سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی کارآفرینی کارگاه تولید پلاست فوم فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآفرینی کارگاه تولید پلاست فوم فایل ورد (word) دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآفرینی کارگاه تولید پلاست فوم فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآفرینی کارگاه تولید پلاست فوم فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآفرینی کارگاه تولید پلاست فوم فایل ورد (word) :

خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید پلاست فوم پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ; پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ; از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ; از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

فصل اول
کلیات

مقدمه :
پلاستوفومها دارای اهمیت فوق العادهای در دنیای امروز هستند، بدین معنی که این محصول با توجه به اهمیت بسته بندی از اهمیت فوق العادهای برخوردار است. همچنین این محصول با توجه به اینکه سبک می باشد از این حیث نیز برای بسته بندی مناسب تر از بقیه محصولات مشابه مورد استفاده در بسته بندی می باشد.

خواص پلی استایرن بر حسب بلندی و کوتاهی زنجیر ههای پلیمر و تعداد شاخه های جانبی تغییر میکند. بطور کلی افزایش طول زنجیره ها که معرف وزن ملکولی بالاتر میباشد، باعث اصلاح خواص مکانیکی میگردد، ولی در عین حال تبدیل آن را به اشکال مختلف دشوار میسازد. ساختمان پلیمری پلی استایرن دارای شبکه منظمی نبوده و بصورت آمورف )غیر کریستال( است و بدین جهت شفا

فترین نوع پلاستیک میباشد. اشیاء ساخته شده از پلی استایرن شبیه شیشه بوده و 90 درصد طیف مرئی را از خود عبور میدهند. این خاصیت باعث ابداع کاربردهای مفیدی برای این پلاستیک گردیده است. نوع معمولی پل یاستایرن تحت فشار شکل اصلی خود را حفظ میکند ولی در مقابل ضربه شکننده میباشد.

نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید پلاست فوم

محل اجرا :

مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن

 

وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 40 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
نام و کد محصولات
نام محصول مورد مطالعه پلاستوفوم و کد آیسیک این محصول 25201713 می باشد. پلی استایرن در برابر اکسید کننده های قوی ناپایدار است و در اکثر حلالهای آلی بجز هیدروکربنهای آلیفاتیک و الکلها حل میشود. مواد حاصل از اشتعال پلی استایرن برای چشم بسیار مضر است. جدول 1 برخی خواص فیزیکی پلی استایرن را نشان می دهد.

چون ساختمان پلی استایرن عاری از گروههائی با خواص قطبی است، بدین جهت این پلاستیک بصورت یک عایق الکتریسیته عمل مینماید. این کیفیت با تغییر درجه حرارت و فرکانس کاهش نمییابد. به دلیل غیر قطبی بودن پلی استایرن، این ماده در مقابل محلول های رقیق اسیدی و بازی بخوبی مقاومت مینماید. ولی در مقابل حلال های کلرینه و حلقوی آسیب پذیر است.

اشیاء ساخته شده از پلی استایرن در مدتی محدود تا 90 درجه سانتیگراد بدون تغییر شکل باقی 80 درجه تجاوز نمود، بدین – میمانند، ولی چنانچه حرارت برای مدتی طولانی وارد شود نبایستی از 85 جهت میتوان از آن بعنوان ظروف حمل مایعات گرم استفاده نمود. پلی استایرن در مقابل حرارت مستقیم و بالا قابل اشتعال بوده و در برخی کاربردها بایستی مواد ضد اشتعال به آن افزوده گردد. پلی استایرن در مقابل اشعه ماوراء بنفش و اکسیداسیون بوسیله اکسیژن موجود در جو مقاومت چندانی ندارد، بنابراین غالباً مواد تثبیت کننده به آن افزوده میشود.

از لحاظ بهداشتی پلی استایرن یک از بی ضررترین پلاستیک ها بشمار میرود. مضافاً نظر باینکه پلیمر استایرن از خلوص زیادی برخوردار بوده و حاوی مقدار ناچیزی مونومر استایرن و اتیل بنزن میباشد، ظروف و بسته بندی پلی استایرن برای مواد غذائی کاملاً مورد تائید قرار گرفته است. پلی استایرن ها دارای انواع زیر میباشد:
1 – نوع معمولی پلی استایرن که بوسیله پلیمریزاسیون مونومر استایرن بدست میآید و بنام General purpose polystyrene (GPPS) معروف است. این پلاستیک دارای خلوص بیش از 99 درصد بوده و اشیاء ساخته شده از آن کاملاً شفاف میباشند. ولی بعلت کمی مقاومت در مقابل ضربه قابل استفاده در برخی کاربردها نمیباشد.
2- برای افزایش مقاومت در مقابل ضربه معمولاً نوعی از لاستیک مصنوعی بر پایه بوتادین به مقدار 3 درصد به مونومر استایرن در هنگام (پلیمریزاسیون) افزوده میشود. این ترکیب باعث بالا رفتن مقاومت مکانیکی شده ولی شفافیت و مقاومت در مقابل اکسیداسیون و اشعه ماوراء بنفش را تقلیل میدهد. نوع لاستیک اضافه شده غالباً پلی بوتادین یا استایرن بوتادین میباشد. در واقع این 3ترکیب یک کوپلیمریزاسیون بمعنی واقعی نیست بلکه ذرات لاستیک بصورت پراکنده در پلی استایرن باقی میمانند. عمل کوپلیمریزاسیون مابین مولکول های لاستیک و استایرن در حاشیه ذرات لاستیک صورت میگیرد ولی در داخل ذرات و لاستیک بصورت اولیه باقی میماند. با اینکه لاستیک بیش از 10-3 درصد وزن پلی استایرن را تشکیل نمیدهد ولی چون مقداری پلی استایرن در داخل ذرات لاستیک محبوس میشود، لذا حجم فاز 10 درصد پلاستیک میرسد. – لاستیک به این نوع پلی استایرن بنام High Impact polystyrene (HIPS) معروف است.

3- در مواردی که ترکیبی از خواص نوع GP با مقاومت مکانیکی مورد نیاز باشد مخلوطی از انواع GP و HI بکار میرود. البته این ترکیب نوع مستقلی از پلی استایرن بشمار نمی رود.
4- در کاربردهائیکه وزن سبک همراه با مقاومت مکانیکی مطلوب باشد از پلی استایرن قابل انبساط استفاده میشود. این نوع پلی استایرن با پلیمریزه نمودن مونومر استایرن بطریقه سوسپانسیون همراه با یک 0 میلیمتر عرضه میشود عامل انبساطی )گاز پنتان( و بصورت دانه های کروی با قطر قبل از قالب گیری، در نتیجه حرارت پنتان تبخیر یافته و باعث ایجاد تخلخل و انبساط در پلیمر میگردد، حجم پلاستیک ممکن است تا 60 برابر حجم اولیه انبساط یابد. پس از قالب گیری شکل نهائی

قطعه مورد نظر حاصل میشود. این پلاستیک که اولین بار در سال 1950 تولید شد به Expandable polystyrene (EPS) معروف است. در واقع این پلی استایرن ماده اولیه تولید پلاستوفوم میباشد و میتوان گفت که این محصول خواص پلی استایرن انبساطی را دارد. نوع دیگری از پلی استایرن اسفنجی بنام Expanded polystyrene foam معروف است. برای تولید این نوع پل یاستایرن ابتدا پلیمر بدون ماده انبساطی در اکسترودر گرم شده و سپس ماده انبساطی به آن افزوده میشود. مقدار ماده انبساطی با توجه به محصول نهایی و وزن مخصوص آن تنظیم میشود. منافذ موجود در این نوع پلاستیک اسفنجی مانند نوع قبلی با یکدیگر ارتباط ندارند و همین امر کیفیت عایق سازی را افزایش میبخشد.

