سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی و طرح یک روش خودرمزگذاربرای امنیت اطلاعات درتلفن همر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی و طرح یک روش خودرمزگذاربرای امنیت اطلاعات درتلفن همراه تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و طرح یک روش خودرمزگذاربرای امنیت اطلاعات درتلفن همراه تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و طرح یک روش خودرمزگذاربرای امنیت اطلاعات درتلفن همراه تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و طرح یک روش خودرمزگذاربرای امنیت اطلاعات درتلفن همراه تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنگره ملی مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
سیداحسان یثربی نائینی – عضو هیئت علمی مجتمع اموزش عالی تربت حیدریه
محمد سرابی – دانشجوی کارشناسی
علی اکبر ایزدی رودمعجنی – دانشجوی کارشناسی

چکیده:
فراگیر شدن استفاده ازموبایل و شبکه های بی سیم باعث تغییر سبک زندگی انسان ها شده است به همراه راحتی و تسهیلات بالایی که این دستگاه ها درزندگی فراهم اورده اند مباحث جدیدی مانند حساسیت درپشتیبانی و حمل داده های مهم درآن به وجود آمده است این مقاله پس ازبررسی خطرات امنیتی موجود درتلفن های همراه انواع روشهای رمزگذاری داده ها برای امنیت بیشتر د رارسال داده ها را مورد بررسی قرار میدهد وکارهای انجام شده درزمینه رمزگذاری داده ها را با نام طرح خود رمزگذاری بیان می کند و راه حل های پیشنهادی را ارایه میدهد طرح خود رمزگذاری استخراج بیت های تصادفی ازرشته بیت های باینری داده ها و تولید یک کلیدرشته می باشد طول این کلید رشته وابسته به نیازهای امنیتی کاربران می باشد رشته بیت ها و متن های رمزگذاری شده روی دستگاه های موبیل و کلیدرشته بصورت جداگانه ذخیره میشوند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی اثر بازدارندگی بازدارنده های شلاته کننده بر روی فولا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر بازدارندگی بازدارنده های شلاته کننده بر روی فولاد در محیطهای اسیدی تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بازدارندگی بازدارنده های شلاته کننده بر روی فولاد در محیطهای اسیدی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بازدارندگی بازدارنده های شلاته کننده بر روی فولاد در محیطهای اسیدی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بازدارندگی بازدارنده های شلاته کننده بر روی فولاد در محیطهای اسیدی تحت word :

سال انتشار: 1380

محل انتشار: هفتمین کنگره ملی خوردگی ایران

تعداد صفحات: 14

نویسنده(ها):

میرقاسم حسینی – دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده شیمی
محمدرضا ارشدی – دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده شیمی
محمد قربانی – دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده علم مواد

چکیده:

شلاته کننده ها ترکیبات مهمی دردرمان آب تغذیه بویلرها و همچنین در فرایندهای تمیزکاری شیمیایی می باشند. در این فرایند ها بیشتر از شلاته کننده هایی که با یونهای فلزی (نظیر Mg2+ , Ca2+و غیره) کمپلکسهای محلول ایجاد میکنند استفاده میشود. در حالیکه به بعضی از شلاته کننده ها که ایجاد رسوبغیر قابل محلول بر روی فلز می نمایند و می توان از آنها به عنوان بازدارنده خوردگی استفاده نمود، توجهی نشده است.
در این تحقیق بازدارنده های 1 و 10 – فنانترولین (PHEN)و 3و5 – بیس (2 پیریدیل) 4- آمینو – 1و2و4 تری آزول (NBTA) مورد توجه قرار گرفته است.ابتدا بازدارنده NBTA سنتز و شناسایی شده و سپس اثر بازدارندگی هر دو بازدارنده بر روی فولاد در محیطهای اسیدی (HCl , H2SO4) با استفاده از تکنیکهای الکتروشیمیایی خوردگی نظیر روش الکتروشیمیایی بیناب نگاری امپدانس و پلاریزاسیون پتانسیودینامیک مطالعه گردیده است. نتایج مطالعات الکتروشیمیایی نشان داد که این ترکیبات بازدارنده های مناسبی برای فولاد در محیطهای اسیدی می باشند. این امر ناشی از تشکیل رسوبات غیر قابل حل بر روی سطح فلز می باشد.همچنین نتایج نشانداد که جذب این ترکیبات از نوع جذب ایزوترم لانگمیر است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق روبیدیم ( Rubidium ) تحت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق روبیدیم ( Rubidium ) تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق روبیدیم ( Rubidium ) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق روبیدیم ( Rubidium ) تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق روبیدیم ( Rubidium ) تحت word :

