مقاله تعیین الگوی پراکنش درختان بنه با استفاده از شاخص های فاصله
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/16:: 6:37 صبح

مقاله تعیین الگوی پراکنش درختان بنه با استفاده از شاخص های فاصله ای در مناطق قرق و غیرقرق (منطقه حفاظت شده باغ شادی یزد) تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین الگوی پراکنش درختان بنه با استفاده از شاخص های فاصله ای در مناطق قرق و غیرقرق (منطقه حفاظت شده باغ شادی یزد) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین الگوی پراکنش درختان بنه با استفاده از شاخص های فاصله ای در مناطق قرق و غیرقرق (منطقه حفاظت شده باغ شادی یزد) تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین الگوی پراکنش درختان بنه با استفاده از شاخص های فاصله ای در مناطق قرق و غیرقرق (منطقه حفاظت شده باغ شادی یزد) تحت word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی دانشجویی علوم جنگل
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
یونس گراوند – دانشجوی کارشناسی ارشد، جنگلداری دانشگاه یزد، ایران
محمد حسین ایران نژاد پاریزی – استادیار، دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی دانشگاه یزد
بهمن کیانی – استادیار، دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی دانشگاه یزد
مهدی حسن زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد، جنگلداری دانشگاه یزد
چکیده:
آگاهی از الگوی پراکنش گیاهی در هر منطقه از ضروریات و مقدمات بررسی پوشش گیاهی به حساب می آید. الگوی پراکنش نشان دهنده موقعیت افراد یک جمعیت در محیط و نحوه آرایش آنها نسبت به یکدیگر است. در این مطالعه از روش آماربرداری با قطعات نمونه دارای مساحت ثابت استفاده شد. در مجموع تعداد 76 پلات دایره ای در دو منطقه قرق و غیرقرق برداشت شد و در داخل هر پلات علاوه بر نوع گونه، قطرهای بزرگ و کوچک تاج و فاصله مرکز پلات تا نزدیکترین درخت، فاصله نزدیکترین درخت تا نزدیکترین همسایه اول و فاصله نزدیکترین همسایه اول تا نزدیکترین همسایه دوم اندازه گیری شد. و برای دانستن الگوی پراکنش از این داده ها استفاده شد. شاخص های فاصله ای مورد مطالعه در این تحقیق عبارتند از جانسون زایمر، ابر هارت، شاخص C، هاپکینز، هینز و پیلو. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که شاخص های جانسون زایمر، ابر هارت و هینز الگوی پراکنش درختان بنه در دو منطقه قرق و غیرقرق را کپه ای برآورد کردند و می توان گفت نتایج به دست آمده از این شاخص ها با مشاهدات میدانی صورت گرفته در منطقه تطابق دارد. شاخص هاپکینز الگو پراکنش درختان بنه را در دو منطقه قرق و غیرقرق تصادفی نشان داد. همچنین شاخص C الگوی پراکنش درختان بنه را در هر دو منطقه یکنواخت نشان داد. اما شاخص پیلو الگوی پراکنش درختان بنه در منطقه قرق را کپه ای و در منطقه غیرقرق یکنواخت نشان داد. نتایج حاصله حاکی از آن است که الگوی پراکنش درختان بنه در هر دو منطقه کپه ای می باشد.

کلمات کلیدی :