 

شماره تعرفه گمرکی
پلاستوفوم محصول حجیمی میباشد لذا کرایه حمل و نقل آن بالا میباشد و به همین علت واردات و صادرات آن زیاد رواج ندارد. همچنین فرایند تولید این محصول از پیچیدگی خاصی برخوردار نیست و کشورهای دارنده دانش فنی به راحتی آن را در اختیار متقاضیان قرار میدهند و این باعث کمتر شدن علاقه مصرف کنندگان به واردات و صادرات این محصول می شود. با توجه به دلایل بالا چون این محصول مراودات تجاری ندارد لذا تعرفه گمرکی خاصی هم به این محصول اختصاص داده نشده است.

شرایط واردات
عرضه و تقاضای جهانی و منطقه ای پلاستوفوم متداول نیست . در سالهای گذشته نیز پلی استایرن انبساطی برای تولید پلاستوفوم بعنوان ماده اولیه به کشور وارد شده است و در واحدهای صنعتی، پلاستوفوم تولید شده است . پیش بینی می شود با وجود مصرف رو به رشد پلاستوفوم در کشور و عدم تامین ماده اولیه در داخل کشور، واردات ماده اولیه این محصول در سالهای آینده افزایش یابد . در سالهای گذشته، واردات ماده اولیه تو لید پلاستوفوم یعنی پلی استایرن قابل انبساط به اشکال ابتدائی با تعرفه 3903 سیستم هماهنگ شده توصیف و کدگذاری کالا با موافقت وزارت بازرگانی و با سود % 4 انجام پذیرفته است.

 

در جدول 2 شماره تعرفه گمرکی، کد زیر تعرفه، نوع کالا و حقوق گمرکی ماده او لی ه تولی پلاستوفوم درج گردیده است.

بررسی و ارائه استاندارد
استانداردهای مورد نیاز برای پلاستوفوم برای موارد استفاده گوناگون این محصول در جدول 3 آمده است.

قیمت داخلی و جهانی محصول
در حال حاضر شرکت های تولید کننده محصولات پلی استایرنی با توجه به نیاز بازار این محصولات را تولید می کنند. تعداد این شرکتها زیاد است ولی از معتبرترین این شرکت ها می توان به شرکتهای آبشار فوم، عقاب بال و شرکت معظمی اشاره کرد. قیمت محصولات شرکت آبشار فوم در سالهای 83 و 84 و 85 آورده شده است.

موارد مصرف و کاربرد
پلی استایرن از رزینهای ترموپلاستیکی است ک ه به خاطر قیمت نسبی پایین و شکل دهی آسان، محصولات آن در بسیاری از زمینه ها به کار می رود. از جمله موارد مصرف پلی استایرن میتوان به کاربرد آن در ساخت ظروف یکبار مصرف، بسته بندی مواد، اسباب بازی و ظروف آشپزخانه اشاره کرد . این ماده همچنین در صنایع الکترونیک کاربرد زیادی دارد. در سال 2005 بالغ بر 15 میلیون تن پلی استایرن در جهان مصرف شده است.

موارد مصرف پلی استایرن در زمینه های مختلف به قرار زیر است:
1- مواد بسته بندی و ظروف یکبار مصرف پلی استایرن در ساخت وسایلی که برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شود، بخصوص ظروف یکبار مصرف کاربردهای زیادی دارد.
2- ساخت وسایل پرمصرف در این بخش از پلی استایرن در ساخت وسایل پرمصرف آزمایشگاههای موسسات تحقیقاتی پزشکی و داروسازی مانند لوازم کشت بافتهای زنده برای مطالعات میکروسکوپی، همچنین برای ساخت وسایل ورزشی و تفریحی مثل لوازم ماهیگیری و وسایل منزل استفاده های زیادی می شود. لازم به ذکر است که عمده قطعات تهیه شده در این بخش به روش قالبگیری تزریقی تهیه میشوند.

ساختمان سازی و وسایل خانه
در ساختمان سازی از پلی استایرن عمدتاً برای ساخت قطعات در و پنجره استفاده میشود. عمده پلی استایرنی که در این بخش مصرف میشود به صورت ورقه است و با روشهای تزریقی شکل دهی میشود. در این بخش پلی استایرن مصرفی غالبا از نوع پلی استایرن قابل انبساط است. لازم به ذکر است که قیمت ورقه های پلی استایرن تولیدی متأثر از عواملی مثل میزان جذب رطوبت، دانسیته ورقه ها و شرایط نصب است.

بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
محصولات جایگزین محصولاتی هستند که با توجه به شرایط بازار و نوع مصرف، تولید و عرضه آنها در بازار باعث کاهش تقاضای محصول مورد مطالعه می شود. محصولات جایگزین یک محصول را در دو دسته می توان مورد مطالعه قرار داد.
1- محصولاتی که مستقیماً رقیب محصول اصلی محسوب میشوند.
2- محصولاتی که به صورت غیرمستقیم رقیب محصول اصلی محسوب میشوند.
در بند یک چنانچه محصول به عنوان محصول نهایی باشد رقبای آن در بازار مصرف مستقیماً بررسی می شوند ولی در بند 2 چنانچه محصول عمدتاً به عنوان مح

 

صول میانی مصرف شود رقبای مواد حاصل از آن محصول میانی مورد مطالعه قرار می گیرند.
در صنعت بسته بندی پلی استایرن یکی از محصولات کم رقیب است و در حال حاضر بدلیل فعالیت گسترده کمپانیهای بازیابی پلی استایرن مصرف پلی استایرن در این بخش رو به رشد است و تاکنون محصول پتروشیمیایی مهمی به عنوان جایگزین این ماده شناخته نشده است.