روبیدیم فلزی نرم به رنگ سفید- نقره ای و جزء فلزات قلیایی است .این فلز بسیار واکنش پذیر است و به همین دلیل به صورت غیر ترکیبی در طبیعت یافت نمی شود.این عنصر درسال1861 توسط R. Bunsen, G. Kirchoff دانشمندان آلمانی کشف گردید .
به صورت گسترده ای در لپیدولیت، کارنالیت، پلوسیت وتعدادی از سنگهای معدنی کمیاب و همچنین همراه لیتیم در آب دریا ، شورابه ها و آب چشمه های طبیعی موجود است . روبیدیم در پوسته زمین فراوان تر از کروم ، مس ، نیکل یا روی است و حدود دو برابر فراوان تر از لیتیم در آب دریا است.این فلز از طریق الکترولیز یا کاهش شیمیایی کلرید مذاب آن بدست می آید. روبیدیم- 87 ایزوتوپ رادیو اکتیو این فلزاست.15 ایزوتوپ دیگر برای این عنصر شناخته شده است.
واژه rubidus به معنای قرمز پر رنگ است. روبیدیم در سال 1861 توسط Bunsen و Kirchoff در کانی لپیدولیت در هنگام استفاده از اسپکتروسکوپ کشف شد.
در ابتدا تصور میشد که عنصر روبیدیم از فراوانی کمی در طبیعت برخوردار است اما در حال حاضر تحقیات نشان میدهد که مقدار عنصر روبیدیم زیاد است. از لحاظ فراوانی در پوسته زمین، روبیدیم شانزدهمین عنصر محسوب میشود. روبیدیم در پولوسیت، لوسیت و زینوالدیت وجود دارد. این کانی ها حدود 1 درصد اکسید روبیدیم دارند. درصد روبیدیم در کانی لپیدولیت 1.5 درصد میباشد و استخراج روبیدیم از این کانی مصرف تجاری دارد. کانی های پتاسیم دار، مانند نمونه هایی که در دریاچه Searles کالیفرنیا یافت میشود، و کلرید پتاسیم از شورابهای میشیگان جز منابع تامین کننده این عنصر شیمیایی در آمریکا میباشند. همچنین عنصر روبیدیم همراه سزیم در نهشته های Bernic Lake مانیتوبا وجود دارد.
در دمای اتاق، روبیدیم به صورت مایع درمی آید. روبیدیم عنصر فلزی سفید – نقره ای و نرم میباشد که جز گروه آلکالی ها میباشد و دومین عنصری است که دارای خاصیت الکتروپزتیو و آلکالی است. روبیدیم در هوا میسوزد و با آب به شدت واکنش میدهد. با واکنشی که روبیدیم در آب انجام میدهد، هیدروژن ازاد میشود. همانند سایر فلزات گروه آلکالی، همراه عنصر جیوه، تشکیل آمالگام میدهد و همراه با طلا، سزیم، سدیم و پتاسیم آلیاژ تشکیل میدهد. رنگ روبیدیم بنفش مایل به زرد است. فلز روبیدیم از احیا کلرید روبیدیم با کلسیم و با استفاده از روشهای دیگری بدست می آید. روبیدیم باید در نفت یا در خلا یا در محیط خنثی نگهداری شود.
بیست و چهار ایزوتوپ روبیدیم شناخته شده است. به طور طبیعی روبیدیم از دو ایزوتوپ تشکیل شده است 85Rb و .87Rb روبیدیم 87 دارای 27.85 درصد روبیدیم طبیعی است و با نیمه عمر 4.9 x 1010 اشعه بتا متصاعد میکند. روبیدیم عنصر رادیواکتیو است و برای ظهور فیلمهای عکاسی حدود 30 تا 60 روز مورد استفاده قرار میگیرد. روبیدیم 4 اکسید تشکیل میدهد. این اکسیدها عبارت هستند از: Rb2O، Rb2O2، Rb2O3 و Rb2O4.
از آنجاییکه روبیدیم به راحتی یونیزه میشود، در ماشینهای یونی فضاپیماها مورد استفاده قرار میگیرد. سزیم در مقایسه با روبیدیم برای استفاده در فضاپیماها از کارآیی بیشتری برخوردار است. همچنین، روبیدیم به عنوان سیال در توربینهای بخار و ژنراتورهای ترموالکتریک که از اصول مگنتوهیدرودینامیک تبعیت میکنند، به کار برده میشود. در این ماشینها، یونهای روبیدیم با استفاده از گرمای دما بالا و عبور از میدان مغناطیسی تشکیل میشوند. یونهای روبیدیم توانایی هدایت الکتریسیته را مانند ژنراتور دارند و در نتیجه جریان الکتریکی از آنها تولید میشود. در لوله های خلا از روبیدیم به عنوان گاززدا استفاده میشود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نقش دهیاران و مشارکت مردمی در حفظ فضای سبز و توسعه گردشگری

