مقاله ارزیابی ریسک محیط زیستی کارخانه سیمان آذر آبادگان خوی با ا
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/8/29:: 10:55 عصر

مقاله ارزیابی ریسک محیط زیستی کارخانه سیمان آذر آبادگان خوی با استفاده از روش تلفیقی PHA و William fine تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی ریسک محیط زیستی کارخانه سیمان آذر آبادگان خوی با استفاده از روش تلفیقی PHA و William fine تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ریسک محیط زیستی کارخانه سیمان آذر آبادگان خوی با استفاده از روش تلفیقی PHA و William fine تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی ریسک محیط زیستی کارخانه سیمان آذر آبادگان خوی با استفاده از روش تلفیقی PHA و William fine تحت word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: یازدهمین همایش ملی ارزیابی اثرات محیط زیستی
تعداد صفحات: 12
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع : هدف از تشکیل سیستم مدیریت HSE حفظ نیروی انسانی، تجهیزات و سرمایه های ملی از طریق نگرشی عمیق، علمی و مرتبط با عوامل مختلف بهداشت، ایمنی و محیط زیست می باشد. در جهانی که هم اکنون به سوی صنعتی شدن هرچه بیشتر گام بر میدارد، سلامت زیستن در دنیای علم و تکنولوژی از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و امروزه شعار « انسان سالم در محیط کار سالم » سرلوحه بسیاری از صنایع قرار گرفته است. مواد و روش ها: با توجه به بازدیدهای میدانی، و بررسی وضع موجود و با مطالعه اطلاعات پایه مربوط به کارخانه، ریسک های موجود در منطقه مورد مطالعه شناسایی و طبقه بندی گردید. نتایج اندازه گیری های صورت گرفته در خصوص آلاینده های گازی منواکسیدکربن با 100، اکسیدهای نیتروژن با 950، دی اکسید گوگرد با 0/56 و ذرات معلق 95 با استفاده از دستگاه سنجش گازهای خروجی Testo-350-XL بدست آمده است. در خصوص اندازه گیری های بدست آمده شدت صوت در 6 ایستگاه کوره، آسیاب مواد، بارگیرخانه، آسیاب سیمان، سنگ شکن، پری هیتر الکتروموتورها نتایج به ترتیب با 81، 87، 68، 92، 90، 84، دسی بل بدست آمده است. شناسایی ریسک های شغلی در واحدهای مختلف کاری با استفاده از روش کیفی PHA و طبقه بندی ریسک ها از لحاظ شدت و اولویت بندی آنها، و ارزیابی با روش کمی william fine در سطوح (H. M. L) کم، متوسط و بالا انجام می گیرد تا رتبه بندی شدت اثر، رتبه بندی احتمال وقوع خطر و رتبه بندی میزان تماس هر یک از فعالیت ها و جنبه های آن مطابق با جداول مربوطه روش مزبور استخراج گردد. از اهداف این روش، تصمیم گیری درباره لزوم اجرای به موقع برنامه های کنترل خطرات می باشد. از مهمترین مزایای این روش، ارائه روشی ساده برای ارزیابی انواع خطرات و کنترل ها جهت بررسی و تصمیم گیری است درصدد تشخیص و طبقه بندی ریسک های مورد نظر و ارائه راه کارهای مدیریتی مناسب جهت کاهش ریسک به سطح قابل قبول می باشد. نتایج و بحث: فعالیت های آسیاب سیمان، سنگ شکن، آسیاب مواد و بارگیرخانه برای آلودگی صوتی به ترتیب 500، 900 و بارگیرخانه با آلودگی ذرات با 900 واجد بیشترین خطر و واحد برق و مکانیک با 72 و 120 دارای کمترین سطح خطر می باشد. نتایج آلاینده های گازی در خصوص منواکسید کربن با 100، اکسیدهای نیتروژن با 950 ppm و ذرات معلق با 95 میلی گرم بر متر مکعب بالاتر از حد مجاز در محدوده بلافصل کارخانه و در خصوص آلاینده دی اکسید گوگرد در کمی بیشتر از حد استاندارد می باشد. علت چنین پیامدهای به دلیل نبود تجهیزات ایمنی فردی و آموزش های لازم و پایش آلاینده های باشد. لازم به ذکر است در تمامی موارد مزبور، مهم ترین عامل در وقوع خطرها بی توجهی پرسنل و عدم پایش مستمر تشخیص داده شد. آلاینده های تولیدی در بخش پساب فاضلاب درحد استاندارد می باشد. نتیجه گیری: طبق رتبه بندی انجام گرفته، 10 درصد از جنبه ها در سطح ریسک پایین، 55 درصد از جنبه ها در سطح ریسک متوسط، 20 درصد از جنبه ها در سطح ریسک بالا و 15 درصد از جنبه ها در سطح ریسک خیلی بالا قرار گرفتند. ازجمله راه کارهای مدیریتی برای کنترل و کاهش آلاینده ها و ریسک های شغلی بسته بندی سیمان در یک محیط بسته و مجهز به فیلترهای غبار گیر، استفاده از تجهیزات حفاظت فردی استفاده از سوخت های جایگزین جهت کاهش مصرف انرژی و آلودگی را می توان نام برد.

کلمات کلیدی :