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
پلاستوفوم در فرآیند کاملاً فیزیکی تولید می شود و محصولی سبک است. از اینرو، واحدهای صنعتی در مناطقی احداث میشوند که به مراکز مصرف نزدیک باشند. به همین دلیل، واردات و صادرات برای این محصول صورت نمیگیرد. همچنین، آمار دقیقی در خصوص ظرفیت، تولید و مصرف پلاستوفوم در مناطق مختلف جهان وجود ندارد. بر پایه اطلاعات موجود برای پلی استایرن انبساطی تنها میتوان روند رو به رشدی را برای کاربرد این محصول در صنایع مختلف خصوصا صنعت بسته بندی متصور دانست. اکثر کشورهای تولید کننده پلی استایرن انبساطی، تولید کننده این محصول نیز

میباشند. کشورهای بزرگ تولید کننده پلی استایرن عبارتند از : آمریکا، چین، آلمان، فرانسه، کره جنوبی، سنگاپور و ژاپن. در این کشورها به میزان نیاز پلی استایرن انبساطی تبدیل به پلاستوفوم میشود. آمار دقیقی در دست نیست ولی حدود 20 % پلی استایرن انبساطی برای تولید پلاستوفوم استفاده میشود که حدود 500 هزار تن در سال میباشد.

شرایط صادرات

صادرات و واردات این محصول با توجه به حجیم بودن و اشغال جای زیاد و اشغال فضای زیاد در حمل و نقل رایج نیست. همچنین فرایند تولید ساده و سرمایه گذاری کم واحد تولیدی باعث شده است تا اکثر مصرفکنندگان خود مبادرت به تولید این محصول کنند و از محصول وارداتی استفاده نکنند. تولید این محصول حتی اگر با ماده اولیه وارداتی هم باشد از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر از واردات میباشد. چون صادرات پلاستوفوم رواج ندارد لذا برای این محصول شرایط صادراتی هم وجود ندارد.

وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون و محل واحدها و تعداد
علیرغم اینکه خوراک این محصول در ایران به مقدار کافی تولید نمیشود، از آغاز برنامه سوم تاکنون میزان تولید این محصول با افزایش چشمگیری مواجه بوده است. کل ظرفیت اسمی تولید پلی استایرن انبساطی در کشور حدود 200 هزار تن در سال میباشد. در جدول 6 میزان ظرفیتهای تولید پلی استایرن انبساطی از سال 1379 تا 1385 آمده است. از این مقدار ظرفیت تولید حدود 20 درصد به تولید پلاستوفوم اختصاص دارد. در جدول 7 شرکتهای تولید کننده پلاستوفوم آمده است.

سازندگان داخلی
در زیر برخی از سازندگان داخل کشور که توان ایی ساخت تجهیزات مورد نیاز را دارند معرفی شده است . البته به غیر از فهرست زیر سازندگان دیگری نیز وجود دارند ولی تنها به ذکر شرکتهای مهم و با سابقه اکتفا شده است.

مخازن تحت فشار و مخازن ذخیره :
– شرکت ماشین سازی اراک
– شرکت صنایع آذرآب

مبدلهای حرارتی :
– شرکت ماشین سازی اراک
– شرکت صنایع آذرآب

دیگ بخار:

– شرکت ماشین سازی اراک
– شرکت توسعه صنایع بخار
– شرکت اسوه

لوله :
– شرکت لوله سازی اهواز

– شرکت سپنتا
– شرکت شیرآلات صنعتی سام

کمپرسور هوای فشرده :
– شرکت پارس کمپرسور

بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
وضعیت طرحهای جدید در دست اجرا اعم از محل اجرای طرح، درصد پیشرفت، میزان سرمایه گذاری و ظرفیت اسمی در جدول 8 آمده است :

لازم به ذکر است که واحدهای ذکر شده در جدول بالا در حال حاضر متوقف شدهاند و در حال احداث نیستند.

بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
این محصول به علت حجیم بودن و هزینه حمل و نقل بالا واردات ندارد.

بررسی روند مصرف از آغاز برنامهربوط به صنعت بسته بندی و میزان مصرف این محصول در این صنعت در ادامه آمده است :

صنایع بسته بندی
پلاستوفومها با توجه به وجود سلولهای نامنظم هوا در ساختمان آنها، بسیار شکیل بوده و یکی از بهترین ضربه گیرها محسوب میشوند. به علت قابلیت بالای جذب ضربه این فوم، وسایلی مانند شیشه ها و بلور آلات ترد و شکننده، کریستال ها، لوازم و دستگاههای صوتی و تصویری، تلویزیون، ویدئو، پرینتر، دوربین های عکاسی و فیلمبرداری و قطعات دقیق صنعتی در بسته های پلاستوفوم بسته بندی می شوند. علاوه بر موارد ذکر شده به دلیل داشتن خواص مطلوب، در صادرات میوه هایی که قابل بسته بندی با این فوم هستند از جمله: پرتقال، نارنگی، لیمو، انگور، سیب،گلابی، به، هلو، کیوی، خربزه و هندوانه جهت بسته بندی از پلاستوفوم استفاده می شود. مزیت پلاستوفوم جهت بسته بندی میوه ها نسبت به سایر مواد عبارت است از :
• وزن سبک و قابل اعتماد
• کاهش هزینه حمل و نقل
• انعطاف خوب
• وجود منافذ گردش هوا
• شکل هماهنگ و زیبا
• بسته بندی اقتصادی

شکل 1- کاربرد پلاستوفوم در بسته بندی میوهها

الف ) بسته بندی میوهها

طی مذاکراتی که با شرکت های تولیدکننده پلاستوفوم صورت گرفت مشخص شد که با توجه به روش بسته بندی میوه ها جهت صادرات، بازای هر کیلوگرم میوه به طور متوسط حدود 20 گرم پلاستوفوم مورد نیاز است. صادرات میوه 1 طی سالهای گذشته به شرح زیر می باشد.

طبق جدول بالا مشاهده میشود که صادرات میوه طی سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است.
چنانچه طی سالهای آتی صادرات میوه در حداقل مقدار یعنی 500000 تن در سال منظور گردد، با توجه به توضیحات قبلی می توان نتیجه گرفت که اگر 40 درصد از میوه های صادراتی جهت بسته بندی از پلاستوفوم استفاده کنند، طی سالهای آتی سالانه به 4000 تن پلاستوفوم جهت صادرات میوه نیاز میباشد.

 

ب ) بسته بندی ظروف و قطعات
همانطوریکه قبلاً نیز توضیح داده شد، برای بسته بندی لوازم و ظروفی مانند: شیشه ها و بلور آلات ترد و شکننده، کریستال ها، لوازم و دستگاه های صوتی و تصویری، تلویزیون، ویدئو، پرینتر، دوربین های عکاسی و فیلمبرداری و قطعات دقیق صنعتی از پلاستوفوم استفاده میشود. با توجه به تنوع و گوناگونی این محصولات و همچنین وجود سایر محصولات جهت بسته بندی و عدم وجود آمار دقیقی از میزان فروش و یا صادرات این محصولات، محاسبه میزان دقیق پلاستوفوم مورد نیاز جهت این کاربرد غیر ممکن بوده، علیهذا طبق رایزنی هایی که با دست اندرکاران و تولیدکنندگان این محصول صورت گرفت مشخص شد که سالانه حداقل 3000 تن پلاستوفوم برای بسته بندی این محصولات مورد نیاز میباشد. بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 و امکان توسعه آن صادرات و واردات این محصول طبق دلایل ذکر شده در قسمتهای قبلی گزارش رایج نیست.

بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
با توجه به اینکه بسته بندی محصولات برای صادرات بسیار مهم و حیاتی میباشد و در واقع میتوان گفت که یکی از مهمترین عوامل موثر در صادرات محصولات مختلف نوع بستهبندی و کیفیت بسته بندی میباشد اهمیت این محصول مشخص است و لذا با توجه به سیاست های دولت جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با صادرات قطعا مصرف محصول روز به روز افزایش خواهد یافت. در مورد

صادرات این محصول باید اذعان داشت که با توجه به حجیم بودن محصول و هزینه بالای حمل و نقل محصول در ارتباط با صادرات محصول نمیتوان خیلی امیدوار بود و لذا احداث واحد با هدف صادرات کار عاقلانه و آینده داری نخواهد بود.

بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
فرآیند فیزیکی فوم شدن
وقتی که اجزای فرمولاسیون فوم با یکدیگر اختلاط پیدا کردند، واکنش های شیمیایی بطور همزمان شروع می شود، پس از گذشت زمان اندکی، رنگ سیستم در حال واکنش کدر می گردد. در این مرحله تشکیل حباب های گاز با چشم قابل مشاهده است. به این فاصله زمانی که از شروع اختلاط آغاز میگردد، زمان کرمی شدن گفته می شود. از آنجائیکه زمان کرمی شدن، زمان کوتاه

ی است و ویسکوزیته سیال اختلاط یافته نسبتاً بالاست، معمولا جریان مواد واکنش در قالب ضعیف است. بنابراین برای تولید فوم یکدست، باید ریخته گری در داخل قالب بصورت یکنواخت انجام پذیرد. در این شرایط ابتدا گازهای تولید شده در سیستم مایع حل شده، وقتیکه به حد اشباع رسیدند، تشکیل هسته های اولیه را می دهند. پس از این مرحله، عمل بالا آمدن فوم شروع می گردد. با ادامه فرآیند تولید گاز، عمل انتقال مولکول های گاز تولید شده از مایع به داخل سلول های بوجود

آمده، صورت می پذیرد. هر چه اندازه سلولها کوچکتر باشد، فشار داخل آن بیشتر است. همین امر باعث ناپایداری سلول های کوچکتر و ادغام آنها در سلول های بزرگتر مجاور میشود. با ادامه این فرآیند از تعداد سلو لها کاسته شده و بر اندازه آنها افزوده می شود. در ابتدا وقتیکه سلو لها تشکیل میشوند، کروی هستند ولی با گذشت زمان به صورت چند ضلعی هایی در می آیند که در جهت بالا آمدن فوم، حالت کشیده پیدا می کنند )شکل 2(. بطور کلی شکل هندسی سلول ها به سمتی میل میکند که حداقل سطح را ایجاد نماید، در نتیجه انرژی کمتری داشته باشد.

شکل 2- نمای شماتیک از رشد سلول در فومها (A شکلهای کروی اولیه سلول (B کلهای چند ضلعی سلولهای رشد یافته

 

مدت زمانیکه از شروع تشکیل حبا بها تا بالا آمدن فوم و توقف آن صورت م یگیرد، زمان بالا آمدن نامیده می شود. در شکل 3 فرآیند فوم شدن نشان داده شده است.

شکل 3- فازهای مختلف فوم شدن
برای تولید فومهای پلی استایرن مورد استفاده در بلوکهای سقفی یک روش وجود دارد که در ادامه فرآیند آن تشریح شده است.

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه تولید بخش سازمان صنایع صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان .
2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه دانشجویی مقاله PH خاک فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله PH خاک فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله PH خاک فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله PH خاک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله PH خاک فایل ورد (word) :

خاک

تعریف Ph خاک
Ph خاک به عنوان یک معیار قابل اندازه گیری معلول تلفیق تعدادی از عوامل شیمیایی است که به عنوان یک شاخص حاصلخیزی مورد ارزیابی قرار می گیرد . درفصل چهارم (مبحث 9-1-4) Ph آب تشریح و تعریف گردید , همان تعریف در مورد محلول خاک نیز جایز است . یعنی می توان گفت Phخاک عبارت از لگاریت عکس غلظت یون های هیدروژن آزاد در محلول آن می باشد :
Ph = log10 ( 1 ) = -log10 H+
بدین ترتیب اگر محلول خاک شامل آب خالص یا مخلوطی از آب و املاح خنثی

باشد Ph آن معادل 7 خواهد بود ولی در صورتی که دخالت املاح اسیدی در محلول خاک موجب افزایش یون H+ و یا بر عکس دخالت املاح قلیایی باعث افزایش یو

ن H-(کاهش غلظت یون H+ ) شود Ph خاک به ترتیب کمتر یا بیشتر از 7 می گردد .

PHو حاصلخیزی خاک
مهم ترین نقش Phدر قابلیت جذب عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان جلوه می نماید . Ph رابطه یی فشرده با درصد اشباع بازها (%S.B)دارد , به طوری که وقتی این درصد بالا باشد در محلول خاک نیز کاتیون هایی چون Ca , Mgبه مقدار زیاد دخالت می نمایند و در نتیجه Ph افزایش می یابد .
قابلیت جذب مولیبدن رابطه یی مستقیم با Ph خاک دارد . در واقع در Phهای ضعیف مولیبدن همراه آهن به ترکیب های غیر محلول تبدیل می گردد و گیاهان حساس

به کمبود مولیبدن مانند ( شبدر , مرکبات و گل کلم ) صدمه می بینند . پتاسیم معمولاً در خاک های با Ph قلیایی قابل جذب است , در حالی که در این Ph ها قابلیت جذب آهن و منگز به طور محسوسی تضعیف می گردد , به همین دلیل معمولاً در خاک های آهکی کمبود Fe , Mnاتفاق می افتد . مس و روی در خاک های خیلی اسید و همچنین در خاک های خیلی قلیا بسیا

ر کم قابل جذب می باشند . سرانجام فسفر و بر در خاک های آهکی با کلسیم ترکیب های غیر محلول تشکیل می دهند و رسوب می کنند و در خاک های خیلی اسید نیز با آهن و آلومینیوم به حالت ترسییب در می آیند . به طور کلی می توان گفت که برای تمامی

 

نماید . فوث در 1978 رابطه بین Ph خاک و قابلیت جذب عناصر غذایی گیاهان را مطابق شکل 2-7 نشان داد که در ان عرض نوار معرف میزان قابلیت جذب عنصر می باشد .
شکل 2-7 ضمن نمایش اهمیت Ph مطلوب در استفاده بیشتر از عناصر مورد نیاز اصلی چون N , P , K خطر سمیت عناصر کم مصرفی چون Al , Fe , Mn را نیز به علت بالا رفتن میزان قابلیت جذب آنها در خاک های اسیدی نشان می دهد .

pH خاک معمولاً در محلول خاک با نسبت خاک به آب 1 به 1 یا 1 به 25 تعیین می شود. برای مثال، 10 گرم خاک را به 10 میلی لیتر آب مقطر در داخل یک بشر اضافه کرده و تکان می دهیم. سپس pHرا با یک pHمتر (دارای یک الکترود شیشه ای و الکترود کالومل یا الکترود مرکب) قبل از اینکه سوسپانسیون رسوب کند، اندازه می گیریم اگر نسبت خاک به محلول 1 به 5 یا 1 به 10 افزایش یابد، مقدار pH معمولاً افزایش نمی یابد در صورتی که pH اندازه گیر

ی شده در سوسپانسیون 1 به 1 کمتر از 65 باشد ولی، اگر pH در نسبت 1 به 1 خاک به آب، 85 یا بالاتر باشد (مانند خاکهای قلیا)، مقدار pH اندازه گیری در نسبت 1 به 5 یا 1 به 10 خاک به محلول ، کاهش می یابد. دلیلی که pH در خاکهای اسیدی با افزایش نسبت محلول به خاک زیاد می شود، این است که یون های+H آزاد شده در حجم زیادی از آب توزیع می شوند (اثر رقت). بر عکس غلظت+Na (و یونهای oH- همراه با آن) در خاکهای قلیا با افزایش نسبت محلول به خاک کم میشود و مقدار pH پایین می آید.

برای غلبه بر این تغییرات در تعیین pH خاک به واسطه تغییر در نسبت خاک

به محلول، pH باید در محلول یک MKCL یا یک صدم MCaCl2 تعیین می شود. چنین الکترولیدهای قوی (KCL یا CaCl2 ) یون+H قابل تبادل بیشتری را به محلول وارد می کنند و مقدار pH تعیین شده معمولاً 05 تا 1 واحد کمتر از سوسپانسیون های آبی می باشد. داده های مربوط به کاهش pH حاصل از تعیین آن با محلول الکترولیت ، در مقایسه با تعیین pH در ن

سبت 1 به 1 خاک به محلول برای بعضی از خاکهای اسیدی جزیره آندامان هند آورده شده است.

تعیین pH در محلول الکترولیت به واسطه افزایش نسبت محلول به خاک تغییر نمی کند. بنابراین شایسته است بروشنی درک شود که مقدار pH خاک بستگی زیادی به روش اندازه گیری آن دارد.

اگر چه استفاده از محلول های KCL یا CaCl2 نوسانات pH در اندازه گیری را کاهش می دهد، حقیقتی که باقی می ماند این است که در طبیعت، گیاهان ز

راعی در حال رشد در خاکها، با pH اندازه گیری شده با سوسپانسیون خاک- آب مواجه هستند. این

تغییرات در pH خاک در تولید محصولات کاربردهای عملی دارد. این حداقل یکی از دلایل برای رشد خوب برنج در خاکهای سولفات اسید است، در حالی که PH اندازه گیری شده در آزمایشگاه 5 یا کمتر از 5 می باشد. در شرایط غرقابی که برنج در آن رشد می کند یون های+H به طور قابل ملاحظه ای در محلول خاک رقیق می شوند و بنابراین pH خاک افزایش می یابد همچنین درخاکهای قلیا برنج بخوبی رشد می کند.

 

این مسئله علت عدم توجه زیاد به اسیدیته خاک را در تعدادی از نقاط جهان توضیح می دهد که در آن نواحی خاکهای اسیدی وجود دارند اما برنج محصول اصلی آنهاستاناندازه گیری شده در آزمایشگاه 5 یا کمتر از 5 می باشد.

عامل PH
خاک باید دارای PH مناسب باشد. هر گیاهی یک محدوده PH خاص و مناسبی را تحمل می‌کند اگر PH خاک کم یا زیاد باشد رشد و تولید گیاه دچار مشکل می‌شود. گل‌ها و گیاهان زینتی از این قاعده استثناء نیستند بلکه نسبت به PH خاک حساس‌تر هستند. مثلاً مقدار PH مناسب برای گل‌ها و گیاهان زینتی در بنفشه آفریقایی 7 – 6 آلیسوم 7/5

 

-6 ، آزالیا 4/5- 5 ، بگونیا 5/5 – 7 ، میخک 6 – 5/7 و شمعدانی6 – 8 است. به جدول زیر مراجعه کنید.

PH مناسب برای گل‌ها و گیاهان زینتی
نوع گیاه PH
بنفشه آفریقایی 7-6
آلیسوم 5/7-6
آزالیا 5-5/4
بگونیا 7-5/5
کالندولا 7-5/5
میخک 5/7-6
شمعدانی 8-6
ماگنولیا 6-5
ارکیده 5-4

PHخاک بطور مستقیم یا غیرمستقیم رشد گیاه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. مهم‌ترین نقش PH خاک کنترل حلالیت عناصر غذایی در خاک می‌باشد. به عبارت دیگر قابلیت جذب عناصر غذایی وابستگی زیادی به PH خاک دارد. عناصر غذایی در PHهای مختلف، حلالیت‌های متفاوتی دارند معمولاً با افزایش PH حلالیت عناصر غذایی به جزء میلیبدون کاهش پیدا می‌کند.

یکی از مشکلاتی که در خاک‌های ایران وجود دارد PH قلیایی است، یعنی PH بالاتر از 7. کمبود بارندگی در ایران و دارا بودن اقلیمی خشک

باعث تجمع بازهای تبادلی در خاک و در نتیجه پیشرفت بسوی خاک قلیایی می‌شود.
مشکل دیگر، آهکی بودن خاک است که باعث افزایش PH خاک می‌شود.
مشکلات ناشی از PH قلیایی در تغذیه گیاه
PH قلیایی باعث می‌شود که حلالیت عناصر غذایی ضروری برای گیاه کاهش پیدا بکند و کمبود عناصر غذایی مثل فسفر (Pb)، آهن(Fe) ، روی (Zn) ، منگنز (Mn) در گیاه مشاهده شود.

عامل عمده‌ای که در بروز این کمبودها موثر هستند آهک زیاد است و در بسیاری از منابع کمبود آهن را نیز زرده ناشی از آهک می‌نامند. لذا عامل برو

ز زردی‌، آهک زیاد در خاک است.
در مقابل خاک‌های آهکی، خاک‌های اسیدی وجود دارند که PH کمتر از 7 دارند. با توجه به مقدار PH خاک‌های اسیدی به دو نوع خاک‌های اسیدی خفیف و اسیدی خیلی شدید تقسیم‌بندی می‌شوند.