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش دهیاران و مشارکت مردمی در حفظ فضای سبز و توسعه گردشگری روستاو بررسی وضعیت عوامل بازدارنده درعدم توسعه گردشگری در بخش تیمورآباد شهرستان هامون تحت word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش دهیاران و مشارکت مردمی در حفظ فضای سبز و توسعه گردشگری روستاو بررسی وضعیت عوامل بازدارنده درعدم توسعه گردشگری در بخش تیمورآباد شهرستان هامون تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش دهیاران و مشارکت مردمی در حفظ فضای سبز و توسعه گردشگری روستاو بررسی وضعیت عوامل بازدارنده درعدم توسعه گردشگری در بخش تیمورآباد شهرستان هامون تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش دهیاران و مشارکت مردمی در حفظ فضای سبز و توسعه گردشگری روستاو بررسی وضعیت عوامل بازدارنده درعدم توسعه گردشگری در بخش تیمورآباد شهرستان هامون تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی توریسم و گردشگری سبز
تعداد صفحات: 17
نویسنده(ها):
محمود فال سلیمان – استاد یار جغرافیای طبیعی دانشگاه پیام نور بیرجند
زهرا پهلوانی نیا – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور بیرجند
عباس روشناس – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور بیرجند

چکیده:
گردشگری یکی از فعالیت های مهمی است که از اهمیت خاصی در توسعه شهرها و به ویژه روستاها برخوردار است دهیار در روستا به سان شهردار در شهر است دهیاران نقش بارزی در بهبود وضع محیط روستا، نیازها، نارسایی ها و کمبودها اجتماعی، اقتصادی، بهداشتی روستا دارند در این میان نقش مشارکت مردمی را به عنوان یکی از راه کارهای مهم توسعه روستایی نباید از نظر دور داشت در این راستا این پژوهش با هدف مشخص نمودن موانع و مشکلات موجود در عدم توسعه گردشگری و مشخص نمودن میزان تاثیر نقش دهیاران و مشارکت مردمی درحفظ فضای سبز و رونق گردشگری روستایی پرداخته است روش تحقیق در این پژوهش توصیفی تحلیلی شامل 120 پرسشنامه که براساس طیف لیکرت طبقه بندی شده است و روش گردآوری اطلاعات به دو صورت پیمایشی، اسنادی می باشد که در روش پیمایشی پرسشنامه ای توسط خانوارهای روستای واقع در بخش تیمور آباد شهرستان هامون به صورت تصادفی توزیع و تکمیل شده است اطلاعات به دست آمده با استفاده از نرم افزار spss ,Excel تجزیه و تحلیل شد. مطالعات نشان داد که نقش دهیاران ثاثیر گذاری بیشتری در حفظ فضای سبز روستای و رونق گردشگری داراست و نیز بررسی حاکی از آن است که موانع و مشکلات متعددی در صنعت گردشگری وجود دارد. نبود مدیریت و برنامه ریزی با 183 عدم مشارکت مردمی در توسعه و نگهداری از فضاهای سبز روستا با 158 درصد، و نیز نبود شبکه ارتباطی مناسب با 158 درصد از جمله مهم ترین محدودیت ها و مشکلاتی است که بیشترین تاثیر را در عدم توسعه صنعت گردشگری دارند با این وجود اگر گردشگری به نحوی مناسب برنامه ریزی و مدیریت شود باعث پایداری جوامع در زمینه های اقتصادی،اجتماعی و نیز خود صنعت گردشگری می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله جایابی بهینه واحدهای اندازهگیر فازوری بر پایه خطوط انتقال

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جایابی بهینه واحدهای اندازهگیر فازوری بر پایه خطوط انتقال تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایابی بهینه واحدهای اندازهگیر فازوری بر پایه خطوط انتقال تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایابی بهینه واحدهای اندازهگیر فازوری بر پایه خطوط انتقال تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایابی بهینه واحدهای اندازهگیر فازوری بر پایه خطوط انتقال تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق و کامپیوتر در شمال کشور
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
حمیدرضا خادمی – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان، دامغان، ایران
امیدکرم سراجی – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان، دامغان، ایران
رجب خانی – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان، دامغان، ایران
سیدجواد محمدی بایگی – استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان، دامغان، ایران،

چکیده:
پیدایش واحدهای اندازه گیر فازوری تحول عظیمی در بهره برداری سیستم های قدرت ایجاد کرده است. از جمله این کاربردها می توان به مانیتورینگ و کنترل زمان حقیقی سیستم قدرت اشاره کرد. در این مقاله روشی جدید بر مبنای خطوط انتقال (branch placement)جهت تعیین محل و تعداد واحدهای اندازه گیر فازوری ارائه می گردد. روش پیشنهادی بر روی 24،30 و شبکه 400 کیلوولت ایران مورد آزمایش قرار گرفته است. نتایج حاصله نشان می دهد که روش پیشنهادی نسبت به روش جایابی بر روی باس (bus placement)، علاوه بر کاهش هزینه نصب واحدهای اندازه گیر فازوری، از امنیت مشاهده پذیری بالاتری برخوردار می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >