنها را الزامی می سازد. با کشف این نکات می توان فرآیندهای اصلاح شده ای را در جهت کاهش و یا حتی حذف اثرات مخرب زیست محیطی توسعه داد و همگانی کرد. در این تحقیق به اثرات مخرب زیست محیطی ناشی از پس ماندهای حفاری پرداخته شده که بدین منظور نمونه هایی از پس ماندهای حفاری لایه های آغاجاری، میشان و گچساران موردآنالیز قرار گرفته است. پس از انجام آزمایشات مشاهده گردید مطابق استاندارد سازمان محیط زیست تنها آلاینده های جیوهو آرسنیک بیش از حد مجاز بوده که این مقادیر در لایه های آغاجاری، میشان و گچساران به ترتیب برای جیوه 0056ppm , 0.064ppm , 0.12ppm و برای ارسنیک 042ppm , 0.23ppm , 0.546ppm می باشد.

کلمات کلیدی :