در خاک‌هایی که خیلی اسیدی باشند یعنی PH آن‌ها کمتر از 4/5 تا 5 باشد، حلالیت عناصر غذایی مثل آهن (Fe) ، آلومینیوم (Al) و منگنز (Mn) بقدری افزایش پیدا می‌کند که برای گیاه ایجاد مسمومیت می‌کند. پس حلالیت عناصر غذایی وابستگی بسیار زیادی به PH خاک دارد.

آهن در تغذیه گیاه، نقش بسیار مهمی دارد و وابستگی آن هم به PH خاک بسیار زیاد است. اگر PH خاک یک واحد کاهش پیدا کند حلالیت آهن هزار مرتبه افزایش می‌یابد. یا اگر PH خاک را یک مرتبه تغییر بدهیم، حلالیت منگنز (Mn)و روی (Zn) که از عناصر ضروری در تغذیه گیاه هستند صد مرتبه دچار تغییر می‌شوند.

راهکارهای اصلاح خاک‌های آهکی و یا اسیدی
اصولاً اصلاح PH خاک، کار مشکلی است معمولاً PH خاک را بعنوان یک خصوصیت ثابت در نظر می‌گیرند و خیلی تغییر نمی‌دهند. زیرا خاک دارای خاصیت تامپونی یا واحدی است و در مقابل تغییرات PH از خودش مقاومت نشان می‌دهد. لذا توصیه می‌شود با توجه به PH خاک، گیاه انتخاب و کشت شود.
برای تغییر PH خاک به خاک‌های اسیدی آهک اضافه می‌کنند و در نتیجه PH خاک افزایش پیدا می‌کند، کاری که در کشورهای اروپایی و اقلیم مرطوب صورت

می‌گیرد و مشکل خاک‌های آن‌ها، اسیدی بودن است که باید از طریق مصرف آهک، PH را افزایش دهند.
مشکل خاک ایران، بالا بودن PH خاک و قلیایی بودن آن است.
برای کاهش PH خاک باید از یکسری مواد اصلاح کننده یا کاهش دهنده PH استفاده بکنیم. یعنی اینکه در بعضی جاها از طریق آبیاری اسید سولفوریک و اسید کلریدریک به خاک اضافه کنیم. ولی مصرف اسید کاری مشکل و همراه با خطرات جانبی بوده و توصیه می‌شود برای کاهش PH خاک، از گوگرد استفاده بشود.
عنصر گوگرد اضافه شده به خاک بوسیله‌ی باکتری تیوباسیلوس (که در خاک موجود است) اکسید ‌شده و اسید سولفوریک تولید می‌کند و PH خاک را تغییر می‌دهد، اما کاهش PH خاک زیاد نیست بلکه فقط در حد یک واحد PH تغییر داده می‌شود. در روش دیگر، PH خاک را موضعی کاهش می‌دهند تا اثرات منفی آن را از بین ببرند. مثلاً مقدار کم

ی از خاک گلدان را انتخاب کرده (حدود 2/0 کل خاک گلدان) و PH آن را کاهش می‌دهند، وقتی ریشه گیاه به آن قسمت خاک رسید در محیط مناسب عناصر خود را دریافت می‌کند.
روش دیگر، مصرف کودهای اسیدزا است. مصرف کود سولفات آمونیوم بطور جزیی می‌تواند PH خاک را کاهش بدهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه دانشجویی مقاله خاکبرداری فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله خاکبرداری فایل ورد (word) دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله خاکبرداری فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله خاکبرداری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله خاکبرداری فایل ورد (word) :

خاکبرداری

خاکبرداری به 2 روش انجام می شود : یکی خاکبرداری سطحی و دیگری خاکبرداری عمیق .
خاکبرداری سطحی بیشتر به منظور حفظ تعادل ساختمانهای ( بلند ) انجام می شود که در این روش ، حداقل 40 تا 50 سانتیمتر از خاکهای دستی روی سح زمین را بر می دارند .
اما خاکبرداری عمیق با توجه به خواست کارفرما در احداث زیرزمین برای بنا صورت می پذیرد .

وقتی عملیات خاکبرداری انجام می شود محل تماس بل لودر با خاک . دست خورده می شود که برای تراکم این خاک ، از غلطک محلی استفاده می‌شود که البته بهتر است قبل از آن ، از آب استفاده شود .
ـ جهت تعیین مقدار آب قبل از کوبش خاک ، بدین طریق عمل می کنیم : با داشتن سطح زمین و ضخامت 15 تا20 سانتیمتر خاک ، حجم خاک را بدست می آوریم . بعد با وزن مخصوص خاک ، وزن خاک را بدست آورده ، 20 درصد این وزن را‌ آب می زنیم .( غلطک 10 تا 15 سانتیمتر متراکم می کند .)
ـ خاکبرداری در عمق به دلایل زیر انجام می شود :
1) به عمق رفتن باعث رسیدن به مقاومت بهتر و بیشتر می شود .
2) سربار باعث افزایش ظرفیت باربری است .

3) طول گیرداری بیشتر ، باعث واژگونی کمتر می شود .
4) قرار گرفتن پی رد عمق باعث می شود که تحت تأثیر یخبندان تخریب نشود .
5) از فضای معماری زیر رمین هم استفاده می شود و..
ـ در خاکبرداری عمیق باید مواظب ریزش خاک بود .

چنانچه خاک بسیار ریزشی باشد و ساختمان همسایه هم وجود داشته باشد ، حدود یک تا 5/1 متری از دیوار همسایه خاکبرداری باید شود و خاک باقیمانده را بصورت شیارشیاری یعنی یک در میان خالی می کنیم . هر قسمت را که خالی می کنیم ، مهار می زنیم و بعد خاکهای بعدی را بر می داریم ومهار می زنیم .
البته یک در میان یا چند در میان بودن خاکبرداری : بستگی به نوع خاک و تشخیص مهندس مربوطه دارد .
در خاکبرداری عمیق ، برای مهار کردن ترانشه های خاکی ، یا از سپرهای مشبک و یا غیر مشبک استفاده می شود یا به تنهایی از المانهای افی و مایل
استفاده می توان کرد .

اگر از المانهای افقی و مایل استفاده شود این المانها می تواند چوبی یا فلزی ( پروفیل ) باشد .
در المانهای چوبی برای گیردار کردن المانهای افقی و مایل از گچ استفاده می شود و در المانهای فلزی ، از جوش می توان استفاده کرد .
ـ در خاکبرداری نقطه شروع مهم است . این نقطه بهتر است از جایی شروع شود که سرباری وجود نداشته باشد . ضمن اینکه در موقع خاکبرداری در شروع کار ، جهت بیل نباید به سمت منزل همسایه باشد .

« در تصویر فوق نمونه ای از خاکبرداری نشان داده شده است . ضمن اینکه عملیات پی ریزی و اجرای ستونها نیز دیده می شود . درتصویر فوق ، از مهار ترانشه ها و نیز مهار دیوار همسایه بدلیل ریزشی نبودن خاک . اثری دیده نمی شود که البته بهتر است در جهت اطمینان دیوار همسایه و خاک اطراف ، مهار شود .»

« در تصویر بالا ، مهار دیوار همسایه فقط با استفاده از المانهای عمودی چوبی و بوسیله گچ کاری انجام شده است . البته مهار کامل با استفاده از المانهای مایل که به المانهای افقی و عمودی تکیه می کند ، صورت می پذیرد .»

« پی ریزی »
پی انواع مختلفی دارد که از آن جمله است پی گسترده و پی نواری .
برای پی های گسترده فقط باید 30 تا40 سانتیمتر از کل خاک را باید برداشت ولی در پی های نواری 30 تا 40 سانتیمتر از محل پی نواری را فقط کمی می کنیم و سعی می کنیم که ازخاک اطراف به عنوان قالب پی استفاده کنیم . اما گاهی اوقات به قالب نواری احتیاج است .

قالب بندی در پی ریزی بخاطر شکل دادن بتن و عدم اختلاط بتن با مصالح مجاور و جلوگیری از فرار آب بتن پی ( ایزوله کردن پی ) انجام می شود .
قالب های مورد استفاده عبارتند از : قالبهای چوبی ، فلزی ، قالب با مصالح بنایی و استفاده از جداره خاکی پیرامون پی کنی .
در قالبهای چوبی به روغن کاری احتیاج است تا آب بتن جذب چوب نشود و نیز قالب بعداً راحت تر جدا شود .
برای راحت تر جدا شدن قالب های فلزی از بتن ، حتماً باید روغن کاری نمود . قالب های فلزی راحت تر تنظیم می شود . در قالبهای فلزی نیاز به استفاده از مشمع برای جلوگیری ازنفوذ آب بتن به فلز نیست ؛( ولی گاهی اوقات در قالبهای چوبی از مشمع استفاده می شود .)

« در تصویر مقابل نمونه ای از قالب چوبی و قالب بندی ستونک دیده می شود .)
« در تصویر زیر ، قالب بندی راه پله با استفاده از قالب های چوبی مشاهده می شود . با دقت درتصویر قالبهای فلزی را نیز می توان مشاهده نمود .»

قالب های با مصالح بنایی محاسنی دارد و معایبی . از محاسن این قالب به موارد زیر می توان اشاره کرد : پایداری قالب ، جدا کردن آجرها بعد از گرفتن پی ، تنظیم راحت تر این نوع قالب ها نسبت به قالبهای چوبی و فلزی . از معایب قالبهای با مصالح بنایی یکی این است که آب بتن توسط آجر فشاری جذب می شود . البته راه حلی که دارد استفاده از مشمع است . عیب دیگر ، اشغال فضای زیاد است .
قبل از بتن ریزی پی : بتنی روی سطح خاک به ضخامت 5 الی 15 سانتیمتر ریخته می شود که به بتن مگر معروف است که عیار سیمان آن کم است .

« در تصویر فوق ، اجرای قالب پی با مصالح بنایی ( آجر ) مشاهده می شود .»
عیار سیمان بتن مگر kg/m3 150 تا kg/m3 200 است ، یعنی مقاومت فشاری بتن مگر 100 تا kg/m3 150 است . اجرای بتن مگر با نظافت بدلایلی صورت می پذیرد : عدم اختلاط بتن پی با کف ( خاک ) و جذب آب بتن توسط خاک ، ایجاد سطحی صاف و هموار جهت اتکای قالبها در صورت وجود قالب ، ایجاد سطحی هموار جهت اتکای قفسه آرماتور پی ها .
پس از اجرای بتن مگر درون پی . نوبت به آرماتور گذاری می رسد .

قفسه آرماتور از زیر باید یک پوششی داشته باشد و با بتن مگر فاصله داشته باشد . از نظر اجرایی پوشش زیری برای آرماتورهای پایینی از cm 7 تا cm 10 در نظر گرفته می شود .
پوشش از بالا هم می تواند cm 10 باشد .
برای ایجاد فاصله 10 سانتیمتری در پایین ، می توان از خرده آجر ، موزائیک و یا پایه های پلاستیکی که مخصوص این کار است و به شکل Y می باشد . استفاده کرد .
گاهی نیز از آرماتورهای 10 ( ) بدون آن ، که cm 10 ، cm 10 بریده شده میس توان استفاده کرد که این میلگردها را بطور عمودی به شبکه زیرین قفسه آرماتور جوش می دهند .
برای مستقر کردن شبکه میلگرد ، آنها را در محل قرار داده و با سیم به هم وصل می کنند .

برای وصل کردن آرماتورهای بالایی به پایینی ، یکی از راهها استفاده از آرماتورهایی به شکل Z ( که به خرک معروف است ) می باشد . البته کمتر استفاده می شود . به عکس دقت کنید .

« آرماتورهای انتظار »
همانطور که میدانیم آرماتورهای انتظار در ساختمانهای مورد استفاده است.

« در تصویر بالا قفسه آرماتور پی دیده می شود . در اینجا جهت وصل آرماتورهای بالایی به آرماتورهای پایینی از خرک استفاده نشده است . با دقت درتصویر مشاهده می شود که خاموتها بصورت دوبل در راستای هم بسته شده است . از مشمع نیز جهت جلوگیری از جذب آب بتن توسط قالب آجری و دیواره ها استفاده شده است.»
ما همیشه به تعداد آرماتورهای ستون ، آرماتورهای انتظار قرار می دهیم . سطح مقطع آرماتورهای ستون بیشتر از آرماتورهای انتظار است .
درآرماتورهای انتظار مواردی که باید رعایت شوند عبارتند از : 1) طول مهاری که بیشتر بر اساس کشش طراحی می شود و 2) طول وصله که عبارتست از طولی که برای اورلب شدن با آرماتورهای ستون ، بیرون از پی می ماند . این طول 4/1 تا 3/1 طول ستون است . ( حداقل 80 سانتیمتر ) ضمناً می دانیم که طول مهاری عبارتست از مقدار طولی از آرماتور که در داخل بتن قرار می گیرد تا به حد جاری شدن برسد .
در اجرا برای تعیین جای آرماتورها از شابلونهای چوبی سوراخ دار می توان استفاده کرد . نیز می توان از خاموتهای اجرایی برای مورد فوق استفاده کرد .

گاهی اوقات ارتفاع سقف تا پی کم است که می توان از آرماتورهای انتظار استفاده نکرد . ( تا ارتفاع 2 تا 3 متر می توان آرماتورهای ستون را یکجا به جای آرماتورهای انتظار قرارداد .) مشکلاتی که ممکن است دراین مورد پیش اید عبارتند از : دست و پا گیر شدن درموقع بتن ریزی . سخت شدن کار جابجایی قفسه برای قراردادن در اکس خودش ؛ و..

« در تصویر مقابل و همچنین در تصویر صفحه قبل ، آرماتورهایی که مشاهده می شود آرماتورهای ستون است . یعنی بجای استفاده از آرماتورهای انتظار مستقیماً ، آرماتورهای ستون قرارداده شده است . »
در تصویر زیر آرماتورهای ستون و قفسه آرماتورهای قبل از بتن ریزی دیده می شود.»

« در این تصاویر ، آرماتورهای انتظار ( ستون ) و نیز قفسه آرماتور پی ، به ترتیب قبل از بتن ریزی و هنگام بتن ریزی و بعد از بتن ریزی مشاهده می شود .

« اسکلت بتنی »
از جمله اجزای اسکلت ، ستون است . در ستون بتنی ، چنانچه از آرماتورهای انتظار استفاده شده باشد ،جهت وصل آرماتورهای ستون به آرماتورهای انتظار ، می توانیم آرماتورهای ستون را خم بزنیم . این خم به نسبت 1 به 6 ( افقی به قائم ) می باشد . می توانیم هم خم بزنیم و بدون خم آرماتورهای ستون را به آرماتورهای انظار وصل نمائیم .
برای بتن ریزی ستونها ، بهتر است از قالبهای فلزی استفاده شود . قالب های ستونها را می توان با یک ریسمان در یک امتداد قرارداد . قبل از قرار دادن قالب ها ، حتماً باید آنها را روغنکاری نمود . طول قالب ستون از 3 متر نباید بیشتر شود . و این به خاطر آن است که عمل ویبره راحت تر انجام شود. چنانچه دستگاه ویبراتور نبود ، می توانید از میلگرد استفاده کنید . برای ستون 3 متری بوسیله ویبراتور 2 بار ویبره باید زد و بوسیله میلگرد 3 بار باید میلگرد زد . قالبها توسط شمع هایی مهار می شود .

چنانچه از قالب های چوبی استفاده شود جهت قراردادن این قالبها برای ستون . احتیاج به یک پاشنه بتنی است . قالب چوبی را به این پاشنه بتنی تکیه می دهند و بتن ریزی می کنند . برای محکم کردن قالبهای چوبی در کنار پاشنه بتنی ، می توان از گچ و خاک استفاده کرد . و یا می توان از چهار تراش یا قوطی استفاده نمود که دو چهار تراش یا قوطی روبروی هم در دو ستون را بهم گیر می دهند . برای دور نشدن قالب ها در بالا از هم می توان از شمع یا پایه مایل استفاه کرد . برای نزدیک نشدن قالب ها به هم ، از آرماتورهای اضافه ای استفاده می شود که دور تا دور داخل قالب را می گیرد و این آرماتورها را به آرماتورهای عرضی ( خاموت یاتنگ ) جوش می دهند ( البته بوسیله آرماتورهای کوچک اضافی ).
قالب ها حتماً باید شاقول شده و قبل از کار روغن کاری شوند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) ترانس تقویت فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) ترانس تقویت فایل ورد (word) دارای 114 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) ترانس تقویت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) ترانس تقویت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) ترانس تقویت فایل ورد (word) :

مشخصات طرح
عنوان : ترانس تقویت
تعریف : ترانس تقویت وسیله ای الکتریکی جهت تثبیت ولتاژ می باشد
مشخصات ویژه فنی : اتوماتیک با سه مرحله تقویت
ظرفیت تولید : 5000 دستگاه در سال

نام شرکت : دانش پویان باختر
آدرس: شهرستان درود – استان لرستان شهرک صنعتی درود
کارآفرین : سید محمود موسوی نسب – کاردانی برق قدرت
سرمایه گزاری : داراییهای ثابت : 4332575 هزار ریال
سرمایه در گردش : 1249302 هزارریال
کل سرمایه گزاری : 5581877 هزار ریال
میزان وام : 4094708




این محصول وسیله ای است برای تثبیت ولتاژ ، که جهت تثبیت ولتاژ تا قدرت 2KWبه کار برده می شود این محصول به صورت سه مرحله ای ولتاژ را تثبیت می کند و در تمام این مراحل به صورت اتوماتیک صورت می گیرد در ساختار این محصول دو قسمت کلی وجود دارد ؛ اول قسمت ترانسفور ماتوری که اساس این محصول به شمار می آید و دوم قسمت الکترونیکی که مکمل قسمت اول بشمار می آید در ساخت قسمت های ترانسفورماتوری به طور اختصار از وسایل زیر استفاده می شود ؛ - هسته ترانسفور ماتور- قرقره بوبین- سیم پیچ- مواد عایق و در ساخت قسمت الکترونیکی از قطعات زیر استفاده می شود .
-فیبر مدار چایی- مقاومت- دیود- آی سی- خازن- ترانزیستور- پتانسیومتر- رله- لامپ سیگنال

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه دانشجویی مقاله رله و سکسیونر فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رله و سکسیونر فایل ورد (word) دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رله و سکسیونر فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله رله و سکسیونر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله رله و سکسیونر فایل ورد (word) :

رله های حفاظت خط
1ـ رله دیستانس اولیه ، ساخت آلمان B.B.C دارای سه زون
2ـ رله رکلوزتیک ( دوباره وصل کن ) ، ساخت آلمان B.B.C
3ـ رله جریان زیاد ، ساخت آلمان B.B.C

رله های حفاظتی خط 20c
1ـ رله اضافه جریان
2ـ رله اتصال زمین
ضمناً کلیه اتفاقات در پست توسط دستگاه ثبت می گردد و در حادثه ای که درخطهای خروجی رخ دهد توسط مودم ارسال و ثبت می گردد .
حفاظت توسط رله ها :
رله به دستگاهی اطلاق می گردد که در اثر تغییر کمیتی الکتریکی یا مکانیکی مشخص تحریک گردیده و سبب به کار افتادن دستگاههای الکتریکی دیگری می گردد .
رله حفاظتی رله ای است که بمنظور حفاظت دستگاهها و تجهیزات الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرد . رله ها را می توان ازجهات مختلف دسته بندی نمود یکی از این جهات کمیت مورد کنترل رله می باشد به این ترتیب رله ها به انواع زیر دسته بندی میشوند :
1ـ رله های جریانی ( یعنی رله هایی که جریان را کنترل می کنند ) مانند رله های اضافه جریان ـ دیفرانسیل
2ـ رله های ولتاژی ( یعنی رله هایی که ولتاژ را کنترل می کنند ) مانند : رله های اضافه ولتاژ ـ افت ولتاژ ـ تنظیم ولتاژ
3ـ رله های واتمتریک ( یعنی رله هایی که جریان و ولتاژ را به اشکال مختلف کنترل می کنند )مثل رله های کشنال و دیستانس
4ـ رله های فرکانسی ( یعنی رله هایی که فرکانس را کنترل می کنند )
5ـ رله هایی که کمیات غیر الکتریکی را مثل : گاز فشار و یا حرارت کنترل می کنند مانند رله های : بوخهلتس ، رله ای حرارتی و…

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   91   92   93   94   95   >>   >